Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Θα συμφωνήσω σε όλα!Και θέλω να μοιραστώ κάτι πολύ προσωπικό: τις σάλπιγγες μου,τις "έχασα" από λάθη γιατρών,διότι έπαθα περιτονίτιδα και με κάνανε μπαλάκι από το ένα νοσοκομείο στο άλλο.Δεν τους αγιοποιω σε καμία περίπτωση.Γλιτωσα στο τσαφ τη σηψεμια κ το θανατο.Ειμαι τυχερή γιατί ζω και από όλο αυτο,απλά έφραξαν οι σάλπιγγες μου.Το ότι δεν έχω κάνει πολλές ωοληψιες,δε σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνω το.ποσο ταλαιπωρούνται οι γυναίκες που μπαίνουν στη διαδικασία της εξωσωματικής.Ειμαι τυχερή που έπεσα σε καλό γιατρό και σκοπός μου δεν είναι να συγκρίνω ποια έχει τον καλύτερο γιατρό και ποια όχι.Θελω να βοηθήσω όπως μπορώ όσες γυναίκες προσπαθούν να αποκτήσουν παιδάκι,γιατί και εγώ είμαι μια από αυτές που παλευω με την υπογονιμότητα και τις καταλαβαίνω

Λυπαμαι πολυ για αυτα που περασες και ειναι εντελως κατανοητο αυτα που γραφεις! Σε καμια περιπτωση δεν σημαινει οτι αγιοποιουμε γιατρους επειδη υποστηριζουμε οτι ακουμε τους γιατρούς μας! Προσωπικα τον γυναικολογο μου τον γνωριζω απο 20 χρονων, τον αγαπω η αληθεια, με στηριξε παρα πολυ στο θεμα της εξωσωματικης, ποτε του δεν με αγχωσε, αλλα και τα νευρα μου εχει σπασει καποιες φορες και εχουμε διαφωνησει και σιγουρα δεν τα έκανε ολα τελεια.. και αντιστοιχα κολλητη μου δεν την προσεξε οσο θα ηθελε σε νεοτερη ηλικια.. πρωτη της ειπα πηγαινε αλλου να παρεις αλλη γνώμη.. κανεις δεν ειναι Θεος.. και για αυτο οταν δεν ειμαστε σίγουρες παίρνουμε 2η και 3η γνωμη.. εδω απλώς την αποψη μας παραθετουμε και μοιραζομαστε αγχη, εμπειριες, συναισθηματα.. δεν επηρεαζουμε και δεν τρομοκρατούμε

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τα πατζούρια βρε Μαράκι γιατί βαριέμαι!!!

κ εγω τα τζαμια θελω..ε αν σου κανει κεφι εχω και σιδερωμα οτι θες!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλά η δικιά μου είναι ο μάστερ της πιπίλας!!!

απο το μαιευτήριο την πήρε!!! και πλέον κάνει και μαγκιές....την πιπιλάει και ανάποδα!!!

εμενα μαλλον μου δωσανε πιο εξελιγμενο μοντελο στο μαιευτηριο τι ναπω?τη βαζει κ τη βγαζει μονη της τη γυρναει αναποδα να δαγκωσει το σκληρο μερος κ αν δει οτι φευγω απο κοντα της τη πεταει κ κλαει...να ναι καλα μωρε τα μωρακια μας κ ας κανουν οτι θελουν!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

γιατί με λέτε συνέχεια πολυλογού; :(

μαρακι δε πηγαινε για σενα...την ελευθερια εννοουσα κ ηταν τελειος στη πλακα;)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

κόρες που γκρινιάζετε για το βάρος των μωρών σας, έχετε υπόψη σας ότι με την πιπίλα ξεχνιούνται και παραλείπουν γεύματα...δεν είναι τυχαίο που ο Νικόλας που την σιχαίνεται έχει ξεπεράσει τα 7 κιλά...

το παιδί μου μασουλάει τη μύτη του Πίπου του σκατζόχειρου για να κοιμηθεί...και όχι πιπίλα δε θέλουμε!!! τι να πω...

who is Πίπος ο σκαντζόχοιρος???????

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

γιατί λες τη φιλενάδα μου πολυλογού τότε; :) ε; ε; ε; :tongue:

εγω?την αληθεια δε λεω>:tongue:καλα κανετε και οι 2 μας φτιαχνετε τη διαθεση να στε καλα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

κόρες που γκρινιάζετε για το βάρος των μωρών σας, έχετε υπόψη σας ότι με την πιπίλα ξεχνιούνται και παραλείπουν γεύματα...δεν είναι τυχαίο που ο Νικόλας που την σιχαίνεται έχει ξεπεράσει τα 7 κιλά...

απαπαπα....αυτό μου έλειπε...τρώει κάθε 2 ώρες και παίζει να παραλείπει και γεύμα?????? βυζοσκουλαρίκι θα πρέπει αν γίνει αν είναι έτσι!

πάντως πέρα απο την πλάκα , γιαυτό της πρόσθεσα της δικιάς μου το θηλασμό το βράδυ Μαράκι....γιατί μέχρι τότε, στις 2 που γκρίνιαζε, της έβαζα πιπίλα και ξανακοιμόταν...και σκέφτηκα οτι μήπως γιαυτό δεν πήρε πολύ βάρος...

Ο Νικόλας ξεπέρασε τα 7 κιλά εεεε??????

κι εγώ έλεγα οτι θα είμαι χαρούμενη να πιάσει τα 6 η δικιά μου!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

μπράβο τώρα που είμαι γω εδώ χαθήκατε όλες...

κάνει και κωλόκρυο να βγούμε βόλτα...

και ο Γιώργος θα γυρίσει αργά σήμερα...

πωπω ξεσυνήθισα να είμαι μόνη μου :(

αυτό το κρυο σκεφτομαι και εγω απο το πρωί και θέλω βόλτα!!!! απο Τετάρτη είδα θα είναι καλύτερα αλλά με συννεφιά...

who is Πίπος ο σκαντζόχοιρος???????

του πήρε ο μπαμπάς μου τον σκαντζόχειρο της fisher price που είναι μαλακούλης, χρωματιστός και τον λένε Πίπο από το Σπύρος που είναι ο μπαμπάς μου :)

τον σκυλάκο της fisher price τον λένε Κλο-κλο από την μαμά μου την κλεοπάτρα που τον έκανε δώρο στον Νικόλα!

Ο αδελφός μου (Χρήστος) του πήρε τον Τίτο το σαλιγκάρι!

Έχουμε την τζίτζι την καμηλοπάρδαλη και την λίλα την καμήλα.

Α και τον χίπο τον ιπποπόταμο που μας έκανε δώρο ο φίλος μας ο Άγγελος και τον λατρεύουμε!!!!

Ψάχνω ονόματα για τα μπαλάκια γατούλα και ψαράκι που πήραμε από ΙΚΕΑ :)

απαπαπα....αυτό μου έλειπε...τρώει κάθε 2 ώρες και παίζει να παραλείπει και γεύμα?????? βυζοσκουλαρίκι θα πρέπει αν γίνει αν είναι έτσι!

πάντως πέρα απο την πλάκα , γιαυτό της πρόσθεσα της δικιάς μου το θηλασμό το βράδυ Μαράκι....γιατί μέχρι τότε, στις 2 που γκρίνιαζε, της έβαζα πιπίλα και ξανακοιμόταν...και σκέφτηκα οτι μήπως γιαυτό δεν πήρε πολύ βάρος...

Ο Νικόλας ξεπέρασε τα 7 κιλά εεεε??????

κι εγώ έλεγα οτι θα είμαι χαρούμενη να πιάσει τα 6 η δικιά μου!!!

ΜΗ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ! Η δικιά σου είναι γυναίκα και είναι τέλεια! Ο δικός μου είναι χοντρομπαλάς! Και στην αρχή πήρε πολύ βάρος γιατί είχα υπερπαραγωγή και μέχρι να το ρυθμίσω έπινε πολύ αραιό γάλα που έχει όλα τα ζάχαρα...τον τελευταίο μήνα έχει στρώσει η κατάσταση και από 1200 το μήνα τώρα έχει πέσει στα 400γρ και είναι φυσιολογικό!

Μην την ξυπνάς Σόφη μου! Ξέρει από μόνη της πότε να ξυπνήσει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...