Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 49 λεπτά , MK2012 είπε:

Ευχαριστώ κοριτσάκια μου γλυκά. Πρέπει να οπλιστώ με υπομονή πάλι. Ακύρωσα και το γυμναστήριο σήμερα γιατί νύσταζα 😂 πάνω που ειπα να πηγαίνω πιο εντατικά! Μιας και μιλάμε για καλή κ υγιεινή ζωή..😂

Μαρή μην το βάζεις κάτω! Όλα καλά θα πάνε στο τέλος θα δεις! Εδώ είμαστε όλες στο ίδιο καζάνι και βράζουμε στο ζουμί μας, δεν τα παρατάμε όμως επιμένουμε! Συνεχίζεις κανονικά, θα πας στον φυσικό σου κύκλο θα πάρεις το ωαριάκι σου θα το κάνεις βλαστοκύστη. Άλλο κέντρο, άλλος γιατρός, άλλος αέρας. Η FSH εντωμεταξύ μπορεί να έτυχε στον κύκλο τόσο υψηλή, μην απογοητεύεσαι και άσε τις εξετάσεις στην άκρη για την ώρα. 

πρίν από 47 λεπτά , Blu24 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα !!! Από ότι φαίνεται κάτι κόλλησα τώρα γρίπη είναι κόβιντ είναι δεν ξέρω ακόμη προς το παρόν βγαίνω αρνητική αλλά νιώθω χάλια πονάει το σώμα μου και ο λαιμός μου και ανεβάζω πυρετό σιγά σιγά έχω δέκατα ακόμη  !!! Τ να κάνω για να μην κολλήσει ο άντρας μου ;; Δεν πρέπει να τίποτα να κολλήσει και ανεβάσει πυρετό γιατί θέλουμε να προχωρήσουμε τον Μάρτιο πρώτα ο θεός σε γονιμοποίηση !! Να τον διώξω από το σπίτι δυο τρεις μέρες μέχρι να ανάρρωςω; Υπάρχει περίπτωση να τον έχω κολλήσει ήδη ; Εγώ είμαι από το πρωί έτσι και όσο πέρναγε η ώρα χειροτέρευα…

Εγώ πάντως όταν ψιλιάστικα ίωση στους γονείς μου τους εγκατέλειψα πριν ακόμα εκδηλώσουν συμπτώματα βαριά, ήταν ακόμα με βραχνάδα στο λαιμό και έδωσα στον σύζυγο βιταμίνη D3, Ω3 και ένα τσάι για το λαιμό, άσε που τον εμβολίασα για την γρίπη νωρίτερα φέτος και ευτυχώς γιατί όλοι αρρώστησαν τελικά εκτός από εμάς που τους παρατήσαμε να κάνουν γιορτές μόνοι τους. Είμαι κακιά; Μπορεί! Αλλά δεν το αντέχω! Πέρσι πρωτοχρονιά κόλλησα κοξάκι ε δηλαδή έλεος πια!
      Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγει από το σπίτι και να πάει αλλού για 2-3 μέρες να μην είστε σε επαφή. Κι ας ελπίσουμε να μην κόλλησε. Το καταλαβαίνω το άγχος σου, έχω μονίμως τον ίδιο φόβο γιατί δουλεύει σε εργοστάσιο και η θέση του επιβάλει να έρχεται σε επαφή με όλα τα τμήματα και μπορεί να περάσει από 200 άτομα κάθε μέρα. Τρέμω κάθε φορά που τον ακούω να ξεροβήχει! Ο πυρετός σε πάει 3 μήνες πίσω αλλά μιλάμε για 38 και πάνω, τώρα αν κάνει απλά δέκατα δεν θα έχει θέμα. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ ο Γιώργης μου πήρε καινούργια φωτογραφική και ανυπομονώ να έρθει! Ζήλεψα τους φίλους μας που πήγαμε προχθές (ο έτσι του saturn που σου έλεγα Ελευθεράκι) που τράβαγε φώτος τον μπεμπουλιξάκο μου, 3 κλικ το δευτερόλεπτο και δεν έχανε χαμόγελο! Και μας έκανε σούπερ τιμή και την πήραμε :) :)

Α και η κορνίζα σούπερ ε; Την έχω κοτσάρει στο τζάκι! :)

μήπως γι' αυτό δεν ξυπνάνε????

πέρα από την πλάκα αγαπούλα, το έχω σκεφτεί. Μπορεί να το ενοχλούμε το παιδί και ξυπνάει...από την άλλη μασουλιέταιι στον ύπνο του ρε συ και μόλις τον βάλω τρώει λαίμαργα! Από συνήθεια;

Α τον ζύγισα πριν...7240 το κουτρουμπέλι μου :)

αχ ο Γιώργης μου πήρε καινούργια φωτογραφική και ανυπομονώ να έρθει! Ζήλεψα τους φίλους μας που πήγαμε προχθές (ο έτσι του saturn που σου έλεγα Ελευθεράκι) που τράβαγε φώτος τον μπεμπουλιξάκο μου, 3 κλικ το δευτερόλεπτο και δεν έχανε χαμόγελο! Και μας έκανε σούπερ τιμή και την πήραμε :) :)

Α και η κορνίζα σούπερ ε; Την έχω κοτσάρει στο τζάκι! :)

χμμμ ποιά???? αλλά εγώ εαν του πω να πάρουμε και άλλη θα με χέσε* ... μου λεκανε δώρο μια επαγγελματική πανάκριβη πριν απο χρόνια ... αλλά επειδή είναι μεγάλη έχω παντα τη μικρή ψηφιακή μαζί... μόνιμα μεσα στην τσάντα αλλαξιέρα παρκαρισμένη!!! τώρα θα την ξεθάψω για να βγάλουμε στην άδειά του....

... και τώρα που είπες για την ψηφιακή να τον ρωτήσω η δική μας που είναι?????????????? ΟΕΟ???????????:mad:

άσε που αυτά που κοιμούνται στο δωμάτιο των γονιών ίσως να ξυπνούν για να δουν τη μάνα τους και να τα πάρει αγκαλίτσα... απο συνήθεια...;)

Συμφωνω...Εμενα τωρα που ειναι στο δωματιο της κοιμαται πιο ησυχα. Στο δικο μας ολο και καποιον ηχο εβγαζε, κουνιοταν περα δωθε, εκλαιγε καμια φορα στον υπνο της και αλλα κουλα. Τωρα κοιμαται σαν πουλακι, μην το ματιασω το γλυκο μου...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

αφού δεν έκανε πυρετό τις άλλες φορές ούτε και αυτή θα κάνει... όλα καλά θα πανε ... όλες υποθέτω έχουμε άγχος όταν κάνουν εμβόλια... να δω πότε και εάν θα το ξεπεράσουμε...:tongue:

και εμένα ενω πήρε πιπίλα απο την αρχή ... τρώει πολύ και συνέχεια! εξαρτάται απο το παιδί.... φυσικά τον τελευταίο καιρό δεν τη βάζει πολυ στο στόμα δείχνει προτίμηση στα δάχτυλα ή τη βγάζει μόνος του όταν κοιμηθεί...

αχ ναι μακαρι να μην κανει πυρετο!!καλα απο δαχτυλα στο στομα αλλο τιποτα.προχτες την τσακωσα προσπαθουσε να βαλει και τις 2 μπουνιες μες στο στομα και δεν χωραγαν βεβαια ετσι αρκεστηκαμε στην 1 μπουνια και στα 2 δαχτυλα της αλλης μπουνιας!!

Και γω θα συμφωνησω με τις προλαλησασες για το δικο τους δωματιο. Εγω την εβγαλα εδω και 3 βδομαδες περιπου και ολα καλα. Κοιμαται ησυχα και γαληνια το πουλακι μου. Τατιανα μια χαρα η μικρα...Να μας τη φιλησεις!!!!

θα σου την φιλησω αννουλα μου!!!και εσυ την δικια σου που ειναι και καλο παιδακι και τρωει οοοοολη την φρουτοκρεμα?

άσε που αυτά που κοιμούνται στο δωμάτιο των γονιών ίσως να ξυπνούν για να δουν τη μάνα τους και να τα πάρει αγκαλίτσα... απο συνήθεια...;)

θα συμφωνησω και με αυτο!!καποια στιγμη τον 3ο μηνα την πηρα παλι στο δωματιο γιατι εβγαζε γουλιτσες και ηθελα να την προσεχω....ε με ειχε ταραξει στο ξυπνημα!μολις την εβαλα στο δικο της κοιμοταν σαν πουλακι!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

μια sony δεν ρώτησα λεπτομέρειες...μου το είχε πει ο κακομοίρης να την πάρουμε όταν ήμουν ακόμα έγκυος αλλά τον αποπήρα γιατί είναι σαν κουμούτσα επαγγελματική που λές και του γκρίνιαζα που να την κουβαλάω, και πως και γιατί και πήρα μια μικρή...αλλά προχθές που την είχε ο Δημήτρης και τράβαγε τον γιο μου χωρίς φλας και δεν έχανε πόζα και ήταν οι φώτος τέλειες, άλλαξα γνώμη! Και σήμερα πήγε ο λουκουμάκος μου και την πήρε!

πέρα από την πλάκα αγαπούλα, το έχω σκεφτεί. Μπορεί να το ενοχλούμε το παιδί και ξυπνάει...από την άλλη μασουλιέταιι στον ύπνο του ρε συ και μόλις τον βάλω τρώει λαίμαργα! Από συνήθεια;

Α τον ζύγισα πριν...7240 το κουτρουμπέλι μου :)

απαπαπα αντρακλας!!!

πλάκα πλάκα σε κόβω για να κάνεις πολυ φασαρία...χι χι χι:oops:

ίσως ξέρει ότι είσαι εκεί και ξυπνά απο συνήθεια... μερικά έχω ακούσει όποτε και να τους δώσεις να φάνε τρώνε...

απαπαπα αντρακλας!!!

πλάκα πλάκα σε κόβω για να κάνεις πολυ φασαρία...χι χι χι:oops:

ίσως ξέρει ότι είσαι εκεί και ξυπνά απο συνήθεια... μερικά έχω ακούσει όποτε και να τους δώσεις να φάνε τρώνε...

αχ πως με ξέρεις πια! καταντάει τρομακτικό :tongue:

ναι σε αυτή την κατηγορία παίζει το παιδί μου, όπως κι εγώ...όποτε μας δώσεις, τρώμε :)

Διαφημίσεις

εμενα η δικια μου και ανα 1 ωρα να της εδινα θα το ετρωγε....οποτε ναι μπορει και ο νικολας να τρωει απλα απο συνηθεια!μα το λενε ολοι,οτι το βραδυ που ξυπνανε συνηθως δεν πεινανε απλα ειναι συνηθεια γι αυτα και τα περισσοτερα δεν μπορουν να κοιμηθουν πολλες ωρες συνεχομενες...

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

μια sony δεν ρώτησα λεπτομέρειες...μου το είχε πει ο κακομοίρης να την πάρουμε όταν ήμουν ακόμα έγκυος αλλά τον αποπήρα γιατί είναι σαν κουμούτσα επαγγελματική που λές και του γκρίνιαζα που να την κουβαλάω, και πως και γιατί και πήρα μια μικρή...αλλά προχθές που την είχε ο Δημήτρης και τράβαγε τον γιο μου χωρίς φλας και δεν έχανε πόζα και ήταν οι φώτος τέλειες, άλλαξα γνώμη! Και σήμερα πήγε ο λουκουμάκος μου και την πήρε!

Εγώ EOS Canon αναλογική... κάποτε είχα τρελλα με τη φωτογραφία και πειραματιζόμουν αρκετά... ειδικά με ασπρόμαυρο!!!... τώρα που χρόνος... και στα ταξίδια μια φορά την πηρα ταιλάνδη και παραλίγο να μου την κλέψουν 2 φορές .. τελικά μου κλέψαν τα γυαλιά ηλίου που τα είχα αγοράσει τα ίδια 2η φορά... χα χα χα γιατί την 1η τα έχασα...:lol::lol::lol:

χθες ετοίμασα την κούνια του, έστρωσα καθαρά σεντονάκια, έβαλα παπλωματάκι να είναι ζεστή και καθαρή, τώρα εκεί κοιμάται :) Είπαμε αυτή τη βδομάδα με τον Γιώργο να κάνουμε την πρώτη απόπειρα, αύριο βράδυ μάλλον που δεν δουλεύει και ο Γιώργος την άλλη μέρα...πάντως αυτό το μήνα θα πάει στο δωμάτιο του γιατί ξεκινάω δουλειά και θέλω να μπει κάποιο πρόγραμμα αν είναι κάτι τέτοιο δυνατόν...

αχ πως με ξέρεις πια! καταντάει τρομακτικό :tongue:

ναι σε αυτή την κατηγορία παίζει το παιδί μου, όπως κι εγώ...όποτε μας δώσεις, τρώμε :)

και εμέις το ίδιο με το φαγητό αλλά και το γλυκό!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...