Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας μανουλες ομορφες και παιδακια πανεμορφα!

Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας.Μ'εχετε συγκινησει.

Οπως ειπα εχω ξεκινησει δουλεια και δυσκολευομαι να συμμετεχω κι εγω στην συζητηση σας.Κλαψ!

Σημερα τον κρατησε η πεθερα μου και ηρθε και η αδερφη της.Η πεθερα μου επλυνε το μπαλκονι,μου ποτισε τα λουλουδια που ειχα να τα ποτισω απο το καλοκαιρι (χιχιχι),μου απλωσε τα ρουχα.Μια χαρα.Μας εφερε και παστιτσιο.Δεν εχω παραπονο.

Απο αυριο θα δουλευω ολη μερα και το σαβ/κο.Αλλα καθε 5-6 ωρες θα φευγω για να ερχομαι και να τον θηλαζω.

Κι εμεις πηγαμε χθες για παρκοκρεβατο στα bebe-home εδω στην Θεσ/νικη αλλα δεν μου αρεσε κατι.Μαρια και τα 2 που πηρες μ'αρεσαν παρα πολυ.Θα παω να κοιταξω και στα Λητω ανα ειναι.

Α,παρεπιπτοντως εκανα παραγγελια απο mothercare πριν μιαμιση εβδομαδα περιπου και ακομα δεν παρελαβα τιποτα.Να παρω στην ΑCS?

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Καλε τι γαιδουρα που ειμαι!

Κατερινακι χρονια πολλα!Να εισαι παντα γερη και να χαιρεσαι το παιδακι σου.

Μαρακι ο Νικολας σου ειναι ΘΕΟΣ!Τρελενομαι για τα μαγουλακια του και τα μαλλακια του!

Α,το αλλο σας το πα?

Σχολωντας απο την δουλεια περιμενω για ταξι με εναν κυριο γυρω στα 60-65.Το σταματαμε και οι 2.Ο ταξιτζης ειχε κι αλλον πελατη μεσα και μας ρωταει που παμε.Εγω του λεω στη Λαγκαδα και μου κανει νοημα ελα.Ο κυριος του λεει Βαρδαρι και του κανει νοημα κι αυτου να μπει(ηταν στον δρομο μας).Παω να μπω μεσα και με λεει ο κυριος "Που πατε κυρια?Εμενα ειπε να μπω"."Βολευει να παμε και οι 2" του λεω."Οχι" λεει αυτος "εμενα ειπε να μπω".Ο ταξιτζης τον ξαναρωταει που θελει ακριβως στο Βαρδαρι και του ειπε τελικα οτι δεν βολευει κι ετσι μπηκα μονο εγω.Αφου ευχαριστησα τον ταξιτζη και του ειπα που να με παει γυρναει και λεει το θεικο:"Αφου δεν βολευε να τον παω δεν βλεπει οτι η γυναικα ειναι εγκυος?"

Δαγκαθηκα αλλα δεν ειπα τιποτα.Τι να του πω? Να τον φερω σε δυσκολη θεση?

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια!

μολις γυρισα απ το γυναικολογο μου θα κανω τελικα την επεμβαση το σαβατο.μια ωρα με ειχε μεσα κ μου εξηγουσε καθως εγω ολα τα μεγαλοποιω στο μυαλο μου.δε μπορω να πω ηρεμησα καπως αλλα ενα αγχος το χω ακομα αντε να περασουν οι μερες να περασει κ αυτο.εντωμεταξυ μου ζητησε 1200ευρω!!!-αν ειναι δυνατον-για ενα καυτηριασμο.παλι καλα που θα τα παρω πισω απ την ιδιωτικη ασφαλεια-να ναι καλα κ η μανουλα μου που θα μου τα δωσει.

ειμαι πολυ κουρασμενη απ την υπερενταση θα παω να ξαπλωσω λιγακι.καλο βραδυ να εχετε κ ησυχο!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Ευχαριστούμε Ευμορφία! :)

Εγώ πάλι, κάθε φορά που ο μπεμπουλίξ κόβει τα βραδινά γεύματα για 2-3 μέρες, βλέπω κάτι ροζουλιά υγρά. Μετά πάλι τίποτα...τώρα αυτό είναι περίοδος; Ο γυναικολόγος μου είχε πει ότι όταν ο μικρός μειώσει τους θηλασμούς τότε ενδεχομένως να δω και περίοδο...τεσπα, δεν ασχολούμαι και ιδιαίτερα :)

Ναι να πάρεις την ACS. Αυτοί τα έχουν και τα λιβανίζουν! οεο!

Σοφάκι, μια επέμβαση ρουτίνας είναι και όλα θα πάνε πολύ καλά! Να είσαι ήρεμη όμως :)

Τώρα ξεράθηκε μετά από 2 ώρες γκρίνιας! Έχει φάει ελάχιστα όλη μέρα όμως οπότε τον κόβω να ξυπνάει σε καμιά ώρα ουρλιάζοντας! Α από χθες το παιδί μου τρώει ανά 3ωρο ενίοτε 4ωρο αντί για 2ωρο που έκανε από τη μέρα που γεννήθηκε. Και τρώει για ελάχιστα λεπτά. Τι είναι πάλι τούτο;;;

μαρακι σ ευχαριστω για το κουραγιο που μου δινεις!αυτο σκεφτομαι κ εγω οτι ειναι επεμβαση ρουτινας κ ηρεμω.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Σοφάκι μου όλα θα πάνε καλά.Μην ανησυχείς καθόλου.Κι οτι χρειαστείς εμείς είμαστε εδώ!Αλλά τον άτιμο,τόσα λεφτά;Τι θα κάνει;Καισαρική;

Μαράκι κι εμένα έχει κανένα μήνα που το κάνει αυτό.Στο πεντάλεπτο μειώνει την ένταση που τραβάει το στήθος και στο δεκάλεπτο το πολύ έχει βγει.Λογικά τώρα που μεγαλώνουν τραβάνε με άλλο ρυθμό και πίνουν περισσότερο γάλα σε λιγότερο χρόνο.

Διαφημίσεις

Α,το αλλο σας το πα?

Σχολωντας απο την δουλεια περιμενω για ταξι με εναν κυριο γυρω στα 60-65.Το σταματαμε και οι 2.Ο ταξιτζης ειχε κι αλλον πελατη μεσα και μας ρωταει που παμε.Εγω του λεω στη Λαγκαδα και μου κανει νοημα ελα.Ο κυριος του λεει Βαρδαρι και του κανει νοημα κι αυτου να μπει(ηταν στον δρομο μας).Παω να μπω μεσα και με λεει ο κυριος "Που πατε κυρια?Εμενα ειπε να μπω"."Βολευει να παμε και οι 2" του λεω."Οχι" λεει αυτος "εμενα ειπε να μπω".Ο ταξιτζης τον ξαναρωταει που θελει ακριβως στο Βαρδαρι και του ειπε τελικα οτι δεν βολευει κι ετσι μπηκα μονο εγω.Αφου ευχαριστησα τον ταξιτζη και του ειπα που να με παει γυρναει και λεει το θεικο:"Αφου δεν βολευε να τον παω δεν βλεπει οτι η γυναικα ειναι εγκυος?"

Δαγκαθηκα αλλα δεν ειπα τιποτα.Τι να του πω? Να τον φερω σε δυσκολη θεση?

Βρε evmo Ρωτα και εμενα που φοραω φαρδια φουστανακια να κρυβω τις ατελειες τις εγκυμοσυνης μου....

Λαγκαδα μενεις?Εγω Χαριλαου

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

καλησπερα κοριτσακια!

μολις γυρισα απ το γυναικολογο μου θα κανω τελικα την επεμβαση το σαβατο.μια ωρα με ειχε μεσα κ μου εξηγουσε καθως εγω ολα τα μεγαλοποιω στο μυαλο μου.δε μπορω να πω ηρεμησα καπως αλλα ενα αγχος το χω ακομα αντε να περασουν οι μερες να περασει κ αυτο.εντωμεταξυ μου ζητησε 1200ευρω!!!-αν ειναι δυνατον-για ενα καυτηριασμο.παλι καλα που θα τα παρω πισω απ την ιδιωτικη ασφαλεια-να ναι καλα κ η μανουλα μου που θα μου τα δωσει.

ειμαι πολυ κουρασμενη απ την υπερενταση θα παω να ξαπλωσω λιγακι.καλο βραδυ να εχετε κ ησυχο!

Περατικα κοριτσακι. Μην το σκεφτεσε δεν ειναι τιποτα το εκανε και η αδερφη μου.Μονο που αυτης της ζητησε 800 ευρω.Καλη ξεκουραση

Ευχαριστούμε Ευμορφία! :)

Εγώ πάλι, κάθε φορά που ο μπεμπουλίξ κόβει τα βραδινά γεύματα για 2-3 μέρες, βλέπω κάτι ροζουλιά υγρά. Μετά πάλι τίποτα...τώρα αυτό είναι περίοδος; Ο γυναικολόγος μου είχε πει ότι όταν ο μικρός μειώσει τους θηλασμούς τότε ενδεχομένως να δω και περίοδο...τεσπα, δεν ασχολούμαι και ιδιαίτερα :)

Εμενα ο γυναικολογος μου παλι μου ειπε οτι αν ελατωθει το γαλα σου τοτε μπορει και να δεις αιμα αλλα δεν ειναι περιοδος!

Απο την αλλη διαβασα στο νετ οτι αν τα γευματα γινονται απο 4 ωρες και πανω τοτε θα ερθει η περιοδος...Βγαλε ακρη τωρα......

μωρέ από την πρώτη μέρα τρώει δέκα λεπτά, αλλά σήμερα στο 5λεπτο παράταγε...

Μαρακι εμενα εδω και ενα μηνα τρωει στο 6λεπτο και μια χαρα κιλα βαζει οποτε μην ανησυχεις...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...