Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Xristina96 είπε:

ε τι να κάνεις. δεν ξέρω πόσα χρόνια εργάζεσαι και εάν έχεις δοκιμάσει και άλλους κλάδους πριν φτάσεις στην ναυτιλιακή, αλλά το toxic υπάρχει παντού, ακόμα και σε καφετέριες. Σχετικά με την πίεση; Και στο κομμάτι της υγείας δυστυχώς παρόμοια κατάσταση. Από τα δυσκολότερα επαγγέλματα κατά την άποψη μου είναι όταν έχεις να κάνεις με γιατρούς και δικηγόρους. Εκεί θα βγεις με αυτοάνοσο χαχαχαχα συγνώμη αν κάποια εδώ μέσα είναι γιατρός ή δικηγόρος, αλλά είναι πολλοί σκληροί και δυστυχώς και γλίτσες αρκετοί. 

Θα αντέξουμε. Μας έχουν μείνει άλλα 30-40 χρόνια μέχρι την Σύνταξη χαχαχα

Καλά από γλειτσες και πεφτουλες άλλο τίποτα. Δεν εχω δοκιμάσει κάτι άλλο, 12 χρόνια εργάζομαι περίπου και ήμουν πάντα στα ίδια γιατί αυτό σπούδασα. Φωνάζε η μητέρα μου να μπω στο δημόσιο μπας και κάνω παιδια αλλά τελικά άλλος παράγοντας στάθηκε εμπόδιο. Δε βαριέσαι… 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια !

Μια χαρά το Ειρηνακι , μπράβο του !!

Ρε σεις με τα νανουρίσματα… λες και θέλουμε και πολύ , είναι φανταστικά !!! Εγώ μια φορά πάντως δοκίμασα να του σιγοτραγουδήσω του Λοίζου αλλά δεν κοιμόταν και εγώ είχα βουρκώσει άντε βγάλε άκρη τώρα ..

χαχαχα:) όλες τα ίδια σκατ* ... οι ορμονες μας κάνουν ρειβ παρτι!!!!

Διαφημίσεις

Λόγω αυτής της φωτογραφίας:

Πεπούλα είσαι στο facebook?

Καλά Μαρία δεν υπάρχει αυτη η φωτογραφία !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παντως αν η μικρη μοιασει εμενα μαλλον θα προτιμησει τον δικο σου....................Τρελαινομαι για ροκοαντρακια...

Facebook no..............

tLPhp3.png

βρε φιλενάδα, το καρεκλάκι φαγητού που μου έδειχνες χθες από το ικέα δεν έχει δίσκο μπροστά;

οχι το Antilop έχει και το αγοράζεις χωριστα... ίσως μπαίνει και σε εκείνο αλλά δε νομίζω...

Antilop...35998_PE126860_S3.jpg

Παντως αν η μικρη μοιασει εμενα μαλλον θα προτιμησει τον δικο σου....................Τρελαινομαι για ροκοαντρακια...

άρπα τη Λευτερίτσα! :tongue:

ευχαριστούμε πεπούλα για τα καλά σου λόγια! :)

δεν θα σου μοιάσει όμως..... Ιούδα!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

μου έχει κολλήσει να πάρω ξύλινο καρεκλάκι...ψάχνω να δω από που...

ναι έχει μερικά που γίνονται τραπεζακι με καρεκλακι μετα... και εγώ ετσι ελεγα στην αρχή αλλά μετα άλλαξα γνωμη ειναι πολυ μεγάλα και με τα νερα και τα φαγητα που θα πεφτουν συνεχεια επανω??? ασε που τα περισσότερα μωρα δεν γουσταρουν γενικα το καρεκλακι φαγητου.. απ'οτι μου λένε τουλάχιστον... έχει και το mothercare ξυλινο δώσε κατι και στον Ελληνα αντιπρόσωπο ρε .... :P

άρπα τη Λευτερίτσα! :tongue:

ευχαριστούμε πεπούλα για τα καλά σου λόγια! :)

τι αρπα τη ρε? και ποιος σου είπε οτι θα μοιάσει στη μάνα της??? τα παιδιά γίνονται το αντίθετο απο τους γονείς:lol::lol::lol:

ναι έχει μερικά που γίνονται τραπεζακι με καρεκλακι μετα... και εγώ ετσι ελεγα στην αρχή αλλά μετα άλλαξα γνωμη ειναι πολυ μεγάλα και με τα νερα και τα φαγητα που θα πεφτουν συνεχεια επανω??? ασε που τα περισσότερα μωρα δεν γουσταρουν γενικα το καρεκλακι φαγητου.. απ'οτι μου λένε τουλάχιστον... έχει και το mothercare ξυλινο δώσε κατι και στον Ελληνα αντιπρόσωπο ρε .... :P

μπα δε το νομίζω! εδώ κούνια και καρότσι παρήγγειλα απ'εξω, στο καρεκλάκι θα κολλήσω; :)

δεν τα μπορώ τα πλαστικά ρε γμτ!

μπα δε το νομίζω! εδώ κούνια και καρότσι παρήγγειλα απ'εξω, στο καρεκλάκι θα κολλήσω; :)

δεν τα μπορώ τα πλαστικά ρε γμτ!

αυτό που σου είπα χτες δεν είναι πλαστικό ! αλλά δεν έχει δίσκο! ξύλινα υπάρχουν πολλά όμως!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...