Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σοφακι οχι δεν εισαι παραλογη δικιο εχεις...να μιλησεις ξανα με τον αντρα σου ηρεμα κ θα καταλαβει που θα παει?θεληση κ υπομονη και κατανοηση να υπαρχουν κ ολα θα γινουν οπως τα θες να σαι σιγουρη γ αυτο!!

τι ωραιο ονομα το βαλερια...τυχαια το διαλεξατε η λενε ετσι τη μανα σου?

ελευθερια μπλοκαρε καποιες απ τις επαφες σου ε?νομιζω παλιοτερα το ειχε κανει κ σε μενα...προσωρινο ειναι υποθετω...ουτε που θυμαμαι πως το διορθωσα...

ευτυχως κοιμαται η μικρη στη κουνια κ εχω κανα δεκαλεπτο να χαζεψω ακομα-μετα ειναι ωρα για ταισμα,,ειναι κ κατι παπ..ρες απο πανω που φτιαχνουν το σπιτι κ μας εχουν παρει τ αυτια...απορω πωσ μπορεσε κ κοιμηθηκε..ετσι μου ρχετε να παω πανω κ να τους βρισω!!

Σοφάκι ο άντρας μου μια χαρά καταλαβαίνει....απλά μάλλον ο καινούριος χρόνος του έφερε και καινούριο χούι: τον εγωισμό...

αλλά δε με ξέρει καλά εμένα!!!

Τώρα τον πήρα τηλ και του μίλησα μετά απο 3 μέρες και τι του είπα???

"έλα να πάρεις τα κακά της μπέμπας να τα πας στο μικροβιολογικό και φέρε μου και μια λουκανικόπιτα!"

χαχαχαχαχαχα!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σοφάκι ο άντρας μου μια χαρά καταλαβαίνει....απλά μάλλον ο καινούριος χρόνος του έφερε και καινούριο χούι: τον εγωισμό...

αλλά δε με ξέρει καλά εμένα!!!

Τώρα τον πήρα τηλ και του μίλησα μετά απο 3 μέρες και τι του είπα???

"έλα να πάρεις τα κακά της μπέμπας να τα πας στο μικροβιολογικό και φέρε μου και μια λουκανικόπιτα!"

χαχαχαχαχαχα!!!

Χαχαχα:DΠολυ γελασα!Καλο

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

χέστηκε απίστευτα ο μπέμπης μόλις τον είχα αλλάξει, ντύσει, βγάλει μυξούλες, πλύνει προσωπάκι, βάλει κρεμούλα προσωπάκι για να στρωθούμε στον καναπέ!

και μετά ήρθαν και οι καινούργιες μου μποτούλες και είπα να τις δοκιμάσω :)

Σας μάζεψα όμως ε; χαχαχαχαχα

Τι κάμνετε σήμερα;

Παραμυθένια Σοφούλα, εγώ απλά του κατεβάζω καντήλια για τη μάνα του και μετά του φέρομαι φυσιολογικά :)

Μα το κουφό της υπόθεσης είναι οτι ο άντρας μου έχει ακριβώς την ίδια άποψη με μένα για τη μάνα του: οτι δεν πάει καλά!

Γιαυτό με ξένισε η συμπεριφορά του...

Βασικά ξέρω πε΄ριπου που οφείλεται αυτή η αντίδραση του αλλά και πάλι είναι λάθος γιατί συγκρίνει ανόμοιες καταστάσεις....μεγάλη ιστορία...

Και αντιδρά έτσι ενώ ξέρει πόση υπομονή έχω κάνει τόσα χρόνια με την οικογένεια του...τι να πω...

Αχ Ελευθερίτσα...το Βαλέρια παρόλο που υπάρχει και απο μόνο του σαν όνομα, εμένα προέκυψε απο συνδιασμό του Βασιλική+Μαρία...

Και δυστυχώς η πεθερά έχει την κ@λοφαρδία να έχει το ίδιο όνομα με τη μητέρα μου: Βασιλική...

Αλλιώς...σιγά μην άκουγε όνομα!

κάτι διάβασα για το πρόγραμμα του ύπνου των παιδιών σας...

Καλά εσύ Ελευθερια προηγείσαι και με διαφορά! αγγίζεις την τελειότητα! χαχαχαχα!!!

εμένα η δικιά μου απ'όταν της πρόσθεσα τον έξτρα θηλασμό στις 2, έχει αλλοφρονήσει!!! με έχει τρελάνει!!!

μουρμουράει όλο το βράδυ, σε σημείο που να σηκώνομαι να την κοιταω μήπως ξύπνησε συνέχεια και άρα δεν κοιμάμαι και πλέον μετά το δεύερο γέυμα της κατά τις 7 δεν ξανακοιμάται!!! δε μπορώωωωωωωω!!!

που το παιδάκι μου κοιμόταν 11-6 έτρωγε και ξανακοιμόταν μέχρι τις 9!

όπως και να έχει το Βαλέρια είναι ωραίο όνομα!

sorry εάν το έχεις γράψει αλλά γιατί πρόσθεσες εξτρα θηλασμό είχατε πρόβλημα βάρους? εγώ τον ταίζω μόνο όταν θέλει και όσο θέλει... κοινώς με κάνει οτι θέλει απο τώρα:lol::lol::lol: σήκω πάνω κάτσε κάτω... κανονικότατα!!!

χέστηκε απίστευτα ο μπέμπης μόλις τον είχα αλλάξει, ντύσει, βγάλει μυξούλες, πλύνει προσωπάκι, βάλει κρεμούλα προσωπάκι για να στρωθούμε στον καναπέ!

και μετά ήρθαν και οι καινούργιες μου μποτούλες και είπα να τις δοκιμάσω :)

Σας μάζεψα όμως ε; χαχαχαχαχα

Τι κάμνετε σήμερα;

Παραμυθένια Σοφούλα, εγώ απλά του κατεβάζω καντήλια για τη μάνα του και μετά του φέρομαι φυσιολογικά :)

δικαιολογίες- δικαιολογίες και πάλι δικαιολογίες... δλδ τα γνωστά...

λα λα λα λα λα λα τραγουδάω με χαρά...!!!!:lol:

δικαιολογίες- δικαιολογίες και πάλι δικαιολογίες... δλδ τα γνωστά...

λα λα λα λα λα λα τραγουδάω με χαρά...!!!!:lol:

ναι καλά τραγούδα...δε μου είπες μεγεια για τις μποτούλες μου :(

χαχαχαχαχαχα!!!

αχ και εγώ θέλω μια σπανακόπιτα θα του πεις????:lol::lol::lol:

κορίτσια καμια αλλη παραγγελία???

Διαφημίσεις

Μαλλον το δικο μου το παιδακι εχει το πιο τελειο προγραμμα βραδυνου υπνου.

Κοιμαται κατα τις 12 και ξυπναει κατα τις 8.30(Σημερα 9.45)Τρωει και ξανακοιμαται μεχρι τις 12.30.

Τελειο?!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

ναι καλά τραγούδα...δε μου είπες μεγεια για τις μποτούλες μου :(

γράφει κανείς ???? :rolleyes: σαν κατι να διαβάζω αλλά σαν ψίθυρος ακούγεται στ' αυτάκια μου.... και οχι δεν έχω πρόβλημα ακούω μια χαρά με χαρτί ΩΡΛ!!!

Τον έξτρα θηλασμό τον πρόσθεσα απο δική μου ανασφάλεια Ελευθερία μου...την τελευταία φορά η μικρή πήρε μόνο 400 γρμ σε ένα μήνα κι εγώ αγχώθηκα! Παρόλο που η παιδίατρος μου είπε οτι είναι φυσιολογικό...

οπότε την έκανα τη μλκ και πάει το ωραιότατο πρόγραμμα του παιδιού μου! Περιμένω να πάω στις 19 στην παιδίατρο να την ξαναζυγίσει και αν όλα είναι καλά, θα προσπαθήσω να την ξαναβάλω σε πρόγραμμα!

Σε γενικές γραμμές πάντως τρώει κάθε 2 ώρες και απο μαγουλάκια είμαστε μια χαρά! Συν οτι μάλλον ζήλεψε τα παιδάκια σας, εσένα και της Μαρίας και απο εκεί που έκανε κακά μία φορά τη μέρα, άντε το πολύ 2, τώρα τα κάνει τουλάχιστον 5!!!

Μαράκι αν κατέβαζα καντήλια κάθε φορά που μου κάνει κάτι η μάνα του, θα έπρεπε να είμαι συνεχώς σε mode βρισίματος!!!

οπότε απλά την έχω καταχωρήσει στο μυαλό μου στην κατηγορία των ψυχοπαθών!

Με γεια τις μποτούλες!!! απο που ήρθαν?????

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...