Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια οταν ενα μωρακι εχει κολικους σπαραζει απο το κλαμα απαρηγορητο και το γαλα σκονη δεν προκαλει παντα δυσκοιλιοτητα , και επισης τα μωρα που θηλαζουν μπορει να εχουν κολικους και να ειναι δυσκοιλια...

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

καλά σοβαρά μιλάς????? εμείς δεν τον σηκώσαμε γιατί φοβήθηκα οτι θα ξυπνήσει και θα χαλάσει το πρόγραμμά του...:( την κόψαμε το πρωί!!! πολυ γέλιο κοιτούσε καλά καλά... μας έχει παρει χαμπαρι τι νουμερα είμαστε απο τώρα... του κόψαμε και ένα κόμματι που ήταν το 1/4 της πίτας αλλά δεν του έτυχε το φλουρί:(

Κι εμεις Ελευθερια το κομματι που του κοψαμε ητανε σχεδον η μιση βασιλοπιτα αλλα επεσε σε μενα.Και του λεω του Σαββα:"Αφου θηλαζω το μωρο ειναι σαν ειμαστε ενα,οποτε επεσε και στο μωρο":Dχιχιχιχιχι!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

ο δικός μου σφίγγεται κατά τις 7 το πρωί και κάνει κακά αλλά όχι κάτι τρομερό, μερικά λεπτά τον ακούω και μέχρι να ξυπνήσω καλά καλά, έχει χεστεί πατόκορφα

μην ανησυχείς, ωριμάζει σιγά σιγά το πεπτικό και θα το ξεπεράσει...μην στενοχωριέσαι...

Διαφημίσεις

Κι εμεις Ελευθερια το κομματι που του κοψαμε ητανε σχεδον η μιση βασιλοπιτα αλλα επεσε σε μενα.Και του λεω του Σαββα:"Αφου θηλαζω το μωρο ειναι σαν ειμαστε ενα,οποτε επεσε και στο μωρο":Dχιχιχιχιχι!

χαχαχαχαχαχαχαχα καλό!

Εμας ητανε ξυπνιο στην αλλαγη.

Και φαγαμε ολοι μαζι πριν την αλλαγη,αλλαξαμε χρονο ολοι μαζι,ειδαμε τα πυροτεχνηματα απο το παραθυρο και ανοιξαμε τα δωρα μας.

Και ολα αυτα εννοειται με ντοκουμεντα.Και φωτο και βιντεο.Θα σας βαλω καποια στιγμη φωτο.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

ο δικός μου σφίγγεται κατά τις 7 το πρωί και κάνει κακά αλλά όχι κάτι τρομερό, μερικά λεπτά τον ακούω και μέχρι να ξυπνήσω καλά καλά, έχει χεστεί πατόκορφα

μην ανησυχείς, ωριμάζει σιγά σιγά το πεπτικό και θα το ξεπεράσει...μην στενοχωριέσαι...

χα χα καλο...

το δικο μας το πεπτικο το βλέπω ανωριμο για μια ζωη :D

Διαφημίσεις

Εμας ητανε ξυπνιο στην αλλαγη.

Και φαγαμε ολοι μαζι πριν την αλλαγη,αλλαξαμε χρονο ολοι μαζι,ειδαμε τα πυροτεχνηματα απο το παραθυρο και ανοιξαμε τα δωρα μας.

Και ολα αυτα εννοειται με ντοκουμεντα.Και φωτο και βιντεο.Θα σας βαλω καποια στιγμη φωτο.

εμας ξυπνησε δευτερολεπτα πριν την αλλαγη και το ρουφηξαμε στα φιλακια!

αντε να σουρνω και εγω σιγα σιγα γιατι με περιμενει ξενυχτι παλι... φιλακια μανουλες! καλο ξημερωμα!

εμας ξυπνησε δευτερολεπτα πριν την αλλαγη και το ρουφηξαμε στα φιλακια!

αντε να σουρνω και εγω σιγα σιγα γιατι με περιμενει ξενυχτι παλι... φιλακια μανουλες! καλο ξημερωμα!

καλό ξημέρωμα γλυκιά μου! δέστο θετικά, ακόμα μια ευκαιρία να τον πάρεις αγκαλίτσα, να ξαπλώσετε παρεούλα στα ζεστά!

πρέπει να πάρω τον γιατρό να ρωτήσω για την αποστείρωση...η δικιά σου τι σου είπε; δεν έχει πια νόημα, γυρνάει από ανάσκελα στο πλάι και σήμερα κατάφερε μια φορά και μπρούμυτα και τρίβει τη μούρη του παντού, δαγκώνει τα πάντα, γλύφει ότι βρει, η πάνα που βάζουμε στον ώμο ποτέ δε μένει στη θέση της, από το πρωί απολυμαίνω τον χίπο, την τζίτζι, την λίλα και τον πίπο!

καλημερα μαρακι!εμας μας ειπε να κοψουμε την αποστειρωση στους 4 μηνες ακριβως γιατι οπως κ ο δικος σου βαζει τα παντα στο στομα της, τα παντα ομως!την εκοψα για τις πιπιλες, τωρα ανα πεσει κατι τη πιανω τη σκουπιζω στα ρουχα μου κ της τη ξαναδινω,για τα μπουκαλια θα τη κρατησω μεχρι να κλεισει χρονο.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...