Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

Ναι προχωράμε με εντελώς φυσικό.
      Εγω εδώ μέσα έχω μάθει άπειρα πράγματα. Εμαθα για prp, μικροβιωμα, υστεροσκοπηση, εξετάσεις κ χίλια δύο. 
      Απλα πρέπει να έχεις φίλτρο Οπως πολύ σωστά είπες και να διαχωρίζεις τι κρατάς κ τι όχι. 
      Αν εννοείς πως έχω κριτήριο από τις προηγούμενες αιματολογικές , θα σου πω πως δεν έχω γιατί δε κάναμε αιματολογικές στις ωοληψιες με τον προηγούμενο γιατρό. Μονο αν είχα ωχρό σωμάτιο στον υπέρηχο και μετρούσαμε προγεστερονη. 
      Εχω να πάρω φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια από τον Νοέμβριο. Μετα έκανα 1 φυσικό κύκλο τον Ιανουάριο μετά την αποτυχημένη ετ του Δεκέμβρη.
      Υπέρηχο τώρα μου είπε την 7η ημέρα με ξανά αιματολογικές γιατί του είπα πως κάνω ωορρηξία νωρίς.

PS: πριν ένα χρόνο η FSH ήταν 8,5. Πρώτη φορά κάνω πάλι τώρα. Πόσο μπορεί να κυμανθεί πια από κύκλο σε κύκλο; Θέλω να πω, αν είναι τόσο υψηλή πλέον, δε νομίζω σε μερικούς κύκλους να είναι εξωφρενικά καλύτερη.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα στα ομορφα κοριτσια μου και στα γλυκα τους μπεμπονακια!!!καλη χρονια κοριτσακια μου με υγεια,υγεια,υγεια!!!τι κανετε?διαβασα τα νεα σας και ειπα να μπω λιγο πριν ξυπνησει η μπεμπουλα μου!!δεν εχω πολλα να σας πω,η μπεμπουλα μια χαρα,περασαμε πολυ ωραια τις γιορτες ανανεωθηκαμε και συνεχιζουμε δυναμικα...

δεν εχω καμια συμβουλη,με εχετε καλυψει με τις απαντησεις σας....απλα στο μακμαρακι θα πω αν και νομιζω οι περισσοτερες εχετε τα παιδακια στο δωματιο σας,εγω την εχω στο δικο της απο 30 ημερων.στην αρχη ειχα ενα αγχος αλλα τωρα ολα μια χαρα....ο καθενας οπως αισθανεται καλυτερα...απλα η συμβουλη των περισσοτερων παιδιατρων ειναι στους 6 μηνες να παει στο δικο του γιατι μετα δυσκολευεται το παιδακι να συνηθισει...ααα επισης μακμαρακι μου αυτο που κανει ο μικρος τη νυχτα το εκανε και η δικια μου οταν ηταν ακριβως στην ηλικια του μπεμπακου...2 εβδομαδες κρατησε και μετα σταματησε...τωρα απλα ψιλομουρμουραει χωρις ομως γκρινιες κλπ της βαζω πιπιλα και ξανακοιμαται.το ωραριο μας ειναι συνηθως εδω και 1.5 μηνα 21.30-22.00 με 8.00-8.30 περιπου.τι αλλο ηθελα να πω?ααα ναι αυριο κλεινουμε 4 μηνες!!!και στις 11/01 εχουμε εμβολιο...γρρρρρ απο τωρα το σκεφτομαι αν και την δευτερη φορα δεν εκλαψε καθολου ισα ισα γελαγε....πυρετο ευτυχως καμια φορα δεν εκανε και οσον αφορα την ανορεξια που λενε οτι μπορει να κανει μπα σε εμας δεν συμβαινουν τετοια πραγματα....

επισης για την αποστειρωση που λεγατε μπορει να βαζουν οτι να'ναι στο στομα αλλα την αποστειρωση μπιμπερο και πιπιλα συνηθως μετα τον 6ο.την πιπιλα επειδη την εχουν συνεχεια στο στομα και το μπιμπερο γιατι αναπτυσσονται πολλα μικροβια στο γαλα οποτε γι αυτο καλυτερα την κραταμε λιγο ακομα.ααα επισης να πω οτι εμενα ολη μερα πιπιλαει την πιπιλα αλλα γευμα δεν εχει χασει ποτε!νομιζω απλα οτι το παιδακι που ειναι να φαει θα φαει...τουλαχιστον εμενα δεν ξεχνιεται με καμια πιπιλα!αυτα απο εμας!

αφού δεν έκανε πυρετό τις άλλες φορές ούτε και αυτή θα κάνει... όλα καλά θα πανε ... όλες υποθέτω έχουμε άγχος όταν κάνουν εμβόλια... να δω πότε και εάν θα το ξεπεράσουμε...:tongue:

και εμένα ενω πήρε πιπίλα απο την αρχή ... τρώει πολύ και συνέχεια! εξαρτάται απο το παιδί.... φυσικά τον τελευταίο καιρό δεν τη βάζει πολυ στο στόμα δείχνει προτίμηση στα δάχτυλα ή τη βγάζει μόνος του όταν κοιμηθεί...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Συμβουλή προς όλες - και προσωπική μου άποψη... Αν δεν τα βγάλετε απο το δωμάτιό σας νωρίς δεν θα μάθουν ποτέ μόνα τους και δε νομιζω αυτό να τους κάνει καλό αλλά ούτε και σε εσας!... έμείς τον βάλαμε στο δωμάτιό του απο την 1η ημέρα! πρέπει να γίνουν ανεξάρτητα ασε που και εσεις όσο περνα ο καιρός θα έχετε και μεγαλύτερη ανασφάλεια αφού θα έχετε συνηθίσει!!!

το λες εσύ γιατί δεν ξυπνάει μες τα άγρια μεσάνυχτα για βυζί! να πλευριτωθώ θες ρε και να μου πέσει και ο μπεμπουλίξ στο χαλί;;; ε; ε; ε; :tongue:

άντε μαζεύτηκες σπίτι σου τώρα που πάω εγώ για σιδέρωμα...

Γεια σας , πως είστε ? πολύ έμπνευση έπεσε γιαυτο τόσο γράψιμο ?

Εμένα πολύ γρίνια τις τελευταίες μέρες , δοντάκια μάλλον γιατί τα κάτω ουλακια μας άρχισαν να ασπρίζουν , αύριο έχουμε εμβόλια και θα μας τα δει κ η παιδίατρος . Επίσης τώρα που ανακαλύψαμε ότι μπορούμε να καθόμαστε δεν μας αρέσει καθόλου η ξάπλα, ούτε να τον ντύσω δεν μπορώ, πέρα από τις σβούρες που φέρνει, βάζει τα πόδια στο στόμα, όταν του πιάνω τα χέρια για να του βάλω τα μανίκια νομίζει ότι θα τον σηκώσω και ζορίζεται κ κατά συνέπεια τσαντίζεται .

αχχχ μεγαλώνει το τιγράκι σου τι καλά.... είμαι πολυλογού τι να κάνουμε?:tongue:

μα τι θα γινει αυτο το παιδι?κοιμηθηκε απο τις 21.00-8.00 εφαγε κοιμηθηκε 10-11και ξανα στην 1 και δεν εχει ξυπνησει!!!μου αρεσει που παραπονιεμαι κιολας!!αλλα να βρηκα ευκαιρια τωρα που κοιμαται να σας γραψω βλακιουλες!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

το λες εσύ γιατί δεν ξυπνάει μες τα άγρια μεσάνυχτα για βυζί! να πλευριτωθώ θες ρε και να μου πέσει και ο μπεμπουλίξ στο χαλί;;; ε; ε; ε; :tongue:

έλα μωρέ συνήθεια είναι... εγώ βέβαια δεν είμαι και πολυ της ζέστης να φανταστείς στο σπίτι είναι μόνιμα ανοιχτή μια μπαλκονόπορτα και συνήθως της κουζίνας ακόμα και -1 να έχει έξω ... δεν μπορώ την κλεισούρα με τπτ!!! ....

Διαφημίσεις

αχ τι καλά που σου κοιμάται τόσο! εμένα 2 20λεπτα μόνο από τις 10 το πρωί! βέβαια στον ενδιάμεσο γελάει σαν χάχας ή παίζει με τα παιχνιδάκια του και δεν γκρινιάζει, αλλά και πάλι...

Καλώς τα κοριτσάκια! Που είσαι βρε Τατιανάκι; Μη χάνεσαι!

Κατερινούλα, απλά εγώ και η φιλενάδα είμαστε πολύ κουτσομπόλες και γλωσσοκοπάνες, σιγά μην είχαμε έμπνευση :)

Αυτά που περιγράφεις, τα κάνει και ο Νικόλας εδώ και 2 εβδομάδες! Χθες μου γύρισε από ανάσκελα στο πλάι και εν ριπή οφθαλμού μπρούμυτα (χαχαχαχα δεν μπορούσε να ξαναγυρίσει όμως!). Δεν κάθεται πουθενά ήσυχος!

και για όποια δεν κατάλαβε ΕΓΩ είμαι η 2η κουτσομπόλα!!!! :lol::lol::lol:

έλα μωρέ συνήθεια είναι... εγώ βέβαια δεν είμαι και πολυ της ζέστης να φανταστείς στο σπίτι είναι μόνιμα ανοιχτή μια μπαλκονόπορτα και συνήθως της κουζίνας ακόμα και -1 να έχει έξω ... δεν μπορώ την κλεισούρα με τπτ!!! ....

α όχι εγώ κρυώνω...και περισσότερο φοβάμαι μην αποκοιμηθώ με το μωρό αγκαλιά...

μα τι θα γινει αυτο το παιδι?κοιμηθηκε απο τις 21.00-8.00 εφαγε κοιμηθηκε 10-11και ξανα στην 1 και δεν εχει ξυπνησει!!!μου αρεσει που παραπονιεμαι κιολας!!αλλα να βρηκα ευκαιρια τωρα που κοιμαται να σας γραψω βλακιουλες!

εμένα έφαγε 5 φορές μέχρι τώρα!!! απο τις 09:30!!! και κοιμήθηκε γιατί τον πήγα βόλτα με το αυτοκίνητο... μόνο στη βόλτα κοιμάται κατά τη διάρκεια της ημέρας... το καθένα έχει τη δική του άποψη... χαχαχα

Διαφημίσεις

Και γω θα συμφωνησω με τις προλαλησασες για το δικο τους δωματιο. Εγω την εβγαλα εδω και 3 βδομαδες περιπου και ολα καλα. Κοιμαται ησυχα και γαληνια το πουλακι μου. Τατιανα μια χαρα η μικρα...Να μας τη φιλησεις!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

το δύσκολο ήταν τον 1ο μήνα που ξυπνούσε συχνά και πηγαινα σε Γ φάση απο την καισαρική... :P... μεχρι να σηκωθώ και να παω στο δωμάτιο του.... με προλάβαινε ο Νικος στη μέση της διαδρομής που είχε ξυπνήσει και τον είχε φέρει....;)

Και γω θα συμφωνησω με τις προλαλησασες για το δικο τους δωματιο. Εγω την εβγαλα εδω και 3 βδομαδες περιπου και ολα καλα. Κοιμαται ησυχα και γαληνια το πουλακι μου. Τατιανα μια χαρα η μικρα...Να μας τη φιλησεις!!!!

άσε που αυτά που κοιμούνται στο δωμάτιο των γονιών ίσως να ξυπνούν για να δουν τη μάνα τους και να τα πάρει αγκαλίτσα... απο συνήθεια...;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...