Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Εγώ όντως έχω γίνει βετεράνος! Σε λίγο θα κάνω ωοληψια μόνη μου!😂 άρα έκανες επεμβατική υστεροσκοπηση. Ο Σφακ*** μου είπε πριν την επόμενη ετ θα μου κάνει και scratching λογικά αν χρειαστεί. Θέλει σίγουρα λέει υστεροσκοπηση πριν την ετ παρότι έχω κάνει.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Απο αύριο κιόλας θα ορίσουμε απουσιολόγο να παίρνει απουσίες... δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση...! :)

τον βάλαμε πριν απο λίγο για ύπνο αλλά αυτός έχει άλλη γνώμη... μιλάει και παίζει με το μομπιλε - καλά μιλάμε γίνεται πανηγύρι μέσα... άντε να δω πότε θα κοιμηθεί! και χτες το βράδυ ξύπνησε στις 05:00 και αυτό είχε να το κάνει πάνω απο 2-3 εβδομάδες που κοιμόταν σερί... χμμμμμ άβυσσος!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

α εδώ είσαι ;) τι καλά!

για τον δικό μου έχω την εξής εξήγηση...επειδή κουράζεται πολύ μέσα στη μέρα, στο τελευταίο γεύμα τον παίρνει ο ύπνος και δεν τρώει καλά...επίσης στο γεύμα των 4 παίρνει εμένα ο ύπνος και δεν τον προγκάω να φάει και αποκοιμιόμαστε μαζί :)

α εδώ είσαι ;) τι καλά!

για τον δικό μου έχω την εξής εξήγηση...επειδή κουράζεται πολύ μέσα στη μέρα, στο τελευταίο γεύμα τον παίρνει ο ύπνος και δεν τρώει καλά...επίσης στο γεύμα των 4 παίρνει εμένα ο ύπνος και δεν τον προγκάω να φάει και αποκοιμιόμαστε μαζί :)

αυτό το έκανε και το κάνει και εμένα πάντα στο τελευταίο γεύμα τον παίρνει ο ύπνος στο στήθος.... το παράξενο ειναι οτι χτες έφαγε λαίμαργα και πάνω απο 35' πριν κοιμηθεί... σήμερα δε έφαγε πάνω απο 10 φορές.. μάλλον για άλμα μας κόβω πάλι...

Διαφημίσεις

νύσταζα...όχι μικρή ήμουν πιο έξυπνη αλλά με κάτι παρέες σαν και σένα, ξεκούτιανα...

ΧΑ ΧΑ ΧΑ :P:p:p πάλι σε εμένα ρίχνεις το φταίξιμο ε???? αχ θα το πιω και αυτό το πικρό ποτήρι!!!!!!:(

ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣ ΒΟΥΡΛΙΣΜΕΝΟ ΜΟΥ!

που πήγατε σήμερα;

ναι αστα τώρα μου έλειψες... γι' αυτό μου την είπες χτες και μετά με παράτησες.... και δηλώνω δημοσίως οτι.... δεν σ'αγαπώ πια!!! (δεν είμαι και στα τρελά μου κέφια σήμερα....)

έχω μια βαρεμάρα άλλο πράμα... σήμερα συναντήθηκα με την αδερφή μου και πήγαμε για καφέ... μας έβγαλε το αστέρι μου το μικρό έξω ... γιατί το μεγάλο δουλεύει απο χτες....:(:(:( αλλά την άλλη εβδομάδα έχει ΑΔΕΙΑ!!!:lol::lol::lol:... κοιμήθηκα και με το αντρακι μου αγκαλίτσα το μεσημεράκι.... ζάχαρη!... και πριν απο λίγο σταμάτησα να τον ακούω κοιμήθηκε... και κοιμήθηκε και το μεγάλο μου δίπλα μου στον καναπέ... σήμερα είμαστε μια κοιμισμένη οικογένεια!

Εσείς?

ΔΕΝ Μ'ΑΓΑΠΑΣ;;;;; :( ΕΕΕΕΕΕΕΕΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Ήρθαν οι νονοί του Νικόλα σήμερα και του έφεραν ένα σωρό ρουχαλάκια. Είπαμε για βάφτιση στις 6 Ιουνίου αν είναι διαθέσιμη η εκκλησία...

μετά άπλωσα πλυντήρια, έφτιαξα φαγάκι, όλο το απόγευμα παιχνίδι με τον μικρό και τον μεγάλο μου και τώρα ο Γιώργης βλέπει δίπλα μου ταινία και ο Νικόλας κοιμάται...

από αύριο εγώ και ο μπεμπουλίξ μόνα μας μετά από πολλεέέέές μέρες!

πρέπει να πάρω τον γιατρό να ρωτήσω για την αποστείρωση...η δικιά σου τι σου είπε; δεν έχει πια νόημα, γυρνάει από ανάσκελα στο πλάι και σήμερα κατάφερε μια φορά και μπρούμυτα και τρίβει τη μούρη του παντού, δαγκώνει τα πάντα, γλύφει ότι βρει, η πάνα που βάζουμε στον ώμο ποτέ δε μένει στη θέση της, από το πρωί απολυμαίνω τον χίπο, την τζίτζι, την λίλα και τον πίπο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...