Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

η ηλίθια μεσσήνια έδωσε 120 ευρώ για αυτό εδώ http://www.elc.co.uk/toy/blossom-farm-play-perform-platform/

και δεν ξέρω αν πρέπει ή όχι!

ωραίο φαίνεται!

μπορείς να το κρατήσεις για αργότερα...αφού πρώτα μάθει ο μπεμπουλίξ να στέκεται απο μόνος του όρθιος!

Γιατί και η ανιψιά μου μπήκε στη στράτα αφού πρώτα είχε σταθεί μόνη της στα πόδια της.

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

α σούπερ νέα! τι κρέμα θα του δώσεις;

τι ύψος/βάρος έχετε;

Κρέμα θα του δώσω ρυζαλευρο βανίλια (Milupa ή Nestle μου είπε που δεν έχουν πολύ ζάχαρη) Το σημαντικό είναι να ξεκινήσουμε να τρώμε , μετά θα ξεκινήσουμε φρούτα αλλά σιγά σιγά όλα αυτά, για το στομαχάκι του και για τυχόν αλλεργίες.

Βάρος 7200, ύψος 68 – το βάρος με ανησύχησε λίγο αλλά μου είπε ότι 1ο δεν το θέλουμε τερατακι και 2ο ότι πλέον το παιδί δεν κάθετε σε μια θέση όπου τον βάλω οπότε με τις σβούρες που φέρνει καταναλώνει ενέργεια

XwAPp3.png

Λοιπόν Πέπη, πως έγινε ο γάμος… εάν αναφέρεσαι πως καταφέραμε να τον κάνουμε κλειστό, απαντώ: Με τσαμπουκά! Εάν πάλι θες να ξέρεις εάν πολλοί παρεξηγήθηκαν, απαντώ: όλοι… αλλά οι περισσότεροι μετά κατάλαβαν και σεβάστηκαν την επιθυμία μας, όσοι δεν το κατάλαβαν μάλλον δεν μας αγαπούσαν αρκετά!

Δεν θα μπορούσα με τπτ να κάνω ένα γάμο με κόσμο επειδή έτσι κάνουν οι περισσότεροι… δεν μπορώ να υποκριθώ και να χαμογελάω επειδή έτσι πρέπει… παρα μόνο όταν το αισθάνομαι… και δεν θα το αισθανομουν με κόσμο, θέλαμε και οι 2 το μυστήριο!

Παρευρέθηκαν η μητέρα μου με τον άντρα της, η μητέρα του με τον αδερφό του και η μητέρα του κουμπάρου μας που την έχουμε σα μάνα μας, ο κουμπάρος, ο παπάς και εμεις! J Η αδερφή μου έμενε Αμερική τότε και οπ γκόμενος της δεν ήθελε να έρθει οπότε δεν ήρθε και αυτή…. πικρή ιστορία!

Όσο για τα υπόλοιπα, μπομπονιέρες, νυφικό, φωτογράφοι όλα κανονικά αλλά λιτά! Το νυφικό το σχεδίασα μόνη μου και πήγα σε οίκο και μου το έραψαν!

Ιδανικά για εμένα θα ήταν σε μια παραλία οι 2 μας, παπας και κουμπάρος…. Αφού σκεφτόμαστε να το πραγματοποιήσουμε το όνειρο σε κανα ταξίδι … σε εξωτικό μέρος και με το παιδί μας αγκαλιά!!!

Διαφημίσεις

Μαρακι μου διαβασα τα λινκς που μου παρεθεσες και σε ευχαριστω πολύ. σε ενα από αυτα υπάρχει αυτο ακριβως που μου ειπε και ο παιδιατρος μου μόλις του επεσημανα ότι ο πονος του παιδιου δεν ειναι ο ιδιος όπως παλιοτερα δηλαδη δεν συμβαινει σπογευμα την ιδια ώρα, ούτε κλαιει σπαρακτικα παρα μονο σφιγγεται μου απαντησε το εξης:

The term "colic" comes from the Greek kolikos, meaning "suffering in the colon." (στα ελληνικα βεβαιως βεβαιως :tongue:). με λίγα λόγια ότι εχει να κανει με πονο στο κατωτερο τμημα του εντερου ήτοι το "κολον" ειναι κολικος!!!

τελος παντων μην σας κουραζω όλους αλλο. το θεμα ειναι οτι το παιδακι μου ποναεικαι δεν μπορω να κανω κατι, θα δουμε....

Σοφάκι να σου ζήσει η μπουμπουκα :) γερή και καλότυχη να ειναι!

Κατερινακι μια χαρα ο μικρος ε;;; Φτου σας...Μακαρι να μη σας κανει πυρετο...Αντε καλη αρχη στις κρεμουλες!!!!!!!!!! Να μας ενημερωσεις ε...

Σοφια να χαιρεσαι την μπουμπου σου!!!!!!

Ευμορφια κουκλοι εισαστε!!!!! Και του χρονου, να χαιρεστε τον κουκλο σας!!!!!!!!!!!

Ναι, καλα, διδυμα κιολας!!!!!!!!!! Δεν πατε καλα!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Κρέμα θα του δώσω ρυζαλευρο βανίλια (Milupa ή Nestle μου είπε που δεν έχουν πολύ ζάχαρη) Το σημαντικό είναι να ξεκινήσουμε να τρώμε , μετά θα ξεκινήσουμε φρούτα αλλά σιγά σιγά όλα αυτά, για το στομαχάκι του και για τυχόν αλλεργίες.

Βάρος 7200, ύψος 68 – το βάρος με ανησύχησε λίγο αλλά μου είπε ότι 1ο δεν το θέλουμε τερατακι και 2ο ότι πλέον το παιδί δεν κάθετε σε μια θέση όπου τον βάλω οπότε με τις σβούρες που φέρνει καταναλώνει ενέργεια

α ωραία ο δικός μου στους 4 παρά κάτι μήνες είναι 7240, ο γιατρός σου θα μας έστελνε για εξορκισμό!

χα χα χα εκοβα το κεφαλι μου οτι εισαι μελαχρινη! το μαγκούφι το ενστικτό μου! ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ το άτιμο!

καλα όλα τα λεφτα ειναι αυτος που εχει ανασκελωθει για να κραταει το μπεμπε όρθιο!:tongue:

εισαστε πολύ ομορφη οικογενεια πραγματικα! υγεια σας ευχομαι και ότι κακο να μην σας αγγιξει!:P

Λοιπόν Πέπη, πως έγινε ο γάμος… εάν αναφέρεσαι πως καταφέραμε να τον κάνουμε κλειστό, απαντώ: Με τσαμπουκά! Εάν πάλι θες να ξέρεις εάν πολλοί παρεξηγήθηκαν, απαντώ: όλοι… αλλά οι περισσότεροι μετά κατάλαβαν και σεβάστηκαν την επιθυμία μας, όσοι δεν το κατάλαβαν μάλλον δεν μας αγαπούσαν αρκετά!

Δεν θα μπορούσα με τπτ να κάνω ένα γάμο με κόσμο επειδή έτσι κάνουν οι περισσότεροι… δεν μπορώ να υποκριθώ και να χαμογελάω επειδή έτσι πρέπει… παρα μόνο όταν το αισθάνομαι… και δεν θα το αισθανομουν με κόσμο, θέλαμε και οι 2 το μυστήριο!

Παρευρέθηκαν η μητέρα μου με τον άντρα της, η μητέρα του με τον αδερφό του και η μητέρα του κουμπάρου μας που την έχουμε σα μάνα μας, ο κουμπάρος, ο παπάς και εμεις! J Η αδερφή μου έμενε Αμερική τότε και οπ γκόμενος της δεν ήθελε να έρθει οπότε δεν ήρθε και αυτή…. πικρή ιστορία!

Όσο για τα υπόλοιπα, μπομπονιέρες, νυφικό, φωτογράφοι όλα κανονικά αλλά λιτά! Το νυφικό το σχεδίασα μόνη μου και πήγα σε οίκο και μου το έραψαν!

Ιδανικά για εμένα θα ήταν σε μια παραλία οι 2 μας, παπας και κουμπάρος…. Αφού σκεφτόμαστε να το πραγματοποιήσουμε το όνειρο σε κανα ταξίδι … σε εξωτικό μέρος και με το παιδί μας αγκαλιά!!!

μπορώ να έχω φώτο με το νυφικό παρακαλώ; :)

Διαφημίσεις

.............................................

Αχα !!! Το καλοκαίρι ημασταν ετοιμοι να παντρευτουμε με πολιτικο γαμο στις διακοπες μας με τα μαγιο... ετσι στο ξεκάρφωτο χωρις προετοιμασια, με την ανεμελια των διακοπων, χωρις νυφικο (φανταζομαι ομως οτι δεν θα επετρεπαν τα μαγιο:D) ...Δεν προλαβαμε ομως να τελειωσουμε τα χαρτια μεχρι τις διακοπες και ετσι το αφησαμε....Εκνευριστηκα μετα και το αφησα.....

Κάπως έτσι θα γίνει όμως...κάποια στιγμή..

Εγώ πάντως το εχω ξεκαθαρισει εδώ και χρόνια ότι ανοιχτό γάμο δεν θα κάνω και το εχουν χωνέψει όλοι.....με ξερουν τι ιδιοτροπη που ειμαι και δεν μου κολλανε:lol::lol:

Με τα βαφτισια ομως τι γινεται? Αλλη έννοια και αυτη......

tLPhp3.png

Μαρακι μου διαβασα τα λινκς που μου παρεθεσες και σε ευχαριστω πολύ. σε ενα από αυτα υπάρχει αυτο ακριβως που μου ειπε και ο παιδιατρος μου μόλις του επεσημανα ότι ο πονος του παιδιου δεν ειναι ο ιδιος όπως παλιοτερα δηλαδη δεν συμβαινει σπογευμα την ιδια ώρα, ούτε κλαιει σπαρακτικα παρα μονο σφιγγεται μου απαντησε το εξης:

The term "colic" comes from the Greek kolikos, meaning "suffering in the colon." (στα ελληνικα βεβαιως βεβαιως :tongue:). με λίγα λόγια ότι εχει να κανει με πονο στο κατωτερο τμημα του εντερου ήτοι το "κολον" ειναι κολικος!!!

τελος παντων μην σας κουραζω όλους αλλο. το θεμα ειναι οτι το παιδακι μου ποναεικαι δεν μπορω να κανω κατι, θα δουμε....

Σοφάκι να σου ζήσει η μπουμπουκα :) γερή και καλότυχη να ειναι!

ε τότε ναι μιλάμε για το ίδιο πράγμα...

κοριτσάκι μου σε αυτά που σου παρέθεσα αναφέρει πως μπορείς να κάνεις το παιδάκι σου να αισθανθεί έστω και λίγο καλύτερα..

και δεν μας κουράζεις, να βοηθήσω προσπαθώ...

Αχα !!! Το καλοκαίρι ημασταν ετοιμοι να παντρευτουμε με πολιτικο γαμο στις διακοπες μας με τα μαγιο... ετσι στο ξεκάρφωτο χωρις προετοιμασια, με την ανεμελια των διακοπων, χωρις νυφικο (φανταζομαι ομως οτι δεν θα επετρεπαν τα μαγιο:D) ...Δεν προλαβαμε ομως να τελειωσουμε τα χαρτια μεχρι τις διακοπες και ετσι το αφησαμε....Εκνευριστηκα μετα και το αφησα.....

Κάπως έτσι θα γίνει όμως...κάποια στιγμή..

Εγώ πάντως το εχω ξεκαθαρισει εδώ και χρόνια ότι ανοιχτό γάμο δεν θα κάνω και το εχουν χωνέψει όλοι.....με ξερουν τι ιδιοτροπη που ειμαι και δεν μου κολλανε:lol::lol:

Με τα βαφτισια ομως τι γινεται? Αλλη έννοια και αυτη......

διάβασε καμια 30 σελ παραπάνω το έγραψα και αυτό.... απο την εγκυμοσύνη μου άρχισαν να μας πιπιλαν το μυαλό να μην το κάνουμε όπως το γάμο.... αλλά εμείς έτσι θέλουμε και πιο πολυ εγώ, γιατί ο Νικος τώρα δεν έχει σχέσεις με την οικογένειά του... οπότε φαντάζεσαι πως θα είναι μόνο με το δικό μου σοι και φίλους??? μου λέει οτι δεν τον νοιάζει αλλά νοιάζει εμένα... τέσπα... θα δούμε, είναι νωρίς εξάλλου για να το σκέφτομαι απο τώρα ... θα αρχίσω απο το Πάσχα και μετά!!!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...