Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , MK2012 είπε:

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

Εγώ είμαι άλλο τομέα λογιστική.  Αλλά είναι ο άντρας μου ναυτικός Κ ο γαμπρός μου είναι στον ανεφοδιασμό πλοίων οπότε ξέρω είναι τρομερά κ τα ωράρια Κ η πίεση στον τομέα . 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ε, καλά είσαι λίγο τρελή αλλά δεν το κάνουμε θέμα!!!!:-P:lol::lol::lol::lol:

σσσσςςςςςςςςς!!! κρύβε λόγια.....με ψάχνουν απο το Δαφνί!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

δεν μας λέτε και εμάς αυτή την ιστορία? ή ακόμα καλύτερα καντε ποστ το λινκ..

την έχω διαβάσει πολύ καιρό και δε θυμάμαι που την είχα δει...

Πάντως με λίγα λόγια πρόκειται για κάποιο άτομο το οποίο έμπαινε με 2 ψευδώνυμα εκ των οποίων στο ένα ισχυριζόταν πως ήταν παιδίατρος και στο άλλο μητέρα της οποίας ο γιος είχε φίμωση...

και με τις δυο ιδιότητες προέτρεπε τις μητέρες που τα παιδάκια τους είχαν το ίδιο πρόβλημα, να του περιγράψουν τι ακριβώς έκαναν στα παιδάκια τους για το πρόβλημα αυτό...(αν τραβούσαν το πετσάκι στο πουλάκι τους και τέτοια...)

πολλή ανωμαλία λέμε....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ρε Πέπη μόλις σήμερα σταμάτησα να κλαίω απο τα Χριστούγεννα και παλι με κατάφερες εσυ τώρα ... το άκουσα τώρα δεν το ήξερα ... πολυ ωραίο αλλά βρήκα και ένα αλλο που με έκανε κομμάτια.....
να το τραγουδήσω βέβαια δεν νομίζω.. "το στήθος μου προσκέφαλο και η ψυχή μου χάδι" ... έχει πολυ ωραια λόγια..

Αυτό εψαχνα μολις τωρα αλλά δεν το ειχα αποθηκευσει στους σελιδοδεικτες!!!

Και γιατι να μην κλαψεις Ελευθερια?? Αυτες οι στιγμες ειναι μοναδικες και δεν γυρνάν πίσω.. Οι περισσοτεροι μου λένε ότι περνάει γρηγορα ο καιρος και οτι ξεχνάς πότε ηταν 1,2,3...μηνων!! Κι εγω δεν θελω να τις ξεχάσω με τιποτα.. Ας τις σημαδέψουμε λοιπον με φωτογραφίες, τραγουδακια και εντονα συναισθηματα...........

tLPhp3.png

Διαφημίσεις

την έχω διαβάσει πολύ καιρό και δε θυμάμαι που την είχα δει...

Πάντως με λίγα λόγια πρόκειται για κάποιο άτομο το οποίο έμπαινε με 2 ψευδώνυμα εκ των οποίων στο ένα ισχυριζόταν πως ήταν παιδίατρος και στο άλλο μητέρα της οποίας ο γιος είχε φίμωση...

και με τις δυο ιδιότητες προέτρεπε τις μητέρες που τα παιδάκια τους είχαν το ίδιο πρόβλημα, να του περιγράψουν τι ακριβώς έκαναν στα παιδάκια τους για το πρόβλημα αυτό...(αν τραβούσαν το πετσάκι στο πουλάκι τους και τέτοια...)

πολλή ανωμαλία λέμε....

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ μα καλά ο μαλάκ** δεν είχε και φαντασία!!!! δυστυχώς ο κόσμος είναι γεμάτος απο τέτοιους!!!! παντα ήταν και πάντα θα είναι.... εδώ ρε κορίτσια συγγενείς έχει τύχει να κάνουν πράξεις σε παιδιά - τόσα έχουμε ακούσει .... και εσεις μου λέτε για αγνώστους????? επαναλαμβάνω και βάλτε το καλά στο μυαλό σας όλα τα κακά πράγματα συμβαίνουν όταν ΔΕΝ το περιμένουμε!!!

Γεια σας κοριτσάκια !

Μια χαρά το Ειρηνακι , μπράβο του !!

Ρε σεις με τα νανουρίσματα… λες και θέλουμε και πολύ , είναι φανταστικά !!! Εγώ μια φορά πάντως δοκίμασα να του σιγοτραγουδήσω του Λοίζου αλλά δεν κοιμόταν και εγώ είχα βουρκώσει άντε βγάλε άκρη τώρα ..

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Λόγω αυτής της φωτογραφίας:

dsc01532s.th.jpg

Πεπούλα είσαι στο facebook?

που είναι λατρεμένη αγαπημένη φοβερή να την τυπώσεις σε καμβά μεγάλη !!! εγώ θα τυπωσω έτσι μια καλή σε ασπρο μαυρο...

πάντως σκέψου τι σοκ πρέπει να έπαθαν οι μανούλες που συνομίλησαν μαζί του και του περιέγραφαν τι έκαναν στα απόκρυφα του παιδιού τους ενώ εκείνος ικανοποιούσε την ανωμαλία του μέσα απο όλο αυτό...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Αυτό εψαχνα μολις τωρα αλλά δεν το ειχα αποθηκευσει στους σελιδοδεικτες!!!

Και γιατι να μην κλαψεις Ελευθερια?? Αυτες οι στιγμες ειναι μοναδικες και δεν γυρνάν πίσω.. Οι περισσοτεροι μου λένε ότι περνάει γρηγορα ο καιρος και οτι ξεχνάς πότε ηταν 1,2,3...μηνων!! Κι εγω δεν θελω να τις ξεχάσω με τιποτα.. Ας τις σημαδέψουμε λοιπον με φωτογραφίες, τραγουδακια και εντονα συναισθηματα...........

ρε Πεπάκι απο εκεί που δεν εκλαιγα σχεδόν ποτε... τώρα έχω γίνει η Μαρθα Βούρτση σε νέες περιπέτειες.... εχω σιχαθεί τον εαυτό μου! :tongue:

πάντως σκέψου τι σοκ πρέπει να έπαθαν οι μανούλες που συνομίλησαν μαζί του και του περιέγραφαν τι έκαναν στα απόκρυφα του παιδιού τους ενώ εκείνος ικανοποιούσε την ανωμαλία του μέσα απο όλο αυτό...

είναι φρικτό σίγουρα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...