Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Εγώ όντως έχω γίνει βετεράνος! Σε λίγο θα κάνω ωοληψια μόνη μου!😂 άρα έκανες επεμβατική υστεροσκοπηση. Ο Σφακ*** μου είπε πριν την επόμενη ετ θα μου κάνει και scratching λογικά αν χρειαστεί. Θέλει σίγουρα λέει υστεροσκοπηση πριν την ετ παρότι έχω κάνει.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΔΕΝ Μ'ΑΓΑΠΑΣ;;;;; :( ΕΕΕΕΕΕΕΕΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Ήρθαν οι νονοί του Νικόλα σήμερα και του έφεραν ένα σωρό ρουχαλάκια. Είπαμε για βάφτιση στις 6 Ιουνίου αν είναι διαθέσιμη η εκκλησία...

μετά άπλωσα πλυντήρια, έφτιαξα φαγάκι, όλο το απόγευμα παιχνίδι με τον μικρό και τον μεγάλο μου και τώρα ο Γιώργης βλέπει δίπλα μου ταινία και ο Νικόλας κοιμάται...

από αύριο εγώ και ο μπεμπουλίξ μόνα μας μετά από πολλεέέέές μέρες!

και εμείς κάτσαμε να δούμε μια ταινια πρεμιέρα στο 1 αλλά μόνη της παίζει η τηλεοραση...δεν έχω καταφέρει να δω καμια απο τη μέρα που γέννησα ή που δεν θα έχω μυαλό για ταινία ή που θα νυστάζω... παρκαρα και το μεγαλο μου αγόρι στο κρεβατακι του, είναι πτώμα το καημένο...

6 ιουνίου μια χαρά... εμείς λέμε για 18 Σεπτεμβρίου που είναι και τα γενέθλιά του αλλά θα δούμε... λέμε για Λουμπαδιάρη εκέι που παντρευτήκαμε.. αλλά σκέφτομαι και εκτός Αθήνας....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και εμείς κάτσαμε να δούμε μια ταινια πρεμιέρα στο 1 αλλά μόνη της παίζει η τηλεοραση...δεν έχω καταφέρει να δω καμια απο τη μέρα που γέννησα ή που δεν θα έχω μυαλό για ταινία ή που θα νυστάζω... παρκαρα και το μεγαλο μου αγόρι στο κρεβατακι του, είναι πτώμα το καημένο...

6 ιουνίου μια χαρά... εμείς λέμε για 18 Σεπτεμβρίου που είναι και τα γενέθλιά του αλλά θα δούμε... λέμε για Λουμπαδιάρη εκέι που παντρευτήκαμε.. αλλά σκέφτομαι και εκτός Αθήνα....

αυτή την ταινία βλέπει ο Γιώργος :) καλή είναι λέει...

θα την κάνουμε ιούνιο να φύγει μετά για Κέρκυρα με την γιαγιά του...αν και θα'θελα να συνεχίσω τον θηλασμό...αλλά δεν έχω τι να τον κάνω και δεν μπορώ να ζητήσω από τη μαμά να μείνει εδώ καλοκαιριάτικα :(

που καλέ εκτός αθηνών;

Διαφημίσεις

από αύριο έχει άδεια ο νίκος ή την επόμενη βδομάδα;

την επόμενη! ... :P σήμερα ξεκίνησε η εβδομάδα Μαρία και είπα την επόμενη.... νυστάζεις? ή είναι παλι επειδή κάνεις παρέα μαζί μου?:rolleyes: χι χι χι

την επόμενη! ... :P σήμερα ξεκίνησε η εβδομάδα Μαρία και είπα την επόμενη.... νυστάζεις? ή είναι παλι επειδή κάνεις παρέα μαζί μου?:rolleyes: χι χι χι

εντάξει μανδάμ είμαι χαζή, να το παραδέχτηκα...happy now?

The mall, πέμπτη πρωί...τι λες; :)

είσαι τρελή? καταρχας για να έρθω μονη δεν θα τα καταφέρω πριν τις 12:30-13:00 μέχρι να ξυπνήσει... συνήθως 09:30-10:00 να τον ταίσω 2-3 φορές γιατί διαφορετικά λυσσάει αφού όλο το βραδυ δεν ξυπνάει.. να τον ντύσω, να τον πακετάρω να πάρω καρότσι να φορτώσω... να έρθω... κουράστηκα μόνο που το σκέφτηκα ... και ψώνια πως θα κάνουμε εκεί αφού θα έχουμε και οι 2 καρότσια.... ασε τον κόσμο...

ακόμα και την αλλη φορά που είχα βοήθεια αποτο Νίκο δεν τα καταφέραμε πριν τις 12:30...

εντάξει μανδάμ είμαι χαζή, να το παραδέχτηκα...happy now?

οχι ρε είναι επειδή κανεις παρέα μαζί μου.... δεν έχω χαζες φίλες!!!

πως σου φαίνεται που θα εισαστε τα δυο σας αύριο... σου έλειψε ε???;)

Διαφημίσεις

καλά εγώ θα πάω γιατί θέλω να πάρω ένα δώρο από τα ELC (κλείνει 1 χρόνο η μικρή των νουνών μας :)) και να αλλάξω κάτι ρουχαλάκια στην benetton. Α και ένα ακόμα δώρο γιατί γιορτάζει και η νονά μας! Λογικά και γω κατά τις 12 θα καταφέρω να πάω αν και θα προτιμούσα κατά τις 9 να μην έχει κόσμο :(

οχι ρε είναι επειδή κανεις παρέα μαζί μου.... δεν έχω χαζες φίλες!!!

πως σου φαίνεται που θα εισαστε τα δυο σας αύριο... σου έλειψε ε???;)

από τη μια μου έλειψε, από την άλλη θα μου λείψει ο αντρούλης μου! μια χαρά περνούσαμε οι τρεις μας και έκανα και καμιά δουλειά :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...