Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Οταν δε σε αφήνουν να μείνει η δουλειά στη δουλειά είναι αδύνατον 😂 οπότε πάει και το βράδυ και τα σκ… ΑΛΛΑ όντως σε κάνει να ξεχνιέσαι. Σε αυτό θα συμφωνήσω. Λίγο ότι σε απορροφά κάτι άλλο, λίγο θα πεις κ μια βλακεία με τους συνάδελφους περνάει η μέρα. Ας πούμε στην ετ που έμεινα σπίτι 6 ημέρες νομίζω ήμουν χειρότερα που σκεφτόμουν μόνο αυτό.

Να σε ρωτήσω; Τώρα που σου είπε αυτό ο ανδρολόγος ενώ οι εξωματικοι σου είπαν αλλά, σε επηρέασε; Τι θα κάνεις ; 

Just now, linaa είπε:

Ναι δεν κάνει καθόλου . Σκέψου λένε ούτε το laptop δεν πρέπει να κρατάς στα πόδια σου 

Και τα σφιχτά εσώρουχα και οι σέλα από τις μηχανες; Είναι πολύ ευαίσθητα εκεί 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια

Καλη χρονια!!!!!!

2010 ευχες για οτι ποθείτε!!!!!!!!

Να χαιρομαστε τα παιδάκια μας!!!!!!

Υγεία & Αγαπη σε όλους!!!!!!!!!

Καλή χρονια Αγγελικούλα μου! και οπως ειπαμε: του χρονου σπιτι σας ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλή χρονια Αγγελικούλα μου! και οπως ειπαμε: του χρονου σπιτι σας ;)

φετος φετος!!!!!!!χαχαχα!!!!!!!!!αλλαξε ο χρονος!!!!!!!!;);)

Ασχετο,σχετικα με το γαλα που διαβασα πριν,γιατι δε ξεκινας να το ζεστανεις μολις ξυπνησει ο μπεμπάκος?

Καπου ειχα διαβασει στο παλιο παρεντς οτι δε κανει να ειναι πολυ ωρα σε μεγαλη θερμοκρασία.Δε βαζω κ το χερι μου στη φωτιά βεβαια..

Διαβασα πριν λιγο για τη Μοιράιδα κ στενοχωρέθηκα πολυ.τελος πάντων τα λεω σε σενα που εισαι απο τις παλιες..

φετος φετος!!!!!!!χαχαχα!!!!!!!!!αλλαξε ο χρονος!!!!!!!!;);)

Ασχετο,σχετικα με το γαλα που διαβασα πριν,γιατι δε ξεκινας να το ζεστανεις μολις ξυπνησει ο μπεμπάκος?

Καπου ειχα διαβασει στο παλιο παρεντς οτι δε κανει να ειναι πολυ ωρα σε μεγαλη θερμοκρασία.Δε βαζω κ το χερι μου στη φωτιά βεβαια..

Διαβασα πριν λιγο για τη Μοιράιδα κ στενοχωρέθηκα πολυ.τελος πάντων τα λεω σε σενα που εισαι απο τις παλιες..

φετος παιδι μου φετος οκ!

και εγω στεναχωρηθηκα αλλα να σου πω και κατι; ίσως ειναι για καλο, καθε εμποδιο για καλο! αφού δεν συμβαδιζαν οι στοχοι και τα θελω τους!

φετος παιδι μου φετος οκ!

και εγω στεναχωρηθηκα αλλα να σου πω και κατι; ίσως ειναι για καλο, καθε εμποδιο για καλο! αφού δεν συμβαδιζαν οι στοχοι και τα θελω τους!

Ναι κ γω αυτο της εγραψα,ολα γινονται για κάποιο λόγο...το πιστευω αυτο.

Ολα καλα ο μπεμπακος σου? δεν εχω διαβασει νεα απο τοτε που θα ανεβαινες Αθηνα με την ουρολοιμωξη,εχω μεινει πολυ πισω.

Τρομαζει ακομη στον υπνο? Μπορει να βλεπει κ ονειρα..

Ναι κ γω αυτο της εγραψα,ολα γινονται για κάποιο λόγο...το πιστευω αυτο.

Ολα καλα ο μπεμπακος σου? δεν εχω διαβασει νεα απο τοτε που θα ανεβαινες Αθηνα με την ουρολοιμωξη,εχω μεινει πολυ πισω.

Τρομαζει ακομη στον υπνο? Μπορει να βλεπει κ ονειρα..[/quote

ευτυχως αυτο ηταν μαλλον κατι παροδικο και τυχαιο... ουρολοίμωξη τελικα δεν ειχαμε (ευτυχως) αλλά περασαμε ενα τριημερο με ιωσουλα και 38 πυρετο. ειμαστε στην αναρρωση τωρα, όλα καλα! η τουλουμπα ;;;;

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Χρόνια πολλά! Να έχουμε μια υπέροχη υπέροχη χρονιά!

Αννούλα μου καλύτερο ποδαρικό από σένα δεν θα μπορούσα να σκεφτώ στο καφέ :) Χωρίς παρεξήγηση από τις υπόλοιπες, αλλά εσύ και το κοριτσάκι σου έχετε επιδείξει τόση δύναμη και θετική ενέργεια τους τελευταίους μήνες και θέλουμε να μας τα δώσετε απλόχερα για τον επόμενο χρόνο :)

Η βασιλόπιτα έγινε τέλεια! Α ρε Παρλιάρε! Τους έκοβα μικρά κομμάτια χθες και θα την τσακίσω όλη μόνη μου!

Το φαγητό ψιλοκαλούλι βγήκε κατά τη γνώμη μου, οι υπόλοιποι δεν άφησαν ούτε για δείγμα! :)

Μας έφεραν και παιχνίδια χθες! Από την ELC ένα τέλειο στυλ τραπεζάκι με δραστηριότητες γύρω γύρω και ένα μαλακό διάδρομο με ζωάκια που βγάζουν φωνούλες για όταν αρχίσει να μπουσουλάει ο Νικόλας! Πολύ γλύκα έσταζε η πεθερά μου χθες, όλα τέλεια τα έβρισκε...έχω αρχίσει και φοβάμαι...και θα πάμε από κει σήμερα να φάμε...τεσπά!

http://www.elc.co.uk/toy/blossom-farm-play-perform-platform/

Με συγκινησες...Σε ευχαριστουμε και γω και η μπεμπιτσα μου...η μικρη μου αγωνιστρια, οπως την αποκαλω!!!!!! Να χαιρεσαι το παιδακι σου!!!!!! Οσο για την πεθερα σου ειναι απλα ηλιθια η γυναικα...Σε συγχισε Πρωτοχρονιατικα...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Κοριτσακια μου γλυκα ελπιζω να ειμαι οντως γουρλου αλλιως θα με βριζετε ε;;; Θα ειμαι θα ειμαι το πιστευω. Εγω σημερα ξεπατωθηκα, μεχρι πριν λιγο μαζευα. Τα φαγητα ηταν οκ, αλλα παρα πολλα και θα τρωμε για μερες. Τη Βασιλοπιτα την ανεθεσα τελικα στην πεθερα οπως και την μπογατσα. Αληθεια το εχετε εσεις αυτο το εθιμο, να τρωτε την παραμονη και την ημερα της Πρωτοχρονιας μπογατσα;;; Εδω γινεται χαμος και την πουλανε πανακριβη. Χθες βγηκαμε τελικα με τον αντρα μου, πηγαμε για φαγητο και μετα βολτα στο κεντρο (χτυπησαμε και την μπογατσουλα μας). Η μπεμπα κοιμηθηκε στην πεθερα μου και σημερα πηγε ο αντρας μου πρωι πρωι και μου την εφερε. Μας εκανε το καλυτερο ποδαρικο το κοριτσακι μου. Αυτα τα νεα μας...Ευχομαι και παλι σε ολες καλη χρονια και ο,τι επιθυμει η καθεμια ευχη μου!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

Αχ βρε Αννουλάκι! Και του χρόνου να'σαι καλά να κάνεις τραπέζια :)

Και μεις κάναμε ποδαρικό στο σπίτι μας...το παιδάκι μας μπροστά και μεις ξοπίσω!

Μπογάτσα εμείς φτιάχνουμε στο γάμο (από την ηπειρώτικη καταγωγή μου)...σαν μεγάλο στρογγυλό ψωμί με κεντήδια!

Αχ βρε Αννουλάκι! Και του χρόνου να'σαι καλά να κάνεις τραπέζια :)

Και μεις κάναμε ποδαρικό στο σπίτι μας...το παιδάκι μας μπροστά και μεις ξοπίσω!

Μπογάτσα εμείς φτιάχνουμε στο γάμο (από την ηπειρώτικη καταγωγή μου)...σαν μεγάλο στρογγυλό ψωμί με κεντήδια!

Εμας εδω ειναι η μπογατσα η κανονικη με κρεμα ή τυρι. Τωρα απο που προηλθε αυτο το εθιμο δεν ξερω αλλα μου αρεσει η μπογατσα οποτε και το τηρω. Πηγα και σε μια φιλη το απογευμα που εχει σημερα γενεθλια και μετα που ηρθα με τη μιση κουζινα ανω κατω και τα ταψια απλυτα, τα μπιμπερο και τα πιατακια-κουταλακια της μπεμπας βρωμικα, το πλυντηριο πιατων με πλυμενα γεματο, παω τουαλετα και βλεπω περιοδο!!!! Ελεος...Η μερα μου ηταν σημερα...Α και το παιδακι μου εριξε ενα σπαρακτικο κλαμα το μεσημερι την ωρα που τρωγαμε, ξαφνικο και εντονο που τρομαξα. Πεινουσε και νυσταζε μαζι και την πονανε και τα δοντια μαλλον. Εχει απειρα σαλια, μονιμως μασαει το χειλος της και τρωει τα παντα, βαζει με μανια τις γροθιες της στο στομα και τριβει τα ουλα της. Αλλα τα σαλια ειναι αλλο πραγμα, σαν νερο τρεχουν απο το στομα της.

ovvZp2.png

α καλά από σάλια άλλο τίποτα...και δεν είναι και ώρα για τα δόντια ακόμα είπε ο παιδίατρος...αν του βάλω σαλιάρα είναι χειρότερα, γιατί την βάζει στο στόμα, και μετά πασαλείβεται :) και μένα έκανε ένα σπαρακτικό στον ύπνο του το μεσημέρι, κοιμόταν μαζί με τον μπαμπά του και γω σκούπιζα τα ποτήρια να τα βάλω στο μπουφέ! αφού δεν έσπασα αυτό που κρατούσα! τρέχω σαν την παλαβή, ο γιώργος τρομαγμένος να τον κοιτάει και ο νικόλας να κοιτάει μια εμένα, μια τον πατέρα του και να χαμογελά! κάτι τον τρόμαξε στον ύπνο μάλλον :)

Διαφημίσεις

α καλά από σάλια άλλο τίποτα...και δεν είναι και ώρα για τα δόντια ακόμα είπε ο παιδίατρος...αν του βάλω σαλιάρα είναι χειρότερα, γιατί την βάζει στο στόμα, και μετά πασαλείβεται :) και μένα έκανε ένα σπαρακτικό στον ύπνο του το μεσημέρι, κοιμόταν μαζί με τον μπαμπά του και γω σκούπιζα τα ποτήρια να τα βάλω στο μπουφέ! αφού δεν έσπασα αυτό που κρατούσα! τρέχω σαν την παλαβή, ο γιώργος τρομαγμένος να τον κοιτάει και ο νικόλας να κοιτάει μια εμένα, μια τον πατέρα του και να χαμογελά! κάτι τον τρόμαξε στον ύπνο μάλλον :)

Θα μας κανουν καρδιακες τα μπεμπακια μας...Εγω τα επαιξα τελειως, στριγγλιζε απο το κλαμα και ειχε γινει κατακοκκινη και οσο προσπαθουσα να την ηρεμησω, αυτη εκλαιγε περισσοτερο. Τι να πω τοσο πεινουσε;;; Παντως μολις της εδωσα το μπιμπερο ηρεμησε. Μαρακι μου παω για υπνο γιατι ειμαι κομματια... Τα λεμε αυριο, ελπιζω να μαζευτουν και τα αλλα "γλεντησμενα κορμια" του καφε μας απο αυριο!!!!!!! Φιλακια...

ovvZp2.png

καλημερα και από εμένα!

λεω να ξεκινησω να πηγαινω για κυνηγι αφου ξυπναω που ξυπναω στις 5 το πρωι. όχι τιποτε αλλο αλλά και η ωρα μου θα περναει και θα αποκτησω καινουργια ενδιαφεροντα και θα σας κανω το τραπεζι με εκλεκτους μεζεδες καποια στιγμη :P!

Αννούλα και Μαρια ή το αλτσχαιμερ που με δερνει εχει προχωρησει δραματικά ή κατι συνεβη όταν εγω ετρεχα με τον μπεμπη αθηνα: τι συνεβη με το μωρο σου Αννα μου; δεν θυμαμαι τιποτα :oops:.

καλημερα μανουλες!!τι κανουν τα μωρακια σας?πως περασατε χθες?

μαρακι αυτη η πεθερα σου ειναι επιεικως απαραδεκτη...κουραγιο κ καλη δυναμη για να την αντιμετωπιζεις οπως πρεπει!

ευμορφια μου πολυ συγκηνιτικο αυτο που εγραψε ο αντρας σου-μπραβο!

αννα ειμαστε πολυ τυχερες που μας κανατε ποδαρικο-και του χρονου με υγεια!!

κλεοπατρα κ αγγελικη ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σας!

εμεις ειχαμε τραπεζι χτες στα πεθερικα κ τους γονεις μου-ξεπατωθηκα πολυ κουραση ρε παιδι μου οποτε σημερα με βλεπω να κοιμαμαι ολη μερα!

φιλακια στα μωρακια σας!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...