Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

πέρα από την πλάκα, φταίω γω;;;; μέχρι να θηλάσω τον μπεμπουλίξ, τον έστειλα να ανάψει τζάκι...έρχομαι και τον βρίσκω να κοιμάται στον καναπέ χωρίς τζάκι! κομμάτια το μαναράκι μου

μα εννοειται πως δεν φταις εσυ!!!μηπως φταιει το τζακι?

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να σου πω και μεις εχουμε ξαναβρει τη φορμα μας με τον καλο μου τωρα τελευταια και πολυ το χαιρομαι...Ανανεωνομαστε μωρε, χωρις .... θα αποξενωθουμε τελειως!!!!!!!!!!!

έτσι ακριβώς... πρέπει σιγα σιγα να μπουμε σε παλιους ρυθμους.... και φίλοι και διασκέδαση,μ πορεί να είναι διαφορετική διασκέδαση απο πριν αλλά όλα πρέπει βρουν το ρυθμό τους... γιατί η ρουτίνα δεν ειναι καλο πραγμα... εμένα τουλάχιστον με σκοτώνει!

Διαφημίσεις

έτσι ακριβώς... πρέπει σιγα σιγα να μπουμε σε παλιους ρυθμους.... και φίλοι και διασκέδαση,μ πορεί να είναι διαφορετική διασκέδαση απο πριν αλλά όλα πρέπει βρουν το ρυθμό τους... γιατί η ρουτίνα δεν ειναι καλο πραγμα... εμένα τουλάχιστον με σκοτώνει!

Συμφωνω...Δεν την μπορω και γω μωρε τη ρουτινα...Μπαινουμε σιγα σιγα στους ρυθμους μας προσαρμοσμενοι παντα στις καινουργιες απαιτησεις των μωρουλακιων μας!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

κοπηκε η συνδεση

Μηπως να του βαλω κι εγω τον υπνοσακο? στην ντουλαπα τον εχω και καθεται

Τι να πω βρε κοριτσια να δω πως θα παει και σημερα το βραδυ , εμενα μου εχει κατσει πτι κατι δεν του αρεσι στο γαλα δεν ξερω

Κι εδω φυσαει πολυ ημαστε και στον 5ο !!!

Ασε που τις τελευταιες μερες εχω συνχεια υγρα και πμιζω οτι επεστρεψαν τιποτα μυκητες παλι. Ρε Ελευεθριτσα εμεις εχουμε ξεκινησει εδω και ποσο καιρο και ακομα ποναω στα κωλοραμματα ρε γ...ο , που θα παει θα ερθει αυτη η απολαυση καποια στιγμη

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Μαρία πάντως σοβαρά καποια στιγμή πρέπει να γίνει η αρχή ...ε γώ περισσότερο είχα στο μυαλό μου εαν ξυπνούσε το παιδί ... και επρεπε να τρέχουμε... ξενέρωμα τρελό... το κρασάκι βοηθάει να χαλαρώσεις και ξέρεις το ένα φέρνει το άλλο και μετά ο πελαργός αλλο ένα μπεμπουλιξάκι!!!!!

Οχι καλε δεν εμενε κανεις πριν, καινουργιο ειναι το σπιτι, περυσι το αγορασαμε. Ειναι στον 4ο Τατιανα και ανοιχτο απο παντου, δεν εχει γυρω γυρω αλλα σπιτια και ουτε απο πανω και ακουγονται απο παντου διαφορα και ολα και κατι πεφτει στην ταρατσα!!!! Ωχ με βλεπω σαν την τρελη σημερα ολο το βραδυ να σηκωνομαι να δω απο που ειναι οι θορυβοι...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Συμφωνω...Δεν την μπορω και γω μωρε τη ρουτινα...Μπαινουμε σιγα σιγα στους ρυθμους μας προσαρμοσμενοι παντα στις καινουργιες απαιτησεις των μωρουλακιων μας!!!!

έτσι έτσι...

Οχι καλε δεν εμενε κανεις πριν, καινουργιο ειναι το σπιτι, περυσι το αγορασαμε. Ειναι στον 4ο Τατιανα και ανοιχτο απο παντου, δεν εχει γυρω γυρω αλλα σπιτια και ουτε απο πανω και ακουγονται απο παντου διαφορα και ολα και κατι πεφτει στην ταρατσα!!!! Ωχ με βλεπω σαν την τρελη σημερα ολο το βραδυ να σηκωνομαι να δω απο που ειναι οι θορυβοι...

Μια απο τα ιδια ημαστε Αννουλα κι εμεις 5ο και γυρω γυρω τιποτα και φυσαει απο παντου και ακουγονται και θορυβοι απο παντου

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...