Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα σας!

κοριτσια σας ευχαριστω ολες για τα ενθαρρυντικα σας λογια!το ποσο κ μενα μου φανηκε πολυ τι να πω ισως παιζει ρολο κ το νοσοκομειο που θα κανω την επεμβαση(ιδιωτικο) δε ξερω τι αλλο να σκεφτω!

μαρακι πολυ ενδιφερον το λινκ για τα κακακια που πας και τ αξετρυπωνεις?

τατιαννα μολις μπω στο facebook θα σε κανω accept.

λια ειμαι η σοφια μ.

γιωτα κ εμενα μου φιανονται πολλες οι μερες να παρεις οπωσδηποτε τη παιδιατρο.

μια που λεμε για κακακια εμενα πανω που εφτιαξε το θεμα με τις διαρροιες και για μια βδομαδα ηταν μια χαρα εκανα τη μακακια και της εδωσα παλι χαμομηλι(ετσι ειχαν ξεκινησει οι διαρροιες τη πρωτη φορα της ειχα δωσει πολυ).δεν εβαλα μυαλο απ τη πρωτη φορα κ τωρα παλι τα ιδια εχουμε.

καλημερα Σοφια μου! καλέ πόσο χαμομήλι της έδωσες???:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα Σοφια μου! καλέ πόσο χαμομήλι της έδωσες???:P

τη πρωτη φορα?100μλ.τωρα μολις 50.τι να πω την πιανει αμεσως ρε παιδι μου!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα κοριτσια..

καλησπερα κοριτσακια!

μολις γυρισα απ το γυναικολογο μου θα κανω τελικα την επεμβαση το σαβατο.μια ωρα με ειχε μεσα κ μου εξηγουσε καθως εγω ολα τα μεγαλοποιω στο μυαλο μου.δε μπορω να πω ηρεμησα καπως αλλα ενα αγχος το χω ακομα αντε να περασουν οι μερες να περασει κ αυτο.εντωμεταξυ μου ζητησε 1200ευρω!!!-αν ειναι δυνατον-για ενα καυτηριασμο.παλι καλα που θα τα παρω πισω απ την ιδιωτικη ασφαλεια-να ναι καλα κ η μανουλα μου που θα μου τα δωσει.

ειμαι πολυ κουρασμενη απ την υπερενταση θα παω να ξαπλωσω λιγακι.καλο βραδυ να εχετε κ ησυχο!

Αχ βρε Σοφακι γιατι τοσα πολλα! Τουλαχιστον σου φυγε το αγχος οτι δεν ειναι κατι το ανησυχιτικο...! Βγηκε κ μενα το παπ κ δεν ειναι τιποτα τελικα, με μια αγωγη θα φυγουν... Σημερα ομως εχω αλλα παλι..

Έπαψα να μετράω. 11μέρες χωρίς κακά..

Αχ βρε κοριτσακι μου γιατι τοσο πολυ??? Αν σου ειπε ο γιατρος να της κανεις κλυσμα, καν το να ανακουφιστει το μπεμπακι, αν δε μπορεις εσυ, πηγαινετη να της το κανει αλλος! Το χεις πει στο γιατρο οτι εχουν περασει τοσες μερες??? Τουλαχιστον ειπες οτι ειναι ηρεμη ε?

Αναστασία αυτό με το μαγείρεμα μεγάλος μπελάς.Προτείνω κάθε πρωί να δίνουμε ιδέες γιατί οι δικές μου έχουν στερέψει.

Ανα μπραβο!!! Για πειτε, γιατι εγω 5 φαγητα κανω κ μολις τα εξαντλησω, τα ξαναφερνω τουμπα.. Προσπαθω να αυξησω κ την παραγωγη κ δεν ξερω τι να φτιαξω... Ξερει καμμια σας καμμια ωραια σουπα? Εγω κοτο κ κρεατο ξερω.. (ψαρο μη μου την αναφερεται καν!)

Σημερα που λετε επαθα ελλα ντ αλλα! Ποναει η κοιλια μου κατω αριστερα κ χτυπαει πισω πλατη:shock: κ οταν ...ουρω! (πως να το πω καλυτερα πρωι πρωι!) παλι ποναω, Πηρα κ εγω το γιατρο μου κ μου πε να παω για εξεταση κ καλλιεργια ουρων γιατι το 2ο που περιγραφω ειναι κυστιτιδα, κ το πρωτο κολικος νεφρου!!!!! Ποναω κ μονο που το σκευτομαι! Περιμενω τη μανα μου τωρα να ερθει να προσεχει το μωρο, να την κανω, γιατι με βλεπω να διπλωνω στα 2 μεχρι το απογευμα... Βρε τι παθαμε πρωι πρωι...!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Καλημερα κοριτσια..

Αχ βρε Σοφακι γιατι τοσα πολλα! Τουλαχιστον σου φυγε το αγχος οτι δεν ειναι κατι το ανησυχιτικο...! Βγηκε κ μενα το παπ κ δεν ειναι τιποτα τελικα, με μια αγωγη θα φυγουν... Σημερα ομως εχω αλλα παλι..

Αχ βρε κοριτσακι μου γιατι τοσο πολυ??? Αν σου ειπε ο γιατρος να της κανεις κλυσμα, καν το να ανακουφιστει το μπεμπακι, αν δε μπορεις εσυ, πηγαινετη να της το κανει αλλος! Το χεις πει στο γιατρο οτι εχουν περασει τοσες μερες??? Τουλαχιστον ειπες οτι ειναι ηρεμη ε?

Ανα μπραβο!!! Για πειτε, γιατι εγω 5 φαγητα κανω κ μολις τα εξαντλησω, τα ξαναφερνω τουμπα.. Προσπαθω να αυξησω κ την παραγωγη κ δεν ξερω τι να φτιαξω... Ξερει καμμια σας καμμια ωραια σουπα? Εγω κοτο κ κρεατο ξερω.. (ψαρο μη μου την αναφερεται καν!)

Σημερα που λετε επαθα ελλα ντ αλλα! Ποναει η κοιλια μου κατω αριστερα κ χτυπαει πισω πλατη:shock: κ οταν ...ουρω! (πως να το πω καλυτερα πρωι πρωι!) παλι ποναω, Πηρα κ εγω το γιατρο μου κ μου πε να παω για εξεταση κ καλλιεργια ουρων γιατι το 2ο που περιγραφω ειναι κυστιτιδα, κ το πρωτο κολικος νεφρου!!!!! Ποναω κ μονο που το σκευτομαι! Περιμενω τη μανα μου τωρα να ερθει να προσεχει το μωρο, να την κανω, γιατι με βλεπω να διπλωνω στα 2 μεχρι το απογευμα... Βρε τι παθαμε πρωι πρωι...!

αχ βρε Μαριανθουλα ταλαιπωρια! περαστικα κοπελα μου! πηγαινε τωρα που ειναι νωρίς να παρεις και αντιβιωση το γρηγοροτερο για να μην εχεις χειροτερους πονους!

μαριανθη το ξερω οτι ειναι πολλα τι να κανω τον εμπιστευομαι...

περαστικα κοπελα μου να πας γρηγορα για εξετασεις κ ευχομαι να βγουνε καλες!οσο για το παπ εμενα εδειξε κ κολπιτιδα-συνηθισμενο φαινομενο κ θα παρω κ αγωγη μετα την επεμβαση.κ μου ειπε να κανω καθε 4 μηνες.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια..

ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ

1198949dmnzs9pk9z.gif

maraki σορρυ νομιζα οτι εχεις msn...

Λες να'ναι κάνα ξεχασμένο account από τα φοιτητικά;

Καλά μόλις το εγκατέστησα, φτιάνω λογαριασμό και σου λέω :)

Μαριανθούλι περαστικά!

Μάρω, τρελλά κέφια σήμερα ε; :)

Λες να'ναι κάνα ξεχασμένο account από τα φοιτητικά;

Καλά μόλις το εγκατέστησα, φτιάνω λογαριασμό και σου λέω :)

Μαριανθούλι περαστικά!

Μάρω, τρελλά κέφια σήμερα ε; :)

σκ@τ@ ειμαι και το εχω ρίξει στην τρελη μην νομιζεις!

Διαφημίσεις

καλημερα!!ειμαι να σκασω!η μπεμπιτσα πηρε μονο 100 γραμ δεν ξερω μηπως την ζυγιζω και εγω λαθος αλλα ο παιδιατρος μου ειχε πει επειδη πριν 2 βδομαδες παλι 100 ειχε παρει οτι αν επαναληφθει θα της κανουμε καλλιεργεια μηπως εχει ουρολοιμωξη...τον παιρνω τωρα τηλ αλλα δεν πιανει το κινητο του.μαρακι θυμασαι που σου ειπα οτι το σαββατο ηταν 6970?σημερα ειναι 6880!θα τρελλαθω στο τελος!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

γιατί τι σου έκανε;

για το ξενυχτισμένη έχεις δίκιο, εσύ δουλεύεις κιόλας...

το τελευταιο ειναι το εξης: η ωρα 11 παρα 10 το βραδυ προχτες. ο μικρος κοιμόταν στο σαλονι και του λεω: "μιας και κοιμαται ο μικρος κρατα τον εδω μεχρι τις 12 που ειναι να φαει να την πεσω και εγω καμια ωριτσα στο κρεβατι (11-12) και μόλις ξυπνησει φερ'τον μεσα να τον ταισω και να τον κοιμησω".... σημειωνω δε οτι ημουν κομματια...... μου απανταει: "ωραια. να πεταχτω να παρω τσιγαρα μια στιγμη και να γυρισω?" ¨οκ του λεω, πηγαινε περιμενω" τι ωρα επεστρεψε αν εχεις το θεο σου? 12 παρα 20. Μετα από 50 λεπτα! δεν υπερβαλω καθολου. στο μεταξυ ο μικρος ειχε ξυπνησει νωριτερα, τον ταισα και την ωρα που μπηκε ο αντρας μου μεσα εκοβα βολτες να τον κανω να ρευτει. δεν μπορω να σου περιγραψω τι ειπώθηκε απο εκει και περα γιατι ειναι και μεσημερι. το ωραιο ειναι που μου ειπε ότι εχω δίκιο αλλα ήθελε και αυτός να περπατησει λιγο και ξεχαστηκε :mad:. "και τι να το κανω το δικιο , του λεω?" δεν ξερω , μου λεει, να το βρασεις!" το καλυτερο δε ειναι οτι απο τοτε (προχτες) μου κραταει και μουτρα και ειναι και επιθετικος γιατι τον εβρισα και δεν τον ξεπλενε ο Νειλος εκεινο το βραδυ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...