Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια μου!

εμας κοψαμε τη πιτα κ το φλουρι επεσε στη ελισαβετ!πολυ χαρηκα μακαρι αυτη η χρονια(αλλα κ οι επομενες)να ειναι η χρονια της!

ποδαρικο ποιος σας εκανε?εμενα παλι η ελισαβετ την ειχα αφησει στη μανα μου κ την εφερε ο πατερας μου ανημερα την κραταγε κ μπηκε το μωρο πρωτο στο σπιτι(βεβαια δε ξερω αν ισχυει το οτι ποδαρικο κανει καποιοσ που δε μενει στο σπιτι μας, αν το παρουμε ετσι τοτε ποδαρικο εκανε ο μπαμπας μου)

ελευθερια κ μαρακι καλα δε χορταινω να σας δια βαζω μου φτιαχνεται το κεφι!να στε καλα!(ελευθερια εχεις σβησει το προφιλ σοθ στο facebook?)

εμεις κοιμηθηκαμε μια χαρα το βραδυ-ακομα κοιμαται-αλλα δυστυχως εκοψε το μεσημεριανο υπνο ζητημα αν κοιμηθει καμια ωριτσα τ απογευμα.εντωμεταξυ ολο παιχνιδια θελει ολο κ κατι διαφορετικο βαριεται ευκολΑ(ιδια η μανα της λεμε δε βαζει κ..ο κατω:lol:)duracell εχει πια αυτο το μωρο?:Pνομιζω εχει αρχισει να βαριεται κ τη κουνια τι θα κανω?κ απο σημερα θα μαστε οι 2 μας τα πρωινα...

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα σας!

τι κάνετε?

απ'ότι είδα μια χαρά περάσατε!

Σε αντίθεση με μένα...εμείς κάναμε αλλαγή χρόνου οι 3 μας! η μικρή κοιμόταν κι εγ΄με τον άντρα μου ήμασταν πάνω απο την κούνια για να της δώσουμε το πρώτο φιλάκι του χρόνου! μετά κόψαμε τη βασιλόπιτα, κάτσαμε λίγο και χαζέψαμε αγκαλίτσα τηλεόραση και μετά νάνι...

Μέχρι εδώ όλα καλά...το πρωί που ξυπνησαμε, μου λέει:

"να πάρω τη μικρή να την πάω στον πατέρα μου?"

Και φυσικά του είπα όχι...γιατί εκτός απο τον πατέρα του θα την έβλεπε και η μάνα του η οποία πριν 2 εβδομάδες είπε να μην ξαναπατήσω στο σπίτι της (χωρίς λόγο!). Οπότε του είπα του άντρα μου οτι όπου είναι ανεπιθύμητη η μητέρα, δε θα πηγαίνει ούτε το παιδί και ευχαρίστως να πάμε το παιδί στον πατέρα του οποιαδήποτε στιγμή θέλει αλλά μαζί!

Τσαντίστηκε λοιπόν ο σύζυγος και κατέβασε τη μούρη...ετοιμαστήκαμε να βγούμε για καφέ και στο αυτοκίνητο θέλησα να το κουβεντιάσουμε γιατί δε μου αρέσει να γίνονται παρεξηγήσεις απο το πουθενά.

Κατά περίεργο τρόπο, ο συνήθως διαλλακτικός σύζυξ, αποφάσισε να μου κάνει το βαρύ πεπόνι και αρνιόταν οποιαδήποτε εξήγηση...

Εγώ επειδή θεωρώ τη σκέψη μου απολύτως λογική, αποφάσισα να "παίξω" το παιχνίδι του...οπότε...έχω να του μιλήσω απο το πρωί της Πρωτοχρονιάς...

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα εεε???

είμαι τρελή ρε κορίτσια? δηλαδή είναι τόσο παράλογο αυτό που του είπα???

και στο κάτω κάτω η μάνα του δεν έχει ζητήσει ούτε μια φορά να δει το παιδί...μόνοι μας το πηγαίναμε στο σπίτι τους! ο πεθερός μου που ο άνθρωπος είναι και άρρωστος συνέχεια ζητάει να το πηγαίνουμε και συνέχεια ρωτάει τι κάνει,κλπ...

ουφ....είμαι πολύ στεναχωρημένη. Ακόμα και απο απόσταση πρόβλήματα μας δημιουργεί η ^%^$@%^@ !

Ελευθερίτσα τη μέρα που θα βαφτίζεις τον Αγγελάκο σου μάλλον θα παντρεύομαι και θα βαφτίζω κι εγώ τη Βαλέρια!

Συγνώμη αν σας μαύρισα πρωί πρωί...αλλά δεν έχω και κανέναν να τα πω...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Κι εμεις Ελευθερια το κομματι που του κοψαμε ητανε σχεδον η μιση βασιλοπιτα αλλα επεσε σε μενα.Και του λεω του Σαββα:"Αφου θηλαζω το μωρο ειναι σαν ειμαστε ενα,οποτε επεσε και στο μωρο":Dχιχιχιχιχι!

xi xi xi σωστό!!!;)

καλημερα κοριτσακια μου!

εμας κοψαμε τη πιτα κ το φλουρι επεσε στη ελισαβετ!πολυ χαρηκα μακαρι αυτη η χρονια(αλλα κ οι επομενες)να ειναι η χρονια της!

ποδαρικο ποιος σας εκανε?εμενα παλι η ελισαβετ την ειχα αφησει στη μανα μου κ την εφερε ο πατερας μου ανημερα την κραταγε κ μπηκε το μωρο πρωτο στο σπιτι(βεβαια δε ξερω αν ισχυει το οτι ποδαρικο κανει καποιοσ που δε μενει στο σπιτι μας, αν το παρουμε ετσι τοτε ποδαρικο εκανε ο μπαμπας μου)

ελευθερια κ μαρακι καλα δε χορταινω να σας δια βαζω μου φτιαχνεται το κεφι!να στε καλα!(ελευθερια εχεις σβησει το προφιλ σοθ στο facebook?)

όχι αλλά για κάποιο λόγο έχει μπλοκάρει κάποιες απο τις επαφές μου...:?:

Καλημερα!Εδω εισαστε ε?

Αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα

Σοφακι εγω ειμαι μαζι σου.Ειναι δυνατον να σου λεει να μην ξαναπατησεις σπιτι της και να μην ζηταει να δει το παιδι κι εσυ να κανεις τα στραβα ματια?

Ε,οχι παει πολυ.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

καλημέρα σας!

τι κάνετε?

απ'ότι είδα μια χαρά περάσατε!

Σε αντίθεση με μένα...εμείς κάναμε αλλαγή χρόνου οι 3 μας! η μικρή κοιμόταν κι εγ΄με τον άντρα μου ήμασταν πάνω απο την κούνια για να της δώσουμε το πρώτο φιλάκι του χρόνου! μετά κόψαμε τη βασιλόπιτα, κάτσαμε λίγο και χαζέψαμε αγκαλίτσα τηλεόραση και μετά νάνι...

Μέχρι εδώ όλα καλά...το πρωί που ξυπνησαμε, μου λέει:

"να πάρω τη μικρή να την πάω στον πατέρα μου?"

Και φυσικά του είπα όχι...γιατί εκτός απο τον πατέρα του θα την έβλεπε και η μάνα του η οποία πριν 2 εβδομάδες είπε να μην ξαναπατήσω στο σπίτι της (χωρίς λόγο!). Οπότε του είπα του άντρα μου οτι όπου είναι ανεπιθύμητη η μητέρα, δε θα πηγαίνει ούτε το παιδί και ευχαρίστως να πάμε το παιδί στον πατέρα του οποιαδήποτε στιγμή θέλει αλλά μαζί!

Τσαντίστηκε λοιπόν ο σύζυγος και κατέβασε τη μούρη...ετοιμαστήκαμε να βγούμε για καφέ και στο αυτοκίνητο θέλησα να το κουβεντιάσουμε γιατί δε μου αρέσει να γίνονται παρεξηγήσεις απο το πουθενά.

Κατά περίεργο τρόπο, ο συνήθως διαλλακτικός σύζυξ, αποφάσισε να μου κάνει το βαρύ πεπόνι και αρνιόταν οποιαδήποτε εξήγηση...

Εγώ επειδή θεωρώ τη σκέψη μου απολύτως λογική, αποφάσισα να "παίξω" το παιχνίδι του...οπότε...έχω να του μιλήσω απο το πρωί της Πρωτοχρονιάς...

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα εεε???

είμαι τρελή ρε κορίτσια? δηλαδή είναι τόσο παράλογο αυτό που του είπα???

και στο κάτω κάτω η μάνα του δεν έχει ζητήσει ούτε μια φορά να δει το παιδί...μόνοι μας το πηγαίναμε στο σπίτι τους! ο πεθερός μου που ο άνθρωπος είναι και άρρωστος συνέχεια ζητάει να το πηγαίνουμε και συνέχεια ρωτάει τι κάνει,κλπ...

ουφ....είμαι πολύ στεναχωρημένη. Ακόμα και απο απόσταση πρόβλήματα μας δημιουργεί η ^%^$@%^@ !

Ελευθερίτσα τη μέρα που θα βαφτίζεις τον Αγγελάκο σου μάλλον θα παντρεύομαι και θα βαφτίζω κι εγώ τη Βαλέρια!

Συγνώμη αν σας μαύρισα πρωί πρωί...αλλά δεν έχω και κανέναν να τα πω...

ε ρε γλέντια που έχουν να γίνουν τη μέρα εκείνη... να σου πω βέβαια επειδή εμείς θέλουμε να αποφύγουμε το πανηγυρι΄και θέλουμες το μυστήριο και μόνο ίσως να το κάνουμε και απρόοπτα με παρευρισκόμενους τον παπά, τους γονείς και το παιδί... αν και επειδή και το γάμο μας έτσι τον κάναμε ... έχουν πεσει όλοι απο πάνω μας και μας έχουν τρελλάνει... απο τη μέρα που γέννησα μας λένε... Δεν φαντάζομαι να κάνετε κλειστή βάφτιση όπως με το γάμο??? Να φανταστείτε στο γάμο μας ήταν καλεσμένοι μόνο 5 άτομα... και αυτό με πολύ ζόρι εμεις ιδανικά δεν θέλαμε κανέναν γιατί παντρευτήκαμε μόνο για το μυστήριο και επειδή θέλαμε την ευλογία για να αρχίσουμε προσπάθειες να κάνουμε παιδάκι...

όσο για τον άντρα σου... μάλλον τον πιέζει η μάνα του... αλλά να θυμάσαι πάντα οτι ειναι ο άντρας σου και ο πατέρας του παιδιού και μη χαλας έτσι τις μέρες σας... κάθε στιγμή που περνα με αυτούς που αγαπάμε είναι πολύτιμη, μη τη σπαταλας, θα βρεις τον τρόπο να του μιλήσεις και να τον κάνεις να καταλάβει πως αισθάνεσαι. Ελπίζω να πάνε όλα καλά!

Καλημερα!Εδω εισαστε ε?

Αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα

Σοφακι εγω ειμαι μαζι σου.Ειναι δυνατον να σου λεει να μην ξαναπατησεις σπιτι της και να μην ζηταει να δει το παιδι κι εσυ να κανεις τα στραβα ματια?

Ε,οχι παει πολυ.

είδες εμείς οι 3 είμαστε.... κατα τ'άλλα έδωσε ραντεβού η μανδαμ Μαρία και δεν είναι εδω... ΑΠΟΥΣΙΑ... φταίω νετά εγώ που θα την πειράζω συνέχεια??? ε? ε? φταίω?

(πες οχι...:P)

είδες εμείς οι 3 είμαστε.... κατα τ'άλλα έδωσε ραντεβού η μανδαμ Μαρία και δεν είναι εδω... ΑΠΟΥΣΙΑ... φταίω νετά εγώ που θα την πειράζω συνέχεια??? ε? ε? φταίω?

(πες οχι...:P)

Οχι οχι δεν φταις εσυ κουκλα μου:-P

Ειπε κατα τις 11 να μαζοχτουμε.Εχει ακομα 4 λεπτα.

Ε,ρε και δεν μπει σε 4 λεπτα...:-P

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Οχι οχι δεν φταις εσυ κουκλα μου:-P

Ειπε κατα τις 11 να μαζοχτουμε.Εχει ακομα 4 λεπτα.

Ε,ρε και δεν μπει σε 4 λεπτα...:-P

μμμ ξέρεις τι θα πει οτι κατα τις 11 είναι απο 10:45 έως 11:15...

by the way... είναι 11... ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ!!!!:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Την Τετάρτη θα ξεστολίσω.... έχω στολίσει απο 22 Νοεμβρίου !!! και τα έχω σκυλοβαρεθεί να τα βλέπω, το θέμα είναι οτι το μωρό μου έχει τρελό κόλλημα με τα φώτα και τα φωτάκια γενικότερα... χαζεύει το δέντρο με τα φωτάκια και του μιλάει... αν τα μαζέψουμε μάλλον θα ξενερώσει... χι χι χι.. :)

πάω να για μια αλλαγή... κάποιος χέστηκε γερά!!!.. επενέρχομαι!!

σοφακι οχι δεν εισαι παραλογη δικιο εχεις...να μιλησεις ξανα με τον αντρα σου ηρεμα κ θα καταλαβει που θα παει?θεληση κ υπομονη και κατανοηση να υπαρχουν κ ολα θα γινουν οπως τα θες να σαι σιγουρη γ αυτο!!

τι ωραιο ονομα το βαλερια...τυχαια το διαλεξατε η λενε ετσι τη μανα σου?

ελευθερια μπλοκαρε καποιες απ τις επαφες σου ε?νομιζω παλιοτερα το ειχε κανει κ σε μενα...προσωρινο ειναι υποθετω...ουτε που θυμαμαι πως το διορθωσα...

ευτυχως κοιμαται η μικρη στη κουνια κ εχω κανα δεκαλεπτο να χαζεψω ακομα-μετα ειναι ωρα για ταισμα,,ειναι κ κατι παπ..ρες απο πανω που φτιαχνουν το σπιτι κ μας εχουν παρει τ αυτια...απορω πωσ μπορεσε κ κοιμηθηκε..ετσι μου ρχετε να παω πανω κ να τους βρισω!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Μα το κουφό της υπόθεσης είναι οτι ο άντρας μου έχει ακριβώς την ίδια άποψη με μένα για τη μάνα του: οτι δεν πάει καλά!

Γιαυτό με ξένισε η συμπεριφορά του...

Βασικά ξέρω πε΄ριπου που οφείλεται αυτή η αντίδραση του αλλά και πάλι είναι λάθος γιατί συγκρίνει ανόμοιες καταστάσεις....μεγάλη ιστορία...

Και αντιδρά έτσι ενώ ξέρει πόση υπομονή έχω κάνει τόσα χρόνια με την οικογένεια του...τι να πω...

Αχ Ελευθερίτσα...το Βαλέρια παρόλο που υπάρχει και απο μόνο του σαν όνομα, εμένα προέκυψε απο συνδιασμό του Βασιλική+Μαρία...

Και δυστυχώς η πεθερά έχει την κ@λοφαρδία να έχει το ίδιο όνομα με τη μητέρα μου: Βασιλική...

Αλλιώς...σιγά μην άκουγε όνομα!

κάτι διάβασα για το πρόγραμμα του ύπνου των παιδιών σας...

Καλά εσύ Ελευθερια προηγείσαι και με διαφορά! αγγίζεις την τελειότητα! χαχαχαχα!!!

εμένα η δικιά μου απ'όταν της πρόσθεσα τον έξτρα θηλασμό στις 2, έχει αλλοφρονήσει!!! με έχει τρελάνει!!!

μουρμουράει όλο το βράδυ, σε σημείο που να σηκώνομαι να την κοιταω μήπως ξύπνησε συνέχεια και άρα δεν κοιμάμαι και πλέον μετά το δεύερο γέυμα της κατά τις 7 δεν ξανακοιμάται!!! δε μπορώωωωωωωω!!!

που το παιδάκι μου κοιμόταν 11-6 έτρωγε και ξανακοιμόταν μέχρι τις 9!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...