Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει πλέον υστεροσκοπηση σε καταστάσεις που έχει προηγηθεί χειρουργείο Κ δεν υπάρχει καμία εγκυμοσύνη προτείνετε από κάθε σοβαρό γιατρό για να έχει ιδέα αν έχει γίνει ζημιά στην μήτρα . Κ εννοητε ότι ο γιατρός θα επιλέξει αν θα γίνει επεμβατική ή όχι . Απλά λέγονται εξετάσεις για να ξέρει Κ η κοπέλα τι να περιμένει Κ τι θα της προταθεί Κ τι πρέπει να έχει στο νου της . Δεν λέγονται εξετάσεις για να μπει σε ένα χειρουργείο με το ζόρι. 

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοιτα αν το βλασταρι μου ειναι σε θετικο mood μενω και ΣΚ δεν εχω προβλημα. Αν σαλταρει με ολους αυτους που θα πεσουν απο πανω του και με τον καινουργιο χωρο γενικότερα, με βλέπω Σαββατο πουρνο πουρνο να επιστρεφουμε!

Α θα έρθει και το παιδί;;;;; ΤΕΛΕΙΑ! Μη το συζητάς, θα βρεθούμε οπωσδήποτε!

για την γατούλα Μινέτ (ετσι ειναι η ψιψινα στα γαλλικα) και για τον ψαρακα : Χάρχας (από την ταινια με τον ΝΕΜΟ :))

αναποδα αρχισα αλλα ειχα εμπνευση! τι κανετε κοριτσακια μου; ειμαι στο γραφειο και διαβαζω για μια παλιουποθεση την οποια θα δικασω την 15/1 στην Ευελπιδων! Μακαρι να μπορεσω να σας συναντησω τις Αθηναιες. θα στειλω μην :)

Συμπεθερα μια χαρα ειναι η νυφη μην μου την παχυνεις, μας αρεσουν οι συλφιδες χα χα!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ειπα; δεν ειπα! ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!

Καλημέρα συμπεθερούλα!

εντάξει...αφού ο γαμπρός τη θέλει συλφίδα δε θα την παχύνω!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ναι καλά σκοτίστηκες! μη σκας...πόσα σοκολατένια κρουασάν τσάκισες μετά; :)

δεν εφαγα κανενα... στεναχωρηθηκα... ειμαι τοσο χαλια;

εναι που θα το αφησω το παιδακι μου; σε ξενα χερια; α πα πα πα πα.... εχω παθει εξαρτηση σας το εχω πει; σοβαρης μορφης...

Διαφημίσεις

Σοφακι εσυ ειπες οτι εχεις mei tai? που το πηρες; βρηκα στο νταντα.gr και λεω να το παραγγειλω το απογευμα μαζί με κατι αλλα πραγματακια απο bimbo.κοιταξτε ενα ωραιο:

http://www.bimbomarket.it/gb/en/gummy-teether-stage-1-light-blue-P14611.htm λεω να του το παρω...

ασχετο: απο το δωματιο σας ποτε θα το βγαλετε το μωρο;

Συμπεθερούλα μη σκας για τη μλκ που πετάει η καθεμία!

και στο κάτω κάτω αν σε ζορίζουν, θα λες αυτό που λέει μια φίλη μου η οποία έχει πάρει κάποια κιλάκια:

"τι??? να αδυνατίσω??? καλέ πάτε καλά??? ξέρετε πόσα λεφτά έχω ξοδέψει σε φαγητά για να πάρω αυτά τα κιλά???"

άσε που στην περίπτωση σου είμαι σίγουρη οτι είσαι μια χαρά!

για ανέβα λίγο γιατί πεσμένη συμπεθέρα δε θέλω να έχω!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Συμπεθερούλα μη σκας για τη μλκ που πετάει η καθεμία!

και στο κάτω κάτω αν σε ζορίζουν, θα λες αυτό που λέει μια φίλη μου η οποία έχει πάρει κάποια κιλάκια:

"τι??? να αδυνατίσω??? καλέ πάτε καλά??? ξέρετε πόσα λεφτά έχω ξοδέψει σε φαγητά για να πάρω αυτά τα κιλά???"

άσε που στην περίπτωση σου είμαι σίγουρη οτι είσαι μια χαρά!

για ανέβα λίγο γιατί πεσμένη συμπεθέρα δε θέλω να έχω!!!

σωστα... εκπεμπω αρνητικα vibes καιρο τωρα... χμμμ....

Σοφακι εσυ ειπες οτι εχεις mei tai? που το πηρες; βρηκα στο νταντα.gr και λεω να το παραγγειλω το απογευμα μαζί με κατι αλλα πραγματακια απο bimbo.κοιταξτε ενα ωραιο:

http://www.bimbomarket.it/gb/en/gummy-teether-stage-1-light-blue-P14611.htm λεω να του το παρω...

ναι Μαράκι εγώ έχω το μει τάι και είναι τέλειο!

ρίχνει κάτι ύπνους εκεί μέσα η νύφη σου...άλλο πράγμα!

το πήρα απο το babywearing.gr . Η κοπέλα που τα φτιάχνει είναι ευγενέστατη και εξυπηρετικότατη!!!

ωραίο αυτό το μασητικό!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ναι Μαράκι εγώ έχω το μει τάι και είναι τέλειο!

ρίχνει κάτι ύπνους εκεί μέσα η νύφη σου...άλλο πράγμα!

το πήρα απο το babywearing.gr . Η κοπέλα που τα φτιάχνει είναι ευγενέστατη και εξυπηρετικότατη!!!

ωραίο αυτό το μασητικό!!!

ωραια θα παραγγειλω... απλα στο ntanta.gr ειναι πιο οικονομικα.... εφυγααααααααα

α ωραίο είναι!

μει τάι θέλω και γω, αν και στο σλινγκ δεν πολυβολεύεται ο λεβέντης...δες και εδώ www.babywearing.gr

τι άλλα θα πάρεις από μπίμπο; έχω παρατηρήσει ότι έχει αυξήσει τιμές και μεταφορικά...

καρεκλάκι φαγητού είδες; κατέληξες;

για το δωμάτιό του έλεγα αυτή τη βδομάδα, αλλά δεν λέει να κόψει το γεύμα των 4 και των 7 και κρυώνω/νυστάζω τρομερά να σηκώνομαι, να πηγαίνω μέσα, να τον θηλάζω στην πολυθρόνα (τώρα με παίρνει ο ύπνος με το μωρό αγκαλιά αλλά αν πέσει θα πέσει στα μαξιλάρια και τον Γιώργο...). Αν πάλι πάω μέσα και τον φέρω στο δικό μας δωμάτιο, θα τον ξυπνήσω τελείως, ενώ τώρα μισοκοιμισμένος τρώει και τον ξαπλώνω πάλι στο παρκοκρέβατο και δεν ξυπνάει...λέω να το παλέψω αυτό τον μήνα να δούμε και αν θα κοιμάται όλη νύχτα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...