Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα δεν μου ζήτησαν να το ελέγξω και έπαιρνα prolutex υποδόρια, 1 ανά μέρα, 3 ultrostegan και 2 cyclacur την ημέρα τρεις μέρες πριν την ΕΤ και τα συνέχισα μέχρι τις χοριακές. Μήπως έπρεπε να το είχα ελέγξει; 

Πόσο πρέπει να είναι τη δεύτερη μέρα μετά την ΕΤ; Αν ανέβει πολύ είναι επικίνδυνο;

Επειδη παμε με κατεψυγμενα σε τεχνητο κυκλο οι γιατροι δινουν προγεστερονη οπως θα παρηγαγε το σωμα αν ειχε γινει φυσικα η συλληψη.. γι αυτο κ οταν παμε με βλαστοκυστες ξεκινάμε την προγεστερονη 5 μερες πριν την ΕΤ..ειναι σαν υποβοηθηση κ στηριξη της κυησης.. εγω αυτη τη φορα ζητησα να κανω & ενεσιμη προγεστερονη γτ με εκανε να νιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια..οποτε εκανα μια προλουτεξ και εβαζα κ 3 υποθετα ουτρο..οταν βγηκε την 2η μερα η προγεστερονη κ ηταν χαμηλη μου εβαλαν κ δευτερη ενεση προλουτεξ μαζι με τα αλλα- επαιρνα και 6 σικλακουρ (δεν ειναι προγεστερονη)..ο προηγούμενος γιατρος π ειχα, στην 3η μας προσπαθεια που καναμε μου ζητησε να κανω μαζι με την χοριακη προγεστερονη..γενικα νομιζω ειναι θεμα προσεγγισης του γιατρου αλλα καλο ειναι να ελεγχεται..εγω κ τοτε και τωρα ειχα χαμηλη κ χρειαστηκε τελικα να βαλω και δευτερη ενεση..ανεξαρτητα τελικου αποτελεσματος κ τις 2 φορές..

Απο την αλλη δεν νομιζω να ανεβαινει τοσο πολυ και να ξεπερναει τα ανωτατα ορια που σε φοβιζει-συνηθως το αναποδο φοβουνται..

1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🙏🏼 βρε εγκυμοσύνη θα δώσουν το θέμα είναι να δώσουν τελειομηνη εγκυμοσύνη 🤰🏼 γιατί είναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις που τέτοιες βλαστοκύστες δίνουν υγιή μωράκια …

Αχ τι να σου πω ρε κοριτσι μ??κ εγω που παω με αριστες?? Παλινδρομες κ βιοχημικες εχω μονο..

Καμια απαντηση σαφη δεν εχω παρει..χθες μιλησα με τον γιατρο & τον εμβρυολογο για την τελευταια βιοχημικη και επικεντρωθηκαν στο σπερμα..πως ηταν πολυ λιγα τα σπερματοζωαρια κ με χαμηλη κινητικοτητα..αλλα πως ωστοσο πηραμε πολυ καλες γονιμοποιησεις κ αριστες βλαστοκυστες..τι να πω??

Νιωθω χαμενη εντελως..αναρωτιεμαι τι αλλο να ψαξω..εχω απογοητευτει πληρως..

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννούλα ερώτηση , τον άλλο μήνα θα ξεκινήσουμε κ χορτόσουπα, για αρχή μου είπε πατάτα – καρότο και μια κουταλιά λάδι , μετά θα αρχίσουμε να προσθέτουμε λαχανικά και ρωτώ τι λαχανικά ? Εσύ τι βάζεις ? Θα τη ξαναρωτήσω βέβαια αλλά πες μου συνταγές ..

Και μεις τον αλλο μηνα θα αρχισουμε καλη μου, ακομα δεν τρωμε. Θα τη ρωτησω μια που το λες και θα σου πω οταν ειναι ωρα. Παντως οπως ειπα και πιο πανω μου ειπε οτι εμεις θα φαμε και κρεας κατευθειαν μοσχαρι κοτοπουλο για το σιδηρο μαζι με λαχανικα βεβαια. Θα ανταλλαξουμε συνταγες!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

αννουλα το νερο μετα το φαγητο της το δινεις για να ξεπλενεται το στοματακι απο το φαγητο?γιατι κατι τετοιο ειχα διαβασει.

Ναι ακριβως γι αυτο!!!! Καλα το διαβασες...

ovvZp2.png

αχ ερημιες παλι σημερα!!εχω μια τρομερη ενεργεια απο το πρωι δεν εχω κατσει καθολου!!!εκανα ολο το σπιτι (αν και θα ερθει και η κοπελα που καθαριζει-να δω τι θα κανει?) επλυνα ολα τα κουκλακια παιχνιδακια της μπεμπας την παντα το παπλωμα κατι υφασματινα καδρακια σιδερωσα μαγειρεψα και χαζολογαω και στο ιντερνετ!!!τι με πιασε σημερα?αυριο θα σερνομαι!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

αχ ερημιες παλι σημερα!!εχω μια τρομερη ενεργεια απο το πρωι δεν εχω κατσει καθολου!!!εκανα ολο το σπιτι (αν και θα ερθει και η κοπελα που καθαριζει-να δω τι θα κανει?) επλυνα ολα τα κουκλακια παιχνιδακια της μπεμπας την παντα το παπλωμα κατι υφασματινα καδρακια σιδερωσα μαγειρεψα και χαζολογαω και στο ιντερνετ!!!τι με πιασε σημερα?αυριο θα σερνομαι!!!

Βρε τι νοικοκυρα εισαι εσυ;;;; Εγω αυριο λεω να μαζεψω λιγο το σπιτι που θα ειναι εδω και ο συζυγος. Και γω σπανιως μπαινω τη μερα στο φορουμ γιατι δε με αφηνει το μπεμπε...Αλλα σημερα παραδοξως κοιμηθηκε αρκετα και ετσι συντονιστηκα!!!!

ovvZp2.png

να'μαι κι εγώ!

Τατιάνα να σου ζήσει η Ραφαελίτσα!!!

όσον αφορά για τη συσκευή για το φαγητό της μικρής, να κοιτάξεις τη χωρητικότητα του δοχείου σε σύγκριση με τις ποσότητες που θα τρώει η μικρή...γιατί αν σε 3 μήνες π.χ θα τρώει όσο είναι το δοχείο,μετά που θα αυξηθούν οι ποσότητες τι θα κάνεις? οπότε τσέκαρε το!

Πάντως φαίνεται οτι αυτή η συσκευή λύνει τα χέρια γιατί διάβαζα οτι ξεπαγώνει, μαγειρεύει και πολτοποιεί το φαγητάκι μέσα σε μισή ωρίτσα!

Μαράκι σούπερ το καθισματάκι του φαγητού!!! πανέμορφο είναι!!

αχ εσένα στο μαιευτήριο σου έφεραν χρήσιμα δώρα...εμένα όλοι τα ίδιαμου έφερναν!ματάκια, φορμάκια, μπουρνουζάκια και τεράστια λούτρινα τα οποία φυσικά και άλλαξα πάραυτα!

Πάντως έχω 9 ματάκια πλέον! και όλα διαφορετικά μεταξύ τους ευτυχώς!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ναι ειδες??η αληθεια ειναι οτι μου αρεσει παρα πολυ το σπιτι να ειναι καθαρο και τακτοποιημενο...ακομα και τωρα με την μπεμπα ολα ειναι καθαρα και στην θεση τους...κουραζομαι λιγο παραπανω αλλα αξιζει τον κοπο!

Διαφημίσεις

να'μαι κι εγώ!

Τατιάνα να σου ζήσει η Ραφαελίτσα!!!

όσον αφορά για τη συσκευή για το φαγητό της μικρής, να κοιτάξεις τη χωρητικότητα του δοχείου σε σύγκριση με τις ποσότητες που θα τρώει η μικρή...γιατί αν σε 3 μήνες π.χ θα τρώει όσο είναι το δοχείο,μετά που θα αυξηθούν οι ποσότητες τι θα κάνεις? οπότε τσέκαρε το!

Πάντως φαίνεται οτι αυτή η συσκευή λύνει τα χέρια γιατί διάβαζα οτι ξεπαγώνει, μαγειρεύει και πολτοποιεί το φαγητάκι μέσα σε μισή ωρίτσα!

Μαράκι σούπερ το καθισματάκι του φαγητού!!! πανέμορφο είναι!!

αχ εσένα στο μαιευτήριο σου έφεραν χρήσιμα δώρα...εμένα όλοι τα ίδιαμου έφερναν!ματάκια, φορμάκια, μπουρνουζάκια και τεράστια λούτρινα τα οποία φυσικά και άλλαξα πάραυτα!

Πάντως έχω 9 ματάκια πλέον! και όλα διαφορετικά μεταξύ τους ευτυχώς!

σε ευχαριστω πολυ πολυ!!!εσυ δεν θα επαιρνες στην αδερφη σου μια τετοια συσκευη αν θυμαμαι καλα?ποσο δηλαδη ειναι μια καλη ποσοτητα δοχειου?εχεις δικιο παντως αυτο δεν το σκεφτηκα!

σε ευχαριστω πολυ πολυ!!!εσυ δεν θα επαιρνες στην αδερφη σου μια τετοια συσκευη αν θυμαμαι καλα?ποσο δηλαδη ειναι μια καλη ποσοτητα δοχειου?εχεις δικιο παντως αυτο δεν το σκεφτηκα!

Ναι ήταν να πάρω αλλά τελικά της πήρα το πάρκο που το ήθελε πιο πολύ!

άσε που λόγω προβλημάτων η μικρή άργησε να μπει στις στερεές οπότε έτσι θα το είχε να καθόταν!

όσον αφορά το μέγεθος του δοχείου αφού απ'όσο διαβάζω ξεκινάνε με περίπου 150 ml φαγητό, νομίζω οτι πρέπει να είναι τουλάχιστον 500! για να πεις οτι θα το χρησιμοποιήσεις αρκετό καιρό...

απο την άλλη βέβαια, δεν ξέρω και για πόσο καιρό θα τρώνε αλεσμένα οπότε μπορεί το μέγεθος να είναι επαρκές!

καλέ τι νοικοκυρά είσαι εσύ???????

εγώ έχω να σιδερώσω και το σκέφτομαι 3 μέρες!

μόνο το μαγείρεμα απολαμβάνω!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ναι εχεις δικιο.απλα ειμαι απο τη φυση μου αγχωτικη....στις 11 εχουμε εμβολιο οποτε θα τον ρωτησω...εγω εχω avent αποστειρωτη αλλα δεν γινεται ατμομαγειρας!και ναι σημερα εχουμε γενεθλια!!!

na soy ζησει τατιαννα μου!γερη κ δυνατη κ χαμογελαστη παντα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

σε ευχαριστω σοφακι μου!!!να χαιρεσαι και εσυ την κορουλα σου!!!

η αληθεια ειναι οτι το σιδερωμα δεν μου αρεσει!!μονο της μπεμπας απολαμβανω να σιδερωνω!τα δικα μας τα κανει η κοπελα....θα το ψαξω παντως αυτο με τη συσκευη και θα δω τι θα κανω.ευτυχως που μου το ειπες!

5 λεπτά έφαγε το καμάρι μου και ξεράθηκε...βλέπω να ξυπνάει πάλι κατά τις 12!

πήγαμε mall, αλλάξαμε δωράκια, πήραμε δωράκια και γυρίσαμε! μετά κάναμε τα μοντέλα στον μπαμπά μας με τη νέα φωτογραφική...ουφ!

χμ, μόνη μου είμαι εδώ...άραγε θα εμφανιστεί κανείς; λατρείααααααα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...