Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει πλέον υστεροσκοπηση σε καταστάσεις που έχει προηγηθεί χειρουργείο Κ δεν υπάρχει καμία εγκυμοσύνη προτείνετε από κάθε σοβαρό γιατρό για να έχει ιδέα αν έχει γίνει ζημιά στην μήτρα . Κ εννοητε ότι ο γιατρός θα επιλέξει αν θα γίνει επεμβατική ή όχι . Απλά λέγονται εξετάσεις για να ξέρει Κ η κοπέλα τι να περιμένει Κ τι θα της προταθεί Κ τι πρέπει να έχει στο νου της . Δεν λέγονται εξετάσεις για να μπει σε ένα χειρουργείο με το ζόρι. 

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ήταν και είναι ενεργοποιημένο!???

ξαναπροσπάθησα να σου στείλω και μου γράφει αυτό:

"Μήνυμα vBulletin Ο χρήστης $user[username] έχει επιλέξει να μη λαμβάνει προσωπικά μηνύματα ή δεν του επιτρέπεται να λαμβάνει προσωπικά μηνύματα. Για αυτό δε μπορείτε να του/της αποστείλετε μήνυμα."

τεσπα...Μαράκι αν μπορείς πρότεινε της στο φατσοβιβλίο εμένα για φίλη γιατί αλλίως δε βγάζω άκρη!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ξαναπροσπάθησα να σου στείλω και μου γράφει αυτό:

"Μήνυμα vBulletin Ο χρήστης $user[username] έχει επιλέξει να μη λαμβάνει προσωπικά μηνύματα ή δεν του επιτρέπεται να λαμβάνει προσωπικά μηνύματα. Για αυτό δε μπορείτε να του/της αποστείλετε μήνυμα."

τεσπα...Μαράκι αν μπορείς πρότεινε της στο φατσοβιβλίο εμένα για φίλη γιατί αλλίως δε βγάζω άκρη!!!

μα τι έκανα ΠΑΛΙ και δεν με αφήνουν????... η Μαρία θα τους έβαλε να με κόψουν!:mad:

Διαφημίσεις

άντε τίποτα άλλο θέτε να σας κάνω δω μέσα; σκούπισμα; σφουγγάρισμα; :)

τα πατζούρια βρε Μαράκι γιατί βαριέμαι!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

μπράβο τώρα που είμαι γω εδώ χαθήκατε όλες...

κάνει και κωλόκρυο να βγούμε βόλτα...

και ο Γιώργος θα γυρίσει αργά σήμερα...

πωπω ξεσυνήθισα να είμαι μόνη μου :(

να μαι παλι κ εγω-για λιγο δυστυχως:(ξυπνησε η μικρη την ταισα κ τωρα εχει κεφι για παιχνιδι...το πρωι της εβαλα ν ακουσει χατζηγιαννη την πηρα αγκαλια κ χορευαμε κ τραγουδαγαμε..ναι εχω λαλησει ειπε καμια κατι??:tongue:

σοφακι μια χαρα του τα πες..και μια μπουγατσα απο εδω παρακαλω!!

ευμορφια μου μια χαρα προγραμμα υπνου εχετε μπραβο!

μεγια τις μποτες μαρακι καλοφορετες!!

παω στην ελισαβετ...πολυλογουδες απ το πρωι 2 σελιδες προχωρησατε δε σας προλαβαινω πια!:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...