Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

έλα όλα καλά! μεταδίδεις και το άγχος σου στο παιδί! τι το θες και συ το σφηνάκι χριστιανή μου;;;

Του το εβαζα για να ειναι γυρισμενος μονο απο την μια μερια γιατι οταν τον κοιμιζα στο πορτ μπεμπε το κεφαλι μας λιγο πατικωθηκε και για να ισιωσει...ο γιατρος μου ειπε να τον βαζω μονο απο δεξια για να ερθουμε στα ισια μας...εννοειται οτι το εβγαλα , καταρχην ειναι αχρηστο γιατι το παιδο στριφογυρναιε πλεον

Εχτε πλακα εσιες οι δυο!!!!!!!!!!!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ρε λατρεία, κόψε τα ναρκωτικά! αφού ξέρεις ότι σ'αγαπάω!

αχ και συνεχίζεις να με πληγώνεις ε???? αφού ξέρεις το ναρκωτικό μου είσαι εσυυυυυυυυ !!!! Α Κ Α Ρ Δ Η!!!

(καλά ε, ούτε η Μαρθα Βούρτση τέτοιες ατάκες..... ττττττςςςςςςςςςς)

Δεν ξερω τι εχει παθει το παιδι μου αλλα ξυπναει καθε 2 1/2 ωρες και γκρινιαζει και θελει να φαει , ουτε ασαραντιστος δεν ειχαμε τετοιο προγραμμα βρε κοριτσια , τα εχω παιξει!!

Και μετα το χθεσινο σκηνικο το παιδι ειναι νευρικο δεν καλοτρωει , γκρινιάζει και ειναι πολυ περιεργος .Τα εντερακια του γουργουριζουν εχει αερια και φαινεται να τον ενοχλουν και τα ουλα γιατι τα χερια ειναι μονιμα στο στομα του..Το δικο μου το γαλα το πινει μια χαρα αλλα το ξρνο δεν τρελενεται , πηρα τον γιατρο να ρωτησω μηπως φταιει ττο γαλα και μου λεει αφου πινει το ιδιο εδω και σχεδον 4 μηνες γιατι να τον πειραξει τωρα?

Ειλικρινα δεν ξερω τι εχει , ελπιζω να κοιμηθει λιγο σημερα μπας και ηρεμησει λιγο το πουλακι μου γιατι ουτε την μερα κοιμαται , κατι μισαωρα μονο εκει που χτυπαγε κατι περιποιημενες ωρες

φάση ανάπτυξης είναι βρε, θα περάσει! αν διαρκεί όμως μέρες, μπορεί όντως να τον ενοχλεί το γάλα...θα έπρεπε να ξέρει ο γιατρός ότι δυσανεξία μπορεί να παρουσιαστεί ανά πάσα στιγμή...

Ποιες μπλουζες ...εχω βγαλει τα παντα απο το κρεβατι μετα απο αυτο που παθαμε χθες !!

Τον ειχα βαλει και επαιζε και μαγειρευα , σε καποια φαση αρχισε να γκρινιάζει αλλά πολύ περίεργα και λέω του Ομηρου πηγαινε , μεχρι να παει αυτος αρχισ ενα ουρλιάζει.. τι ειχε κανει??? ειχε γυρισει καθετα στο κρεβατι και ειχε στριμωξει το κεφαλι μεταξυ καγκελα και σφηνακι και δεν μπορουσε ουτε να αναπνευσει!!Τον σηκωσε κατευθειαν ο Ομηρος εγω αρχισα νακλαιω που τον ακουγα και σπαραζε, τινα σας λεω!!! Και το βραδυ που να κοιμηθει στο κρεβατι του , στην μαμα και στον μπαμπα στην μεση και παλι ανησυχος!!

Μα τα ατιμα τι κανουν!!!!! Θα μας τρελανουν...Ηρεμησε κοριτσακι ολα καλα, δεν εγινε κατι, μια χαρα ειναι το παιδακι σου.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

φάση ανάπτυξης είναι βρε, θα περάσει! αν διαρκεί όμως μέρες, μπορεί όντως να τον ενοχλεί το γάλα...θα έπρεπε να ξέρει ο γιατρός ότι δυσανεξία μπορεί να παρουσιαστεί ανά πάσα στιγμή...

σοβαρά με το ίδιο γάλα?????

Διαφημίσεις

ναι αλλά αν τη βάλουμε μακριά πως θα τη μυρίζουν???? οεο?

την εβαλα στο αριστερο καγκελο και εκεινη κοιμαται προς το δεξι οποτε την μυριζε...δεν ειδα βεβαια καποια διαφορα...την διαφορα την ειδα με τον υπνοσακο οπως λες και εσυ!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

αχ και συνεχίζεις να με πληγώνεις ε???? αφού ξέρεις το ναρκωτικό μου είσαι εσυυυυυυυυ !!!! Α Κ Α Ρ Δ Η!!!

(καλά ε, ούτε η Μαρθα Βούρτση τέτοιες ατάκες..... ττττττςςςςςςςςςς)

Λευτερίτσα που είναι ο Νίκος; Άντε γιατί σου χρειάζεται μια δόση πρωτοχρονιάς να έρθεις στα ίσα σου :tongue:

Μα τα ατιμα τι κανουν!!!!! Θα μας τρελανουν...Ηρεμησε κοριτσακι ολα καλα, δεν εγινε κατι, μια χαρα ειναι το παιδακι σου.

χα χα χα είδατε τι παθατε??? θα τρελαθείτε όλες σας και τον εαυτό μου τον βγάζω απ' έξω γιατί χειρότερα δεν γίνεται να πάθω εγώ... χε χε χε εγώ τη σκαπούλαρα... καλά να πάθετε!!!:tongue:

Βλεπω το καφε μας εχει γινει after!!!!! Πολυκοσμια τις μικρες ωρες...Εφαγα κατι καστανα και μου πεσανε βαρια!!!! Το μωρακι μου κοιμαται εδω και μια ωρα αλλα φυσαει ενας δαιμονισμενος νοτιας, που θα μου την ξυπνησει, ολα κατι ακουγεται, πεφτουν πραγματα απεξω, τριζουν...

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Λευτερίτσα που είναι ο Νίκος; Άντε γιατί σου χρειάζεται μια δόση πρωτοχρονιάς να έρθεις στα ίσα σου :tongue:

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ... και ποιος σου είπε οτι εκεί έμεινα????????????????????????????????? τωρα που ξαναθυμήθηκα να κάνω ποδήλατο????:tongue:

χα χα χα είδατε τι παθατε??? θα τρελαθείτε όλες σας και τον εαυτό μου τον βγάζω απ' έξω γιατί χειρότερα δεν γίνεται να πάθω εγώ... χε χε χε εγώ τη σκαπούλαρα... καλά να πάθετε!!!:tongue:

Εσυ τι αλλο να παθεις...Πας χωρις γνωματευση Δαφνι, ντουγρου. Εμεις θελουμε εξεταση πρωτα, αλλα θα λαδωσουμε εν αναγκη και θα τη σκαπουλαρουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

Βλεπω το καφε μας εχει γινει after!!!!! Πολυκοσμια τις μικρες ωρες...Εφαγα κατι καστανα και μου πεσανε βαρια!!!! Το μωρακι μου κοιμαται εδω και μια ωρα αλλα φυσαει ενας δαιμονισμενος νοτιας, που θα μου την ξυπνησει, ολα κατι ακουγεται, πεφτουν πραγματα απεξω, τριζουν...

μήπως είναι στοιχειωμένο?????????:lol::lol::lol:

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ... και ποιος σου είπε οτι εκεί έμεινα????????????????????????????????? τωρα που ξαναθυμήθηκα να κάνω ποδήλατο????:tongue:

Καλομαθες κυρια μου ε;;;; Σαν δεν ντρεπεσαι...

ovvZp2.png

εγω μολις χτυπησα ενα τοστακι η μπεμπουλα κοιμαται απο τις 10 και εδω φυσαει παρα πολυ!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...