Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερουδια...Λοιπον εμενα πραγματικα σημερα κοιμοταν ολη μερα. Ματα απο καθε γευμα και τωρα πριν λιγο εκανε μπανιο και με το ζορι εφαγε επειδη κοιματαν παλι. Τι να πω...Αυριο θα με πρηξει. Καλε και γω τον Ιουλιο γεννησα αλλα θα μεινω εδω...Δε με ξεφορτωνεστε, θα μεινω στο Σεπτεμβρη που ηταν η ΠΗΤ μου!!!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερουδια...Λοιπον εμενα πραγματικα σημερα κοιμοταν ολη μερα. Ματα απο καθε γευμα και τωρα πριν λιγο εκανε μπανιο και με το ζορι εφαγε επειδη κοιματαν παλι. Τι να πω...Αυριο θα με πρηξει. Καλε και γω τον Ιουλιο γεννησα αλλα θα μεινω εδω...Δε με ξεφορτωνεστε, θα μεινω στο Σεπτεμβρη που ηταν η ΠΗΤ μου!!!!!!!!!!!!!

Ακριβώς το ίδιο και ο Νικόλας βρε Αννούλα! Τον έκανα μπάνιο στις 8:30 με γκρίνια γιατί νύσταζε και έφαγε 2 λεπτά με το ρολόι και από τότε κοιμάται!

Ακριβώς το ίδιο και ο Νικόλας βρε Αννούλα! Τον έκανα μπάνιο στις 8:30 με γκρίνια γιατί νύσταζε και έφαγε 2 λεπτά με το ρολόι και από τότε κοιμάται!

Μα τοσο πολυ τα νυσταζει το κρυο...Θα περασουμε ωραιο χειμωνα αν ειναι ετσι!!!!!!!!!!!!!! Εφαγα μια σαλατα τωρα (τρομαρα μου, γραμμαριο δε χανω, δεν τρωγω κανενα σουβλακι τουλαχιστον να το ευχαριστηθω) και βαριεμαι!!!!!!!! Περιμενω να δω sex and the city για 1000στη φορα...

ovvZp2.png

εγώ χαζολογάω με παιχνίδια στο facebook και περιμένω μπας και ξυπνήσει μέχρι τις 12 να το ταίσω...αν όχι θα την πέσω και γω...

και ναι αν χουχουλιάζουν έτσι, θα περάσουμε φανταστικό χειμώνα :)

Μα τοσο πολυ τα νυσταζει το κρυο...Θα περασουμε ωραιο χειμωνα αν ειναι ετσι!!!!!!!!!!!!!! Εφαγα μια σαλατα τωρα (τρομαρα μου, γραμμαριο δε χανω, δεν τρωγω κανενα σουβλακι τουλαχιστον να το ευχαριστηθω) και βαριεμαι!!!!!!!! Περιμενω να δω sex and the city για 1000στη φορα...

To Βαρυ το κλιμα Αννουλα.Αν ερθετε και κατα τα μερη μας εδω να δεις υπνους.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

To Βαρυ το κλιμα Αννουλα.Αν ερθετε και κατα τα μερη μας εδω να δεις υπνους.....

Ζωη ζαχαρη θα την περασετε οι Θεσσαλονικιες, με τα κρυα θα κοιμουνται μια χαρα τα μπεμπακια σας. Εμεις οι νησιωτισσες να κλαιγομαστε που για να δουμε χειμωνα παει Γεναρης. Απο αυριο λενε φτιαχνει παλι ο καιρος, οποτε το ματι γαριδα αυριο!!!! Σου ξαναεκανε βρε εμετο με το υγρο αυτο;;

ovvZp2.png

Ζωη ζαχαρη θα την περασετε οι Θεσσαλονικιες, με τα κρυα θα κοιμουνται μια χαρα τα μπεμπακια σας. Εμεις οι νησιωτισσες να κλαιγομαστε που για να δουμε χειμωνα παει Γεναρης. Απο αυριο λενε φτιαχνει παλι ο καιρος, οποτε το ματι γαριδα αυριο!!!! Σου ξαναεκανε βρε εμετο με το υγρο αυτο;;

Δυστυχως ναι.Αλλα η παιδιατρος μου ειπε να μην ξανασχοληθω με αυτο...Τωρα ασχολουμαι με τα κακα του παντως...Σε δουλεια να βρισκομαστε....

Δυστυχως ναι.Αλλα η παιδιατρος μου ειπε να μην ξανασχοληθω με αυτο...Τωρα ασχολουμαι με τα κακα του παντως...Σε δουλεια να βρισκομαστε....

Αφου ειναι ζωηρο και τρωει το μωρο τιποτα δεν ειναι. Μην ασχολεισαι. Εμενα τους πρωτους μηνες κοντεψε να μου στριψει με γουλιες, εμετους, αν εχει γοπ δεν εχει. Τωρα τα εχω συνηθισει ολα και δεν αγχωνομαι. Αν κανει εμετο ή αν βγαλει γουλιες λιγο με απασχολει εφοσον βεβαια τρωει και ειναι χαρουμενη. Οσο για τα κακα και γω εχω γινει ειδημων, σε καθε κενωση τους κανω αναλυση στο χρωμα, την πυκνοτητα, την ποσοτητα...Που να το φανταζομασταν οτι θα ασχολουμασταν με κακακια!!!!!!!

ovvZp2.png

εγώ χαζολογάω με παιχνίδια στο facebook και περιμένω μπας και ξυπνήσει μέχρι τις 12 να το ταίσω...αν όχι θα την πέσω και γω...

και ναι αν χουχουλιάζουν έτσι, θα περάσουμε φανταστικό χειμώνα :)

Αχ αυτο το φεισμπουκ. Η αδελφη μου μονιμως εκει βρισκεται...Τελειο το χουχουλιασμα ε;;; Αντε καλη ξεκουραση Μαρακι και ελπιζω να μη σε πολυξυπνησει ο Νικολας σου...

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Αφου ειναι ζωηρο και τρωει το μωρο τιποτα δεν ειναι. Μην ασχολεισαι. Εμενα τους πρωτους μηνες κοντεψε να μου στριψει με γουλιες, εμετους, αν εχει γοπ δεν εχει. Τωρα τα εχω συνηθισει ολα και δεν αγχωνομαι. Αν κανει εμετο ή αν βγαλει γουλιες λιγο με απασχολει εφοσον βεβαια τρωει και ειναι χαρουμενη. Οσο για τα κακα και γω εχω γινει ειδημων, σε καθε κενωση τους κανω αναλυση στο χρωμα, την πυκνοτητα, την ποσοτητα...Που να το φανταζομασταν οτι θα ασχολουμασταν με κακακια!!!!!!!

εγω παλι περιμενω ποτε επιτελους θα κιτρινισουν ξανα....Δεν χεζει και συχνα για να υπαρχει μια ροη στο ολο θεμα....

Εγώ εγώ ειδική στην ανάλυση κακουλακίων! Το σούπερ λινκ σας το έχω δώσει; Νάτο:

http://www.drjaygordon.com/development/pediatricks/poop.asp

:) :) :)

Ευχαριστω μαρακι/Αλλα ακρη παλι δεν εβγαλα.Δεν ξερω πως να τα χαρακτηρισω απο ολα αυτα..

Εγώ εγώ ειδική στην ανάλυση κακουλακίων! Το σούπερ λινκ σας το έχω δώσει; Νάτο:

http://www.drjaygordon.com/development/pediatricks/poop.asp

:) :) :)

Τελειο...Ευχαριστουμε!!!! Που τα ξετρυπωνεις!!!!

ovvZp2.png

εγω παλι περιμενω ποτε επιτελους θα κιτρινισουν ξανα....Δεν χεζει και συχνα για να υπαρχει μια ροη στο ολο θεμα....

Και μενα που χεζει καθε φορα εχουν αλλο χρωμα...Αντε να βγαλεις ακρη..

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...