Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και συνεχίζω μόνη μου... το απόγευμα περάσαμε με πολλά γέλια... ειδικά πριν απο το μπανάκι του τον ξάπλωσα για λίγο στο κρεβατάκι του και έδωσε ρεσιταλ!!! τσίριζε απο χαρα... μιλούσε στα παιχνίδια του!!! με έχει τρελάνει με το γέλιο του!!!! ώρες ώρες νομίζω οτι θα τον φάω απο τη χαρά μου... αφήστε πια αυτή τη συγκίνηση που δε λέει να περάσει μέρα που να μη τρέξει δάκρυ!

και συνεχίζω μόνη μου... το απόγευμα περάσαμε με πολλά γέλια... ειδικά πριν απο το μπανάκι του τον ξάπλωσα για λίγο στο κρεβατάκι του και έδωσε ρεσιταλ!!! τσίριζε απο χαρα... μιλούσε στα παιχνίδια του!!! με έχει τρελάνει με το γέλιο του!!!! ώρες ώρες νομίζω οτι θα τον φάω απο τη χαρά μου... αφήστε πια αυτή τη συγκίνηση που δε λέει να περάσει μέρα που να μη τρέξει δάκρυ!

Για φάγωμα είναι .. και εγώ τον έχω λιώσει στα φιλιά , άσε να τα χαρούμε τώρα γιατί μετά θα μας γυρνάνε πλάτη είναι και άντρες βλέπεις ;)

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Για φάγωμα είναι .. και εγώ τον έχω λιώσει στα φιλιά , άσε να τα χαρούμε τώρα γιατί μετά θα μας γυρνάνε πλάτη είναι και άντρες βλέπεις ;)

α καλά θα μας ρίχνουν κανα βρίσιμο και θα κοπανάνε και την πόρτα! Τι θες πάλι ρε μάνα? δε με παρατάς ήσυχο?:lol::lol::lol:

Κοριτσια καλησπερα. Ειμαι πολυ στεναχωρημενη. Η μπεμπα δυο φορα μου εκανε μαυρα κακα, πρασινομαυρα για την ακριβεια. Δεν ξερω τι ειναι, εχω αγχωθει πολυ. Η γιατρος μου ειπε να τα δω και αυριο και να της πω.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

γιατί έκλαιγε? παραπονάκια?

Μάλλον αλλά πολλά παραπονάκια..

α καλά θα μας ρίχνουν κανα βρίσιμο και θα κοπανάνε και την πόρτα! Τι θες πάλι ρε μάνα? δε με παρατάς ήσυχο?:lol::lol::lol:

πω πω ειδικά αυτό το «δε μας παρατάς».. εγκεφαλικό :shock:, και «έλα με βλέπουν οι φίλοι μου»

XwAPp3.png

Κοριτσια καλησπερα. Ειμαι πολυ στεναχωρημενη. Η μπεμπα δυο φορα μου εκανε μαυρα κακα, πρασινομαυρα για την ακριβεια. Δεν ξερω τι ειναι, εχω αγχωθει πολυ. Η γιατρος μου ειπε να τα δω και αυριο και να της πω.

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να είναι απο τις κρέμες ? Πρώτη φορά εχτές, έκανε διαφορέτικη επεξεργασία το εντεράκι της, λεω εγώ τώρα δεν ξέρω

XwAPp3.png

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να είναι απο τις κρέμες ? Πρώτη φορά εχτές, έκανε διαφορέτικη επεξεργασία το εντεράκι της, λεω εγώ τώρα δεν ξέρω

Μπορει και να ειναι. Αλλα αγχωθηκα πολυ. Δεν μου ειπε και η γιατρος οτι ειναι απο την καινουργια διατροφη, δε με ανησυχησε βεβαια κιολας, απλα μου ειπε να τα παρατηρησω και αυριο. Τι να πω...θα σκασω μεχρι αυριο!!!

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

αχχ αγαπούλα και δεν έχουμε και την ειδικο εδώ.... δες ένα site που είχε βρει... κοίτα αν το αναφέρει θα το ξαναδω και εγώ μήπως βγάλουμε άκρη... http://www.drjaygordon.com/development/pediatricks/poop.asp ... σκούρο καφέ όμως δεν είναι τπτ αρκεί να μην κάνει συνέχεια.. ρε Αννούλα θηλάζεις εσυ γιατί δε θυμάμαι... γιατί στα μωράκια που θηλάζουν υπάρχει διαφορά..

αχχ αγαπούλα και δεν έχουμε και την ειδικο εδώ.... δες ένα site που είχε βρει... κοίτα αν το αναφέρει θα το ξαναδω και εγώ μήπως βγάλουμε άκρη... http://www.drjaygordon.com/development/pediatricks/poop.asp ... σκούρο καφέ όμως δεν είναι τπτ αρκεί να μην κάνει συνέχεια.. ρε Αννούλα θηλάζεις εσυ γιατί δε θυμάμαι... γιατί στα μωράκια που θηλάζουν υπάρχει διαφορά..

οχι δε θηλαζω.

ovvZp2.png

το διαβασα, δε λεει κατι. Αναφερει βεβαια τα μαυρα κακα αλλα λεει οτι προκαλουνται απο το σιδηρο που ισως παιρνει το μωρο σε συμπληρωμα. Εγω της δινω σιδηρο βεβαια απο την πρωτη στιγμη αλλα δεν εχει κανει ποτε. Σκεφτομαι μηπως ειναι αλλεργια σε καποιο φρουτο, δεν μπορει να ειναι ασχετο με τη νεα διατροφη.

ovvZp2.png

Μπορει και να ειναι. Αλλα αγχωθηκα πολυ. Δεν μου ειπε και η γιατρος οτι ειναι απο την καινουργια διατροφη, δε με ανησυχησε βεβαια κιολας, απλα μου ειπε να τα παρατηρησω και αυριο. Τι να πω...θα σκασω μεχρι αυριο!!!

ρε ναι εσένα χτες έφαγε κρέμες !!!!! δες στο λινκ αναφέρει για μαύρα ότι είναι απο συμπλήρωμα σιδήρου! είναι απο τα συστατικά της βανίλιας... αντε ρε... δες τα συστατικά

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...