Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι να κάνω η μάνα??? Εμένα το μπεμπεκάκι μου δεν κοιμάται πολύ... μιαμιση ώρα την ημερα...και ξυπνάει και νωρίς... με το που πάω να σας ψιλοδιαβάσω, ξυπνάει.... Τελος παντων...τι πρέπει να κάνω για να μην πάρω απουσίες.....:cool:???

tLPhp3.png

Τι να κάνω η μάνα??? Εμένα το μπεμπεκάκι μου δεν κοιμάται πολύ... μιαμιση ώρα την ημερα...και ξυπνάει και νωρίς... με το που πάω να σας ψιλοδιαβάσω, ξυπνάει.... Τελος παντων...τι πρέπει να κάνω για να μην πάρω απουσίες.....:cool:???

ούτε εμένα κοιμάται την ημέρα ελάχιστα...και τον έχω δίπλα μου στο ριλάξ η μπροστά μου στο γυμναστήριό του ... τώρα μόλις κοιμηθηκε στην αγκαλιά μου αλλά αυτό δεν κρατά πάνω απο 10' χι χι χι...

Πεπάκι πως είσαι? η νύφη μου? ποια την έφτυσε να την ξεμαλλιάσω? πες μου τα νέα σας με όλες τις ανατριχιαστικες λεπτομέρειες.... :)

Μα γιατι ?? Δεν θέλω να τις ξαναζήσω αυτές τις στιγμές..... Να ήρθε μια γειτόνισσα με την μαμά της (γιαγια 70 ετών και ) χωρίς να μας προειδοποιήσουν και εγώ ημουν στο μπάνιο.. Σχεδόν γυμνή βγήκα η γυναίκα αλλά η κακούργα η γιαγιά είχε προλάβει να το αρπάξει το μωρό μου......:mad::x:x:x:x:x:x:x . Της το αρπάζω κι εγώ λέγοντας οτι πρέπει να την αλλάξω..........μετά την ταίζω και με το ζόρι για να μην μου την ξαναπάρουν (ευτυχώς ειναι φαγανή) ..ασε σόου έγινε η επίσκεψη..

tLPhp3.png

Και το χειρότερο ...στο τέλος όταν ήταν να φύγουν πάει η γιαγια να της βάλει χρήματα στο χεράκι της για γούρι λέει :mad::-x:-x:-x:-x:confused::confused::confused::confused::mad::mad::mad::shock::shock::shock: Εννοείται την πρόλαβα και δεν την ακούμπησαν.....................Αυτά .. Ε εε δεν ήταν θρίλερ??

tLPhp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Ελευθερίτσα και Μαράκι γλυστρίδες φάγατε καλέ???

είδες όμως πως φαίνονται οι μάνες που τα παιδιά τους κοιμούνται νωρίς???

εγώ με τον πόνο μου ε???

η μικρή κοιμήθηκε στις 23:30, ξύπνησε στις 2 για μαμ και μετά πάλι στις 6 και τελικά 8:30 ξύπνησε! και τώρα κουβεντιάζει με την κούκλα της!!!

αχ ιστορίες θετικών τεστ ε?

αντε καλά αφού επιμένετε θα σας πω και τη δική μου!!!

εμείς κανονίζαμε το γάμο μας για τον Ιούνιο, αλλά κανένας απο τους δυο δε γουστάρει όλα αυτά τα νταβαντούρια και το κάναμε μεβαριά καρδιά...(ιδανικός για μένα είναι ο δικός σου γάμος Ελευθερίτσα).

Τελοσπάντων, το συζητήσαμε και λέμε δεν αφήνουμε τα πράγματα ελεύθερα και αν έρθει το παιδάκι καλώς αλλιώς προχωράμε για το γάμο...3 φορές το αφήσαμε και θεωρήσαμε οτι σιγά να μην έμεινα έγκυος τόσο γρήγορα...

Ανήμερα Πρωτοχρονιά λοιπόν κι ενώ περίμενα εκείνη τη μέρα να αδιαθετήσω, πονούσε η κοιλιά μου, είχε πρηστεί το στήθος μου, βγήκαμε το απόγευμα για καφέ...στο γυρισμό στο σπίτι, λέω:

"δεν πάμε να πάρουμε ένα τεστ? όχι τίποτα άλλο αλλά να μου φύγει η ιδέα..."

το παίρνουμε, πάμε σπίτι και ο άντρας μου φεύγει για μια δουλίτσα...εγώ τρέχω στο μπάνιο, το κάνω και το βλέπω θετικό!!!!!!

μπαίνει ο άντρας μου μετά απο λίγο στο σπίτι και με βλέπει να κάθομαι παγωμένη στον καναπέ...οπότε συμπεραίνει οτι το τεστ ηταν αρνητικό...

με αγκαλιάζει και μου λέει: δεν πειράζει...θα ξαναπροσπαθήσουμε,κλπ...

τι λες???????????????? θα γίνεις μπαμπάς μωρό μου!!!!!

ε και αρχίζουμε να κλαίμε και οι δυο και στο καπάκι παίρνω την αδερφή μου τηλ που ήταν στον 5ο μήνα έγκυος!!!

Παραλίγο να λιποθυμήσει όταν της το είπα!!!

αχ αυτά....

και χθες βράδυ είδα στο όνειρό μου οτι ήμουν έγκυος και με κλωτσούσε το μωράκι μου...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Και το χειρότερο ...στο τέλος όταν ήταν να φύγουν πάει η γιαγια να της βάλει χρήματα στο χεράκι της για γούρι λέει :mad::-x:-x:-x:-x:confused::confused::confused::confused::mad::mad::mad::shock::shock::shock: Εννοείται την πρόλαβα και δεν την ακούμπησαν.....................Αυτά .. Ε εε δεν ήταν θρίλερ??

ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΣ ΣΟΒΑΡΑ??????????????????????????????????? ρήματ στο χέρι της? και δεν τις ξεμαλλιασες πακέτο? ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω!!!!

Καλημέρα και από εμενα!

είμαι στο γραφειο και δεν θα μεινω για πολυ γιατι εχω δουλιτσα αρκετη!

Κάσι- Πέπη καλως ηρθες και πάλι. Σούπερ αυτο με τις γιαγιαδες και το φτυσιμο χα χα μπλιαξ :tongue:

Καλημερα και σε σένα Σοφάκι. δεν σε εχω ξεχασει γι αυτο που με ρωτησες απλα δεν εχω αξιωθει ακομα να ψάξω. όλο κατι μου προκυπτει αλλα υπόσχομαι οτι θα το κανω με την πρωτη ευκαιρία.

ρε μαρία αν ηρέμησε στο στήθος δεν είναι κολικοί! μπορεί ο μικρός να νύσταζε και ο άντρας σου να τον κούρντιζε με παιχνίδια και να εκνευρίστηκε!

Μαράκι μου γιατι επιμενεις ότι δεν ειναι κολικοι; το παιδι όταν το εβαλα στο στηθος, κλωτσουσε και μετα μάζευε τα πόδια του, κοκκινιζε και εκλαιγε συν του ότι αφηνε αερια και τα εντερακια του ακουγονταν μεχρι το σαλονι. Το σκηνικο το εχω ξαναζησει τότε που ηταν πιο μικρακι και το ξερω. ο δε αντρας μου δεν προλαβε να τον "κουρντισει" με παιχνιδια γιατι ο μικρός έμπηξε τα κλάματα λίγο μετα αφού ξύπνησε. άρα ούτε νύσταζε! τελος παντων ευχομαι να μην το ξαναπερασω αυτο, καλα το ειχα ξεχασει κανα μηνα και....

πω πω τα χάπια μου!!! χτυπανε σαν τρελά τα κουδούνια απο το πρωι και το αγγελούδι μου πετάγεται απο την τρομάρα του!!!! μόλις έβαλα χαρτί έξω απο την πόρτα ... αλίμονο στο παιδάκι που θα το ξαναχτυπήσει!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΣ ΣΟΒΑΡΑ??????????????????????????????????? ρήματ στο χέρι της? και δεν τις ξεμαλλιασες πακέτο? ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω!!!!

Ρε συμπεθέρα τρελό δεν είναι ??? Θα μου πέσουν τα μαλλιά .....

tLPhp3.png

Καλημερα ελευθερια μου, τωρα σε ειδα!:P

Καλημέρα!!!!! αλλά δεν το βλέπω με εκνεύρισαν πρωί πρωί... και έχει και απαίσιο καιρό.... βολτα γιοκ σήμερα. Θα ανάψω τζάκι... και αμα συνεχίσω να έχω νεύρα το πολυ πολυ να μπω και εγώ μέσα!:lol:

Καλημέρα και από εμενα!

είμαι στο γραφειο και δεν θα μεινω για πολυ γιατι εχω δουλιτσα αρκετη!

Κάσι- Πέπη καλως ηρθες και πάλι. Σούπερ αυτο με τις γιαγιαδες και το φτυσιμο χα χα μπλιαξ :tongue:

..

Καλημέρα Μαρία ! Οντως σούπερ αυτό με τις γιαγιάδες, αρκεί να μην σουν τυχει......:-(:-(:-(

tLPhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...