Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στο πρώτο και στο τρίτο αντίστοιχα...

ο Νικόλας κοιμήθηκε 10 και κάτι...και αυτός αποκοιμήθηκε στο στήθος, το άφησε, τεντώθηκε λίγο σαν να έχει αέρα στη κοιλίτσα του, τον σήκωσα, ρεύτηκε αμέσως και σωριάστηκε στον ώμο μου :) τώρα τελευταία έτσι κάνει...δεν με δυσκολεύει καθόλου να κοιμηθεί.

Ακόμα και να μην έχει πέσει σε βαθύ ύπνο, αν τον αφήσω στο κρεβατάκι του θα μουρμουρίσει λίγο, θα τρίψει τη μουρίτσα του, θα γλύψει τα δαχτυλάκια (πιπίλα είπαμε γιοκ) και θα κοιμηθεί μοναχούλης του. Φτου φτου το παιδάκι μου δεν με δυσκολεύει καθόλου!

έτσι και το δικό μας το αστεράκι κοιμάται μονο του ούτε νανουρίσματα ούτε τπτ... μόνο τον 1ο μήνα είχαμε τέτοια μετά τέλος το έχει μάθει καλά το μάθημά του...:-P μας κρατούν χαρούμενους για να κάνουμε καλύτερα τον καραγκιόζη χα χα χα ... ο Νίκος έχει αρχίσει του τύπου ... το παιδί μας έιναι για τη NASA κλπ.... :lol::lol::lol:... δεν παμε καθόλου καλά!

αυτή τη στιγμή ψάχνω ένα σιτε που μου έδωσε κωδικούς το αδελφάκι μου να κατεβάσω καμιά ταινία, διαβάζω για την εισαγωγή στερεών τροφών και πραγματεύομαι πως να ξεκινήσω την τράπεζα γάλακτος...θα το θέλει αποψυγμένο; να του το βγάζω την προηγούμενη; και πόσα γεύματα γάλα θα πρέπει να αφήσω όσο λείπω; άντε πλησιάζει ο καιρός!

λοιπόν εγώ προχτες το έβγαλα απο την κατάψυξη και το άφησα ψυγείο για 14 ώρες περίπου... μετά σε αποστειρωμένα μπιμπερό και θερμαντήρα πριν του το δώσω....

Εχω κρατησει σημειώσεις απο ενα σιτε που είχα βρει για την αποθήκευση...

Διατήρηση - Αποθήκευση

1. Σε θερμοκρασία δωματίου (25 C) 6-8 ώρες

2. Σε ψυγειάκη χειρός με πάγο για 24 ώρες

3. Ψυξη στους 4 C έως 5 μέρες

4. Kατάψυξη (-15C) 2 εβδομάδες

5. Kατάψυξη (-18C) 3-6 μήνες

6. Kατάψυξη (-20C) 6-12 μήνες * συμβουλή να μην το αφήνεις στο μέγιστο, που δεν πρόκειται αλλά λέμε, δλδ 12 μήνες γιατί η γεύση γίνεται κάπως μεταλλική- μου το είπε η παιδίατρος... επίσης να το κουνας καλά!!! φραπέ!;)

Επίσης μπορεί να παραμείνει σε ψυγε΄΄ιο για 24 ώρες μετά απο απόψυξη!!!

λοιπόν εγώ προχτες το έβγαλα απο την κατάψυξη και το άφησα ψυγείο για 14 ώρες περίπου... μετά σε αποστειρωμένα μπιμπερό και θερμαντήρα πριν του το δώσω....

Εχω κρατησει σημειώσεις απο ενα σιτε που είχα βρει για την αποθήκευση...

Διατήρηση - Αποθήκευση

1. Σε θερμοκρασία δωματίου (25 C) 6-8 ώρες

2. Σε ψυγειάκη χειρός με πάγο για 24 ώρες

3. Ψυξη στους 4 C έως 5 μέρες

4. Kατάψυξη (-15C) 2 εβδομάδες

5. Kατάψυξη (-18C) 3-6 μήνες

6. Kατάψυξη (-20C) 6-12 μήνες * συμβουλή να μην το αφήνεις στο μέγιστο, που δεν πρόκειται αλλά λέμε, δλδ 12 μήνες γιατί η γεύση γίνεται κάπως μεταλλική- μου το είπε η παιδίατρος... επίσης να το κουνας καλά!!! φραπέ!;)

Επίσης μπορεί να παραμείνει σε ψυγε΄΄ιο για 24 ώρες μετά απο απόψυξη!!!

καλέ τα ξέρω αυτά! α και το γάλα δεν το κάνεις φραπέ, παρά το κουνάς κυκλικά ελαφρά να ανακατευτεί το παχύ με το ελαφρύ...stirred not shaken που έλεγε και ο 007 :cool:

το θέμα είναι θα το πίνει ο πρίγκηψ; πρέπει να κάνω καμιά δοκιμή...αρχίζω από αύριο...

Διαφημίσεις

εσύ έλεγες να μη δώσεις κρέμες; δες το παρακάτω, βιολογικές:

http://www.biologisch24.com/index.php/cat/c55_Holle.html

ρε συ εμάς τι μας έδιναν; ρώτησες τη μανούλα σου;

όχι γενικά κρέμες αλλά του εμπορίου δε θέλω πολυ να δώσω... θα το προσπαθήσω όσο είναι δυνατό.. έχουν ζάχαρη και η ζάχαρη είναι ναρκωτικό έχεις την ίδια εξάρτηση!!! http://www.thefirst.gr/displayITM1.asp?ITMID=494

καλέ τα ξέρω αυτά! α και το γάλα δεν το κάνεις φραπέ, παρά το κουνάς κυκλικά ελαφρά να ανακατευτεί το παχύ με το ελαφρύ...stirred not shaken που έλεγε και ο 007 :cool:

το θέμα είναι θα το πίνει ο πρίγκηψ; πρέπει να κάνω καμιά δοκιμή...αρχίζω από αύριο...

εννοείται ρε πλάκα έκανα.... ήμαρτον!!!

ναι θα το πιεί - γενικά φαίνεται εύκολο παιδί... και θα μυρίσει οτι είναι δικό σου.... ασε το Γιώργο να κάνει την πρώτη προσπάθεια .... εαν του το δώσεις εσυ θα το πάρει οτι τον απορρίπτεις και δεν του δίνεις στήθος... ο δικός μας που του το έδωσε ο Νικος τσίριξε 2 φορες που με είδε και έβγαλε το μπουκάλι απο το στόμα... και είδε και έπαθε να του το ξαναδώσει.... μετά το πήρε και απο εμένα με άρκετή προσπάθεια στην αρχή!!! πρέπει να το αρχίσεις όμως απο τώρα μια στο τόσο 5/ εβδομάδα έστω για να συνηθίζει και όχι αποτομα...

χμ NASA ε; μπα! θέλω το παιδί μου να έχει γκλάμουρ στη ζωή του! στα πρωινάδικα και στα μεσημεριανά τον κόβω τον κουτσομπόλη!

ΑΧΑΧΑΧΑΧ Μαρία μου ας κάνουν οτι θέλουν δεν με νοιάζει καθόλου.... μόνο να είναι καλά.... οτι και να κάνει εγώ θα τον λατρεύω... ακόμα και ο χειρότερος αλήτης να γίνει θα είναι πάντα ο γιος μου - το παιδί μου!!!

όχι γενικά κρέμες αλλά του εμπορίου δε θέλω πολυ να δώσω... θα το προσπαθήσω όσο είναι δυνατό.. έχουν ζάχαρη και η ζάχαρη είναι ναρκωτικό έχεις την ίδια εξάρτηση!!! http://www.thefirst.gr/displayITM1.asp?ITMID=494

χαχαχα άλλη μια εξάρτησή μου λοιπόν!

μπουκάλι από τον γιώργο και τη μαμά μου έχει πάρει με το δικό μου γάλα χωρίς γκρίνια, αλλά δεν ήμουν καν στο σπίτι :)

αρχίζω αντλήσεις από αύριο βράδυ και από πέμπτη θα δοκιμάσω αν πίνει το κατεψυγμένο. αν το πιει οκ, θα φτιάξω την μίνι τράπεζα και θέλω να μιλήσω και με τον γιατρό πως διαμορφώνεται το πρόγραμμα φαγητού έτσι ώστε να πίνει 1 (ή κανένα) αντλημένο μπιμπερό όσες ώρες δουλεύω (δηλ. στερεές από 9 μέχρι 17) και πριν και μετά γαλατάκι αγκαλίτσα μανούλα...πιστεύω κάπως θα γίνει...

αν όλα πάνε καλά να συνεχίσουμε μέχρι και τον ιούνιο που θα φύγει για τα μπάνια του :)

ΑΧΑΧΑΧΑΧ Μαρία μου ας κάνουν οτι θέλουν δεν με νοιάζει καθόλου.... μόνο να είναι καλά.... οτι και να κάνει εγώ θα τον λατρεύω... ακόμα και ο χειρότερος αλήτης να γίνει θα είναι πάντα ο γιος μου - το παιδί μου!!!

του έκανα προχθές μασάζ με λαδάκι και τρελλαινόταν το ατιμούτσικο! και μου πετάει ο γιώργος, έτσι όπως πας θα τον κάνεις γκέι! και του απαντάω ότι αν είναι γκέι μοντέλο / μόδιστρος στη νέα υόρκη και με παγκόσμια φήμη, δεν με νοιάζει καθόλου! το μόνο που με νοιάζει είναι να αισθάνεται πληρότητα από αυτό που θα επιλέξει να κάνει, να ζήσει μια γεμάτη ζωή και να γελάει πάντα! τίποτα άλλο!

Διαφημίσεις

χαχαχα άλλη μια εξάρτησή μου λοιπόν!

μπουκάλι από τον γιώργο και τη μαμά μου έχει πάρει με το δικό μου γάλα χωρίς γκρίνια, αλλά δεν ήμουν καν στο σπίτι :)

αρχίζω αντλήσεις από αύριο βράδυ και από πέμπτη θα δοκιμάσω αν πίνει το κατεψυγμένο. αν το πιει οκ, θα φτιάξω την μίνι τράπεζα και θέλω να μιλήσω και με τον γιατρό πως διαμορφώνεται το πρόγραμμα φαγητού έτσι ώστε να πίνει 1 (ή κανένα) αντλημένο μπιμπερό όσες ώρες δουλεύω (δηλ. στερεές από 9 μέχρι 17) και πριν και μετά γαλατάκι αγκαλίτσα μανούλα...πιστεύω κάπως θα γίνει...

αν όλα πάνε καλά να συνεχίσουμε μέχρι και τον ιούνιο που θα φύγει για τα μπάνια του :)

ρε γαμώτο διάβαζα τώρα στο παρεντσ οτι αυτα που θηλάζουν αποκλειστικά να μη δώσουμε τροφές νωρίτερα απο τον 6ο! και εμένα μου είπε αυτή απο τον 5ο... καλά αν δε βρω χωρίς ζάχαρη θα του δώσω μόνο φρούτα και ας κοπανιέται η αλλη... εγώ ζάχαρη ακόμα δεν του δίνω.- ... δεν θα του κάνει καλό σε τπτ μόνο κακο- οπότε?

του έκανα προχθές μασάζ με λαδάκι και τρελλαινόταν το ατιμούτσικο! και μου πετάει ο γιώργος, έτσι όπως πας θα τον κάνεις γκέι! και του απαντάω ότι αν είναι γκέι μοντέλο / μόδιστρος στη νέα υόρκη και με παγκόσμια φήμη, δεν με νοιάζει καθόλου! το μόνο που με νοιάζει είναι να αισθάνεται πληρότητα από αυτό που θα επιλέξει να κάνει, να ζήσει μια γεμάτη ζωή και να γελάει πάντα! τίποτα άλλο!

δλδ για να καταλάβω εαν δεν αποκτήσει φήμη και δόξα ... ???? τότε τι ξύλο??? χι χι χι:P:p:p

καλησπερα...

ειμαι στεναχωρημενη (παλι)...

το απογευματακι κατα τις επταμιση πηγα στο γραφειο να το ξεβρωμισω αρχικα και αν ειχα χρονο να διαβασω για καμια υποθεση (τα εχω φορτωσει όλα στον κοκκορα). ο μικρος σπιτι με τον πατερα του, όλα καλα και μαλιστα αφου εφυγα απ' οτι εμαθα τον πηρε ο υπνος... κατα τις 9 με παιρνει ο αντρας μου τηλ και μου λεει οτι ο μικρος στριγκλιζει κα να του πω τι να κανει για να σταματησει.περιττο ότι εφτασα στο σπιτι σε χρονο ρεκορ, ο μικρος απαρηγορητος, τετοιο κλαμα εχω να το ζησω απο το νοσοκομειο που του εκαναν παρακεντηση. :-(

σταματησε για δευτερολεπτα μολις τον πηρα αγκαλια και μετα ξεκινησε παλι. τον εβαλα στο στηθος για παρηγορια και απο εκει ξεκινησε σιγα σιγα να επανερχεται. τι ήταν ;;; ΚΟΛΙΚΟΙ γ@μ@ το στανιο μου πια... εχουν σπασει τα νευρα μου. τιναζοταν το παιδακι μου και ειχε αερια. τωρα κοιμαται αλλα δεν ξερω τι με περιμενει στη συνεχεια. εχθες με ειχε ξυπνια απο τις 3.30πμ... ενταξει πανω που το ειχα παρει αποφαση οτι εγω για καποιο χρονικο διαστημα ακομα θα κοιμαμαι μονο μεσημερια....ετυχε αυτο. πω πω ακομα θυμαμαι το κλαμα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...