Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα μανουλες...

πως ειστε σημερα;

πεταχτα μπηκα για λιγο διοτι ηρθε ο αντρας μου με σουβλακια και καθισαμε φαμε.

εμεις το βραδακι σημερα ανεβασαμε παλι 38 πυρετο αν και ολη την ημερα ηταν απυρετος ο μικρος. ο γιατρος λεει να τον παρακολουθησουμε μεχρι αυριο το πρωι και θα δουμε τι θα γινει γιατι απο τη στιγμη που ανεβασε 38 κατι εχει σιγουρα :-(

τελος παντων...

Αννουλα μου αν και το μαυρο δεν ειναι πολυ καλο σαν χρωμα μαλλον εχει να κανει με την καινουργια τροφη της μικρουλας και τιποτε παραπανω. εγω να φανταστεις οταν ξεκινησα στον μικρο το συμπληρωμα το χρωμα των ακακουλακιων εγινε πρασινο- καταπρασινο σαν γκαζον. επανηλθε στα φυσιολογικα μετα από μερες.

Κατερινακι γιατι εκλαιγε ο μικρος σου σημερα;

Μακαρι βρε Μακ να ειναι απο εκει, ετσι πιστευω και γω δεν μπορει να ειναι τυχαιο. Περαστικα στο αντρακι σου, αχ μωρε απο μικρα βασανιζονται με πυρετους...Πολλα πολλα περαστικα του και να μην ειναι τιποτα. Α και να τον χαιρεσαι!!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Βρε Κατερινακι χιλια συγγνωμη δε σε ρωτησα για τον μικρο...Μεσα στη φουρια μου τωρα που το ειπε η Μακ μου ηρθε. Αληθεια τι εχει το κουκλακι σου και γκρινιαζε;;

ovvZp2.png

Κοριτσακια μου τετοια ωρα δεν παιρνω τηλ. Θα το αφησω το μεταμεσονυχτιο τηλεφωνημα για κατι πιο σοβαρο. Το αγγελουδι μου κοιμαται γαληνια, αχ ας μην ειναι κατι Θεε μου. Αν ηταν κατι εντερικο-στομαχικο δε θα ειχε ενοχλησεις βρε κοριτσια;;; Ε;;; Βγαζει και δοντια και ισως να ειναι και απο κει η γκρινια, δαγκωνει και πιπιλιζει ο,τι βρει. Απλα κοψαμε και την αποστειρωση και λεω μηπως τα καναμε ολα μαζεμενα. Αλλα αφου εδω και δυο μηνες βαζει τα παντα στο στομα της τωρα την πειραξε;;;

απο τη στιγμή που βάζει τα χέρια στο στόμα τι να την κάνεις την αποστείρωση?... αφού το αγγελούδι κοιμάται ήσυχα όλα καλά... Θα δεις και υπέροχα κακάκια αύριο και θα είσαστε μια ευτυχισμένη οικογένεια! Πάντως μια συμβουλή για να μη σου ξανασυμβεί όταν σου λέει ηπαιδίατρος όπωε πχ τώρα ... αν τα ξανακάνει κάλεσε με... ρώτα ... για την αγωνία σου εκεινη τη στιγμή ρώτα τη τι μπορεί να είναι τι σκέφτεται... και αυτή εκέινη τη στιγμή μπορεί να έχει πολλά στο μυαλό της ή εσένα να σου φάνηκε κάπως η φωνή της 'οταν σου είπε ξαναπάρε όταν τα ξανακάνει ;)

... όπως εγώ τώρα που είμαι τόσο πτώμα που δεν μπορώ να βάλω σε σειρά τη σκέψη μου....:lol::lol::lol:

Θα δεις όλα θα πανε καλά!!!!

Αννούλα και Κατερίνα, Καληνύχτα και όνειρα γλυκά γλυκά!!!!!!

Κοριτσακια μου τετοια ωρα δεν παιρνω τηλ. Θα το αφησω το μεταμεσονυχτιο τηλεφωνημα για κατι πιο σοβαρο. Το αγγελουδι μου κοιμαται γαληνια, αχ ας μην ειναι κατι Θεε μου. Αν ηταν κατι εντερικο-στομαχικο δε θα ειχε ενοχλησεις βρε κοριτσια;;; Ε;;; Βγαζει και δοντια και ισως να ειναι και απο κει η γκρινια, δαγκωνει και πιπιλιζει ο,τι βρει. Απλα κοψαμε και την αποστειρωση και λεω μηπως τα καναμε ολα μαζεμενα. Αλλα αφου εδω και δυο μηνες βαζει τα παντα στο στομα της τωρα την πειραξε;;;

Α και εγώ έτσι έλεγα , αλλά μη φοβάσαι θα είναι συνηθισμένη και στη τελική αυτή είναι η δουλειά της να σε ενημερώσει , αλλά και πάλι ότι νομίζεις , απλά για να ηρεμήσεις εσύ γιατί το μικρό σου δεν έχει κάτι – τρώγε και εσύ κανα 5μηνο μόνο γάλα και μετά φάε κάτι άλλο και θα δεις , φαντάσου αυτό, που το στομαχάκι του είναι εντελώς καθαρό – σχεδόν αποστειρωμένο .

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Μαρία τώρα είδα ότι είσαι και εσυ εδώ..... πω πω νύστα που την έχω....

Αχ το μωράκι σου πάλι πυρετό???? γκρρρρρρ έλεος το καημένο..... περαστικά του!

Καληνύχτα και σε εσένα - Θα σας διαβάσω το πρωι

απο τη στιγμή που βάζει τα χέρια στο στόμα τι να την κάνεις την αποστείρωση?... αφού το αγγελούδι κοιμάται ήσυχα όλα καλά... Θα δεις και υπέροχα κακάκια αύριο και θα είσαστε μια ευτυχισμένη οικογένεια! Πάντως μια συμβουλή για να μη σου ξανασυμβεί όταν σου λέει ηπαιδίατρος όπωε πχ τώρα ... αν τα ξανακάνει κάλεσε με... ρώτα ... για την αγωνία σου εκεινη τη στιγμή ρώτα τη τι μπορεί να είναι τι σκέφτεται... και αυτή εκέινη τη στιγμή μπορεί να έχει πολλά στο μυαλό της ή εσένα να σου φάνηκε κάπως η φωνή της 'οταν σου είπε ξαναπάρε όταν τα ξανακάνει ;)

... όπως εγώ τώρα που είμαι τόσο πτώμα που δεν μπορώ να βάλω σε σειρά τη σκέψη μου....:lol::lol::lol:

Θα δεις όλα θα πανε καλά!!!!

Αννούλα και Κατερίνα, Καληνύχτα και όνειρα γλυκά γλυκά!!!!!!

Εχεις δικιο επρεπε να τη ρωτησω εκεινη τη στιγμη αλλα δεν ξερω γιατι δεν το εκανα. Με ρωτησε αμεσως αν τρωει τις κρεμες και αρχισε τα μπραβο και τι παιδι ειναι αυτο κτλ και με αποσυντονισε. Εκανα μ@#$κια, επρεπε να ρωτησω. Της ειπα ομως μηπως ειναι απο κανενα φρουτο και καλα αλλεργια και μου ειπε θα δουμε αν ξανακανει και αυριο. Ελευθερια μου ευχαριστω γαι τη συμπαρασταση. Εις αυριο τα νεωτερα. Καληνυχτα κοπελα μου, πολλα φιλακια και στα πατουσακια του Αγγελου σου (ο οποιος κοιμαται φανταζομαι!!!).

ovvZp2.png

καλησπερα μανουλες...

πως ειστε σημερα;

πεταχτα μπηκα για λιγο διοτι ηρθε ο αντρας μου με σουβλακια και καθισαμε φαμε.

εμεις το βραδακι σημερα ανεβασαμε παλι 38 πυρετο αν και ολη την ημερα ηταν απυρετος ο μικρος. ο γιατρος λεει να τον παρακολουθησουμε μεχρι αυριο το πρωι και θα δουμε τι θα γινει γιατι απο τη στιγμη που ανεβασε 38 κατι εχει σιγουρα :-(

τελος παντων...

Αννουλα μου αν και το μαυρο δεν ειναι πολυ καλο σαν χρωμα μαλλον εχει να κανει με την καινουργια τροφη της μικρουλας και τιποτε παραπανω. εγω να φανταστεις οταν ξεκινησα στον μικρο το συμπληρωμα το χρωμα των ακακουλακιων εγινε πρασινο- καταπρασινο σαν γκαζον. επανηλθε στα φυσιολογικα μετα από μερες.

Κατερινακι γιατι εκλαιγε ο μικρος σου σημερα;

Γεια σου Μακ Μαράκι μας. Ιωσουλα περνά το μικρούλι σου ?

Εμένα γιατί σπάραξε δεν ξέρω , μη νομίζεις τους τη βαραει καμιά φορά.. μπορεί να πειναει-νυστάζει – βαριέται – ποναει και όλα αυτά μπορεί και ταυτόχρονα άντε κατάλαβε εσύ τι μπορεί να είναι οπότε ταΐζεις , φέρνεις και δυο βόλτες το σπίτι , χαϊδεύεις και κοιμίζεις, και κάτι γίνεται , αυτά έκανα και τώρα κοιμάται.

XwAPp3.png

Α και εγώ έτσι έλεγα , αλλά μη φοβάσαι θα είναι συνηθισμένη και στη τελική αυτή είναι η δουλειά της να σε ενημερώσει , αλλά και πάλι ότι νομίζεις , απλά για να ηρεμήσεις εσύ γιατί το μικρό σου δεν έχει κάτι – τρώγε και εσύ κανα 5μηνο μόνο γάλα και μετά φάε κάτι άλλο και θα δεις , φαντάσου αυτό, που το στομαχάκι του είναι εντελώς καθαρό – σχεδόν αποστειρωμένο .

Ναι ετσι το σκεφτομαι, εντωμεταξυ εφαγε και πολυ για πρωτη φορα, αδειασε τα μπολ και το πρωι και το απογευμα και μηπως της επεσαν πολλα ε;;; Το καημενο το εντερακι μας τι επαθε...Οντως παλι τωρα που το ειπε η Μακ, να χαιρεσαι το ζουζουνι σου, γενεθλια και σεις σημερα!!!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

ναι ελευθερια μου εδω ειμαι αλλα φευγω και εγω...

δεν εχω πολύ διαθεση και ο νους μου ειναι στον μικρο που τον εχω στο δωματιο...

παω να ξαπλωσω, φιλιά πολλα , καληνυχτα!

κατερινακι να χαιρεσαι το βλασταρι σου, εχετε γενεθλιακια σημερα!

αννα μου ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου!

Ναι βρε Μαράκι και εγώ τώρα το είδα , πω πω είμαστε 5 μήνων !!!! :D:D Σε ευχαριστώ για τις ευχές

XwAPp3.png

κατερινακι να χαιρεσαι το βλασταρι σου, εχετε γενεθλιακια σημερα!

αννα μου ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου!

Μακ λοιπον γι αυτον τον τρομο που ρωτησες (ασχετο αλλα τωρα μου ηρθε οτι ρωτησες, εχω αλτσχαιμερ, κουσουρι της εγκυμοσυνης) σημερα τον επαθε και η δικη μου. Ετοιμαζομουν να την κανω μπανιο και οπως ηταν γυμνη κανω κινηση να την αφησω στο μπανακι της και πριν την αφησω, πριν σκυψω καν, αρχιζει ενα κλαμα και με ματια τρομου. Τι να πω...Την αγκαλιασα σφικτα, ηρεμησε και αυτο ηταν. Κατι τα πιανει ωρες ωρες...Εχει να το κανει πολυ καιρο, εκτος απο οταν κοιμαται που πεταγεται ετσι χωρις να ξυπναει, "ξυπαται" το λεμε στην Κρητη, σαν να πεφτει. Οποτε μετα απο ολη αυτην την πολυλογια θελω να καταληξω οτι δεν το κανει μονο το δικο σου μωρακι, αλλά και άλλα μεγαλυτερα.

ovvZp2.png

Ναι ετσι το σκεφτομαι, εντωμεταξυ εφαγε και πολυ για πρωτη φορα, αδειασε τα μπολ και το πρωι και το απογευμα και μηπως της επεσαν πολλα ε;;; Το καημενο το εντερακι μας τι επαθε...Οντως παλι τωρα που το ειπε η Μακ, να χαιρεσαι το ζουζουνι σου, γενεθλια και σεις σημερα!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω είματε όλοκληροι άντρες πια !!! Κοριτσακια καλό βράδυ και από εμενα , μακια...

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...