Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

α καλά πάλι εξαφανισμένες είστε! αχ θα με ψάχνετε από Δευτέρα και θα σας κρύβομαι!

Εμείς πήγαμε σήμερα και είδαμε μια μπουμπού που σαράντισε! απόψε κατάλαβα πόσο μεγάλωσε το αντράκι μου! πότε ήταν τοσοδούλι και τώρα ξεπέρασε τα 7 κιλά ο μπουλούκος;;;; όπως πάντα ήταν κύριος και μοίραζε χαμόγελα παντού :)

αύριο το πρωί θα έρθουν για καφέ ο νουνός με τη νουνά του...ελπίζω μετά να ξεκουραστώ λίγο...2 σοκολατόπιτες έφτιαξα σήμερα...μια που πήγαμε στην επίσκεψη και μια για το νουνό μας που τρελλαίνεται για σοκολάτα :)

μπήκαμε ταυτόχρονα? ή μου φαίνεται?;) γράφαμε και οι 2 και δεν είδαμε η μια την άλλη? χο χο χο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και σου άρεσε τόσο πολύ αυτό που είχες ξεχάσει, που είπες να χαθείς για 2-3 μέρες ε;;;;;;

πάντως κρασί πίνω και γω κάνα ποτηράκι το βράδυ όταν ο Νικόλας κοιμάται κατά τις 11 και ξυπνάει στις 5...κάνα δυο φορές όμως στην Κέρκυρα, είχα πιει στις 12-1 και ο Νικόλας ξύπνησε στις 2 για φαί...δεν είδα αλλιώτικη συμπεριφορά όμως...λές να εθιστεί;

μπράβο βρε φιλεναδίτσα που περάσατε τόσο αγαπησιάρικα! σου έχω πει πόσο τυχερή είσαι που δεν έχεις την πεθερά;;;;; :tongue:

μετά απο τόσους μήνες ... αν μου άρεσε ούτε που το πίστευα το πόσο είχα χαλαρώσει και δεν σκεφτόμουν μη ξυπνήσει ο Αγγελος και τι θα κάνω.... με 4-5 ποτηράκια χαλαρωσα εντελώς και το απόλαυσα:oops:

1 ποτήρι έχω πιεί και εγώ σε φάσεις και απο ένα ποτήρι μπύρα .... αλλά τόσα μαζεμένα οχι ξανα και παρόλο που ξερω οτι ο δικος μου δεν ξυπνα κατα τη διάρκεια της νύχτας προτίμησα να του δώσω απο αυτό που είχα αποθηκεύσει και να πετάξω οτι άντλησα... γιατί σταμάτησα να πίνω κατα τις 04:00 και αυτός ξύπνησε 08:00 δεν ήταν πολλές οι ώρες...

Εγώ που το είχα συζητήσει με το γιατρό μου κξαι με τη μαια μου είχαν πει οτι μπορώ να πίνω 2-3 ποτήρια κρασί ή μπυρα την εβδομάδα!

.... να είναι αρκετοι αυτοι που το θεωρούν τύχη αλλά εαν σου πω πως έχουν τα πράγματα στην περίπτωσή μας θα δεις οτι δεν είναι και τόσο.... ασε που μέρες όπως αυτες που πέρασαν είναι πολυ πολυ σκληρό για εκείνον!!!

Διαφημίσεις

που είσαι μαρή;;;;;

ούτε το όνομά μου δεν έχει μάθει ακόμα!!!!!! ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΜΑΡΤΥΡΕΣ!!! και έχει το θράσος να με αποκαλεί φιλενάδα.... η υποκρίτρια!!!:tongue:

Επεξεργάστηκαν by Ele_NAK

γλέντια έχουμε στην πολυκατοικία .... και εαν μου ξυπνήσουν το Αγγελούδι μου μαυρο φίδι που τους έφαγε!!!! Θα εμφανιστώ με τις πυτζάμες το τόξο και τα βέλη μου και θα τους κυνηγήσω!!!

Οι εφημερίδες αύριο... "Έγκλημα διαπράχθηκε χτες από γυναίκα στην Καλλιθέα μάνα ενός ανήλικου παιδιού για άγνωστη αιτία"...

καλημερα κοριτσακια!!τι κανουν τα μπεμπακια μας σημερα?

ελευθερια ωραια παραμονη περασατε, και του χρονου με υγεια!!

μαρακι στειλε καμια σοκολατοπιτα προς τα δω:P

μακμαρακι ενας καφες τωρα ειναι οτι πρεπει!!

εμεις περασαμε ενα ηρεμο βραδυ χθες την καναμε μπανακι την ταισαμε κ μετα κοιμηθηκε που ευκολα...αχ μακαρι να ναι ετσι καθε βραδυ...εκοψε κ το βραδινο γαλα τωρα το τελευταιο μας ειναι 10-10.30, μια χαρα μου φαινεται.

σημερα θα παμε καροτσαδα στη πλατεια κ μετα καφεδακι-αν αντεξει βεβαια η ελισαβετ!

σας φιλω ολες κ να δωσετε τα φιλια μου στα μπεμπακια σας!!να εχετε μια ομορφη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημερα,ολη μερα!

Ελευθερια μπραβο που περασατε τοσο ομορφα με τον αντρουλη σου!Χρειαζεται κι αυτο μωρε!

Σοφακι καλα να περασετε στην καροτσαδα!

Κι εμεις λεω να παμε στους γονεις μου για λιγο και το απογευματακι θα παμε για καφεδακι με τον νονο και την νονα και το κοριτσακι τους,που μας περναει 1 χρονο.

φιλακια!!!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Καλησπέρα! Προφανώς είσαστε όλες έξω και βολτάρετε… μια χαρά σας βρίσκω! και ελπίζω να περνάτε καλά… για να μη βάλω τις φωνές! Εμείς γυρίσαμε πριν από λίγο, ο καιρός εδώ τουλάχιστον δεν είναι και τόσο καλός σήμερα L… ε, καιρός ήταν να χειμωνιάσει λίγο…

Σοφία και Ευμορφία ναι μας χρειαζόταν να ξεδώσουμε και εμείς λίγο J….

Κοριτσακια μου γλυκα που ειστε εξαφανισμενες;;; Εμεις γυρισαμε κατα τις 6, πηγαμε και φαγαμε εξω και η μπεμπα κυρια, κοιτουσε καλα καλα, κοιμηθηκε στο καροτσι της, ξυπνησε , τη σηκωσαμε λιγο και την καναμε βολτα, περασαμε πολυ ωραια. Αλλα οταν αηρθαμε σπιτι και αφου εφαγε ενα μπολ κρεμα, την ωρα που την αλλαζα εκανε παλι ενα κλαμα σπαρακτικο που εγινε μπλε, δεν επαιρεν ανασα, τα ειδα ολα. Τι να εχει το παιδακι μου;;; Αγχωθηκα τωρα, 2 φορες σε τρεις μερες, δεν μου τα εχει ξανακανει αυτα.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Μια γιαγιά είχε δύο εγγόνια. Το ένα ήταν καλό παιδί και την αγαπούσε πάρα πολύ. Το άλλο όμως ήταν κακό και πονηρό και δεν ήθελε ούτε να τη βλέπει.

Μια μέρα λοιπόν πάει η γιαγιά να βρει το καλό της εγγονάκι. Μπαίνει στο ασανσέρ, πατά το κουμπί, αλλά γίνεται διακοπή ρεύματος και κλείνεται μέσα.

Αμέσως, ο εγγονός της καλεί την πυροσβεστική και η γιαγιά απεγκλωβίζεται. Την άλλη μέρα βλέπει έξω από το σπίτι του μια PORSCHE με ένα σημείωμα:

- «Με αγάπη, η γιαγιά σου».

Μια άλλη μέρα, πάει η γιαγιά να βρει τον άλλο της εγγονό. Μπαίνει στο ασανσέρ, αλλά και πάλι για κακή της τύχη κλείνεται μέσα. Τότε το κακό εγγόνι, κόβει τα καλώδια του ασανσέρ, το ασανσέρ πέφτει και η γιαγιά συνθλίβεται!

Την άλλη μέρα, λοιπόν, βλέπει έξω από το σπίτι του μια ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ παρκαρισμένη, με το σημείωμα:

- «Με αγάπη... ο παππούς σου»!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...