Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα και από εμενα!

εχθες πηρα το βαπτισμα του πυρος στο θεμα : συναχι-πυρετος παιδιου!

το μωρακι μου στα γενεθλιακια του εκτός από το συναχακι που τον ταλαιπωρουσε ανεβασε 38 πυρετο. του εδωσα ντεπον στις 9 το βραδυ και μεχρι τωρα ειναι απυρετο. μακαρι να τελιωσαν ολα εδω, ετσι απλα...

εσεις πως ειστε; τι κανουν τα μωρουλακια σας; Μαρακι ο Νικολας ηρεμησε; κατι διαβασα αργα (στις 3.30πμ για την ακριβεια-εκανα το ζομπι) ότι ηταν ανησυχουλης...

Φιλακια σε ολες σας μα πιο πολυ στα παιδακια σας!

θα τα πουμε με την πρωτη ευκαιρια...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Που χαθήκατε πάλι σήμερα; :)

Να τον χαίρεσαι Μαράκι μου και περαστικά του! Κρύωσε το πουλάκι μου! Αν είναι απύρετος σήμερα, κρυωματάκι θα είναι!

Ο νικόλας κάθε μέρα είναι ανήσυχος, δεν αγχώνομαι :) Είναι κάποιες ώρες της ημέρας που έχει κουρντιστεί πολύ από τα γέλια, τις φωνές, τα φώτα, κλπ. και δεν μπορεί να ηρεμήσει να κοιμηθεί! Στριγγλίζει από ευτυχία! Ε σιγά σιγά τον βάζω στην κούνια και παίζει μονάχος του, κλαψουρίζει λίγο από νύστα και αν δεν του μιλήσω σιγά σιγά κοιμάται! :)

Διαφημίσεις

εεε τα μωρουδίσια του , ξέρεις εσύ τώρα.:D

Μας έχει βγει πολύ αγκαλίτσας και δεν βάζει τον πισινό του κάτω με τίποτα. Κάθεται ελάχιστα στο relaxaki του, οπότε ... καταλαβαίνεις ..

ασε δε αυτό το στήθος μου που το έχει κάνει πιπίλα:P

o2WOp2.pngccwnp2.png

Ούτε ο Νικόλας θέλει το ρηλαξ και ομοίως το βυζί πιπίλα...τον έμαθα σιγά σιγά να του στρώνω ένα μαλακό παπλωματάκι δίπλα μου στον καναπέ και να παίζουμε με τα παιχνίδια του γιατί δεν άντεχαν άλλο τα χέρια και η πλάτη μου! Για προσπάθησέ τον...μετά από 1 μήνα, ο δικός μου κουνιέται πλέον στην αγκαλιά γιατί δεν βολεύεται και θέλει παιχνίδι ξάπλα :)

Πίστεψε με τα έχω δοκιμάσει όλα τα εναλλακτικά στην ξάπλα. Τί στο κρεβάτι μας, τι στον καναπέ τίποτα ο μικρουλής. Λίγο με τα παιχνίδια μας το ανεχόμαστε αλλά μετά απο λίγο.... τα ίδια.

o2WOp2.pngccwnp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια μου!!!μπηκα να σας ευχηθω και να μαθω και τα νεα σας!!!ελπιζω να περασατε ομορφα τα χριστουγεννα ολες σας!!!σας διαβαζω παντα απλα δεν εχω χρονο να σας γραψω!!!σας ευχομαι ολοψυχα η καινουρια χρονια να ειναι γεματη υγεια και γελια απο τα μωρακια σας!!!ολα τα υπολοιπα θα ερθουν....

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

εμεις ψιλοχαλαρωσαμε

ασχετο θα κανονισουμε τελικα συναντηση κ ποτε?

Τι ψιλοχαλαρώσατε καλέ? Μόνοι σας είσαστε και δεν τα καταφέρατε???;)

Όσο για συνάντηση εγώ προσωπικά κοριτσάκια δεν το βλέπω.... έχω φοβηθεί πολυ με τα μικρόβια... το αδερφάκι της βαφτιστήρας της μάνας μου είναι στο Παίδων με μηνιγγίτιδα!!! Το καημένο... ευτυχώς είναι πολυ καλύτερα σήμερα και θα βγει σε 2-3 μέρες!... και τα Χριστούγεννα που βρεθήκαμε με συγγενεις 10 ατομα σύνολο δεν του άρεσε και πολυ με τόσο κόσμο πάνω απο το κεφάλι του... οπότε εμένα μη με υπολογίσετε... δεν θέλω να τον ταλαιπωρώ με τπτ! ... και για να σας συναντήσω χωρίς το παιδί ούτε λόγος ΔΕΝ τον αφήνω πουθενά και με κανέναν ... είναι το αυτοκολλητάκι μου!

καλημερα και από εμενα!

εχθες πηρα το βαπτισμα του πυρος στο θεμα : συναχι-πυρετος παιδιου!

το μωρακι μου στα γενεθλιακια του εκτός από το συναχακι που τον ταλαιπωρουσε ανεβασε 38 πυρετο. του εδωσα ντεπον στις 9 το βραδυ και μεχρι τωρα ειναι απυρετο. μακαρι να τελιωσαν ολα εδω, ετσι απλα...

Εύχομαι περαστικά και ποτέ ξανά!!!

Που χαθήκατε πάλι σήμερα; :)

χα χα χα τόσο πολυ με αγαπάς και σου λείπω??? βολταραμε πάλι σήμερα με έβγαλε βόλτα ο γιος μου! ;) Σε κάλεσα το πρωί... γιατί με είχε πιάσει νευρικό γέλιο ΠΑΛΙ ... και ήθελα και να σου θυμίσω να κάνεις κάτι... αλλά προφανώς σε απασχολούσαν οι άντρες σου! :D

Μαζεύουμε σιγά σιγά τα πράγματά μας...8 παρά πετάμε...νιώθω ήδη ένα κενό...

Να έχετε καλή και ήρεμη πτήση!!!

Μας έχει βγει πολύ αγκαλίτσας και δεν βάζει τον πισινό του κάτω με τίποτα. Κάθεται ελάχιστα στο relaxaki του, οπότε ... καταλαβαίνεις ..

ασε δε αυτό το στήθος μου που το έχει κάνει πιπίλα:P

Τα αντράκια μας γεννήθηκαν την ίδια μέρα... και είναι σα να περιγράφεις τον δικό μου που δεν κοιμάται καθόλου όλη μέρα... και εδώ και 10 μέρες σα να έχει βαρεθεί και το ριλαξ, ενώ το αγαπούσε πολυ!!! με βοηθαει το sling αλλά τώρα πια και με αυτό πονά η μέση μου! κουράγιο... όσο για το στήθος πιπίλα... και εμείς το ίδιο!;) Το βράδυ όμως πέφτει ξερός και κοιμάται σερί μεχρι το πρωι! μάλλον επειδή κουράζεται όλη την ημέρα;)

Λοιπόν ο κακος χαμός έξω, φασαρία και κίνηση στους δρόμους... συναντήσαμε μια φίλη στο γραφείο της και μετά πήγαμε για καφέ... κάτσαμε έξω αφού ο καιρός ακόμα είναι πολυ καλός και καλύτερα απο το να είμαστε σε κλειστό χώρο.... με το που μου έφεραν τον καφέ αποφάσισε ο κύριος να φάει... οπότε η επιθυμία του διαταγή μου... κρύωσε ο καφές :lol: μπλιαξ άντε να τον πιείς... πήρα δεύτερο- ντεκαφεινε πάντα- αλλά κρύο αυτή τη φορά μην παθουμε τα ίδια...:lol::lol::lol: διάβασα και το βιβλιαράκι μου .... αφού το αγόρι μου κοιμόταν και το απόλαυσα πολυ... το μόνο που έλειπε ήταν η θάλασσα... εγώ απο τώρα εχω αρχίσει να σκέφτομαι το καλοκαίρι.... αχχχχχχ

Δείτε ένα site που βρήκα σε αναζήτηση του πάρκου που σας έλεγα απο mothercare, αλλά εκεί το είχαν σε πράσινο και επειδή δε μου άρεσε το χρώμα βρήκα το ίδιο σε σκούρο γκρι - μαύρο ... έχει πράγματα στυλ mothercare... ευρ[ωπη λένε ότι στέλνουν και τους έστειλα e-mail να μου πουν για Ελλάδα! http://www.safetots.co.uk/

thumb_DvG_lindamlite1.jpg

καλησπερα κοριτσακια μου!!!μπηκα να σας ευχηθω και να μαθω και τα νεα σας!!!ελπιζω να περασατε ομορφα τα χριστουγεννα ολες σας!!!σας διαβαζω παντα απλα δεν εχω χρονο να σας γραψω!!!σας ευχομαι ολοψυχα η καινουρια χρονια να ειναι γεματη υγεια και γελια απο τα μωρακια σας!!!ολα τα υπολοιπα θα ερθουν....

Καλησπέρα! Χρόνια Πολλά και καλή Πρωτοχρονιά! ... εγώ τα έχω ΟΛΑ αυτή τη στιγμή στην αγκαλιά μου ...:P και δεν περιμένω υπόλοιπα... :P Είσαστε καλα? περάσατε όμορφα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...