Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια....Έχοντας προγραμματισει την αφαίρεση υδροσπαλπιγγας σε κάνα μήνα από όσο μου είπαν από το νοσοκομείο Ιωαννίνων αρχίζω κ νιώθω περίεργα.. ξέρω είναι αυτό που πρέπει να κάνω αλλά μπαίνω σε σκέψεις ότι αν δεν πετύχω δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα να μείνω φυσιολογικά έγκυος. Όταν έκανα τις σαλπιγογραφία το υγρό πέρασε και βγαίνοντας από το δωμάτιο με ρώτησαν άμα θέλω να κάνω εξωσωματική και μου φάνηκε ότι έγραψαν το αποτέλεσμα χονδρικά για να με βοηθήσουνε για την επιτροπή. Την τσαλπιγκογραφία την έχει δει ένας γιατρός ο οποίος συμφώνησε αποτέλεσμα και επίσης την είδε και ο γιατρός στο νοσοκομείο τον ιωαννίνων ο οποίος φάνηκε να μην δίνει και ιδιαίτερη προσοχή διάβασε απλά το υδροσάλπιγγα λέει ότι εντάξει για να λένε είναι υδροσάλπιγγα... Έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή τέλεια απριλίου και απλά κάθε μέρα στο μυαλό μου κατακλύζει το ενδεχόμενο να πάω χωρίς να αφαιρέσω τη σάλπιγγα. Πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά να αφαιρέσεις και την τελευταία σου ελπίδα για φυσιολογική σύλληψη. Νιώθω οτι ψυχολογικά θα αλλάξω έπειτα  από την αφαίρεση ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κρέμα θα του δώσω ρυζαλευρο βανίλια (Milupa ή Nestle μου είπε που δεν έχουν πολύ ζάχαρη) Το σημαντικό είναι να ξεκινήσουμε να τρώμε , μετά θα ξεκινήσουμε φρούτα αλλά σιγά σιγά όλα αυτά, για το στομαχάκι του και για τυχόν αλλεργίες.

Βάρος 7200, ύψος 68 – το βάρος με ανησύχησε λίγο αλλά μου είπε ότι 1ο δεν το θέλουμε τερατακι και 2ο ότι πλέον το παιδί δεν κάθετε σε μια θέση όπου τον βάλω οπότε με τις σβούρες που φέρνει καταναλώνει ενέργεια

προσοχη με τα φρουτα κατερινακι αχλαδι πρωτα μετα μηλο κ μπανανα....αλλα να ξερεις η μπανανα κ το μηλο κανουν δυσκιλιοτητα...κ οχι ακομα πορτοκαλι;)στο λεω γιατι την πατησα:(

σ ευχαριστω για τις ευχες σου!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αυτή τη γέφυρα που λες δηλ. να πετάει τη μέση πάνω την κάνει όταν δεν του αρέσει εκεί που τον βάζω να ξαπλώσει.

μπρούμυτα γύρισε προχθές που τον είχε στο πλάι ο πατέρας του και ήταν και οι δυο ξαπλωμένοι και χασκογέλαγαν, κάνει μια τσουπ και γυρνάει, αλλά είχε πλακώσει το χεράκι, δεν ήξερε πως να το βγάλει και μετά δεν μπορούσε να γυρίσει πάλι στο πλάι :)

γυρνάει από ανάσκελα στο πλάι εν ριπή οφθαλμού...κουνάει τα πόδια και κατεβάζει σιγά σιγά τον πωπό προς τα κάτω οπότε τέρμα το να είναι λυτός στο καρότσι...

Απαααπααα...να έχω το νου μου δηλαδη.... Καλά εγώ δεμενη την εχω παντού..και στο relax (που καθεται λάχιστα) Ο παιδίατρος μου είπε γενικά από την πρώτη στιγμή να μην αφήνουμε πουθενά τα μωράκια μας χωρίς επίβλεψη (εκτος κρεβατιού) γιατι δεν ξερουμε ποτε θα κανουν το επόμενο κατόρθωμα τους. Πρέπει λέει αυτο να μας γινει βίωμα από την αρχή (μάλλον για να μην μας γινει πάθημα αργότερα)

tLPhp3.png

ε πως να προλάβεις, αφού είσαι μεταξύ εδώ, καφέ Αυγούστου και φατσοβιβλίου :)

ετσι ακριβως..κ παραλληλα εχω κ τη μικρη:lol:

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

μακμαρακι κ αννα σας ευχαριστω πολυ!!να χαιρεστε κ εσεις τα μπεμπονια σας!

μακμαρακι κουραγιο κοπελα μου κ οτι σε απασχολει να το λες εδω ολες προσπαθουμε να βοηθησουμε η μια την αλλη ετσι δεν ειναι?;)

ελευθερια δυστυχως δε μου ανοιγει το λινκ για τις φωτο αλλα απ οτι λενε τα κοριτσια πρεπει να σουν κουκλα κ πολυ χαλαρη!να ζησετε κ παντα τετοια!

καπου γραφατε για γενεθλια, κ εγω διδυμος ειμαι-27/5!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

τσα!!!καλημερουδια και απο μενα!!!τι μου κανετε?ειδατε θα γινω τακτικη πελατισσα!!θα ξυπνησει ομως σε λιγο και παλι θα εξαφανιστω...λοιπον να πω στο μαρακι οτι ναι η στρατα αυτου του τυπου που σου πηρε η πεθερομαρμαγκα απαγορευεται....η μονη που επιτρεπεται ειναι ενα αλλο παιχνιδακι που το σπρωχνεις...θα βρω λινκ και θα σου πω.επισης εχω σημαντικη ερωτηση στις μαμαδες που δινουν κρεμουλες και προς καθε ενδιαφερομενη.εχετε παρει αυτη τη συσκευη που αλεθει μαγειρευει και γενικα τελοσπαντων τα κανει ολα?ειναι χρησιμη?να την παρω τι να κανω δεν ξερω!!παραθετω λινκ για να καταλαβετε γιατι ετσι οπως το γραφω ουτε εγω δεν με καταλαβαινω!

http://www.bimbomarket.it/gr/en/kitchen-appliances-C18.htm

μαρακι και αυτο πλεον λεγεται στρατα και επιτρεπεται...

http://www.bimbomarket.it/gr/en/go-baby-go-stride-to-ride-lion-P12521.htm

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

τατιανα εγω εχω ενα πολυκοφτη της izzy και ειμαι πολυ ευχαριστημενη-μου το χαν κανει δωρο στο γαμο κ με βολευει μια χαρα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

σοφακι μου σε ευχαριστω!!και εγω εχω τετοιο απλα οι συσκευες που παρεθεσα τα κανουν ολα....αχ ελατε πειτε μου τωρα που γυρναει γιατι θα μου ξυπνησει!!!μου αρεσει που ειμαι και ανυπομονη!!!και δεν μπαινω συχνα αλλα και οταν μπαινω θελω και να μου απαντατε αμεσως!!!ντροπη μου!!

προσοχη με τα φρουτα κατερινακι αχλαδι πρωτα μετα μηλο κ μπανανα....αλλα να ξερεις η μπανανα κ το μηλο κανουν δυσκιλιοτητα...κ οχι ακομα πορτοκαλι;)στο λεω γιατι την πατησα:(

σ ευχαριστω για τις ευχες σου!

Σοφούλα , εμένα η παιδίατρος μου είπε τις πρώτες μέρες μισό μήλο αραιωμένο με λίγο νερό, μετά ένα μήλο με λίγο νερό, αφού είμαστε οκ με το μήλο πάμε σε μισό μήλο και μισό αχλάδι για λίγες μέρες και αφού είμαστε οκ προσθέτουμε κ ¼ μπανάνα, όταν κλείσει τον 6ο μήνα θα βάλουμε κ πορτοκάλι (χυμό) Της έδωσες νωρίς το πορτοκάλι της μπουμπους βρε

XwAPp3.png

τσα!!!καλημερουδια και απο μενα!!!τι μου κανετε?ειδατε θα γινω τακτικη πελατισσα!!θα ξυπνησει ομως σε λιγο και παλι θα εξαφανιστω...λοιπον να πω στο μαρακι οτι ναι η στρατα αυτου του τυπου που σου πηρε η πεθερομαρμαγκα απαγορευεται....η μονη που επιτρεπεται ειναι ενα αλλο παιχνιδακι που το σπρωχνεις...θα βρω λινκ και θα σου πω.επισης εχω σημαντικη ερωτηση στις μαμαδες που δινουν κρεμουλες και προς καθε ενδιαφερομενη.εχετε παρει αυτη τη συσκευη που αλεθει μαγειρευει και γενικα τελοσπαντων τα κανει ολα?ειναι χρησιμη?να την παρω τι να κανω δεν ξερω!!παραθετω λινκ για να καταλαβετε γιατι ετσι οπως το γραφω ουτε εγω δεν με καταλαβαινω!

http://www.bimbomarket.it/gr/en/kitchen-appliances-C18.htm

Τατιάνα μου και εμείς οσονούπω θα ξεκινήσουμε τροφές αλλά δεν έχω σκοπό να πάρω κάτι τέτοιο που τα κάνει όλα. Έχω το πολυμηχανημα της braun και μια δική του μικρή κατσαρόλα για να βράζω, εσύ σκεφτεσαι να πάρεις , αν ναι ενημέρωσε μας

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

το κακο ειναι οτι δεν ξερω τι κανουμε με τις τροφες...δηλαδη στον 6ο τρωνε φαγητο αλεσμενο?δηλαδη πρωτα βραζουμε μετα αλεθουμε και μετα το δινουμε?εχω μαυρα μεσανυχτα!!ποια καλη μανουλα ενημερωμενη θα μου πει και μενα?

για να δω αν τελικα μου χρειαζεται η οχι!γιατι αν απλα βραζουμε και μετα αλεθουμε με ενα μιξερακι και ενα κατσαρολακι την κανω την δουλεια μου...απλα λενε οτι οταν τα κανεις στον ατμο ειναι καλυτερα γιατι διατηρουν τις βιταμινες τους...

για να δω αν τελικα μου χρειαζεται η οχι!γιατι αν απλα βραζουμε και μετα αλεθουμε με ενα μιξερακι και ενα κατσαρολακι την κανω την δουλεια μου...απλα λενε οτι οταν τα κανεις στον ατμο ειναι καλυτερα γιατι διατηρουν τις βιταμινες τους...

Καλά βρε μην αγχώνεσαι θα σου τα εξηγήσει και ο παιδίατρος σας .

Εμένα μου είπε βράζουμε ( τα έχουμε σε μικρά κομμάτια για να γίνονται πιο γρήγορα) μετά αλέθουμε και τρώνε .

Επίσης έχω τον αποστειρωτη της Nuk που γίνετε λέει και ατμομαγειρας , θα τον δοκιμάσω και θα σου πω.

XwAPp3.png

ναι εχεις δικιο.απλα ειμαι απο τη φυση μου αγχωτικη....στις 11 εχουμε εμβολιο οποτε θα τον ρωτησω...εγω εχω avent αποστειρωτη αλλα δεν γινεται ατμομαγειρας!και ναι σημερα εχουμε γενεθλια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...