Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , linaa είπε:

Αν έχεις αμφιβολίες για το αποτέλεσμα μπορείς να πάρεις κ μια δεύτερη γνώμη . Μπορείς να κλείσεις ένα ραντεβού στην Αθήνα σε ένα δημόσιο νοσοκομείο να δείξεις τις εξετάσεις σου Κ ρωτήσεις ότι απορία έχεις. 

Ο φόβος είναι φυσιολογικό κομμάτι πριν από κάποιο χειρουργείο. Τώρα όλα τα υπόλοιπα που σκέφτεσε δεν έχουν καμία υπόσταση. Πουθενά δεν θα επιρεασει η αφαίρεση της σάλπιγγας ... Μπορείς να μιλήσεις με κάποιον ψυχολόγο αν νιώθεις ότι έχεις υπερβολικό ανχος. 

Προσπαθώ να διαχειριστώ απίστευτα το άγχος μου...Έχω μεγαλώσει 34 γαρ,έχω φάει πολλά χαστούκια κ προσπαθώ να βλέπω ορθολογιστικά τα πράγματα.. Τουτέστιν κ που έχεις μια σάλπιγγα εδώ και 10 χρονιά δεν υπήρξε καμία εγκυμοσύνη....Αλλά κάτι με πιάνει...Κάτι φευγαλέες σκέψεις που με τρελαίνουν...

Θεωρώ ότι θα δείξω τη σαλπιγγογραφια νσε ακόμη ένα γιατρό όπως είπες κ έπειτα θα πάω να κάνω το χειρουργείο...που εκεί σκέφτομαι να τους πω ,πως αν δεν είναι υδροσαλπιγγα μη την αφαιρείτε..Αλλά ξέρω πολύ καλά ότι δεν θα το κάνουν...

Όσο για ψυχολόγο ,έχω περάσει τόσα πολλά που δεν νομίζω ότι μπορώ να βοηθήθω πια... Προσπαθώ να με συνέφερω εγώ ...Είναι αυτό που λένε καλύτερος γιατρός είναι ο ίδιος σου ο εαυτός....Χωρίς να θέλω να αδικήσω το κλάδο ,εγω έτσι νιώθω πια

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

5 λεπτά έφαγε το καμάρι μου και ξεράθηκε...βλέπω να ξυπνάει πάλι κατά τις 12!

πήγαμε mall, αλλάξαμε δωράκια, πήραμε δωράκια και γυρίσαμε! μετά κάναμε τα μοντέλα στον μπαμπά μας με τη νέα φωτογραφική...ουφ!

χμ, μόνη μου είμαι εδώ...άραγε θα εμφανιστεί κανείς; λατρείααααααα!

xa xa xa I am back!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και εμένα 10' έφαγε ενώ συνήθως το βράδυ τρώει τουλάχιστον 20'... για να δούμε...

αν και λεω ότι δεν θα ξυπνήσει... το μεσημέρι που βγήκα μου έκανε γκρινίτσες... προφανως επειδή του μιλουσα και δεν τον κοιτούσα οταν σας εγραφα... μετά τον πήρα στο κρεβάτι μας, τον τάισα και ρίξαμε κατι ύπνους.... εγω σηκώθηκα στο 2ωρο αλλά ακείνος έκλεισε 2,5 ώρες... γιατί το κάνει αυτό μονο οταν τον πάρω να κοιμηθούμε μαζί? ηρεμεί περισσότερο επειδή ακουει την καρδιά μου και με αισθάνεται δίπλα του? μετά τον άλλαξα τον τάισα, ήπια καφε παίξαμε λίγο και με έπιασε η προκοπη... ξεστόλισα, έβαλα πλυντήριο, άπλωσα, έβαλα ηλεκτρική να μαζέφω το χαμό απο τα χριστουγεννιάτικα και ξανα αλλαγή και τάισμα.... μετά ήρθε ο Νικος παίξαμε λίγο τον Αγγελο, έκανα μπανιο, κάναμε μπάνιο το παιδί, τάισα, ουφ και τώρα εδω..... Αχ τι καλά αύριο θα έχω και τους 2 μου άντρες στο πλευρό μου!!!!

Διαφημίσεις

να μαι και εγω παλι!!!ελπιζω να μην σας την σπαω!διωξτε με καλε!ολη μερα εδω χαζολογαω...ελευθερια ναι πιστευω οτι ηρεμει οταν ειναι διπλα σου και σε μυριζει...εμενα οταν κοιμαται διπλα στον μπαμπα της στο κρεββατι κοιμαται με τις ωρες...εγω παλι δεν κοιμαμαι ποτε μαζι της.μονο 1 φορα εχω κοιμηθει.φοβαμαι μην την πλακωσω.επισης εχω ακουσει οτι μπορεις (αν και εσυ δεν εχεις προβλημα )να βαζεις μια μπλουζα που εχεις φορεσει ολη μερα στην κουνια τους μεσα (στα καγκελα) για να σε αισθανονται κοντα τους και οταν ξυπνανε να ξανακοιμουνται....

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

να μαι και εγω παλι!!!ελπιζω να μην σας την σπαω!διωξτε με καλε!ολη μερα εδω χαζολογαω...ελευθερια ναι πιστευω οτι ηρεμει οταν ειναι διπλα σου και σε μυριζει...εμενα οταν κοιμαται διπλα στον μπαμπα της στο κρεββατι κοιμαται με τις ωρες...εγω παλι δεν κοιμαμαι ποτε μαζι της.μονο 1 φορα εχω κοιμηθει.φοβαμαι μην την πλακωσω.επισης εχω ακουσει οτι μπορεις (αν και εσυ δεν εχεις προβλημα )να βαζεις μια μπλουζα που εχεις φορεσει ολη μερα στην κουνια τους μεσα (στα καγκελα) για να σε αισθανονται κοντα τους και οταν ξυπνανε να ξανακοιμουνται....

εμένα δεν ξυπναει το βραδυ, κοιμάται σερί, αλλά δεν κοιμάται κατα τη διάρκεια της ημέρας... μόνο στη βόλτα κοιμάται τις περισσότερες φορές, και εαν τον παρω μαζί μου να κοιμηθεί, κάτι που ανακάλυψα τελευταία... το κόλπο με την μπ΄λούζα το ξέρω, το είχα γράψει και εγώ σε κάποια εδω να το κάνει αλλά απο την άλλη έγραψα και για τον κίνδυνο που υπάρχει να την πιάσει και να σκεπάσει τα μουτρα με αποτέλεσμα να μην αναπνέει καλά... και επειδή εμένα τα βουτάει όλα και τα βάζει στο στόμα και στα μούτρα, μόνο υπνοσακο χρησιμοποιώ ούτε καν κουβέρτα ή σεντονι...

λατρεία τελικά θα έρθει ο κουμπάρος το πρωί! όρεξη που την είχα!

και ήθελα να πάω μέχρι την εκκλησούλα που θέλουμε να βαφτίσουμε το παιδί να την τσεκάρω μέσα, να βρω και τον παπά να δω αν έχει ελεύθερη την ημερομηνία, να πάρω και αγιασμό!

μπα έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου στο Νίκο ότι έχει δώσει τα νορμαλ γονίδια στο παιδί :)

γιατί να σε διώξουμε καλέ τατιάνα; κάτσε εδώ περνάμε καλά :)

καλά περνάς εσυ που με βρίζεις συνέχεια... αχχχχ εμένα να ρωτήσεις Τατιάνα μου τι τραβάω... !!! με εκβιάζει κάθε βράδυ να μπω μέσα για να μου τα χώσει....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...