Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

πολύ πιο mild, ανεπαίσθητη κομάρα στη μέση και that's it...

άλλο που δεν ήθελα η καλή σου να μην δουλέψω (ήταν και ο πρώτος μήνας που το είχα πάρει σοβαρά και είχαμε επαφή ακριβώς στη ωορηξία) και αρχίζω και χτυπάω στον γούγλη για συμπτώματα περιόδου και τα συναφή...και βρίσκω το παρεντς...από τις 10 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα διάβαζα το φόρουμ...μια έλεγα έχω συμπτώματα μια όχι...

ωραία .........!!!!! μμμμμμ μπράβο σε πληρώνουν οι άνθρωποι για να χαζολογάς .... συγχαρητήρια.... !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και αμέσως φαίνεται αχνός ροζ ο σταυρός...να το κοιτάω και να λέω πως αποκλείεται..είχα μουδιάσει ολόκληρη...

βγαίνω στο σαλόνι με το τεστ στο χέρι...ο γιώργος μου έχει γυρισμένη την πλάτη και ανάβει τζάκι...

κάθομαι στην άκρη του καναπέ και με ανέκφραστη με φλατ φωνή του λέω πως συμβαίνει κάτι που μπορεί να μην το πιστέψει αλλά μάλλον συμβαίνει...

με βλέπει που έχω μια φάτσα λες και έχω δει φάντασμα και έρχεται κάθεται δίπλα μου και με αγκαλιάζει από τους ώμους...

θα κάνουμε μωρό του λέω και του δείχνω το τεστ...με κοιτάει, κοιτάει το τεστ και μετά πάλι εμένα...ωραία μου λέει και με φιλάει...σηκώνεται πάει στο τζάκι, το ανάβει και με ρωτάει αν θα πιούμε κάτι...

Διαφημίσεις

αγκαλιαστήκαμε μπροστά στο τζάκι με ένα κρασί και προσπαθούσαμε όλο το βράδυ να χωνέψουμε ότι θα γίνουμε γονείς :)

εγώ ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω οτι βρέθηκε άνθρωπος να σε παντρευτεί ποσο μάλλον να κάνει και παιδί μαζί σου...!!!! ειναι ενα ΘΑΥΜΑ!:lol:

εγώ ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω οτι βρέθηκε άνθρωπος να σε παντρευτεί ποσο μάλλον να κάνει και παιδί μαζί σου...!!!! ειναι ενα ΘΑΥΜΑ!:lol:

εγώ φταίω ρε βλαμμένο που στα λέω τόσο ποιητικά! αλλά που να καταλάβεις εσύ από ποίηση! :tongue:

και τώρα τα αγοράκια μου τα όμορφα κοιμούνται μέσα μαζί και ακόμα δεν πιστεύω αυτή την ευτυχία! ένα χρόνο μετά!

ε ναι ειναι πραγματικότητα ούτε εγώ δεν το πιστεύω ώρες ώρες.... σταμάτα γιατί θα βάλω τα κλαματα πάλι...

Διαφημίσεις

ε ναι ειναι πραγματικότητα ούτε εγώ δεν το πιστεύω ώρες ώρες.... σταμάτα γιατί θα βάλω τα κλαματα πάλι...

πάλι; μη μου πεις ότι σε συγκίνησα πρωτύτερα μανδάμ :tongue:

Η δική μου ιστορία….

25 Ιανουαρίου 2009

Εγώ ποτέ δεν είχα σταθερό κύκλο, μάλιστα κάποιες φορές μπορεί να περνούσε και μήνας χωρίς να αδιαθετήσω…. Ήταν βράδυ έκανα μπανάκι και στρώθηκα να δω ταινία στο 1 ο Νίκος στο καθιστικό έβλεπε ποδόσφαιρο… ενώ όλη μέρα έλεγα άντε τώρα θα έρθει τώρα θα έρθει, είχα 1,5 μήνα και 10 μέρες νʼ αδιαθετήσω....

το είχα ψάξει πολυ παλιά και το ήξερα οτι είχα καποιο πρόβλημα και μου είχαν πει οτι θα δυσκολευτώ να συλλάβω.... α, ξέχασα να πω ότι ήδη προσπαθούσαμε 2 χρόνια και είχαμε απογοητευτεί... μετα απο μια εβδομάδα κατα το τελος Ιανουαρίου δλδ θα πηγαίναμε σε ιδρύματα να δούμε παιδάκια να γίνουμε ανάδοχοι γονείς...

άντε πάλι κουτσομπόλα θα σε πουν το πρωί!

και εσένα!!! λοιπόν λέω να κάνουμε δική μας ενότητα Μαρία και Ελευθερία και οποια μας αντέχει ας έρχεται εκεί και να μιλάμε ????? αΑΑΑΑΑ ωραία ιδέα θα το κάνω!!!

και εσένα!!! λοιπόν λέω να κάνουμε δική μας ενότητα Μαρία και Ελευθερία και οποια μας αντέχει ας έρχεται εκεί και να μιλάμε ????? αΑΑΑΑΑ ωραία ιδέα θα το κάνω!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ρεντίκολο στο παρεντς θα γίνουμε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...