Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Για τις αιμορροϊδες μην αγχωνεσαι.. ειναι πολυ ενοχλητικό αλλα συμβαίνει δυστυχως μετα απο εντονη δυσκοιλιοτητα.. και εγω το έπαθα περυσι.. ενδεχεται να ματωσει να ξερεις μην τρομαξεις.. εγω μετα απο συσταση του γυναικολογου μου φαντασου που τον ειχα ρωτήσει τοτε εβαζα την κρεμα proctosynalar και ενα σαπουνακι για την περιοχη της anfonet και περασε μετα απο λίγες μερες. Ρωτα τον γιατρό σου..  προσέχε τη διατροφή σου οπως σου λενε και θα ηρεμησει.. τωρα αν ειναι απο στρες ή αγχος η δυσκοιλιότητα και βλεπεις οτι δεν περναει παρε τα φακελάκια τα tanilas, ειναι φυτικα και βοηθανε!! Προβιοτικα φουλ παντως που βοηθανε και στο εντερο

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καληνυχτα κοριτσακια μου και ευχαριστω για τη μεταμεσονυχτια συμπαρασταση...το ειχα αναγκη να με καθησυχασει καποιος και ευτυχως παντα ειστε εκει για μενα...Να ειστε παντα καλα και να χαιρεστε τα μωρακια σας!!!!!!! Παω για υπνο γιατι αυριο εχω να κανω εξεταση σκατουλακιων...Θα τα περασω απο μικροσκοπιο!!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου Μακ Μαράκι μας. Ιωσουλα περνά το μικρούλι σου ?

Εμένα γιατί σπάραξε δεν ξέρω , μη νομίζεις τους τη βαραει καμιά φορά.. μπορεί να πειναει-νυστάζει – βαριέται – ποναει και όλα αυτά μπορεί και ταυτόχρονα άντε κατάλαβε εσύ τι μπορεί να είναι οπότε ταΐζεις , φέρνεις και δυο βόλτες το σπίτι , χαϊδεύεις και κοιμίζεις, και κάτι γίνεται , αυτά έκανα και τώρα κοιμάται.

υπερένταση είχε το βλαστάρι σου! πολλά ερεθίσματα μέσα στη μέρα! μια χαρά :)

Ναι ετσι το σκεφτομαι, εντωμεταξυ εφαγε και πολυ για πρωτη φορα, αδειασε τα μπολ και το πρωι και το απογευμα και μηπως της επεσαν πολλα ε;;; Το καημενο το εντερακι μας τι επαθε...Οντως παλι τωρα που το ειπε η Μακ, να χαιρεσαι το ζουζουνι σου, γενεθλια και σεις σημερα!!!!!!!!!!!!!

Αγαπούλα μαύρα κακά μπορεί να είναι λόγω απώλειας αίματος που οφείλεται σε αλλεργία (ο Νικόλας είχε κουκίδες/κλωστίτσες αίματος στα κακά όταν έτρωγα γαλακτοκομικά). Γι'αυτό σου είπε να τα δεις και αύριο η παιδίατρος. Δεν είναι κάτι να σε ανησυχήσει.

Καλό θα ήταν να ρίξεις μια ματιά και στο φόρουμ που έχει σχετικά με αλλεργίες.

Μακ λοιπον γι αυτον τον τρομο που ρωτησες (ασχετο αλλα τωρα μου ηρθε οτι ρωτησες, εχω αλτσχαιμερ, κουσουρι της εγκυμοσυνης) σημερα τον επαθε και η δικη μου. Ετοιμαζομουν να την κανω μπανιο και οπως ηταν γυμνη κανω κινηση να την αφησω στο μπανακι της και πριν την αφησω, πριν σκυψω καν, αρχιζει ενα κλαμα και με ματια τρομου. Τι να πω...Την αγκαλιασα σφικτα, ηρεμησε και αυτο ηταν. Κατι τα πιανει ωρες ωρες...Εχει να το κανει πολυ καιρο, εκτος απο οταν κοιμαται που πεταγεται ετσι χωρις να ξυπναει, "ξυπαται" το λεμε στην Κρητη, σαν να πεφτει. Οποτε μετα απο ολη αυτην την πολυλογια θελω να καταληξω οτι δεν το κανει μονο το δικο σου μωρακι, αλλά και άλλα μεγαλυτερα.

Αντανακλαστικό Moro ή του τρόμου λέγεται. Νιώθουν ότι πέφτουν, εμένα μου το έκανε συνέχεια στο μπάνιο μέχρι πριν λίγες μέρες.

Διαφημίσεις

τώρα τελειώσα με τα συμμαζέματα και τα ξεπακεταρίσματα...είναι γεγονός, είμαστε παιανία...και το νησάκι μου τόσο μακριά :(

αύριο πρωί έχει βασιλόπιτα του παρλιάρου, καθάρισμα το σπίτι και μετά ψήσιμο...θα κάνω το ρολό χοιρινό με πατατούλες, μουστάρδα και μέλι :) όποιος αντέχει την πεθερομαρμάγκα είναι ευπρόσδεκτος :)

σας φιλώ καληνύχτα...ελπίζω να βρω χρόνο αύριο...καλό ξημέρωμα!

kalimera koritsia!!

katerinaki na sou zisei to liontaraki sou!

makmaraki perastika sro moraki sou na skeftesai thetika ola kala tha pane!

emeis girisame xtes apo naflio-oraia itan -tha ksanapame fevrouario tora.pigame k sinema xtew alla den idame ti tainia sti mesi figame giati me ponage i koilia mou-pira kathartiko k de koimithika olo to vrady...

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα σ'ολες τις μανουλες και τα μωρακια!!!

Ευχομαι με το καλο να μας μπει ο καινουριος χρονος!

Υγεια σε μας και στα μπεμπακια μας και πολλα χαμογελα και αγαπη!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Να τα πώ????

Καλημέρα μανούλες!!!Το 2009 άφησε σε όλες μας τις καλύτερες αναμνήσεις στο μυαλό μας , την μεγαλύτερη αγάπη στην καρδιά μας και πανέμορφα μωράκια στην αγκαλιά μας!!!Σας έυχομαι το 2010 να είναι το ίδιο υπέροχο με το 2009 με υγεία και ευτυχία και γιατί όχι με ένα ακόμα μωράκι σε όλες μας!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες μου!!!!!! Ειμαι πολυ χαρουμενη, το μπουμπουκι μου εκανε κιτρινα κακακια (ποιος θα το περιμενε να χαιρομαστε με το χρωμα των κακακιων!!!!!!). Εκανε βεβαια λιγα αλλα ηταν κατακιτρινα, αχ ας ελπισω οτι δε θα ξανακανει μαυρα!!!!!

ovvZp2.png

Αγαπούλα μαύρα κακά μπορεί να είναι λόγω απώλειας αίματος που οφείλεται σε αλλεργία (ο Νικόλας είχε κουκίδες/κλωστίτσες αίματος στα κακά όταν έτρωγα γαλακτοκομικά). Γι'αυτό σου είπε να τα δεις και αύριο η παιδίατρος. Δεν είναι κάτι να σε ανησυχήσει.

Καλό θα ήταν να ρίξεις μια ματιά και στο φόρουμ που έχει σχετικά με αλλεργίες.

Ναι αυτο σκεφτηκα και γω Μαρακι αλλεργια σε καποιο φρουτο ή στη βανιλια. Αλλα σημερα οπως εγραψα εκανε κιτρινα, θα δω και τα επομενα και αναλογως θα πραξω!!!!!

ovvZp2.png

Καλημερα κοριτσαρες μου!!!!!! Ειμαι πολυ χαρουμενη, το μπουμπουκι μου εκανε κιτρινα κακακια (ποιος θα το περιμενε να χαιρομαστε με το χρωμα των κακακιων!!!!!!). Εκανε βεβαια λιγα αλλα ηταν κατακιτρινα, αχ ας ελπισω οτι δε θα ξανακανει μαυρα!!!!!

Καλημέρα!!!! είδες βρε Αννούλα???? Πρωτοχρονιάτικο δώρο πήρες εσυ... κίτρινα λαχταριστα κακάκια!!! Μπράβο σας!!! :lol::lol::lol:... χαίρομαι πολυ γιατί καταλαβα πόση αγωνία είχες χτες!!! πάντα τέτοια!

Και ξεχωριστα βεβαια: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2010, ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ....Ευχομαι σε ολες ευτυχια, χαρα και πανω απο ολα υγεια σε μας και σε ολους τους αγαπημενους μας....Μακαρι το 2010 να μας δωσει οσα μας εδωσε και το 2009, που νομιζω ηταν η καλυτερη μας χρονια, αποκτησαμε το ωραιοτερο δωρο του κοσμου, τα μωρακια μας...Σας φιλω, ελπιζω να ξαναμπω γιατι εχω και γω ετοιμασιες για αυριο!!!!!!!

ovvZp2.png

Καλημέρα!!!! είδες βρε Αννούλα???? Πρωτοχρονιάτικο δώρο πήρες εσυ... κίτρινα λαχταριστα κακάκια!!! Μπράβο σας!!! :lol::lol::lol:... χαίρομαι πολυ γιατί καταλαβα πόση αγωνία είχες χτες!!! πάντα τέτοια!

Αγαπη μου να εισαι καλα, ειχα πολυ αγωνια χθες, ολο το βραδυ σχεδον δεν κοιμηθηκα, με το παραμικρο πηγαινα να την κοιταξω μηπως διακρινω ανησυχια...Ελπιζω να μην ξαναδω αυτο το απαισιο χρωμα...Καλη χρονια να εχουμε...Μεινε οπως εισαι ε, you are the best!!!!!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...