Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Εμείς δίνουμε 800 και το καλοκαίρι ανανεώνουμε συμβόλαιο οπότε περιμένω τι θα ακούσουμε. Σύνολο ως τώρα όλα έχουν φύγει σίγουρα 15k.  Και ναι αυτό τον εσωτερικό μονόλογο που από τη μια μουντζώνομαι κ μετά το παίρνω πίσω το κάνω κ εγώ. 😂 Βέβαια δε φανταζόμουν ποτέ πως θα είναι ΤΟΣΟ δύσκολο για εμάς να αποκτήσουμε ένα παιδί. Είμαστε κ μαζί 13 χρόνια, θα μπορούσε να έχει γίνει κ νωρίτερα αλλά δε θα μπορούσαμε να το υποστηρίξουμε.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα και από εμένα!

λεω να ξεκινησω να πηγαινω για κυνηγι αφου ξυπναω που ξυπναω στις 5 το πρωι. όχι τιποτε αλλο αλλά και η ωρα μου θα περναει και θα αποκτησω καινουργια ενδιαφεροντα και θα σας κανω το τραπεζι με εκλεκτους μεζεδες καποια στιγμη :P!

Αννούλα και Μαρια ή το αλτσχαιμερ που με δερνει εχει προχωρησει δραματικά ή κατι συνεβη όταν εγω ετρεχα με τον μπεμπη αθηνα: τι συνεβη με το μωρο σου Αννα μου; δεν θυμαμαι τιποτα :oops:.

Καλημερα κουκλα...Σε εχει αποσυντονισει το ξενυχτι εσενα!!!!!! Το μωρακι μου ειναι προωρο, γεννηθηκε 2 μηνες πριν την Πητ μου, μπηκε θερμοκοιτιδα 1 μηνα σχεδον με πολλα σκαμπανεβασματα, την πηρα σπιτι 2200γρ. ενα παιδι τοσο μικροσκοπικο που φοβοσουν να το πιασεις. Να μη σχολιασω το ποσο μικρη ηταν στη θερμοκοιτιδα οταν εφτασε τα 1600γρ. Με πολυ υπομονη και επιμονη αλλα και θεληση απο την πλευρα του μωρου καταφεραμε και ξεπερασαμε το προβλημα των κιλων, γιατι κανενα αλλο προβλημα δεν προεκυψε, ευτυχως. Αυτη ειναι η ιστορια μας...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κουκλα...Σε εχει αποσυντονισει το ξενυχτι εσενα!!!!!! Το μωρακι μου ειναι προωρο, γεννηθηκε 2 μηνες πριν την Πητ μου, μπηκε θερμοκοιτιδα 1 μηνα σχεδον με πολλα σκαμπανεβασματα, την πηρα σπιτι 2200γρ. ενα παιδι τοσο μικροσκοπικο που φοβοσουν να το πιασεις. Να μη σχολιασω το ποσο μικρη ηταν στη θερμοκοιτιδα οταν εφτασε τα 1600γρ. Με πολυ υπομονη και επιμονη αλλα και θεληση απο την πλευρα του μωρου καταφεραμε και ξεπερασαμε το προβλημα των κιλων, γιατι κανενα αλλο προβλημα δεν προεκυψε, ευτυχως. Αυτη ειναι η ιστορια μας...

αχ Αννουλιτα μου ποσο δικιο εχεις :oops:, εχω αποσυντονιστει... ναι την ξερω την ιστορια σας αλίμονο, απλά δεν πηγε το ρημαδομυαλο μου (ηταν που ηταν φυρανε τελειως). Τι μου κανεις;

Καλημέρα, πως είστε ?

Μακ Μαράκι πως είναι το ζουζούνι σου ?

Αννούλα τα κακακια σας εντάξει ?

Εμείς περάσαμε ήσυχα και τρυφερά, δεν τον ξυπνήσαμε μόνο πήγαμε τον φιλήσαμε όταν άλλαξε ο χρόνος και κάτσαμε δίπλα του για να μην τρομάζει από τη φασαρία. Η βασιλόπιτα μου αλά Αθανασία (μαμά μου) έγινε σουπερ και ήδη έχουμε τσακίσει αρκετή.

Εμάς μας πήρε τηλ η πεθερά μου για να έρθει μετά την αλλαγή του χρόνου και της είπε ο άντρας μου ότι μετά τις 12 δεν δεχόμαστε αν ήθελε ας ερχόταν νωρίτερα (αλλά δεν ήθελε κ καλύτερα δηλαδή ;)) , ποδαρικό θα μας κάνει από εδώ και πέρα μόνο ο γιος μας , αμ πως.

Ο καιρός μόνο χειμώνα δεν θυμίζει , περιμένω να ξυπνήσει κ να φάει για να πάμε καμιά βολτουλα, φιλάκια σε όλες καλή συνέχεια σε ότι κάνετε…

XwAPp3.png

αχ Αννουλιτα μου ποσο δικιο εχεις :oops:, εχω αποσυντονιστει... ναι την ξερω την ιστορια σας αλίμονο, απλά δεν πηγε το ρημαδομυαλο μου (ηταν που ηταν φυρανε τελειως). Τι μου κανεις;

Καλα ειμαι παιδι μου, εδω παλευουμε με τις κρεμες, γι αυτο αργησα να ξαναμπω. Την ταισα φρουτοκρεμα και γινεται απο πανω μεχρι κατω σαν γουρουνακι...Εσεις;;; ο μικρος πως ειναι;;;; Του περασε τελειως η ιωσουλα;;;

ovvZp2.png

Καλημέρα, πως είστε ?

Μακ Μαράκι πως είναι το ζουζούνι σου ?

Αννούλα τα κακακια σας εντάξει ?

Εμείς περάσαμε ήσυχα και τρυφερά, δεν τον ξυπνήσαμε μόνο πήγαμε τον φιλήσαμε όταν άλλαξε ο χρόνος και κάτσαμε δίπλα του για να μην τρομάζει από τη φασαρία. Η βασιλόπιτα μου αλά Αθανασία (μαμά μου) έγινε σουπερ και ήδη έχουμε τσακίσει αρκετή.

Εμάς μας πήρε τηλ η πεθερά μου για να έρθει μετά την αλλαγή του χρόνου και της είπε ο άντρας μου ότι μετά τις 12 δεν δεχόμαστε αν ήθελε ας ερχόταν νωρίτερα (αλλά δεν ήθελε κ καλύτερα δηλαδή ;)) , ποδαρικό θα μας κάνει από εδώ και πέρα μόνο ο γιος μας , αμ πως.

Ο καιρός μόνο χειμώνα δεν θυμίζει , περιμένω να ξυπνήσει κ να φάει για να πάμε καμιά βολτουλα, φιλάκια σε όλες καλή συνέχεια σε ότι κάνετε…

Καλημερα Κατερινακι!!!!! Χρονια Πολλα και καλη χρονια!!!!Τα κακακια μας ειναι καλα απο χρωμα, δεν ξαναεκανε μαυρα. Ειναι πιο συμπαγη και πορτοκαλοπρασινοκιτρινα (εγω και η Μιραρακη!!!!!) και σαν χαλβας σιμιγδαλενιος. Ο καιρος ειναι ανοιξιατικος και εδω αλλα εγω εχω ενα πονοκεφαλο αλλο πραγμα και δε νομιζω να βολταρουμε εμεις...

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά!!! Ελπίζω να περάσατε τελεια την πρωτοχρονιά!!! Εμείς παραμονή πρωτοχρονιάς το ξενυχτήσαμε με τον άντρα μου... περάσαμε τέλεια!!! Ο μικρός μας κοιμήθηκε στις 22:00 και ο Νίκος άναψε κεριά στο σαλόνι, άνοιξε και το αγαπημένο μας κρασί και υποδεχτήκαμε το Νεό Έτος αγκαλιασμένοι... είχαμε πολύ όρεξη και οι 2 για κουβέντα και κάτσαμε μέχρι τις 04:00... την επόμενη μέρα έδωσα στον Άγγελο γάλα μου, που είχα αποθηκεύσει, με μπιμπερό το οποίο δεν τον ευχαρίστησε ιδιαίτερα... του το έδωσε ο Νικος στην αρχή αλλά μόλις με έβλεπε το έβγαζε απο το στόμα και τσίριζε... εγώ ήμουν έτοιμη να βάλω τα κλάματα :( τελικά βγήκα στο μπαλκόνι και τον κατάφερε. Δεν ήθελα να πιεί απο εμένα γιατί είχα καταναλώσει αρκετό αλκοολ την προηγούμενη, 4-5 ποτήρια κρασί... αλλά δεν το ξανακάνω γιατί δεν μου αρεσε καθόλου η εικόνα... η συνήθεια είναι μεγάλο πράγμα... και μπορώ να πω ότι μου έλειπε η αίσθηση... άσε που έκανα αντλήσεις με το παλιοθήλαστρο για να μη πετρώνει το στήθος. Για μια φορά όμως μάλλον άξιζε... γιατί πέρασαμε πολύ ωραία και το ευχαριστηθήκαμε και οι 2 παρα πολύ.... και ναι επιτέλους έγινε και αυτό.... ξέρετε... :) :) :) Την πρωτοχρονιά κάτσαμε σπίτι και μέχρι το μεσημέρι και οι 3 στο κρεβάτι μας, αγκαλίτσες, παιχνίδια, γέλια και χαρές!

Αυτά τα νέα μας........... πάω να διαβάσω οτι έχασα!

Κοριτσια μου, μπηκα να ευχηθω!!! Συγχωρεστε με αλλα δεν σας εχω διαβασει καθολου!!!

Εγώ ΔΕΝ σε συγχωρώ... τσάμπα γράφω τόσες εξυπνάδες????:tongue:

Καλημερα!!!!!!!!!! Καλε ποδαρικο μας εκανα;;;; Ελπιζω να ειμαι γουρλου...

Εκανες ποδαρικό... και εγώ ελπίζω να είσαι γουρλού γιατί διαφορετικά χάθηκες!:tongue:

Μανουλες Χρονια Πολλα , να εχουμε μια υπεροχη χρονια μαζι με τα μπεμπακια μας , με υ γεια ευτυχια και πολλα χαμογελα

Δεν σας εω διαβασει καθολου γιατι δεν ειχα ιντερνετ ολες αυτες τις ημερες

Κι εμεις σπιτακι μας αλλαξαμε τον χρονο , ο μπεμπης κατα περιεργο τροπο εκεινη την ωρα ηταν ξυπνιοσ(για να φαει) επομενως αλλαξαμε ολοι μαζι τον χρονο

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά!!! Ελπίζω να περάσατε τελεια την πρωτοχρονιά!!! Εμείς παραμονή πρωτοχρονιάς το ξενυχτήσαμε με τον άντρα μου... περάσαμε τέλεια!!! Ο μικρός μας κοιμήθηκε στις 22:00 και ο Νίκος άναψε κεριά στο σαλόνι, άνοιξε και το αγαπημένο μας κρασί και υποδεχτήκαμε το Νεό Έτος αγκαλιασμένοι... είχαμε πολύ όρεξη και οι 2 για κουβέντα και κάτσαμε μέχρι τις 04:00... την επόμενη μέρα έδωσα στον Άγγελο γάλα μου, που είχα αποθηκεύσει, με μπιμπερό το οποίο δεν τον ευχαρίστησε ιδιαίτερα... του το έδωσε ο Νικος στην αρχή αλλά μόλις με έβλεπε το έβγαζε απο το στόμα και τσίριζε... εγώ ήμουν έτοιμη να βάλω τα κλάματα :( τελικά βγήκα στο μπαλκόνι και τον κατάφερε. Δεν ήθελα να πιεί απο εμένα γιατί είχα καταναλώσει αρκετό αλκοολ την προηγούμενη, 4-5 ποτήρια κρασί... αλλά δεν το ξανακάνω γιατί δεν μου αρεσε καθόλου η εικόνα... η συνήθεια είναι μεγάλο πράγμα... και μπορώ να πω ότι μου έλειπε η αίσθηση... άσε που έκανα αντλήσεις με το παλιοθήλαστρο για να μη πετρώνει το στήθος. Για μια φορά όμως μάλλον άξιζε... γιατί πέρασαμε πολύ ωραία και το ευχαριστηθήκαμε και οι 2 παρα πολύ.... και ναι επιτέλους έγινε και αυτό.... ξέρετε... :) :) :) Την πρωτοχρονιά κάτσαμε σπίτι και μέχρι το μεσημέρι και οι 3 στο κρεβάτι μας, αγκαλίτσες, παιχνίδια, γέλια και χαρές!

Ωραια παραμονη, μπραβο σας!!!!! Ε αφου εγινε και .... μια χαρα σας βρισκω!!!!!!! Καλο ειναι μωρε και μεις να περναμε καλα που και που και ας πιει και με μπιμπερο μια φορα το αντρακι σου δεν πειραζει...

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου, μπηκα να ευχηθω!!! Συγχωρεστε με αλλα δεν σας εχω διαβασει καθολου!!!

Εγώ ΔΕΝ σε συγχωρώ... τσάμπα γράφω τόσες εξυπνάδες????:tongue:

Καλημερα!!!!!!!!!! Καλε ποδαρικο μας εκανα;;;; Ελπιζω να ειμαι γουρλου...

Εκανες ποδαρικό... και εγώ ελπίζω να είσαι γουρλού γιατί διαφορετικά χάθηκες!:tongue:

Ωχ σε φοβαμαι....Μαμα μου!!!!!!!!

ovvZp2.png

α καλά πάλι εξαφανισμένες είστε! αχ θα με ψάχνετε από Δευτέρα και θα σας κρύβομαι!

Εμείς πήγαμε σήμερα και είδαμε μια μπουμπού που σαράντισε! απόψε κατάλαβα πόσο μεγάλωσε το αντράκι μου! πότε ήταν τοσοδούλι και τώρα ξεπέρασε τα 7 κιλά ο μπουλούκος;;;; όπως πάντα ήταν κύριος και μοίραζε χαμόγελα παντού :)

αύριο το πρωί θα έρθουν για καφέ ο νουνός με τη νουνά του...ελπίζω μετά να ξεκουραστώ λίγο...2 σοκολατόπιτες έφτιαξα σήμερα...μια που πήγαμε στην επίσκεψη και μια για το νουνό μας που τρελλαίνεται για σοκολάτα :)

και σου άρεσε τόσο πολύ αυτό που είχες ξεχάσει, που είπες να χαθείς για 2-3 μέρες ε;;;;;;

πάντως κρασί πίνω και γω κάνα ποτηράκι το βράδυ όταν ο Νικόλας κοιμάται κατά τις 11 και ξυπνάει στις 5...κάνα δυο φορές όμως στην Κέρκυρα, είχα πιει στις 12-1 και ο Νικόλας ξύπνησε στις 2 για φαί...δεν είδα αλλιώτικη συμπεριφορά όμως...λές να εθιστεί;

μπράβο βρε φιλεναδίτσα που περάσατε τόσο αγαπησιάρικα! σου έχω πει πόσο τυχερή είσαι που δεν έχεις την πεθερά;;;;; :tongue:

χμμμμ τώρα κατάλαβα, είναι Σάββατο σήμερα και πήγατε στα μπουζούκια ε??? α να χαθείτε παλιοχαρακτήρες!!!! οκ τότε θα δω τα ντοκουμέντα στο περιοδικό "Πίστα" ... να χορεύεται πάνω στα τραπέζια!!!

(και επειδή εγώ είμαι καλός άνθρωπος) ελπίζω να περνάτε καλά οτι και αν κάνετε!!!... πάω για ύπνο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...