Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα και απο μενα!αυτο το μηνυμα το εγραψα 3 φορες χτες κ με πεταξε εξω.εεε την τεταρτη το αποθηκευσα στο word και σας το παραθετω....

σοφακι ολα καλα θα πανε κοπελα μου μην ανησυχεις!

μαρακι και κοριτσακια που θηλαζετε.επειδη εμενα ετρωγε απο την αρχη μπουκαλι σας λεω οτι πριν 1 μηνα ετρωγε 1000ml και 6 γευματα.τωρα τρωει 4 γευματα 800 μλ.μειωσε και τα γευματα αλλα κ το ποσο τρωει.μην ανησυχειτε λοιπον.λογικο ειναι οτι θα μειωσουν κ τα γευματα κ την ποσοτητα.ενα ειναι σιγουρο.το παιδι που πειναει τρωει!οσο βαζουν βαρος κ ειναι χαρουμενα δεν ανησυχουμε!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σας!!!!!!Τι ωραία μέρα η σημερινή!!!Για βόλτες.Ωραία συζήτηση πιάσατε, κι εμένα με απασχολεί το όλο θέμα.Για 10 μέρες περίπου ήταν πολύ νερουλά και τα έκανε 3,4 μπορεί και 5 φορές τη μέρα.Τώρα έχει από τη Δευτέρα κάνει μια φορά τη μέρα και επανήλθαν στην αρχική τους υφή.Επίσης Ζωή κι εμένα προχθές το πρωί που τον έβαλα λίγο μπρούμυτα για να κάνει γυμναστικούλα μου έβγαλε λίγο κίτρινο.Αλλά μόνο εκείνη τη φορά.Μάλλον κρύωσε η κοιλίτσα τους λέω εγώ τώρα.Πάντως το χρώμα είτε νερουλά είτε όχι ειναι μουσταρδί.Καλά κι εμένα χθες που τα έκανε το απόγευμα, έτρεχα και δεν έφτανα.

Ζωή Χαριλάου ε;Μήπως είσαι και Αρης;Εγώ Κορδελιό.

Ωχ ξύπνησε. Σας αφήνω για λίγο.Φιλιά

Καλημερα κοριτσακια...Κοιμηθηκαμε στις 12 με πολυ κλαμα(κολικοι-αερια) και ξυπνησαμε στις 9,,την ταισα και ξανακοιμηθηκε!!

Εχω πολυ σιδερο σημερα 2 πλυντηρια δικα μας και 1 της μπεμπας,,αντε να δουμε ποτε θα τα κανω,εχω να μαγειρεψω,να σκουπησω,να καθαρισω μπανια,να βαλω ακομη ενα πλυντηριο!!

Genuine υπομονη κοπελα μου,ποσο σε καταλαβαινω,εγω εκλαιγα τις πρωτες μερες που δεν τα κανε,αλλα εμενα η δικια μου εχει πολυ κλαμα,μαλλον την ενοχλει!

Φωναξαμε τοτε την παιδιατρο και της ειχε βαλει το θερμομετρο με λιγη βαζελινη,την πιεσε την κοιλιτσα της και τα κανε,,το τι πραμα ειχε βγαλει το κοριτσακι μου δεν μπορεισ να φανταστεις,,απορουσα που το ειχε τοσο,,..ελπιζουμε να διορθωθει,τι να πω!!!

Παρε την παιδιατρο ομως,να μην μαζευονται στην κοιλιτσα της!!

Κοριτσια σας εκανα αντ στο φατσοβιβλιο αλλα δεν ξερω ποιες εισται,,σιγα σιγα θα σας μαθω!!!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!

Πιασατε την κακα-κουβεντα βλεπω!!!!!

Ουτε κ εγω το περιμενα να αναλυουμε τοοοσο πολυ τα κακακια των παιδιων μας!!!Κ να μην τα σιχαινομαι ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!

Σημερα ξυπνησε παλι νωριτερα κ εκανε σχεδον 2ωρες να ξανακοιμηθει!(απο τις 4.20-6!!!)....Κουβεντα ηθελε η ατιμη!!!!

Genuine εισαι απο Θεσ/νικη???

Τι μαγειρευουμε σημερα????

Απο που ερχεται τοοοοση σκονη???

Ποτε προλαβαινουμε να λερωσουμε τοοοοοοσα ρουχα???

Αχ....Που να κανω κ 2ο παιδι!

XFVjp2.png

ευχαριστω πολυ τατιανα,,εκανα αποδοχη!

Καλα τα χω παιξει εεεεε..οσες εκανα αντ ως τωρα εχω μεινει με το στομα ανοιχτο...φτου φτου κοριτσαρες!!Τρελενομαι να βλεπω φωτογραφιες,,ιδιως απο γαμους..εισται ολες κουκλες ειλικρινα!!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα και από εμενα θεές μου!!!!

εμεις χθες περασαμε ομορφα, ειχε καλη διαθεση ο μικρός όλο κουβεντιαζε και ηταν ηρεμος. Λία εχουμε καμια εβδομαδα περιπου, ίσως λιγότερο, που δεν κανουμε κολικους. δεν ξερω αν οφειλεται σε αυτο που θα σου πω αλλά για δοκιμασε το. του φτιαχνω ροφημα με χαμομηλακι, τηλιο και γλυκανισο. δωσ'της δυο τρεις γουλιτσες (δεν χρειαζεται παραπανω) και θα καλμαρει. οσον αφορα στα αερια, εκει η επιστημη , τα γιατροσοφια και εγω, σηκωνουμε τα χερια ψηλα :(. το κακο ειναι ότι ξυπναει στις 4 το πρωι να φαει και μετα στις 7 αλλά στο διαστημα αυτό δεν μπορει να κοιμηθει από τα αερια και όλο στριφογυρναει και κλαψουριζει με αποτελεσμα να μενω αυπνη και εγω. μετα βεβαια το τερας ταβλιαζεται σπαστα μεχρι τις 2 το μεσημερι αλλα εγω παω στη δουλεια... anyway μανα κουραγιο!

genuine γιατρος δεν ειμαι αλλα 11 μερες ειναι πααααρα πολλες :shock:! κανε κατι! εγω θα το εκανα το κλυσματακι δεν υπαρχει περιπτωση. και μονο που το σκεφτομαι το καημενο 11 μερες χωρις κακα με πιανει δυσφορια, σοβαρα!

Επεξεργάστηκαν by makarinaerthei

Καλημέρα! Από τη βιασύνη μου πατάω διάφορα και μόλις έχασα ένα κατεβατό 2 σελίδων που σας έγραψα!

Από το πρωί χεζόμαστε, ξεμπουκωνόμαστε και κάνουμε εμετό. Το κρύωσα το παλληκάρι! 6λεπτα τρώει πλέον αλλά είναι μες τη τρελλή χαρά!

Τατιάνα, έχω msn??? Που το βρήκα;

Βουλάκι, λεμονάτο με πιλάφι χθες κάνα κανελλόνι με κιμά αύριο.

Κοίταξα το βιβλιάριο! Μαράκι θα μου βρεις τη θέση είμαστε στην καμπύλη; Βάρος 4460 και υψος 63 πόντοι. Είμαστε Κοριτσάκια και 2 μηνών ήταν οι μετρήσεις αυτές.

Από ύψος έχετε ξεφύγει από την καμπύλη :) Στη μέγιστη καμπύλη είναι 61 πόντους στους 2 μήνες :)

Από βάρος είστε στη 50η θέση δηλ. στον μέσο όρο :)

Καλέ αυτή είναι μοντέλο :)

Α και αδιαθέτησα!

Ευμορφία η παραγωγή δεν κόβεται από τη στιγμή που κάνεις συστηματικές αντλήσεις για να αφήνεις γάλα. Οπότε πιστεύω ότι αν αντλείς με πρόγραμμα όλα θα είναι οκ...

Καλημέρα! Από τη βιασύνη μου πατάω διάφορα και μόλις έχασα ένα κατεβατό 2 σελίδων που σας έγραψα!

Από το πρωί χεζόμαστε, ξεμπουκωνόμαστε και κάνουμε εμετό. Το κρύωσα το παλληκάρι! 6λεπτα τρώει πλέον αλλά είναι μες τη τρελλή χαρά!

Τατιάνα, έχω msn??? Που το βρήκα;

Βουλάκι, λεμονάτο με πιλάφι χθες κάνα κανελλόνι με κιμά αύριο.

Από ύψος έχετε ξεφύγει από την καμπύλη :) Στη μέγιστη καμπύλη είναι 61 πόντους στους 2 μήνες :)

Από βάρος είστε στη 50η θέση δηλ. στον μέσο όρο :)

Καλέ αυτή είναι μοντέλο :)

Α και αδιαθέτησα!

Ευμορφία η παραγωγή δεν κόβεται από τη στιγμή που κάνεις συστηματικές αντλήσεις για να αφήνεις γάλα. Οπότε πιστεύω ότι αν αντλείς με πρόγραμμα όλα θα είναι οκ...

Ατιμη μανα το πλευρίτωσες το Ροκυ :tongue:! ντυσ'το καλα και βαλ΄το κάπου ζεστα κανενα τριημερακι και νομιζω όλα καλα θα πανε. είναι υπουλος ο καιρός τελικα και θέλει προσοχή. παντως και εμενα εχει μυξουλες και δεν θελω να τον παλευω ολη την ωρα με τον ορο αλλα τι να κανω. το οτριζαλιν με μετρο παντως, δεν κανει πολυ καλο απο οσο ξερω!

καλημερα σας!

κοριτσια σας ευχαριστω ολες για τα ενθαρρυντικα σας λογια!το ποσο κ μενα μου φανηκε πολυ τι να πω ισως παιζει ρολο κ το νοσοκομειο που θα κανω την επεμβαση(ιδιωτικο) δε ξερω τι αλλο να σκεφτω!

μαρακι πολυ ενδιφερον το λινκ για τα κακακια που πας και τ αξετρυπωνεις?

τατιαννα μολις μπω στο facebook θα σε κανω accept.

λια ειμαι η σοφια μ.

γιωτα κ εμενα μου φιανονται πολλες οι μερες να παρεις οπωσδηποτε τη παιδιατρο.

μια που λεμε για κακακια εμενα πανω που εφτιαξε το θεμα με τις διαρροιες και για μια βδομαδα ηταν μια χαρα εκανα τη μακακια και της εδωσα παλι χαμομηλι(ετσι ειχαν ξεκινησει οι διαρροιες τη πρωτη φορα της ειχα δωσει πολυ).δεν εβαλα μυαλο απ τη πρωτη φορα κ τωρα παλι τα ιδια εχουμε.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...