Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λοιπον το πηρα αποφαση και θα κανω την υπερβαση... Θα κοιμηθω πριν τις 12 σημερα.Αντε καληνυχτα σας και καλο ξημερωμα....

Καλο βραδυ Ζωη...Και ησυχο χωρις πολλα ξυπνηματα...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε evmo Ρωτα και εμενα που φοραω φαρδια φουστανακια να κρυβω τις ατελειες τις εγκυμοσυνης μου....

Λαγκαδα μενεις?Εγω Χαριλαου

Ζωιτσα δεν μενω στον Λαγκαδα.Στην Λαγκαδα μενω.Για την ακριβεια στην στροφη Καρατασου αν ξερεις.Ειναι κοντα στην αερογεφυρα Σταυρουπολης.

Μαγειρευω κοτοσουπα και περιμενω πως και πως να γινει για να παω για υπνο.Ηθελα να λουσω και τα μαλλια μου αλλα δεν εχω τα κουραγια.

Ο Παντελακης κοιμαται του καλου καιρου και σιγα σιγα θα πρεπει να κοιμηθουν η μαμα και ο μπαμπας.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Εμενα ο γυναικολογος μου παλι μου ειπε οτι αν ελατωθει το γαλα σου τοτε μπορει και να δεις αιμα αλλα δεν ειναι περιοδος!

Απο την αλλη διαβασα στο νετ οτι αν τα γευματα γινονται απο 4 ωρες και πανω τοτε θα ερθει η περιοδος...Βγαλε ακρη τωρα......

Εμενα σιγουρα ειναι περιοδος γιατι ειναι αρκετο το αιμα και κατακοκκινο.

Αυτο που διαβασες με ανησυχησε ομως.Χθες που ξεκινησα δουλεια παρελειψα ενα γευμα (του εδωσε ο Σαββας αντλημενο) και σημερα παρελειψα 2 γευματα αλλα μετα το δευτερο κατευθειαν αντλησα και απο τα 2.Λετε να μου κοπει η παραγωγη?Μαρακι τι λες?

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Καλημέρα κοριτσια μου! Έχω νευριασει με την σύνδεση μου! Χθες σας έγραψα 2 τεράααααστια μηνύματα και όταν πάω να τα στείλω με πετάει έξω. Θα γράφω λοιπόν με δόσεις..

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

Μαράκι κάπου έγραψες ότι ο Νικόλας βρίσκεται στην 97 θέση στην καμπύλη ανάπτυξης. Ξέρω ότι είναι χαζό αυτό που θα ρωτήσω αλλά πως το βλέπουμε αυτό; Επίσης νομίζω ότι πήρες τη σωστή απόφαση για το εμβόλιο. Θα σου έλεγα να μην κάνεις ούτε του πνευμονιόκοκου. Είστε 2 υγιέστατοι άνθρωποι. Δεν κινδυνεύετε. Αυτοί που τους γυρνάει σε πνευμονία έχουν βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό ή βρίσκονται σε ανοσοκαταστολή.

kwtpmaqz0.png

Καλημερα κοριτσια!απο τις 6 σημερα στο ποδι αφου ο μικρος αρχισε να μλαει στα παιχνιδια του....Μετα εριξε και ενα χεσιμο βγηκαν ολα εξωαπο την πανα.Οποτε καταλαβαινετε απο το πρωι τρεχω...Τωρα κοιμαται στο παρκο εμενα ομως υπνος δεν με πιανει....

Εσεις τι κανετε?Πως ξυπνησατε σημερα?

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Σήμερα θα πάρω την παιδίατρο να έρθει να μας δει. Δεν γίνεται άλλο. Μου φαίνονταιν παααααρα πολλές οι μέρες..Β΄εβαια είναι χαρούμενη και δεν παραπονιέται αλλά που πάει ό,τι τρωει;;;;

kwtpmaqz0.png

Φοβήθηκα και χθες γιατί μου εόπε η νύφη μου κάτι για ειλεο (δεν ξέρω πως γράφεται)

Καλα κανεις δεν πειραζει.Τι ειναι αυτο το ειλεο?

Και που τρως δεν εκανε κακα ακομα ε?

Μπορει να εχεις τοσο θρεπτικο γαλα που το αποροφαει ολο ο οργανισμος της τι να πω.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...