Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

λοιπόν στρώθηκα στον καναπέ και η ταινία άρχισε μετά απο κανα 5' που είχα ξαπλώσει κατάλαβα οτι το στήθος είχε παραπρηστεί κάτι.... ξαφνικά μου καρφώθηκε στο μυαλό οτι είμαι έγκυος και ήμουν σίγουρη!!!... πάω στο Νίκο και του λέω : Νίκο σε παρακαλώ πήγαινε σε εφημερεύων φαρμακείο να πάρεις τεστ εγκυμοσύνης.... και ενώ περίμενα να αστειευτεί... με κοίταξε καλα καλά στα μάτια και βγήκε κατευθείαν έξω απο το σπίτι... επέστρεψε μετά απο λίγο .... που μου φάνηκε αιώνας... μπαίνω στο μπάνιο κάνω το τεστ και βγαίνει θετικό!! το κοιτάζαμε για 30' !!!! περιττό να πω οτι χοροπηδούσα απο τη χαρά μου και δεν μπορούσα να σταματήσω όσο και να με παρακαλούσε.... γελάγαμε και κλαιγαμε ταυτόχρονα... μετα τηλ στον κουμπαρο μας που είναι παραπάνω απο οικογένεια για εμας και ήρθε και αυτός τρέχοντας!!!! ... μετα απο μερικούς μήνες ήρθε ο ΑΓΓΕΛΟΣ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πάλι; μη μου πεις ότι σε συγκίνησα πρωτύτερα μανδάμ :tongue:

αμπα καθόλου.... κλείνουμε και 11 χρόνια σε 5 μέρες.... και στις 25/1 που το είχα μάθει και εγώ περισυ.... σνιφ σνιφ ....τους λατρεύω και τους 2!!!!!!!

λοιπόν στρώθηκα στον καναπέ και η ταινία άρχισε μετά απο κανα 5' που είχα ξαπλώσει κατάλαβα οτι το στήθος είχε παραπρηστεί κάτι.... ξαφνικά μου καρφώθηκε στο μυαλό οτι είμαι έγκυος και ήμουν σίγουρη!!!... πάω στο Νίκο και του λέω : Νίκο σε παρακαλώ πήγαινε σε εφημερεύων φαρμακείο να πάρεις τεστ εγκυμοσύνης.... και ενώ περίμενα να αστειευτεί... με κοίταξε καλα καλά στα μάτια και βγήκε κατευθείαν έξω απο το σπίτι... επέστρεψε μετά απο λίγο .... που μου φάνηκε αιώνας... μπαίνω στο μπάνιο κάνω το τεστ και βγαίνει θετικό!! το κοιτάζαμε για 30' !!!! περιττό να πω οτι χοροπηδούσα απο τη χαρά μου και δεν μπορούσα να σταματήσω όσο και να με παρακαλούσε.... γελάγαμε και κλαιγαμε ταυτόχρονα... μετα τηλ στον κουμπαρο μας που είναι παραπάνω απο οικογένεια για εμας και ήρθε και αυτός τρέχοντας!!!! ... μετα απο μερικούς μήνες ήρθε ο ΑΓΓΕΛΟΣ!

καλά φλασιά και συ ε :) φαντάζομαι τον Νικόλα σου να βγαίνει από το σπίτι χωρίς δεύτερη κουβέντα!

εγώ δεν χοροπήδαγα...ήμουν σαν συνεπαρμένη, σαν να με ξεπερνούσε όλο αυτό...δεν ξέρω πως να το περιγράψω...overwhelming που λένε και οι φίλοι μου οι άγγλοι...

Διαφημίσεις

καλά φλασιά και συ ε :) φαντάζομαι τον Νικόλα σου να βγαίνει από το σπίτι χωρίς δεύτερη κουβέντα!

εγώ δεν χοροπήδαγα...ήμουν σαν συνεπαρμένη, σαν να με ξεπερνούσε όλο αυτό...δεν ξέρω πως να το περιγράψω...overwhelming που λένε και οι φίλοι μου οι άγγλοι...

οχι ... ήταν και αυτός σίγουρος μόνο που με κοιταξε στα μάτια ... το ήξερε!!!! αυτό είναι το φοβερό!

εγώ ήταν σαν να με περνούσε ηλεκτρικό ρεύμα να το πω??? μοιάζει όπως όταν τον κράτησα για 1η φορά στα χέρια μου... ρε είχαμε χάσει κάθε επλίδα...και δεν θέλαμε να πάμε σε γιατρο να ψαχτούμε σκεφτόμασταν οτι αυτό θα χαλούσε τη σχέση μας.... η πίεση το άγχος..πως θα ένοιωθε αυτός που είχε το πρόβλημα κλπ...

Διαφημίσεις

οχι ... ήταν και αυτός σίγουρος μόνο που με κοιταξε στα μάτια ... το ήξερε!!!! αυτό είναι το φοβερό!

εγώ ήταν σαν να με περνούσε ηλεκτρικό ρεύμα να το πω??? μοιάζει όπως όταν τον κράτησα για 1η φορά στα χέρια μου... ρε είχαμε χάσει κάθε επλίδα...και δεν θέλαμε να πάμε σε γιατρο να ψαχτούμε σκεφτόμασταν οτι αυτό θα χαλούσε τη σχέση μας.... η πίεση το άγχος..πως θα ένοιωθε αυτός που είχε το πρόβλημα κλπ...

εμείς είχαμε συμφωνήσει ότι αν δεν ερχόταν το μωρό μέχρι το καλοκαίρι, θα το ψάχναμε και με κάθε τρόπο θα γινόμασταν γονείς...ενωμένοι, όποιος και αν είχε το πρόβλημα, θα το αντιμετωπίζαμε...

άλλωστε εμείς ακόμα ψαχνόμασταν αν έχω το στίγμα...υπήρχε πιθανότητα αν είχα και γω τύπου β, να κάναμε εξωσωματική κατευθείαν για να διασφαλίσουμε το υγιές γονιμοποιημένο ωάριο...

οπότε είχαμε συζητήσει όλες τις εναλλακτικές εκ των προτέρων και θα κινούμασταν ανάλογα προκειμένου να αποκτήσουμε τον μπεμπουλίξ :)

εμείς είχαμε συμφωνήσει ότι αν δεν ερχόταν το μωρό μέχρι το καλοκαίρι, θα το ψάχναμε και με κάθε τρόπο θα γινόμασταν γονείς...ενωμένοι, όποιος και αν είχε το πρόβλημα, θα το αντιμετωπίζαμε...

άλλωστε εμείς ακόμα ψαχνόμασταν αν έχω το στίγμα...υπήρχε πιθανότητα αν είχα και γω τύπου β, να κάναμε εξωσωματική κατευθείαν για να διασφαλίσουμε το υγιές γονιμοποιημένο ωάριο...

οπότε είχαμε συζητήσει όλες τις εναλλακτικές εκ των προτέρων και θα κινούμασταν ανάλογα προκειμένου να αποκτήσουμε τον μπεμπουλίξ :)

χμμμ εμείς θα αποκτούσαμε παιδί οπωσδήποτε, αλλά όχι δικό μας... το βλέπουμε εντελώς διαφορετικά το θέμα αυτό... όλα είναι παιδιά μας και ΄πιστεύω οτι όλα γίνονται για κάποιο λόγο ... όταν η φύση δεν θέλει κάτι σημαίνει αυτό...ίσως πρέπει εσυ ως άνθρωπος να κάνεις κάτι άλλο ... θα σου πω απο κοντα... ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...