Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

το λουλουδικό δεν θα το έλεγα .... το είχα ζητήσει αλλιώς και όταν πήγε ο Νικος να το παρει ΔΕΝ το είχαν φτιάξει το είχαν ΞΕΧΆΣΕΙ ...αλλά την προκαταβολή την έιχαν πάρει.... οπότε έφτιαξαν ένα γρηγορα για να το πάρει αφού σε 2 ώρες ηταν ο γάμος!!!!!

α δεν του φαίνεται! εμένα μ'αρέσει πολύ!

Διαφημίσεις

Κατερινακι μια χαρα ο μικρος ε;;; Φτου σας...Μακαρι να μη σας κανει πυρετο...Αντε καλη αρχη στις κρεμουλες!!!!!!!!!! Να μας ενημερωσεις ε...!

Ευχαριστούμε , ναι θα σας πω αύριο που θα γίνει η απόπειρα, γιατί θέλει να είναι και ο μπαμπάς μας εδώ να μας καμαρώνει στο πρώτο γεύμα .

α ωραία ο δικός μου στους 4 παρά κάτι μήνες είναι 7240, ο γιατρός σου θα μας έστελνε για εξορκισμό!

Άντε βρε, κάθε παιδί είναι ξεχωριστό, και με δικό του ρυθμό ανάπτυξης , να είναι καλά , υγιέστατα αυτό είναι σημαντικό , αλλά όταν αρχίσει να σου κάνει και εσένα ταρζανιες θα δεις

XwAPp3.png

Άντε βρε, κάθε παιδί είναι ξεχωριστό, και με δικό του ρυθμό ανάπτυξης , να είναι καλά , υγιέστατα αυτό είναι σημαντικό , αλλά όταν αρχίσει να σου κάνει και εσένα ταρζανιες θα δεις

μα κάνουμε ήδη ταρζανιές :)

Διαφημίσεις

Κούκλα είσαι Ελ γιατί σε μια φωτο έχεις ξεκαρδιστεί καλέ ?

αυτό είναι το νορμαλ μας...:P αφου και μέσα στην εκκλησία μας την έλεγε η μάνα μου που γελούσαμε.... αλλά τα είχαμε προβλέψει αυτά και είχαμε δικό μας παπα... αλλιως θα μας είχαν πεταξει έξω...γιατι να είσαι σοβαρος μια τόσο χαρούμενη μέρα?????? έτσι θα ήθελε Εκείνος που σου δίνει ευχή?

μμμ...1,5 λεπτό ....ανώδυνο μου ακουγεται....:lol::lol:

τον ιουνιο δλδ εχεις γενεθλια? κι εγω τον ιουνιο εχω γενεθλια οπου πηγαμε διακοπες και σκεφτομυν να τα συνδυασω με τον πολιτικο γαμο χιχιχι :):)

άντε ρε Διδυμάκια μου ... me too !!! εγώ 9/6!

2/6/1982 γεννήθηκα!

ναι Πέπη είχε πολύ γέλιο! ούτε ταυτότητες δε ζήτησαν αποι τους μάρτυρες! αν το ήξερα θα τους έβαζα να πουν οτι τους λένε Αλκίνοο Ιωαννιδη και Χαρούλα Αλεξίου και μετά θα μόστραρα παντού τις άδειες!

χαχαχα!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...