Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , MK2012 είπε:

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

Εγώ είμαι άλλο τομέα λογιστική.  Αλλά είναι ο άντρας μου ναυτικός Κ ο γαμπρός μου είναι στον ανεφοδιασμό πλοίων οπότε ξέρω είναι τρομερά κ τα ωράρια Κ η πίεση στον τομέα . 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αγαπητές συμπεθέρες...μην μαλλιοτραβιέστε ... Είναι απλό ...το εχω ξαναπει αλλωστε ... Αυτά που ζητάμε από τον μέλλοντα γαμπρό μας ειναι :::::'

Να είναι πρίγκηπας, να είναι και αλήτης,

Νά ναι κι απρόβλεπτος σαν μετεωρίτης,

Νά ναι γλυκός και τρυφερός,

Μα κάπου κάπου νά ναι κι επιθετικός.

Να είναι κύριος, να είναι και μαγκάκι,

Αλλά και υπάκουο δικό της στρατιωτακι,

Να ναι απλός κι αληθινός,

Μα απ τους άλλους νά ΄ναι διαφορετικός.

Αυτά τα ολίγα ...Αν κάποιος πληροί τις προυποθέσεις σας περιμενουμε Νάουσα:lol::lol::lol:

tLPhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγαπητές συμπεθέρες...μην μαλλιοτραβιέστε ... Είναι απλό ...το εχω ξαναπει αλλωστε ... Αυτά που ζητάμε από τον μέλλοντα γαμπρό μας ειναι :::::'

Αυτά τα ολίγα ...Αν κάποιος πληροί τις προυποθέσεις σας περιμενουμε Νάουσα:lol::lol::lol:

χα χα χα πολυ ωραίο!:-P

εμείς! εμείς! εμείς!

Αννούλα συμφωνώ απολύτως οτι δεν πρέπει να τρελαινόμαστε με αποστειρώσεις,κλπ! κι εγώ έτσι είμαι!

η παιδίατρος είπε όχι στο εμφιαλωμένο γιατί δε γίνεται καλή συντήρηση τους απο τα σούπερ μάρκετ πχ. τα αφήνουν για ώρες στον ήλιο και μετά τα πάνε στις αποθήκες συν το γεγονός οτι φυλάσσεται σε πλαστικά μπουκάλια που δεν είναι οτι καλύτερο.

Με λίγα λόγια είπε οτι είναι καλύτερο το νεράκι της βρύσης απο το εμφιαλωμένο.

σούπερ η μικρή που τρώει την κρεμούλα της!!!

άντε να βγάλει και δοντάκια να αρχίσει τα κοψίδια!!! χαχαχαχα!!!

εμένα η παιδίατρος μου είπε στο προηγούμενο ραντεβού οτι στον 5ο θα αρχίσουμε κρεμούλες αλλά σκοπεύω στο επόμενο ραντεβού να το διαπραγματευτώ μήπως το καθυστερήσουμε κανένα μήνα γιατί θέλω να φτάσω τους 6 μήνες αποκλειστικό θηλασμό. Για να δούμε τι θα πει...

Μαράκι δεν πειράζει για το έντιτ. άστο μην παιδεύεσαι να τους στέλνεις.

Ελευθερίτσα έτσι είναι...τα προσωπικά δεδομένα πλέον δεν υπάρχουν!

απλά είχα διαβάσει μια ιστορία στο παρεντς (όχι με φωτο) και πανικοβλήθηκα βλέποντας πόση ανωμαλία υπάρχει στον κόσμο και έτσι αποφάσισα να μη βάζω φωτο της μικρής, τουλάχιστον όχι μόνιμα στο ιντερνετ.

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Αννούλα συμφωνώ απολύτως οτι δεν πρέπει να τρελαινόμαστε με αποστειρώσεις,κλπ! κι εγώ έτσι είμαι!

η παιδίατρος είπε όχι στο εμφιαλωμένο γιατί δε γίνεται καλή συντήρηση τους απο τα σούπερ μάρκετ πχ. τα αφήνουν για ώρες στον ήλιο και μετά τα πάνε στις αποθήκες συν το γεγονός οτι φυλάσσεται σε πλαστικά μπουκάλια που δεν είναι οτι καλύτερο.

εμένα η παιδίατρος μου είπε στο προηγούμενο ραντεβού οτι στον 5ο θα αρχίσουμε κρεμούλες αλλά σκοπεύω στο επόμενο ραντεβού να το διαπραγματευτώ μήπως το καθυστερήσουμε κανένα μήνα γιατί θέλω να φτάσω τους 6 μήνες αποκλειστικό θηλασμό. Για να δούμε τι θα πει...

απλά είχα διαβάσει μια ιστορία στο παρεντς (όχι με φωτο) και πανικοβλήθηκα βλέποντας πόση ανωμαλία υπάρχει στον κόσμο και έτσι αποφάσισα να μη βάζω φωτο της μικρής, τουλάχιστον όχι μόνιμα στο ιντερνετ.

ανωμαλία υπάρχει και μεγάλη ... και εκεί που δεν το περιμένουμε !!! γι' αυτό να προσέχετε πάρα μα πάρα πολυ με ποιόν αφήνετε τα παιδιά σας... το κακό πάντα συμβαίνει όταν και με αυτόν που δεν το περιμένουμε ... γιατί αν το περιμέναμε άλλωστε δεν θα συνέβαινε κιόλας ε????;)

Αλήθεια Μαρία γιατι τον λέτε ροκομωρό????????????

ε με τέτοια μάνα ρε Πέπη να μη ροκάρει λίγο να ξεσκάσει????:tongue:

(Μαρία γιατί δε μου τη λες σήμερα? έχω αρχίσει να ανησυχώ!)

Αυτό το νανούρισμα το ξέρετε( γιατι εισαστε και πολύ ενημερωμένες εσεις....)??

Εχω ρίξει πολύ κλάμα συγκίνησης ........Της το τραγουδάω ενίοτε και με κοιτάει στα ματια.... (Τώρα ή της αρέσει ή αναρωτιέται πότε θα τελειώσει το μαρτύριο με την αγριοφωνάρα μου...:D:D)

tLPhp3.png

Αυτην την ιστορια την εχω διαβασει και γω και τα παιξα. Πολυ ανωμαλια μιλαμε, παρα παρα πολυ.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Αχ Αννούλα μπράβο στην Ειρήνη.Πόσο ζηλεύω.Θέλω να'ρθει η επόμενη βδομάδα που θα κάνουμε κι εμείς την πρώτη μας απόπειρα με τις κρέμες!

Αχ Βουλιτσα μου ευχαριστουμε για τα μπραβο!!!!! Ειμαστε καλα κοριτσια!!!! Αντε καλη αρχη και σε σας...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Αυτό το νανούρισμα το ξέρετε( γιατι εισαστε και πολύ ενημερωμένες εσεις....)??

Εχω ρίξει πολύ κλάμα συγκίνησης ........Της το τραγουδάω ενίοτε και με κοιτάει στα ματια.... (Τώρα ή της αρέσει ή αναρωτιέται πότε θα τελειώσει το μαρτύριο με την αγριοφωνάρα μου...:D:D)

ρε Πέπη μόλις σήμερα σταμάτησα να κλαίω απο τα Χριστούγεννα και παλι με κατάφερες εσυ τώρα ... το άκουσα τώρα δεν το ήξερα ... πολυ ωραίο αλλά βρήκα και ένα αλλο που με έκανε κομμάτια.....

να το τραγουδήσω βέβαια δεν νομίζω.. "το στήθος μου προσκέφαλο και η ψυχή μου χάδι" ... έχει πολυ ωραια λόγια..

Πεπη μου η μπουμπου σου ειναι κουκλα!!!!!!!!!!!!!! Να τη χαιρεσαι και παλι!!!! Σου μοιαζει πολυ...

Ευχαριστουμε Αννούλα !!!!Κι εσυ να χαιρεσαι την κοριτσαρα σου!!!:D:D:D

Καλά δεν μπορεις να φανταστεις πως περιμένω να δω τη φατσουλα της όταν αρχισει να δοκιμαζει γευσεις!!!!!!!!

ΖΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!!!!!!!!!!!!

tLPhp3.png

Αυτην την ιστορια την εχω διαβασει και γω και τα παιξα. Πολυ ανωμαλια μιλαμε, παρα παρα πολυ.

δεν μας λέτε και εμάς αυτή την ιστορία? ή ακόμα καλύτερα καντε ποστ το λινκ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...