Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Οταν δε σε αφήνουν να μείνει η δουλειά στη δουλειά είναι αδύνατον 😂 οπότε πάει και το βράδυ και τα σκ… ΑΛΛΑ όντως σε κάνει να ξεχνιέσαι. Σε αυτό θα συμφωνήσω. Λίγο ότι σε απορροφά κάτι άλλο, λίγο θα πεις κ μια βλακεία με τους συνάδελφους περνάει η μέρα. Ας πούμε στην ετ που έμεινα σπίτι 6 ημέρες νομίζω ήμουν χειρότερα που σκεφτόμουν μόνο αυτό.

Να σε ρωτήσω; Τώρα που σου είπε αυτό ο ανδρολόγος ενώ οι εξωματικοι σου είπαν αλλά, σε επηρέασε; Τι θα κάνεις ; 

Just now, linaa είπε:

Ναι δεν κάνει καθόλου . Σκέψου λένε ούτε το laptop δεν πρέπει να κρατάς στα πόδια σου 

Και τα σφιχτά εσώρουχα και οι σέλα από τις μηχανες; Είναι πολύ ευαίσθητα εκεί 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα!!!

να τα πεις Ντίνα!!!

Εγώ απο το 2010 μόνο υγεία θέλω! Τίποτα άλλο γιατί το 2009 μου έφερε το σημαντικότερο δώρο: τη μπουμπού μου!!!

Εύχομαι σε όλες το 2010 να φέρει οτι δεν πρόλαβε να φέρει το 2009 και ακόμα παραπάνω και φυσικά υγεία, υγεία και πάλι υγεία για όλους!

Ψήνω τη βασιλόπιτα μου τώρα και το μεσημέρι θα πάμε για τα τελευταία μας δωράκια!

Συμπεθερούλα μου περαστικά στο γαμπρούλη μου! ιωσούλα θα είναι!

Και σε σενα προσωπικά εύχομαι το 2010 να σε βρει πιο χαλαρή και πιο χαρούμενη!

Μαράκι back to basics με δόση απο πεθερομαρμάγκα ε???? κουράγιο!!!

καλές ετοιμασίες!

Αννούλα τίποτα δε θα είναι! απλά μάλλον προσαρμόζεται το στομαχάκι της στις στερεές τροφές.

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

χαχαχα!!! έκανα τόση ώρα να γράψω που η μικρή πρόλαβε και τα έκανε τα κίτρινα κακάκια Αννούλα!!!

Χαχαχα!!!!!! Ετσι με δοσεις γραφω και γω τις περισσοτερες φορες Σοφακι...Τωρα κοιμαται γι αυτο και ειμαι μεσα πρωι πρωι!!!! Συνηθως μπαινω τις "μικρες" ωρες...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορτσια!!!!!!!Μετα απο πολυ καιρο ειπα να γραψω και εγω.

Καλα ειμαστε απλα δεν εχω χρονο αφου μετα τις γιορτες αρχιζει η εξεταστικη και επεσα με τα μουτρα στο διαβασμα!!!!!(Λεμε τωρα.Μαλλον φιλοτιμες προσπαθειες κανω να διαβασω παρα διαβαζω....Και αλλωστε οπως λεω ο μικρος εχει παντα αλλα σχεδια για μενα...)Τελοσπαντων σας διαβαζω παντως να ξερετε .

Αννουλα να χαιρεσαι την μικρη που μεγαλωσε το κουκλακι!!!!Πρεπει να εισαι πολυ περηφανη που αρχισε να τρωει κρεμουλες και μαλιστα με τοσο επιτυχια!!!!Αν δεν εχεζε αλλο χρωμα κακα προσωπικα θα το θεωρουσα περιεργο αφου εκανε μια τεραστια αλλαγη στην διατροφη της...

Περιμενω νεα και απο τις αλλες μανουλες που θα αρχισουν σιγα σιγα τις κρεμουλες...Δεν ξερω γιατι εχω πολυ αγωνια λες και αρχιζει να τρωει ο δικος μου....

Μακμαρακι ελπιζω ο μπεμπουλης να ξεμπερδεψε και με αυτην την ταλαιπωρια και απο εδω και περα μονο χαμογελα να βλεπεις.

Μαρια καλο κουραγιο σημερα!!!Τουλαχιστον απολαυσε το φαγητο που θα κανεις!!!!!!

Ελευθερια και εγω ανησυχω με τις πολλες επισκεψεις αυτο τον καιρο και μαλλον θα κανουμε οτι και εσεις οικογενειακα!!!!!!

Αχ ρε κοριτσια και να φανατσεετε οτι μονο για να ευχηθω μπηκα....Ξεχασα καμια?Αν θυμηθω τιποτα αλλο θα ξαναμπω.

Προς το παρων παντως σας ευχομαι Χρονια πολλα οπως Ενας χρονος φευγει αφηνωντας ενα τεραστιο δωρο σας ευχομαι ο καινουριος να ερθει με ακομα περισσοτερη χαρα ευτυχια αλλα και υγεια πανω απο ολα οπως σωστα λες Σοφακι...

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

καλή σας μέρα! Καλή πρωτοχρονιά να έχουμε! Πω, συγκινημένη είμαι από το πρωί! Έχω το πριγκηπάκι μου αγκαλιά φέτος!

Πάω να φτιάξω βασιλόπιτα! Τα λέμε μετά!

Καλά όλες εξαφανισμένες είστε;;; :)

Εγώ τα ετοίμασα όλα, το ρολό ψήνεται και μετά θα βάλω τις πατατούλες.

Θα μπανιαριστούμε και έτοιμοι να υποδεχτούμε το 2010! :)

Κοριτσάρες σας εύχομαι ένα πολύ όμορφο βράδυ και η νέα χρονιά να σας βρει σφιχταγκαλιασμένες με τα συντροφάκια σας και τα θαυματάκια σας! Να περάσετε υπέροχα!

Γεια σας κορτσια!!!!!!!Μετα απο πολυ καιρο ειπα να γραψω και εγω.

Καλα ειμαστε απλα δεν εχω χρονο αφου μετα τις γιορτες αρχιζει η εξεταστικη και επεσα με τα μουτρα στο διαβασμα!!!!!(Λεμε τωρα.Μαλλον φιλοτιμες προσπαθειες κανω να διαβασω παρα διαβαζω....Και αλλωστε οπως λεω ο μικρος εχει παντα αλλα σχεδια για μενα...)Τελοσπαντων σας διαβαζω παντως να ξερετε .

Αννουλα να χαιρεσαι την μικρη που μεγαλωσε το κουκλακι!!!!Πρεπει να εισαι πολυ περηφανη που αρχισε να τρωει κρεμουλες και μαλιστα με τοσο επιτυχια!!!!Αν δεν εχεζε αλλο χρωμα κακα προσωπικα θα το θεωρουσα περιεργο αφου εκανε μια τεραστια αλλαγη στην διατροφη της...

Περιμενω νεα και απο τις αλλες μανουλες που θα αρχισουν σιγα σιγα τις κρεμουλες...Δεν ξερω γιατι εχω πολυ αγωνια λες και αρχιζει να τρωει ο δικος μου....

Μακμαρακι ελπιζω ο μπεμπουλης να ξεμπερδεψε και με αυτην την ταλαιπωρια και απο εδω και περα μονο χαμογελα να βλεπεις.

Μαρια καλο κουραγιο σημερα!!!Τουλαχιστον απολαυσε το φαγητο που θα κανεις!!!!!!

Ελευθερια και εγω ανησυχω με τις πολλες επισκεψεις αυτο τον καιρο και μαλλον θα κανουμε οτι και εσεις οικογενειακα!!!!!!

Αχ ρε κοριτσια και να φανατσεετε οτι μονο για να ευχηθω μπηκα....Ξεχασα καμια?Αν θυμηθω τιποτα αλλο θα ξαναμπω.

Προς το παρων παντως σας ευχομαι Χρονια πολλα οπως Ενας χρονος φευγει αφηνωντας ενα τεραστιο δωρο σας ευχομαι ο καινουριος να ερθει με ακομα περισσοτερη χαρα ευτυχια αλλα και υγεια πανω απο ολα οπως σωστα λες Σοφακι...

Ζωη μου να χαιρεσαι το μικρουλη σου...Αχ συμμεριζεσαι την αγωνια μας ε;;; Αφου εχουμε γινει καλη παρεα μωρε λογικο ειναι να σκεφτομαστε η μια την αλλη. Ειμαι πολυ περηφανη για το κοριτσακι μου, τωρα κοιμαται στο ρηλαξ του αφου εφαγε ολο σχεδον το μπολ την κρεμα. Ο μπαμπας της κοιμαται στον καναπε...Ειμαι πολυ ευτυχισμενη και συγκινημενη σημερα...Συνεχως κλαιω...αλλα απο χαρα και πληροτητα!!!!!!!! Σου ευχομαι μια καλη και γεματη χαμογελα χρονια....

ovvZp2.png

Καλά όλες εξαφανισμένες είστε;;; :)

Εγώ τα ετοίμασα όλα, το ρολό ψήνεται και μετά θα βάλω τις πατατούλες.

Θα μπανιαριστούμε και έτοιμοι να υποδεχτούμε το 2010! :)

Κοριτσάρες σας εύχομαι ένα πολύ όμορφο βράδυ και η νέα χρονιά να σας βρει σφιχταγκαλιασμένες με τα συντροφάκια σας και τα θαυματάκια σας! Να περάσετε υπέροχα!

Εδω ειμαι κοριτσακι μου, τα καμαρια μου κοιμουνται...Εγω μονο ψωνια εχω ολοκληρωσει προς το παρον και το καθαρισμα του σπιτιου, εκτος απο τα μπανια που θα τα κανω αυριο, αφου εχουμε πλυθει κτλ. Λεω σε λιγο να κανω την πατατοσαλατα μονο και τα αλλα αυριο!!!! Αντε καλη επιτυχια στο ρολο (καλε απο δω μυριζει, μιαμ μιαμ!!!!) και καλη χρονια και παλι Μαρακι μου, να χαιρεσαι την οικογενεια σου, παντα υγεια και πολλες αγκαλιες!!!!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά, παρεακι μου, σας εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Αν και από εδώ και πέρα όλες οι χρονιές θα είναι καλές αφού στην αγκαλιά μας έχουμε τα μωράκια μας … Μόνο υγεία όλα τα άλλα τα καταφέρνουμε !!!

Καλά να περάσετε φιλιά !!!

XwAPp3.png

2615342ezbelalld2.gif

φιλεναδες Καλη Χρονια να εχουμε με υγεια -ευτυχία- ηρεμία. Παρτε αγκαλια τα αγαπακια σας και υποδεχτειτε το νεο χρονο. Με το καλό να μας μπει!:P

Κορίτσια του Αυγουστου τις καλυτερες ευχες μου, φιλια στα βλασταρακια σας!

Κοριτσια μου, μπηκα να ευχηθω!!! Συγχωρεστε με αλλα δεν σας εχω διαβασει καθολου!!! Ελπιζω μαμαδες κ μωρακια να ειναι ολοι καλα ωστε να υποδεχτουμε τον καινουριο χρονο

Ευχομαι λοιπον κ εγω με τη σειρα μου να εχουμε ενα ευτυχισμενο, υγειές γεματο αγαπη, χαρα κ παιδικα χαμογελα κ αγκαλιες, Νεο Ετος!!! Να σται ολες καλα κ να χαιρεσται οσους αγαπατε!!!!

Φιλια Μαρ!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

xronia polla se ola ta morakia k tis oikogeneies tous makari to 2010 na einai mia iperoxi xronia gia olous me ygeia pano ap ola eftixia agapi k polla polla xamogela!kali xronia, eftixismeno to 2010!!!k gia oses to peithimoun makari o neos xronos na ferei ena akoma thavmataki stis aglalies mas!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...