Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια μου ,μόλις μίλησα με τον εξωματιστη 

Στον επόμενο κύκλο 7 με 8 μέρα θα κάνουμε prp ενδομητριου και αν όλα πάνε καλά ξεκινάμε πρώτα ο Θεός. 

Εγώ από μόνη μου ξεκίνησα mollers, bitamin d ,φυλλικο οξύ, και κάτι υποθετα κολπικά της Eva belle με προβιοτικα που με σύστησαν τα κορίτσια εδώ μέσα, ξεχνάω κάτι έχετε να συστήσετε κάτι άλλο??? 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια γεια σας ειδα την συζητη σας για το καρεκλακι του ικεα , το εχουμε εμεις ειναι πολυ καλο και πολυ χρησιμο , και καθαριζει πολ ευκολα αμα δειτε πως το κανει το μικρο μου τερατακι χαλια τι να σας πω και εγω μετα το κανω πεντακαθαρο σαν καινουργιο!!! Παντος εχει ενα πολυ ομορφο ξυλνο καρεκλακι το οποιο ειναι μεχρι να μεγαλωσει το παιδι πολυ ομορφο θα το βρω και θα σας πω!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Να σου πω εμενα δεν ηταν επιλογη μου να μην παρω τον δισκο αλλα τον εχω παραγειλει να μου το φερει η φιλη μου , εμενα μου το πηρε ο κουνιαδος μου που ζει σουηδια και μου το εφερε , και μας ειπε οτι δεν χρειαζεται ο δισκος διοτι ειναι ιδιο υψος με το τραπεζι μας , αλλα εμεις τον βαζουμε εκει συχνα στην κουζινα να κανω τα πιατα και του δινω παιχνιδια και τα ριχει ενω αν ειχε το τραπεζακι θα ηταν καλα , αλλα επειδη ο δικος μου ειναι ανταρτης τον βαζω στο τραπεζι του βαζω μπροστα φαγητο και τρωει μονος του αλλα το θελω το τραπεζακι , βολευει!!!

Ευχαριστουμε για τα φιλακια!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Διαφημίσεις

Κοριτσια γεια σας ειδα την συζητη σας για το καρεκλακι του ικεα , το εχουμε εμεις ειναι πολυ καλο και πολυ χρησιμο , και καθαριζει πολ ευκολα αμα δειτε πως το κανει το μικρο μου τερατακι χαλια τι να σας πω και εγω μετα το κανω πεντακαθαρο σαν καινουργιο!!! Παντος εχει ενα πολυ ομορφο ξυλνο καρεκλακι το οποιο ειναι μεχρι να μεγαλωσει το παιδι πολυ ομορφο θα το βρω και θα σας πω!!!

ποιο έχεις Πελαγία το Antilop? γιατί εγώ σκέφτομαι το Spoling?http://www.ikea.com/gb/en/catalog/categories/deparments/childrens_ikea/10396/

έτσι το σκέφτομαι και εγώ όπως τρώει το παιδάκι στη φωτο δλδ να τον ταίζω και αργότερα να τρωει στο τραπέζι... λέμε τώρα...:-P

μπηκα να σας πω μια καλησπερα!βλεπω εχετε προχωρησει αρκετα-συγνωμη που δε μπορω να σας διαβασω παλι-ειστε και πολυλογουδες-ελπιζω οταν παω αθηνα να μπορεσω να διαβασω τουλαχιστιν τις τελευταιες σελιδες.

τι κανουν τα μωρακια μας??ολα καλα ελπιζω.

να εχουμε ολοι μιασ καλη χρονια!!χρονια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

παλι προβλημα εχω...

το κοινοποιησα και στις μανουλες του αυγουστου μηπως εχει καμια αναλαογη εμπειρια... σας το παραθετω ακριβως να μου πειτε και εσεις τη γνωμη σας:

κοριτσια καλησπέρα και χρόνια πολλά χρονια καλα! εχω πααααρα πολυ καιρο να μπω στο καφε σας και να σας διαβασω. στις δυο τελευταιες σελιδες που διαβασα μολις, διαπίστωσα οτι αρκετα μπεμπακια ειναι συναχωμενα- κρυωμενα όπως και ο δικός μου αλλωστε. εχουμε μυτουλα με μπουκωμα. ελπίζω τιποτε αλλο :confused:. περαστικα λοιπον σε 'ολα τα μωρουλίνια.

θα ηθελα μιας και ειστε πιο παλιες μανουλες από εμενα (ναι εστω και για ενα μηνα) να σας ρωτησω το εξης γιατι εχω φρικαρει: από εχθες το απογευμα ο μικρος μου παρουσιαζει διαταραχες στον υπνο του. εκει που τον εχω στον καναπε (μεχρι το βραδυ εκει κοιμαται) και παει να τον παρει ο υπνος, πεταγεται εντρομος με γουρλωμενα ματια, κουνωντας χερια πόδια και μπηγοντας τα κλαματα. χθες τα πραγματα ηταν πολυ χειροτερα γιατι με το που τον ξαπλωναμε στον καναπε ή και στην αλλαξιερα ακομα, αντιδρουσε με αυτο τον τροπο, κλαιγοντας μαλιστα γοερα. σημερα τουλαχιστον η συμπεριφορα αυτη περιοριστηκε στην ωρα που το παιρνει ο υπνος.πεταγεται τουλαχιστον τρεις φορες με τον φοβο ζωγραφισμενο στο προσωπο ενω ταυτοχρονα που γραπωνει το χερι λες και φοβαται μην πεσει! τι ειναι παλι τουτο; μακαρι να μπορειτε να με βοηθησετε :-(

αυταααα... δεν μπορω να ησυχασω εγω τελικα 9ή μηπως εγω εχω το προβλημα οεο;;;:confused:)

ασχετο: εμενα μου αρεσει αυτο το καρεκλακι:

http://www.bimbomarket.it/seggiolone-zuma-lime-P15562.htm

makmaraki μπορει να ειδε εφιαλτη κ να τρομαξε η να ακουσε δυνατο θορυβο.τωρα κατι παραπανω δε ξερω να σου πω-να δεις τι θα σου απαντησουν οι πιο εμπειρες μαμαδες.να στε παντα καλα κουκλα μου!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Και ο δικός μου το κάνει μαράκι αν είναι σε υπερδιέργεση λόγω παιχνιδιού, κόσμου, έντασης που έχω εγώ. Μόλις κάνει να τον πάρει ο ύπνος πετάγεται με χέρια πόδια ανοικτά (αντανακλαστικό του τρόμου). Φροντίζω τότε να τον ξαπλώσω σε δωμάτιο με λίγο φως, ησυχία, καθαρή ατμόσφαιρα και σιγά σιγά βυθίζεται στον ύπνο.

εσένα το κάνει μόνο αν τον ξαπλώσεις καναπέ; αν τον πας στο κρεβατάκι του πως αντιδρά;

επίσης έχω παρατηρήσει πως όσο περισσότερο εκνευρισμένη ή κακόκεφη είμαι εγώ, τόσο πιο δύσκολα ηρεμεί και ο νικόλας...

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...