Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαρία πάντως σοβαρά καποια στιγμή πρέπει να γίνει η αρχή ...ε γώ περισσότερο είχα στο μυαλό μου εαν ξυπνούσε το παιδί ... και επρεπε να τρέχουμε... ξενέρωμα τρελό... το κρασάκι βοηθάει να χαλαρώσεις και ξέρεις το ένα φέρνει το άλλο και μετά ο πελαργός αλλο ένα μπεμπουλιξάκι!!!!!

και μόνο η αναφορά στον πελαργό...άσε δεν θα πάρω :)

φιλενάδα, εμείς το αρχίσαμε ήδη, απλά δεν είναι τόσο συχνά όσο πριν τον μπεμπουλίξ βρε :) τελευταία και καταιδρωμένη ήσουν :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοπηκε η συνδεση

Μηπως να του βαλω κι εγω τον υπνοσακο? στην ντουλαπα τον εχω και καθεται

Τι να πω βρε κοριτσια να δω πως θα παει και σημερα το βραδυ , εμενα μου εχει κατσει πτι κατι δεν του αρεσι στο γαλα δεν ξερω

Κι εδω φυσαει πολυ ημαστε και στον 5ο !!!

Ασε που τις τελευταιες μερες εχω συνχεια υγρα και πμιζω οτι επεστρεψαν τιποτα μυκητες παλι. Ρε Ελευεθριτσα εμεις εχουμε ξεκινησει εδω και ποσο καιρο και ακομα ποναω στα κωλοραμματα ρε γ...ο , που θα παει θα ερθει αυτη η απολαυση καποια στιγμη

έτσι που το λες καταλαβαίνω οτι γεννησε με φυσιολογικό σωστά??? χμμμμ εγλω με καισαρική οπότε δεν έχω τετοιο θέμα... είναι φυσιολογικό να πονάς ακόμα? τι λεει ο doc σου?

Μαρία πάντως σοβαρά καποια στιγμή πρέπει να γίνει η αρχή ...ε γώ περισσότερο είχα στο μυαλό μου εαν ξυπνούσε το παιδί ... και επρεπε να τρέχουμε... ξενέρωμα τρελό... το κρασάκι βοηθάει να χαλαρώσεις και ξέρεις το ένα φέρνει το άλλο και μετά ο πελαργός αλλο ένα μπεμπουλιξάκι!!!!!

Ναι καλε Μαρια, κανε την αρχη...Σοβαρα τωρα ενιωθα τοσο καιρο που μια το ενα μια το αλλο, κοιμοταν αργα το μωρο, ειχα εγω φλεγμονη και επαιρνα αντιβιωση, μετα αρρωστησα και ξανα αντιβιωση...ολα αυτα μας ειχαν απομακρυνει...το αισθανομουν στον αερα...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

φιλενάδα, εμείς το αρχίσαμε ήδη, απλά δεν είναι τόσο συχνά όσο πριν τον μπεμπουλίξ βρε :) τελευταία και καταιδρωμένη ήσουν :)

αχχχχααχαχαχαχαχα

οπότε όλα καλά θα του μιλήσω του ανθρώπου που δε με αφηνες πριν...;)

Διαφημίσεις

Σορυ και γω το ιδιο με την Ελευθερια νομιζα!!!! Λευτερη οι δυο μας μαλλον ειχαμε μεινει οι παρθενωπες και μεις νομιζουμε οτι κατι καναμε και δινουμε και συμβουλες τρομαρα μας!!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

λιτσακι εσυ ξερεις καλυτερα!!!εφοσον πιστευεις οτι τον ενοχλει το γαλα κατι παραπανω απο εμας ξερεις αφου εισαι η μανουλα του...

Δεν ξερω κι εγω απλα μου εχει κολλησει αυτο , την αλλα εβδομαδα ειναι να ερθει ο γιατρος για τα εμβολια επομενως θα το συζητησουμε

Βρε Ελευθεριτσα αφου δεν ποναγες γιατι τον ειχες τον ανθρωπο στην πεινα τοσον καιρο παιδι μου???/

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

η λυση στα προβληματα σας ειναι το ΚΥ gel (κανω και διαφημιση)δοκιμασε το λιτσακι και θα με θυμηθεις!!ελπιζω οχι κατα την διαρκεια της πραξης!!!

Τι ειναι αυτο κοριτσακι λυπαντικο?

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Σορυ και γω το ιδιο με την Ελευθερια νομιζα!!!! Λευτερη οι δυο μας μαλλον ειχαμε μεινει οι παρθενωπες και μεις νομιζουμε οτι κατι καναμε και δινουμε και συμβουλες τρομαρα μας!!!!!!!!!!!!

ΧΑ ΧΑ ΧΑ εμείς είμαστε σοβαρές Αννούλα μου .... ενώ αυτές απα πα πα πα ... ξετσίπωτες!!!!:tongue:

Διαφημίσεις

η λυση στα προβληματα σας ειναι το ΚΥ gel (κανω και διαφημιση)δοκιμασε το λιτσακι και θα με θυμηθεις!!ελπιζω οχι κατα την διαρκεια της πραξης!!!

χαχαχαχαχαχαχα

πάντως και με λιπαντικό πονάει λίγο...

αχαχαχαχ ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕ ΑΤΟΜΟ????????????????? (όχι κατα τη διάρκεια της πράξης....)

ΧΑ ΧΑ ΧΑ εμείς είμαστε σοβαρές Αννούλα μου .... ενώ αυτές απα πα πα πα ... ξετσίπωτες!!!!:tongue:

Μας κανανε το καφε Αμερικαν μπαρ, οι ξετσιπωτες!!!!! Ναι παιδι μου εμεις ξεχειλιζουμε απο σοβαροτητα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...