Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

το διαβασα, δε λεει κατι. Αναφερει βεβαια τα μαυρα κακα αλλα λεει οτι προκαλουνται απο το σιδηρο που ισως παιρνει το μωρο σε συμπληρωμα. Εγω της δινω σιδηρο βεβαια απο την πρωτη στιγμη αλλα δεν εχει κανει ποτε. Σκεφτομαι μηπως ειναι αλλεργια σε καποιο φρουτο, δεν μπορει να ειναι ασχετο με τη νεα διατροφη.

Ρε δεν έχει τπτ το παιδί... μην ανησυχείς! γενικά η συμπεριφορά της πως είναι? νορμαλ ... ή ήταν γκρινιάρα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρια ντοκτορ σκατουλακιων που εισαι;;;;;; εκπεμπω s.o.s

αμαν και αυτή όποτε τη θες δεν είναι εδώ και όταν δεν τη θέλω όλο εδώ είναι και δεν ξέρω πως να την αποφύγω!!!!!:lol::lol::lol:

Μάλλον αλλά πολλά παραπονάκια..

πω πω ειδικά αυτό το «δε μας παρατάς».. εγκεφαλικό :shock:, και «έλα με βλέπουν οι φίλοι μου»

έτσι μου έρχεται μια μέρα να πατήσω μια εκτύπωση σε όλα αυτά που γράφουμε και όταν θα αρχίσει να με βρίζει να του τα πετάξω και να του πω: ΑΚΑΡΔΕ - να για να δεις τι αγωνίες περνα μια μάνα!!!!!:tongue:.... ε μετά θα πετάξει αυτός εμένα απο το μπαλκόνι:lol::lol::lol:

ρε ναι εσένα χτες έφαγε κρέμες !!!!! δες στο λινκ αναφέρει για μαύρα ότι είναι απο συμπλήρωμα σιδήρου! είναι απο τα συστατικά της βανίλιας... αντε ρε... δες τα συστατικά

εχει στα συστατικα σιδηρο. Λες να ειναι απο κει;;; Δε θα μου το ελεγε η γιατρος ομως;;; Αυτο με αγχωνει οτι δε μου ειπε, τιποτα δεν ειναι.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Αννούλα δες εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=50303,\

Δεν πρέπει να είναι κάτι ανησυχητικό

Ευχαριστω Κατερινακι μου, το διαβασα. Μακαρι να αρχισουν να κιτρινιζουν και μας απο αυριο ή εστω να πρασινιζουν.

ovvZp2.png

Ρε δεν έχει τπτ το παιδί... μην ανησυχείς! γενικά η συμπεριφορά της πως είναι? νορμαλ ... ή ήταν γκρινιάρα?

Νομιζω νορμαλ ειναι και λεω νομιζω γιατι μια γκρινια την ειχε σημερα αλλα μαλλον απο νυστα ηταν γιατι μολις κοιμοταν λιγο ηρεμουσε. Η μηπως τελικα η γκρινια συμπληρωνει τα μαυρα κακα;;; Αχ θα τρελαθω, λετε να εχει τιποτα το παιδακι μου και γω η τρελη να νομιζα οτι νυσταζει;;;;;;;;;;;;;

ovvZp2.png

εχει στα συστατικα σιδηρο. Λες να ειναι απο κει;;; Δε θα μου το ελεγε η γιατρος ομως;;; Αυτο με αγχωνει οτι δε μου ειπε, τιποτα δεν ειναι.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι απο αυτό!... οι γιατροί πάντα είναι επιφυλακτικοί... η διάθεσή της είναι οκ? κοριτσάκι μου μην ανησυχείς... και μόνο με τη λογική οτι χτες έφαγε 2 καινούργια είδη φαγητού αυτό τα λέει όλα.. Να σου πω και εάν δεν μπορείς να ηρεμήσεις κάλεσε τώρα την παιδίατρο, δεν είναι κακό μάνα είσαι και ανησυχείς και αυτός είναι ο ρόλος της... πες της γι' αυτό που διάβασες να σου πει τη γνώμη της!

Νομιζω νορμαλ ειναι και λεω νομιζω γιατι μια γκρινια την ειχε σημερα αλλα μαλλον απο νυστα ηταν γιατι μολις κοιμοταν λιγο ηρεμουσε. Η μηπως τελικα η γκρινια συμπληρωνει τα μαυρα κακα;;; Αχ θα τρελαθω, λετε να εχει τιποτα το παιδακι μου και γω η τρελη να νομιζα οτι νυσταζει;;;;;;;;;;;;;

Μαλλον νυσταζε αλλά έχεις τη μύγα και μυγιάζεσαι αλλά για να μη τρελαθείς και επειδή καταλαβαίνω την αγωνία σου ... κάλεσε παιδίατρο τώρα και ηρέμησε γιατί μόνο εάν μιλήσεις σε αυτή που είναι ειδικός και την εμπιστεύεσαι θα ησυχάσεις!

Διαφημίσεις

έτσι μου έρχεται μια μέρα να πατήσω μια εκτύπωση σε όλα αυτά που γράφουμε και όταν θα αρχίσει να με βρίζει να του τα πετάξω και να του πω: ΑΚΑΡΔΕ - να για να δεις τι αγωνίες περνα μια μάνα!!!!!:tongue:.... ε μετά θα πετάξει αυτός εμένα απο το μπαλκόνι:lol::lol::lol:

Μπες και διάβασε .. πολύ καλό http://parentscafe.gr/showthread.php?t=494

XwAPp3.png

Μαλλον νυσταζε αλλά έχεις τη μύγα και μυγιάζεσαι αλλά για να μη τρελαθείς και επειδή καταλαβαίνω την αγωνία σου ... κάλεσε παιδίατρο τώρα και ηρέμησε γιατί μόνο εάν μιλήσεις σε αυτή που είναι ειδικός και την εμπιστεύεσαι θα ησυχάσεις!

Ναι βρε Αννούλα πάρτην τηλ, αυτή θα σου πει κατι παραπάνω

XwAPp3.png

Κοριτσακια μου τετοια ωρα δεν παιρνω τηλ. Θα το αφησω το μεταμεσονυχτιο τηλεφωνημα για κατι πιο σοβαρο. Το αγγελουδι μου κοιμαται γαληνια, αχ ας μην ειναι κατι Θεε μου. Αν ηταν κατι εντερικο-στομαχικο δε θα ειχε ενοχλησεις βρε κοριτσια;;; Ε;;; Βγαζει και δοντια και ισως να ειναι και απο κει η γκρινια, δαγκωνει και πιπιλιζει ο,τι βρει. Απλα κοψαμε και την αποστειρωση και λεω μηπως τα καναμε ολα μαζεμενα. Αλλα αφου εδω και δυο μηνες βαζει τα παντα στο στομα της τωρα την πειραξε;;;

ovvZp2.png

καλησπερα μανουλες...

πως ειστε σημερα;

πεταχτα μπηκα για λιγο διοτι ηρθε ο αντρας μου με σουβλακια και καθισαμε φαμε.

εμεις το βραδακι σημερα ανεβασαμε παλι 38 πυρετο αν και ολη την ημερα ηταν απυρετος ο μικρος. ο γιατρος λεει να τον παρακολουθησουμε μεχρι αυριο το πρωι και θα δουμε τι θα γινει γιατι απο τη στιγμη που ανεβασε 38 κατι εχει σιγουρα :-(

τελος παντων...

Αννουλα μου αν και το μαυρο δεν ειναι πολυ καλο σαν χρωμα μαλλον εχει να κανει με την καινουργια τροφη της μικρουλας και τιποτε παραπανω. εγω να φανταστεις οταν ξεκινησα στον μικρο το συμπληρωμα το χρωμα των ακακουλακιων εγινε πρασινο- καταπρασινο σαν γκαζον. επανηλθε στα φυσιολογικα μετα από μερες.

Κατερινακι γιατι εκλαιγε ο μικρος σου σημερα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...