Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλώς την Ευμορφία :) Σούπερ περάσατε ε; Αύριο πάλι δουλειά;

Την τελευταία βδομάδα, ο Νικόλας έχει μειώσει τα γεύματα σε 6-7...

Δυστυχως ναι:-(.Αυριο παλι δουλεια αλλα θα κανω 6ωρο :D.Θα παω 3 και θα σχολασω κατα τις 9-9.30.

Κι εμενα απο κει που εκανε 6 τωρα τα εκανε 5.

Αυριο θα παρω και τον παιδιατρο τηλ.να κανουμε το εμβολιο.Για να δουμε βαλαμε κανενα γρ.?Αν και νομιζω πως κατι καναμε

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δυστυχως ναι:-(.Αυριο παλι δουλεια αλλα θα κανω 6ωρο :D.Θα παω 3 και θα σχολασω κατα τις 9-9.30.

Κι εμενα απο κει που εκανε 6 τωρα τα εκανε 5.

Αυριο θα παρω και τον παιδιατρο τηλ.να κανουμε το εμβολιο.Για να δουμε βαλαμε κανενα γρ.?Αν και νομιζω πως κατι καναμε

αν βάλατε βάρος να δοκιμάσεις να του το κόψεις το συμπλήρωμα τώρα που θα λείπεις λιγότερο!

εμενα παλι ο δικος μου τρωει το "τελευταιο" 10.20, μετα ξυπναει 2.30 περιπου και 6.30 αν ειμαι τυχερη. διαφορετικα αφηστε τα να πανε. εχθες ας πουμε απο τις 4.30 ειχε κολικους μεχρι τις 8.30

Διαφημίσεις

μπηκα να ριξω μια ματια και ειδα οτι σας εχει πιασει λογοδιαρροια τετοια ωρα!

εντωμεταξυ δεν ρωταω τι κανετε μια χαρα σας κοβω ;)

καλώς το μαράκι! εσείς πως είστε; :)

μπηκα να ριξω μια ματια και ειδα οτι σας εχει πιασει λογοδιαρροια τετοια ωρα!

εντωμεταξυ δεν ρωταω τι κανετε μια χαρα σας κοβω ;)

χα χα χα τα γνωστά... η Μαρία φταίει όμως το δηλώνω!!! εγώ ξέρετε τι ήσυχη που είμαι ... αυτή με προκαλεί... μου στέλνει μηνύματα και αλλού όπως στο φβ και με προκαλεί... δεν φταίω εγώ καιμην πιστεψετε οτι και εαν πει!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑ:P

εσυ τι κάνεις? το αστερι σου?

εμενα παλι ο δικος μου τρωει το "τελευταιο" 10.20, μετα ξυπναει 2.30 περιπου και 6.30 αν ειμαι τυχερη. διαφορετικα αφηστε τα να πανε. εχθες ας πουμε απο τις 4.30 ειχε κολικους μεχρι τις 8.30

Ρε Μαρακι ακομα κολικους εχει το πουλακι μου:(

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Μαρια και Ελευθερια ποση ωρα διαρκουν τα γευματα σας?

στο τσακίρ κέφι 10λεπτο! από τις πρώτες μέρες!

τώρα τελευταία μόνο το τελευταίο γεύμα το τραβάει περισσότερο γιατί πιπιλάει ενδιάμεσα να κοιμηθεί...

Διαφημίσεις

Ρε Μαρακι ακομα κολικους εχει το πουλακι μου:(

ναι αλλα καμια σχεση με αυτους που ειχε μικροτερος. τωρα εχει κλειστα τα ματακια, σφιγγεται, τεντωνει χερακια ποδαρακια, χτυπιεται κανονικοτατα, αφηνει και καμια πορδιτσα αν ειναι τυχερος. σπανια κλαιει αλλα υποφερει ο καλος μου. δεν ξερω ποτε θα γλιτωσουμε απο αυτα. μετα θα εχει και δοντια, αστα...

dsc02009w.th.jpg

βουαλά! μιλάμε δεν χαμπαριάζει τίποτα!

Πραγματικά είσαστε και οι 3 υπέροχοι... ο Γιώργος είναι λες και έχει πάρει όσκαρ (όπως είχε πει και μια ψυχή εδώ... χαχαχα) αλλά και εσυ δεν πας πίσω... όσο για το Νικόλα είναι για φάγωμα.... τι ποζα νυσταγμένη είναι αυτή????γιαμ γιαμ!!!

τελεια φωτο! εμεις παραμονη φοραγαμε πυτζαμες μαμα και γιος. μόνο ο μπαμπας μας φορουσε τζην.

ο νικόλας φοράει πυτζάμες καλέ! και γω ένα πλεκτό φουστανάκι (καλά με έσωσε φέτος η sisley) που το έχω πλύνε βάλε και ο γιώργος τζην...σιγά τα επίσημα!

σηκώσαμε τον μικρό στην αλλαγή να είμαστε όλοι μαζί και αυτός συνέχισε να κοιμάται κανονικά! μετά την φώτο τον ξάπλωσα πάλι στο κρεβάτι του!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...