Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

Δεν ξέρω αν μπορεί να έχει μεγάλες αποκλίσεις από κύκλο σε κύκλο αλλά θα το δεις καθώς θα κάνετε κι άλλον φυσικό από ό, τι κατάλαβα. Εμένα ήταν 12 την πρώτη φορά και στους επόμενους κύκλους 10 ή 7 ή 8 αλλά έπαιρνα κι ορμόνες ενδιάμεσα.

Ε το 19 το δικό μου δύσκολα γίνεται 10. Απλά δικαιολογείται πλέον κ η ποιότητα των ωαρίων κάπως.  Είχα μείνει στην FSH 8,5 του Φλεβάρη του 2024. Δεν είχα εικόνα.
      Θα κάνουμε γενικά μιξ φυσικό εντελώς  , φυσικό τροποποιημένο κ αν το κρίνει σκόπιμο μίνι διέγερση με λίγα χάπια κ ενέσεις . Ετσι όπως πάει βέβαια μάλλον δε νομίζω να χρειαστεί διέγερση, τσάμπα θα είναι. Γενικά θα το πάει βλέποντας, ανάλογα πως θα ανταποκρίνομαι. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμενα η δικια μου και ανα 1 ωρα να της εδινα θα το ετρωγε....οποτε ναι μπορει και ο νικολας να τρωει απλα απο συνηθεια!μα το λενε ολοι,οτι το βραδυ που ξυπνανε συνηθως δεν πεινανε απλα ειναι συνηθεια γι αυτα και τα περισσοτερα δεν μπορουν να κοιμηθουν πολλες ωρες συνεχομενες...

Μακάρι Τατιανάκι να έχεις δίκιο...η αλήθεια είναι ότι πλέον μια φορά ξυπνά μόνο 4, 4.30...αν σταματήσει και αυτό θα είμαστε σούπερ! Άλλωστε από το βάρος του δεν ανησυχώ μη και δεν φάει μια φορά :tongue:

Η Ραφαελίτσα πόσα κιλάκια έφτασε; Ύψος; Τελευταία φορά μας ρίχνατε τρελλά :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χθες ετοίμασα την κούνια του, έστρωσα καθαρά σεντονάκια, έβαλα παπλωματάκι να είναι ζεστή και καθαρή, τώρα εκεί κοιμάται :) Είπαμε αυτή τη βδομάδα με τον Γιώργο να κάνουμε την πρώτη απόπειρα, αύριο βράδυ μάλλον που δεν δουλεύει και ο Γιώργος την άλλη μέρα...πάντως αυτό το μήνα θα πάει στο δωμάτιο του γιατί ξεκινάω δουλειά και θέλω να μπει κάποιο πρόγραμμα αν είναι κάτι τέτοιο δυνατόν...

καλά έκανες γιατί θέλει χρόνο να συνηθίσει κατι καινούργιο... εγώ αισθάνομαι πολυ τυχερή που έφαγα φλας και τον έβαλα απο την αρχή... γιατί τωρα θα ήταν δύσκολο και για εμένα να τον αποχωριστώ...

ναι θα μου είναι δύσκολο και μένα να ξυπνάω και να μην τον βλέπω να κοιμάται τόσο γαλήνια! το μαναράκι μου!

α φιλενάδα, κατέβασα το Picasa, σούπερ ε; πειραματίζομαι με διάφορα :)

άντε πάω να σιδερώσω...τα λέμε μετά...μάκια!

Μακάρι Τατιανάκι να έχεις δίκιο...η αλήθεια είναι ότι πλέον μια φορά ξυπνά μόνο 4, 4.30...αν σταματήσει και αυτό θα είμαστε σούπερ! Άλλωστε από το βάρος του δεν ανησυχώ μη και δεν φάει μια φορά :tongue:

Η Ραφαελίτσα πόσα κιλάκια έφτασε; Ύψος; Τελευταία φορά μας ρίχνατε τρελλά :)

εγω παντως στο ευχομαι για το 2010!υψος δεν ξερω γιατι δεν την μετραω αλλα βαρος ειναι 8150.ο αντρας μου με εβρισε τις προαλλες που θυμηθηκε οτι την τρεχαμε γιατι κ καλα δεν επαιρνε βαρος!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

ναι θα μου είναι δύσκολο και μένα να ξυπνάω και να μην τον βλέπω να κοιμάται τόσο γαλήνια! το μαναράκι μου!

α φιλενάδα, κατέβασα το Picasa, σούπερ ε; πειραματίζομαι με διάφορα :)

άντε πάω να σιδερώσω...τα λέμε μετά...μάκια!

είδες είναι πολυ ευκολο και αποτελεσματικό ;)

α, και να σιδερώσεις καλά ε?

εγώ τώρα ταίζω... μόλις τελειώσει έχω άπλωμα... και να βάλω άλλο ένα πλυντήριο...

εγω παντως στο ευχομαι για το 2010!υψος δεν ξερω γιατι δεν την μετραω αλλα βαρος ειναι 8150.ο αντρας μου με εβρισε τις προαλλες που θυμηθηκε οτι την τρεχαμε γιατι κ καλα δεν επαιρνε βαρος!

8150??? παναγιά μου... τι κοριτσάρα είναι αυτή???:D... εγώ τον δικό μου δεν τον υπολογίζω πάνω απο 6500 όταν κλείσει 4μηνο... στο 3μηνο ήταν 5500 και 61 εκ

8150??? παναγιά μου... τι κοριτσάρα είναι αυτή???:D... εγώ τον δικό μου δεν τον υπολογίζω πάνω απο 6500 όταν κλείσει 4μηνο... στο 3μηνο ήταν 5500 και 61 εκ

σε ευχαριστω ελευθερια μου!!!εμενα με νοιαζει να ειναι υγιης οσα κιλα και να'ναι,αλλωστε δεν παμε σε διαγωνισμο!!!να χαιρεσαι τον αγγελο Αγγελο σου!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

σε ευχαριστω ελευθερια μου!!!εμενα με νοιαζει να ειναι υγιης οσα κιλα και να'ναι,αλλωστε δεν παμε σε διαγωνισμο!!!να χαιρεσαι τον αγγελο Αγγελο σου!

όχι αγαπούλα εννοείτε απλά βλέπω τα δικά σας και εύλογα αναρωτιέμαι για το δικό μου... αν και έχει τα μπουτάκια και τα μαγουλάκια... έχει χαμηλό βαρος σε σχεση με τα δικά σας... ευτυχως που λέει και η παιδιατρος οτι ειναι οκ... διαφορετικά θα ανησυχούσα πολύ.. :)

Διαφημίσεις

παρτε κ ενα τραγουδακι,μελαγχολικο αλλα ωραιο!το ακουμε τωρα αγκαλια με την ραφαελα μου!

πω πω πόσο πίσω με πήγες ..... απο τα αγαπημένα μου στα νιάτα μου... '94 -'95 καπου εκεί ....!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...