Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι και εμένα μου φαίνονται οκ. Θυμάσαι το είχα άγχος με αυτά που μου είπε ο Μπαγ***.

Α οκ μια χαρά. Εγώ έχω πει είμαι στο ναυτιλιακό κομμάτι.Πεφτει αρκετό ξύλο.

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

το παιδί σου το κοίμησες ρε;

ναι στις 22:00 ... τις τελευταίες μέρες θέλει να κοιμάται νωρίτερα!!! κατα τις 9 παρά τον πιάνει μια γκρινίτσα και μόλις δει οτι ετοιμαζομαστε για μπανάκι αρχιζει τις χαρες.... μετα τρώει και κοιμάται σαν αγγελούδι!!! αχχχχ είναι τέλειος δεν έχω λόγια!!!

ο νικόλας κουρντίζεται εδώ με γέλια και τσιρίδες κάναμε μπάνιο και εκεί που κοιμάται, εκεί και ξυπνάει να συνεχίσει το παιχνίδι :)

τώρα πάλι ενώ είχε ξεραθεί, μόλις ξύπνησε και έστειλα τον Γιώργο αλλά δεν...κάτσε να πάω να δω...

Διαφημίσεις

μια χαρά κατερινούλα...μια ελαφριά μελαγχολία έχω που θα φύγω από το νησάκι μου, αλλά είναι ώρα να πάμε σπίτι μας...όσο και να τους αγαπάω και να ξεκουράζομαι εδώ, μια βαβούρα πάντα υπάρχει...

αν δεν είχα και την πεθερομαρμάγκα την παραμονή και ανήμερα, θα ήταν πιο ομαλή η μετάβασή μου :)

Καλησπέρα…. Εμένα σήμερα κάτι τον έπιασε κ κοιμήθηκε μόλις τώρα , τεσπα όλα οκ. Η Άννα δεν μπήκε να μας πει για τη κρέμα βανίλια … σεις πως είστε ?

xa xa xa ε ρε άγχος για την κρέμα !!!!:P:p:p είμαστε απίστευτες!

μια χαρά κατερινούλα...μια ελαφριά μελαγχολία έχω που θα φύγω από το νησάκι μου, αλλά είναι ώρα να πάμε σπίτι μας...όσο και να τους αγαπάω και να ξεκουράζομαι εδώ, μια βαβούρα πάντα υπάρχει...

αν δεν είχα και την πεθερομαρμάγκα την παραμονή και ανήμερα, θα ήταν πιο ομαλή η μετάβασή μου :)

Αγαπάκι μου εάν είναι να σε αγχώσει η καργι* θα έρθω να την αναλάβω!:mad:

Διαφημίσεις

Μαρακι εκανα τη σοκολατοπιτα. Να ρωτησω: δε φουσκωνει ε;; Και μεσα ειναι πολυ σκουρα;;

Αννούλα μου τι κουράζεσαι καμάρι μου με τις ιδέες της Μαρίας πάρε τη Γιώτης που πηρα και εγώ .... σε 5' την ετοιμάζεις και σε 18' είναι ψημένη και λαχταριστή! αφού την έκανα εγώ μπορεί ακόμα και το παιδί μου!:P:p:p

Πω πω , ρε κοριτσάκι και παραμονή κ ανήμερα ? Τι να πω κουράγιο

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...