Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

την εβαλα στο αριστερο καγκελο και εκεινη κοιμαται προς το δεξι οποτε την μυριζε...δεν ειδα βεβαια καποια διαφορα...την διαφορα την ειδα με τον υπνοσακο οπως λες και εσυ!

εγώ πάντως ησύχασα με αυτό!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω μολις χτυπησα ενα τοστακι η μπεμπουλα κοιμαται απο τις 10 και εδω φυσαει παρα πολυ!!

Μιλαμε εχει πανω απο 8 μποφορ, ειμαστε και ψηλα και σφυριζουν τα παντα...Κατι τετοιες στιγμες το μετανοιωνω το ρετιρε και τη θεα!!!!! Δεν μπορω και να κοιμηθω αμα ακουω διαφορα...Σκιαζομαι καλε!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλομαθες κυρια μου ε;;;; Σαν δεν ντρεπεσαι...

οχι δεν ντρέπομαι καθόλου... το αντίθετο ντρέπομαι που τον είχα αφήσει τόσο καιρό....;) αλλά δεν του το λέω... χι χι χι

Διαφημίσεις

Μιλαμε εχει πανω απο 8 μποφορ, ειμαστε και ψηλα και σφυριζουν τα παντα...Κατι τετοιες στιγμες το μετανοιωνω το ρετιρε και τη θεα!!!!! Δεν μπορω και να κοιμηθω αμα ακουω διαφορα...Σκιαζομαι καλε!!!!

είδες? κάτι ήξερα εγώ ... το σπίτι έιναι καινούργιο ή έμενε άλλη οικογένεια πριν???????????????????????

σε τι οροφο μενεις?ααα καλα και εγω με τον αερα φοβαμαι...

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ... και ποιος σου είπε οτι εκεί έμεινα????????????????????????????????? τωρα που ξαναθυμήθηκα να κάνω ποδήλατο????:tongue:

μπράβο βρε! μην το πεις στον γιώργο όμως ε; πιστεύει ότι αυτό που ζει είναι φυσιολογικό! :rolleyes::cool::tongue::lol::lol::lol::lol::lol:

οχι δεν ντρέπομαι καθόλου... το αντίθετο ντρέπομαι που τον είχα αφήσει τόσο καιρό....;) αλλά δεν του το λέω... χι χι χι

Να σου πω και μεις εχουμε ξαναβρει τη φορμα μας με τον καλο μου τωρα τελευταια και πολυ το χαιρομαι...Ανανεωνομαστε μωρε, χωρις .... θα αποξενωθουμε τελειως!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΠΕΘΑΙΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

πέρα από την πλάκα, φταίω γω;;;; μέχρι να θηλάσω τον μπεμπουλίξ, τον έστειλα να ανάψει τζάκι...έρχομαι και τον βρίσκω να κοιμάται στον καναπέ χωρίς τζάκι! κομμάτια το μαναράκι μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...