Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!!ειμαι να σκασω!η μπεμπιτσα πηρε μονο 100 γραμ δεν ξερω μηπως την ζυγιζω και εγω λαθος αλλα ο παιδιατρος μου ειχε πει επειδη πριν 2 βδομαδες παλι 100 ειχε παρει οτι αν επαναληφθει θα της κανουμε καλλιεργεια μηπως εχει ουρολοιμωξη...τον παιρνω τωρα τηλ αλλα δεν πιανει το κινητο του.μαρακι θυμασαι που σου ειπα οτι το σαββατο ηταν 6970?σημερα ειναι 6880!θα τρελλαθω στο τελος!

καλε γιατι να εχει ουρολοίμωξη? πως τα πεταει και αυτός ετσι? για σιγα....100 γραμμαρια πηρε σε 15 μερες? καλε μην στεναχωριεσαι! αγχωθηκε το παιδι που παχυνε και ειπε να κανει λιγο διαιτα!

χωρις πλακα τωρα... δεν πιστευω οτι ειναι ουρολοιμωξη. δεν θα εκλαιγε το παιδακι? δεν θα ετσουζε? αφου ειναι ευδιάθετη!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πάλι σας έγραψα 2 φορές και με πέταξε.. Μαράκι σε ευχαριστώ πολύ!! Κα που το κοιτάς να το βρίσκω κι εγώ;;

Αναστασία μου δεν είμαι από θεσ/κη. Μύκονο μένω.Βούλα φτιάξε ρολό κιμά με πατατούλες στο φούρνο που είναι πανεύκολο.Κάνεις τη ζύμη όπως στα μπιφτέκια μόνο που προσθέτης μια φρέσκια ντοματούλα λιωμένη. Το απλώνεις σε μια λαδόκολλα , βάζεις πάνω φέτες τυρί του τοστ,αυγά βρασμένα, το τυλίγεις, το βάζειες στο ταψι με πατατουλες περιχύνεις με λαδάκι ριγανούλα μουστάρδα χτυπημένα στο μουλτι κι έτοιμο.

Σοφία μου περαστικά σου. ¨ολα καλά θα πάνε! μη φοβάσαι καθόλου.

Πήρα την παιδίατρο και μου είπε να κάνω κλίσμα γιατί δεν κάνει τόσες μέρες χωρίσ κακά. Της έκενα κλίσμα κι έβγαλε πολύ ελάχιστα. Που πάει τόσο φαι βρε παιδιά;;

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Ξαναπήρα την παιδίατρο να της πω ότι δεν έκανε τίποτα και με ρώτησε αν παίρνει κανονικά βάρος. Έχω να τη ζυγίσω 20 μέρες και εδ΄ω στην Αθήνα δεν έχω ζυγαριά και δεν ξέρω που βρίσκεται. Θα έρθει τη Δευτέρα να τη δει. Λέτε να έχει τίποτα το μωρουλάκι μου;;

Μακ μου περαστικά και σε εσένα..

kwtpmaqz0.png

Σάνυ μου γι αυτό λες να μερώτησε κι εμένα η γιατρός; Λες να έχουμε κι εμείς ουρολοίμωξη;; Κορίτσια θέλω να μου πείτε το ελάχιστο βάρος που πρέπει να παίρνει το παιδί ανά εβδομάδα. Ποιο είναι το ελάχιστο;;

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

Μακ μου ελπίζω να τα βρείτε σύντομα με τον άντρα σου.. Οι πατεράδες μάλλον αργούν να προσαρμοστούν με το ρόλο του πατέρα. Οι περισσότεροι θεωρούν ότι αρκεί να παίξουν 10 λεπτά με το μωρό όταν είναι χαρούμενο κι όλα οκ.Θα συνηθίσει σιγά-σιγά..

kwtpmaqz0.png

Λία μου είδα στο φατσοβιβλιο τις φώτος σου. Κούκλα είσαι!! Για την κορούλα δεν το συζητώ..κουκλίτσα κι αυτή! Και η δικιά μας έχει ακριβώς το ίδιο χρώμα ματάκια με τη δικιά σου! Αλλά και εγώ και ο πατέρας της είμαστε καστανοί. Λες να τους μείνει το γαλανό ή είναι από τον θηλασμό;;

kwtpmaqz0.png

μακμαρακι ελπιζω να τα βρειτε με το συζυγο γρηγορα.

γιωτα το ελαχιστο βαρος ειναι 50 γρ ανα τρεις μερες η 450 το μηνα.αυτο μου ειχε πει ο παιδιατροος για μασ αλλα δε θηλαζουμε.δε ξερω αν ειναι διαφορετικο για παιδια που θηλαζουν.

τατιαννα το τελευταιο μηνα συνολικα ποσο βαρος εβαλε?αν σας ειπε η παιδιατρος να κανετε εξετασεις καντε η γενικη δεν εχει μεγαλη ταλαιπωρια για το μωρακι.πολλες φορες η ουρολοιμωξη ειδικα στα βρεφη δε δινει συμπτωματα.ελπιζω να μην εχει τιποτε το μωρακι σου.εμεις εχουμε κανει 2 φορες για ουρολοιμωξη κ ηταν καθαρες κ οι 2.κ μας δυσκολα παιρνει βαρος.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

το τελευταιο ειναι το εξης: η ωρα 11 παρα 10 το βραδυ προχτες. ο μικρος κοιμόταν στο σαλονι και του λεω: "μιας και κοιμαται ο μικρος κρατα τον εδω μεχρι τις 12 που ειναι να φαει να την πεσω και εγω καμια ωριτσα στο κρεβατι (11-12) και μόλις ξυπνησει φερ'τον μεσα να τον ταισω και να τον κοιμησω".... σημειωνω δε οτι ημουν κομματια...... μου απανταει: "ωραια. να πεταχτω να παρω τσιγαρα μια στιγμη και να γυρισω?" ¨οκ του λεω, πηγαινε περιμενω" τι ωρα επεστρεψε αν εχεις το θεο σου? 12 παρα 20. Μετα από 50 λεπτα! δεν υπερβαλω καθολου. στο μεταξυ ο μικρος ειχε ξυπνησει νωριτερα, τον ταισα και την ωρα που μπηκε ο αντρας μου μεσα εκοβα βολτες να τον κανω να ρευτει. δεν μπορω να σου περιγραψω τι ειπώθηκε απο εκει και περα γιατι ειναι και μεσημερι. το ωραιο ειναι που μου ειπε ότι εχω δίκιο αλλα ήθελε και αυτός να περπατησει λιγο και ξεχαστηκε :mad:. "και τι να το κανω το δικιο , του λεω?" δεν ξερω , μου λεει, να το βρασεις!" το καλυτερο δε ειναι οτι απο τοτε (προχτες) μου κραταει και μουτρα και ειναι και επιθετικος γιατι τον εβρισα και δεν τον ξεπλενε ο Νειλος εκεινο το βραδυ

Κάτι τέτοια κουλά κάνει και ο δικός μου! Και αυτός δεν τα έκανε ποτέ!

Έχω αρχίσει και υποπτεύομαι ότι το κάνουν επίτηδες για να ασχολούμαστε μαζί τους. Ο δικός μου είναι ολοφάνερο ότι θέλει κανάκεμα και φροντίδα. Παρατάει πράγματα παντού, περιμένει να τον σερβίρω και άλλα! Ενώ πάντα θα φρόντιζε μόνος του!

καλημερα!!ειμαι να σκασω!η μπεμπιτσα πηρε μονο 100 γραμ δεν ξερω μηπως την ζυγιζω και εγω λαθος αλλα ο παιδιατρος μου ειχε πει επειδη πριν 2 βδομαδες παλι 100 ειχε παρει οτι αν επαναληφθει θα της κανουμε καλλιεργεια μηπως εχει ουρολοιμωξη...τον παιρνω τωρα τηλ αλλα δεν πιανει το κινητο του.μαρακι θυμασαι που σου ειπα οτι το σαββατο ηταν 6970?σημερα ειναι 6880!θα τρελλαθω στο τελος!

Τάτι μην τρελλαίνεσαι! Την έχω πατήσει έτσι γιατί δεν τον είχα τοποθετήσει σωστά στη ζυγαριά! 100 πήρε και μένα αυτή τη βδομάδα! Αφού είναι παραπάνω από το μέσο όρο μην ανησυχείς! Εγώ θα αγχωθώ όταν πέσει κάτω από το μέσο όρο το γιουβαρλάκι :)

Κάτι τέτοια κουλά κάνει και ο δικός μου! Και αυτός δεν τα έκανε ποτέ!

Έχω αρχίσει και υποπτεύομαι ότι το κάνουν επίτηδες για να ασχολούμαστε μαζί τους. Ο δικός μου είναι ολοφάνερο ότι θέλει κανάκεμα και φροντίδα. Παρατάει πράγματα παντού, περιμένει να τον σερβίρω και άλλα! Ενώ πάντα θα φρόντιζε μόνος του!

εμενα ο δικος μου μου τ εχει πει ξεκαθαρα οτι νιωθει παραμελημενος.του εξηγησα ομως οτι εχει προταιρεοτητα το μωρο τι να κανουμε δηλαδη?φυσικο δεν ειναι?βεβαια απ τη στιγμη που μου το ειπε κανω κ εγω φιλοτιμες προσπαθειες κανακεματος οτι προλαβαινω δηλαδη.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Πάλι σας έγραψα 2 φορές και με πέταξε.. Μαράκι σε ευχαριστώ πολύ!! Κα που το κοιτάς να το βρίσκω κι εγώ;;

Στο βιβλιάριο έχει πίσω κάτι καμπύλες...στο κάτω άξονα βρίσκεις ηλικία και στον κάθετο άξονα βρίσκεις βάρος...εκεί που συναντιούνται είναι η καμπύλη που αντιπροσωπεύει το μωρό.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...