Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν ξερω κι εγω απλα μου εχει κολλησει αυτο , την αλλα εβδομαδα ειναι να ερθει ο γιατρος για τα εμβολια επομενως θα το συζητησουμε

Βρε Ελευθεριτσα αφου δεν ποναγες γιατι τον ειχες τον ανθρωπο στην πεινα τοσον καιρο παιδι μου???/

το είπα και πιο πάνω εχει σκαλώσει ο εγκέφαλος λίγο και σκέφτομαι συνέχεια το παιδί.... αν ξυπνούσε, αν πεινούσε θα ξενέρωνα και εγώ και ο Νικος και το παιδί... το παιδί επειδή θα αργούσα μεχρι να ντυθώ:tongue:.. ο Νίκος γιατί θα σηκωνόμουν να ντυθώ:tongue: και εγώ γιατί θα ξενερώναν οι άλλοι 2:tongue:.... ε? πως με κόβεται? ήταν μέχρι να γίνει την πρώτη φορά....

Α να σας πω και κατι ασχετο

Αφου δεν παιζει το mothercare πλεον ειπα να ψαξω κανενα αλλο site και καποια κοριτσια ειχαν γραψει το babymallonline kai to babybutt , λοιπον ψωνισα και απο τα 2

το πρωτο ειναι απο Αμερικη εκανα την παραγγελια στις 24 και τ απραγματα ηρθαν χθες , του πηρα 4 ζευγαρια παπουτσια(!!!!!) και ενα φανελακι για να δω τη ποιοτητα , τα παπουτσια ειναι τελεια αλλα το φανελακι ποιοτικως μαπα , κοντα στα mothercare xalia. Το δευτερο ειναι απο Γερμανια πηρα ενα κασκολ και γαντια φλις 2 μπλουζες ενα μικρο θερμο μια ισοθερμικη τσαντα για το μπιμπερο ...αυτα νομιζω και λογικα την Πεμπτη θα ερθουν

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

το είπα και πιο πάνω εχει σκαλώσει ο εγκέφαλος λίγο και σκέφτομαι συνέχεια το παιδί.... αν ξυπνούσε, αν πεινούσε θα ξενέρωνα και εγώ και ο Νικος και το παιδί... το παιδί επειδή θα αργούσα μεχρι να ντυθώ:tongue:.. ο Νίκος γιατί θα σηκωνόμουν να ντυθώ:tongue: και εγώ γιατί θα ξενερώναν οι άλλοι 2:tongue:.... ε? πως με κόβεται? ήταν μέχρι να γίνει την πρώτη φορά....

και να πλυθείς πριν ταίσεις το παιδί...το πιο σημαντικό...

επρεπε και να ντυθεις μην σε δει ο γιος γυμνη εσενα????χαχα

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

κυρίες μου σας επαναφέρω στην τάξη...θα μας διαβάσουν και οι πρωινές...άντε άντε!

ε, και? ελα ρε ακόμα δεν βάλαμε συνημμένες φωτογραφίες....... εμείς τραβήξαμε κάτσε ανεβαζω μια σε λίγο!!!!:P... δεν είναι κακο βρε σταμάτα ...

Διαφημίσεις

ναι λιτσακι μου λιπαντικο ειναι απο το φαρμακειο ομως απο τα καλυτερα στο ειδος τους...και εγω μην νομιζεις μια σεμνη κοπελα ειμαι αλλα η αναγκη βλεπεις....

χα χα χα χα χα χα

Λοιπον εχω ξεσκιστει -μην παει το μυαλο σας στο πονηρο- στο γλυκο...Τι με εχει πιασει παλι...Εκανα ενα κεικ απο πορτοκαλι και απο πανω εβαλα τοσο γλασο σοκολατας που χυθηκε εξω απο την πιατελα και το εφαγα με το κουταλι γιατι λυπηθηκα να το πεταξω...Ειμαι γουρουνα, βριστε με...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

ε, και? ελα ρε ακόμα δεν βάλαμε συνημμένες φωτογραφίες....... εμείς τραβήξαμε κάτσε ανεβαζω μια σε λίγο!!!!:P... δεν είναι κακο βρε σταμάτα ...

χαχαχαχα σε λατρεύω μάτια μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...