Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμείς έχουμε άπειρες επιλογές εδώ... αλλά συνήθως πέρνουμε απο έναν που έχει μαγειρευτά ημέρας και ψητά... τα μαγειρευτά είναι τέλεια και πιτες κολοκυθόπιτα, σπανακόπιτα και πρασόπιτα όλα τα λεφτα... Το έχουμε χτίσει... στο τηλέφωνο απλα δίνουμε παραγγελία... ξέρει ο τύπος ποιοι είμαστε... μόνο που μας ακούει... χι χι χι;)

πίτσες και σουβλάκια δεν θέλω να τρώω συχνα... και όποτε τρώω σουβλάκια πάντα με αλάδωτη πίτα και κοτόπουλο... εξάλλου δεν τρώω όλα τα κρέατα μόνο μοσχάρι, κοτόπουλο και γαλοπούλα... και αυτό αναγκαστικά τα τελευταία 5 χρόνια.. ήμουν χορτοφάγος για 12 χρόνια!

εγώ πάλι ότι έχει μουρίτσα το τσακίζω...μόνο γίδα βραστή δεν τρώω...ψητή άνετα :)

έχω μια ζαλάδα τώρα...ευτυχώς κοιμάται το παιδί...το παράτησα το σίδερο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα!!προχωρησατε αρκετα παλι:tongue:

για το θεμα του δωματιου το εχω συζητησει με το παιδιατρο μου ειπε μετα τους 6 μηνες του ειπα για τις ανασφαλειες μου(π.χ μη κανει απνοια μη θελησει κατι κ εγω δε θα μαι κοντα αλλωστε μ αρεσει αν καμια φορα ξυπναει μεσα στη νυχτα-σπανι πλεον-κ θελει την αγκαλια μου)κ μου ειπε οποτε νιωσω ετοιμη να τη παω.αλλωστε η δικια μου οτι κ να λεμε το δικο της θα περασει οποτε θελει αυτη θα την παω;)

κ εμεις εχουμε αδυναμια στο χατζηγιαννη σημερα την πηρα αγκαλια κ χορευαμε κ τραγουδουσαμε με τα τραγουδια του-σκετη τρελλα!!κ θα παμε στο ρεξ με τον αντρα μου να τον δουμε μαλλον στη γιορτη του.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

εγώ πάλι ότι έχει μουρίτσα το τσακίζω...μόνο γίδα βραστή δεν τρώω...ψητή άνετα :)

έχω μια ζαλάδα τώρα...ευτυχώς κοιμάται το παιδί...το παράτησα το σίδερο...

ΚΑΝΙΒΑΛΕ!!!!!!!!

ΩΧ ΛΕΣ???? αντε με το καλό...:lol:;):P:tongue::rolleyes::(:o:!::?::idea::roll::mrgreen::cool::cry::oops::|:?:evil::shock::arrow: (ξέχασα καποιο???)

Ανεκδοτάκι!

Ένας τύπος μαθαίνει πως υπάρχει στη περιοχή του κάποιος καλός γιατρός παθολόγος.

Μιας κ ο φίλος μας έχει μακροχρόνιο πρόβλημα με το χέρι του, αποφασίζει να τον επισκεφτεί.

Ο γιατρός αφού τον εξετάζει, του ζητάει να του φέρει τα πρωινά ουρά σε αποστειρωμένο μπουκαλάκι… φεύγει ο δικός μας κ σκέφτεται:

-Έλα καημένε! τι σόι γιατρός είναι αυτός - εδώ με πονάει το χέρι μου και αυτός μου ζητάει εξέταση ούρων! σίγουρα είναι κομπογιαννίτης...!!!

Το απογευματάκι επιστρέφει στο σπίτι του κ λέει στη σύζυγο κ στη κόρη του να ουρήσουν στο μπουκαλάκι, ουρεί και αυτός και παίρνει και λαδιά από το αυτοκίνητο του και τα βάζει μέσα!!!

Την επόμενη πάει στο ιατρείο

-Γιατρέ μου σας το έφερα- λέει με θριαμβευτικό ύφος…

Μπαίνει ο γιατρός στο εργαστήριο του, περνάει μίση ώρα, μια ώρα...!

Ο φίλος μας απ' έξω χαμογελάει διαβολικά..

Βγαίνει κάποια στιγμή ο δόκτωρ και τον κοιτάει περίεργα...

-Τι έχω γιατρέ μου τον ρωτάει ο δικός μας δήθεν με αγωνιά κρύβοντας το σατανικό του χαμόγελο.

-.....λοιπόν φίλε μου -αρχίζει ο γιατρός- τα πράγματα είναι κάπως

ανησυχητικά..

..η σύζυγος σας κάνει σεξ με κατά πάσα πιθανότητα τον γείτονά σας..

..η κόρη σας είναι έγκυος..

..το αυτοκίνητο σας έχει καμένη φλάντζα...

..και αν δεν κόψετε την ******* θα εξακολουθεί να πονάει το χέρι σας!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Στο πρώτο και στο τρίτο αντίστοιχα...

ο Νικόλας κοιμήθηκε 10 και κάτι...και αυτός αποκοιμήθηκε στο στήθος, το άφησε, τεντώθηκε λίγο σαν να έχει αέρα στη κοιλίτσα του, τον σήκωσα, ρεύτηκε αμέσως και σωριάστηκε στον ώμο μου :) τώρα τελευταία έτσι κάνει...δεν με δυσκολεύει καθόλου να κοιμηθεί.

Ακόμα και να μην έχει πέσει σε βαθύ ύπνο, αν τον αφήσω στο κρεβατάκι του θα μουρμουρίσει λίγο, θα τρίψει τη μουρίτσα του, θα γλύψει τα δαχτυλάκια (πιπίλα είπαμε γιοκ) και θα κοιμηθεί μοναχούλης του. Φτου φτου το παιδάκι μου δεν με δυσκολεύει καθόλου!

αυτή τη στιγμή ψάχνω ένα σιτε που μου έδωσε κωδικούς το αδελφάκι μου να κατεβάσω καμιά ταινία, διαβάζω για την εισαγωγή στερεών τροφών και πραγματεύομαι πως να ξεκινήσω την τράπεζα γάλακτος...θα το θέλει αποψυγμένο; να του το βγάζω την προηγούμενη; και πόσα γεύματα γάλα θα πρέπει να αφήσω όσο λείπω; άντε πλησιάζει ο καιρός!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...