Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Εμείς δίνουμε 800 και το καλοκαίρι ανανεώνουμε συμβόλαιο οπότε περιμένω τι θα ακούσουμε. Σύνολο ως τώρα όλα έχουν φύγει σίγουρα 15k.  Και ναι αυτό τον εσωτερικό μονόλογο που από τη μια μουντζώνομαι κ μετά το παίρνω πίσω το κάνω κ εγώ. 😂 Βέβαια δε φανταζόμουν ποτέ πως θα είναι ΤΟΣΟ δύσκολο για εμάς να αποκτήσουμε ένα παιδί. Είμαστε κ μαζί 13 χρόνια, θα μπορούσε να έχει γίνει κ νωρίτερα αλλά δε θα μπορούσαμε να το υποστηρίξουμε.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσακια μου καλα καλη χρονια να εχουμε με υγεια και ευτυχια και με πολυ αγαπη , το νεο ετος να μας φερει σε ολες οτι επιθυμουμε...

Εχω τον υιο μου στο χαλακι του και παιζει με τα καινουργια του παιχνιδια φωροντας τα χριστουγεννιατικα πυτζαμακια του... Σας φιλω , καλα να περασετε!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!!!!!!!! Καλε ποδαρικο μας εκανα;;;; Ελπιζω να ειμαι γουρλου...Εχω σηκωθει απο τις 8 για τις ετοιμασιες του τραπεζιου μου!!!!! Χρονια πολλα καλες μου, ευτυχες το νεο ετος, με υγεια πανω απο ολα για εμας και τους αγαπημενους μας!!!!!!!!!!! Να δωσετε απο μενα και την μπουμπου πολλα πολλα φιλακια στα μωρακια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλημέρα!

Χρόνια πολλά! Καλή χρονιά!

2010 ευχές απο μένα και τη μπουμπού μου!

σαν σήμερα έκανα το τεστ που βγήκε θετικό...και τώρα έχω το μωράκι μου...σαν ψέματα μου φαίνεται!

Να είστε καλά και να να περνάτε ακόμα καλύτερα!!!

Αννούλα μπήκες με το δεξί ε????

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα λεμε!!! κανω ποδαρικό και ελπίζω να ειμαι γουρλου (αν παει το καφε κατα δι@ολου ξερετε ποια θα φασκελώνετε :P).

τι κανετε; εγω φτιαχνω κατσικακι στο φουρνο. θα ερθει η μαμα μου το μεσημερι να φαμε και ελπίζω οτι θα μου προσεξει και τον μπεμπη κανενα τριωρακι να ξεραθώ γιατι το βραδυ μου ηταν λιγο κουραστικο. ελπίζω να περασατε ολες καλα, εμεις μειναμε σπιτι με τις πυτζαμες μιας και η ιωση του μικρου μας απαγορευε οποιαδηποτε εξοδο. όλα καλα ομως, δεν με νοιαζει καθολου! του χρονου θα τα σπασουμε! φιλακια πολλα τα λεμε και μετα!

με προδωσε η συνδεση μου καινομιζα οτι εγω εκανα ποδαρικο! δεν πειραζει, τα φασκελα στην Αννούλα πλέον αν κάτι δεν παει καλά (αλλά και τα ευσημα σε αυτην επισης ;)).

Χρονια πολλά Αννα μου, χρόνια πολλά συμπεθερα, χρόνια πολλά νυφούλα μου!

Διαφημίσεις

ερωτηση ςος!

εχω βγαλει γαλα με το θηλαστρο και το εχω σε μπεν μαρι για να ειναι ζεστο από τις 9,30. το βλασταρι μου ομως δεν ξυπνησε, κοιμαται ακομα. το γαλα μου διατηρειται ή να το πεταξω;

καλημερα κ απο μενα!

καλη χρονια να εχουμε ευτιχισμενο το καινουριο ετος!!!να μου φιλησετε ολες τα μπεμπακια σας!!

εγω σημερα αποφασισα να μαγειρεψω..οχι μη γελατε αληθεια λεω:lol:

θα κανω τραπεζι στους γονεις κ τα πεθερικα μου...τρεχω να προλαβω γιατι ειπαν θα ρθουν νωρις.

τα λεμε απογευματακι.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα! Χρόνια πολλά! Να έχουμε μια υπέροχη υπέροχη χρονιά!

Αννούλα μου καλύτερο ποδαρικό από σένα δεν θα μπορούσα να σκεφτώ στο καφέ :) Χωρίς παρεξήγηση από τις υπόλοιπες, αλλά εσύ και το κοριτσάκι σου έχετε επιδείξει τόση δύναμη και θετική ενέργεια τους τελευταίους μήνες και θέλουμε να μας τα δώσετε απλόχερα για τον επόμενο χρόνο :)

Η βασιλόπιτα έγινε τέλεια! Α ρε Παρλιάρε! Τους έκοβα μικρά κομμάτια χθες και θα την τσακίσω όλη μόνη μου!

Το φαγητό ψιλοκαλούλι βγήκε κατά τη γνώμη μου, οι υπόλοιποι δεν άφησαν ούτε για δείγμα! :)

Μας έφεραν και παιχνίδια χθες! Από την ELC ένα τέλειο στυλ τραπεζάκι με δραστηριότητες γύρω γύρω και ένα μαλακό διάδρομο με ζωάκια που βγάζουν φωνούλες για όταν αρχίσει να μπουσουλάει ο Νικόλας! Πολύ γλύκα έσταζε η πεθερά μου χθες, όλα τέλεια τα έβρισκε...έχω αρχίσει και φοβάμαι...και θα πάμε από κει σήμερα να φάμε...τεσπά!

http://www.elc.co.uk/toy/blossom-farm-play-perform-platform/

και στο εντωμεταξύ, όλες εξαφανισμένες!

και συνεχίζω...τι σας έλεγα; όλο γλύκα η πεθερά και φοβάμαι;

ε λοιπόν μου τη φύλαγε...χθες την ρώτησα 5 φορές τι θα έχει μέσα η βασιλόπιτα (ως γνωστόν απέχω από τα γαλακτοκομικά), επίσης δεν τρώω φρούτα (μόνο το χυμό τους)! ούτε ωμά, αλλά σε γλυκά το χειρότερο μου! ανακατεύομαι και μόνο στη σκέψη! και το ξέρει!

ΔΕΝ μου είπε η ηλίθια ότι έχει δαμάσκηνο (αυτό ούτε σε ζωγραφιά δεν το θέλω), ούτε κάτι άλλο που το είπε μετά αλλά ήμουν στα πρόθυρα εγκεφαλικού και δεν το συγκράτησα!

μου σερβίρει...φάε μου λέει...καλά της λέω και συνεχίζω την κουβέντα...δοκίμασε καλέ μου λέει ξανά...την κοιτάω την πίτα (σαν καρυδόπιτα μου φαινόταν, μου είχε πει κιόλας ότι έχει καρύδι και φυστίκι αιγίνης), κόβω ένα κομματάκι, αδιάφορη μου φαίνεται, άντε λέω μέσα μου ας φάω άλλο ένα από ευγένεια, τρώω το δεύτερο και να το το δαμάσκηνο!

έχει φρούτα; ρωτάω μέσα από τα δόντια μου...δεν μου απαντάει παρά με κοιτάει με ένα ηλίθιο χαμόγελο...σηκώνομαι, παίρνω χαρτοπετσέτα από την κουζίνα (η άξεστη ούτε χαρτοπετσέτες στο τραπέζι δεν είχε!), επιστρέφω στο σαλόνι και φτύνω το κομμάτι. (σόρρυ κιόλας!). Καλά το κατάλαβες; μου λέει! Το ξέρεις ότι δεν τρώω φρούτα της λέω...και για να μην κατεβάσω καντήλια, δεν ξανακάθομαι στο τραπέζι, παρά πήρα το παιδάκι μου αγκαλιά και άρχισα να βολτάρω στο σπίτι να μην πάθω το εγκεφαλικό. Ένα θα σας πω: 3 παρά 20 μπήκαμε σπίτι της, 4 και 15 βγήκαμε...και τώρα βλέπω να με βλέπει κατά φλεβάρη μεριά! αμάν μέρα που είναι!

άντε πάω να πλύνω το τραπεζομάντηλο που μου το έκανε όλο σιρόπια η ηλίθια (α δεν σας είπα, μου έχυσε και σαμπάνια η κάρια στην καρέκλα της τραπεζαρίας και στο χαλί ziegler που κοστίζει 2 χιλιάρικα!!! έτριβα καρέκλες και χαλιά στις 2 το πρωί πρωτοχρονιάτικα! και ούτε έσκυψε η ηλίθια!

άντε σας μαύρισα πρωτοχρονιάτικα....φιλιά!

Μανούλες να χαίρεστε τα αγγελούδια σας!

Εύχομαι το 2010 να είναι ακόμα πιο υπέροχο από το 2009 που τα σποράκια ήταν στις κοιλίτσες μας.

Δεν μένει κάτι άλλο να ευχηθώ παρά μόνο υγεία και πάλι υγεία, για τα μωράκια και για τους γονείς τους, να είναι πάντα καλά δίπλα τους να τα φυλάνε. Φιλιά σε όλες!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΠΗΚΕ ΤΕΛΕΙΑ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑ.ΕΜΕΙΝΕ ΞΥΠΝΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12:30 ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ!ΑΝΝΟΥΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ Σ' ΕΣΕΝΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΔΑΡΙΚΟ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!ΣΑΣ ΦΙΛΩ.ΠΑΩ ΝΑ ΜΠΑΝΙΑΡΩ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΑΚΟ ΜΟΥ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2010!!!!

Ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου ο καινουριος χρονος να ειναι ολο ευχαριστες στιγμες και χαμογελα!

Και πανω απ'όλα υγεια σ'ολους μας!

Χθες περασαμε την πιο τελεια Πρωτοχρονια!

Ειμασταν αγκαλια με τον μπεμπακο μας και υπηρχε πολλη συγκινηση και χαρα στην ατμοσφαιρα.Ανοιξαμε και τα δωρα μας...

Εμενα ο Αι Βασιλης μου εφερε μια φωτογραφικη μηχανη και μια ψηφιακη κορνιζα.

Συνοδευοταν απο μια καταπληκτικη καρτα που εγραφε:Για να απομνημονευεις τις καλυτερες στιγμες του γιου μας και τις δικες μας!

Στην γυναικα που μου εκανε το καλυτερο δωρο που θα μπορουσε να ζητησει καθε αντρας...Σ'αγαπω!!!

Και κλαμα η Ευμορφια...Με συγκινησε πολυ ο αντρουλης μου.

Να κατι τετοια μου κανει και ειναι να μην τον αγαπαω?

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2010!!!!

Ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου ο καινουριος χρονος να ειναι ολο ευχαριστες στιγμες και χαμογελα!

Και πανω απ'όλα υγεια σ'ολους μας!

Χθες περασαμε την πιο τελεια Πρωτοχρονια!

Ειμασταν αγκαλια με τον μπεμπακο μας και υπηρχε πολλη συγκινηση και χαρα στην ατμοσφαιρα.Ανοιξαμε και τα δωρα μας...

Εμενα ο Αι Βασιλης μου εφερε μια φωτογραφικη μηχανη και μια ψηφιακη κορνιζα.

Συνοδευοταν απο μια καταπληκτικη καρτα που εγραφε:Για να απομνημονευεις τις καλυτερες στιγμες του γιου μας και τις δικες μας!

Στην γυναικα που μου εκανε το καλυτερο δωρο που θα μπορουσε να ζητησει καθε αντρας...Σ'αγαπω!!!

Και κλαμα η Ευμορφια...Με συγκινησε πολυ ο αντρουλης μου.

Να κατι τετοια μου κανει και ειναι να μην τον αγαπαω?

ειναι γλυκας πραγματι! μπραβο Ευμορφια μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...