Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Xristina96 είπε:

χαχαχαχαχα είπα μήπως βρω ευκαιρία χαχαχαχα

ναι σε καταλαβαίνω. Εμένα απέτυχε η εξωσωματική μου και στην δουλειά μου πέτυχε 40 χρονών δίδυμα, και 43 φυσικά. Οπότε... σε νιωθω. Και ήμουν 25...

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χριστούγεννα για πρώτη φορά!

http://www.dpmags.gr/default.asp?pid=11&la=1&mag_id=9&issue=9&sid=203

Συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο!

δε χρειάζεται άγχος ούτε πολλά δώρα!

πολλή αγάπη θέλουν τα παιδάκια μας!

και αυτό με την οικογενειακή παράδοση πολύ ωραίο! κι εγώ σκεφτόμουν να καθιερώσω μια οικογενειακή φωτογραφία μας!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φυσικά και θα σου λέω τέτοια! καλά λένε ο νονός και ο μπαμπάς!

μπορεί να κάνει καριέρα το αστεράκι σου!!!

Ελευθερίτσα επειδή δεν ξέρω αν τα πμ που στέλνω τα λαμβάνετε, να το πω κι εδώ οτι θέλω αν γίνεται εσύ, το μαράκι και το Μακμαράκι, να πάτε στις σελίδες 124-125 εδώ στο καφέ και να κάνετε εντιτ στα ποστ σας που έχουν παράθεση το μήνυμα μου με το λινκ της φωτο της μπέμπας...έχω ένα ψιλοκόλλημα και δε θέλω να μένουν οι φωτο της στο ίντερνετ...

καλά η μπουμπου μου κάνει κοιλιακούς στο ριλάξ! να δω πότε θα πεταχτεί έξω!!! μάλλον πρέπει να αρχίσω να τη δένω σιγά σιγά!!!

Σοφία μου εγώ έσβησα απο σελ 124 εάν βρεις και άλλο ποστ μου πες μου να το διαγράψω

Σοφία μου εγώ έσβησα απο σελ 124 εάν βρεις και άλλο ποστ μου πες μου να το διαγράψω

Ευχαριστώ πολύ! δε νομίζω να υπάρχει κι άλλο.

δεν είμαι τρελή πάντως! απλά έχω κολλήσει σε ένα περιστατικό και απο τότε την είδα αλλιώς!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Φυσικά και θα σου λέω τέτοια! καλά λένε ο νονός και ο μπαμπάς!

μπορεί να κάνει καριέρα το αστεράκι σου!!!

Ελευθερίτσα επειδή δεν ξέρω αν τα πμ που στέλνω τα λαμβάνετε, να το πω κι εδώ οτι θέλω αν γίνεται εσύ, το μαράκι και το Μακμαράκι, να πάτε στις σελίδες 124-125 εδώ στο καφέ και να κάνετε εντιτ στα ποστ σας που έχουν παράθεση το μήνυμα μου με το λινκ της φωτο της μπέμπας...έχω ένα ψιλοκόλλημα και δε θέλω να μένουν οι φωτο της στο ίντερνετ...

καλά η μπουμπου μου κάνει κοιλιακούς στο ριλάξ! να δω πότε θα πεταχτεί έξω!!! μάλλον πρέπει να αρχίσω να τη δένω σιγά σιγά!!!

πμ δεν έλαβα ποτέ - γιατί δεν σου τα στέλνει ???? στειλε στον admin!

Καλησπερα μανουλιτσες!!!! Η μπουμπου μου ΕΦΑΓΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΟΛ ΜΕ ΤΗ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Απιστευτο;;;;; Δεν ξινισε καθολου τα μουτρα της, ουτε εφτυσε, ουτε τιποτα. Χτυπουσε χερια ποδια απο τη χαρα, γλυφοταν και τσατιζοταν οταν αργουσα να της δωσω. Τι να πω, δεν το περιμενα!!!!!! Ελπιζω να φαει και τη βανιλια το απογευμα. Θα σας ξαναενημερωσω. Της εδωσα και νερο μετα. Σοφια εγω ειπα για το εμφιαλωμενο. Γιατι μωρε να πινουν αποστειρωμενο, αφου δεν κανουν πια αποστειρωση;;; Πρεπει σιγα σιγα να ερχονται στον πραγματικο κοσμο. Ενταξει υποτιθεται τα εμφιαλωμενα ειναι ελεγμενα. Ο καθε γιατρος βεβαια εχει τη θεωρια του, αλλοι κρατουν την αποστειρωση μεχρι και τον 8ο, της ξαδερφης μου δε ο γιατρος της ειπε μεχρι το χρονο. Εμενα παντως η δικια μου δεν ειναι πολυ του μιμου απτου και μου αρεσει. Ολα αυτα περι αποστειρωσης, μη το ενα, δεν κανει το αλλο με αγχωνουν.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

δεν είμαι τρελή πάντως! απλά έχω κολλήσει σε ένα περιστατικό και απο τότε την είδα αλλιώς!

κάλα κάνεις βρε... και εγώ ήθελα να σβήσω μια αλλά το edit δεν είναι ενεργό μετά απο μερικές μέρες όταν περναν οι σελίδες... αν και τους έστειλα μηνυμα να το διαγράψουν ... με εγράψαν κανονικά!!!:P

αν και για να λέμε το σωστό... στην εποχή που ζούμε ακόμα και ένας αγννωστος στο δρόμο μπορεί να μας βγάλει φωτο και να μην παρουμε χαμπάρι... :-( και να κάνει επεξεργασία ότι θέλει με photoshop και να δημοσιεύσει επίσης οτι θέλει! δλδ εάν κάποιος έχει άρρωστο μυαλό δεν γλιτώνουμε με τπτ ούτε εμείς ούτε τα παιδιά μας... πληροφορίες του τι κανουμε στη ζωή μας ακόμα και τις συνήθειες μας μπορεί να μάθει κάποιος πολυ εύκολα ειδικά εάν πέρνουμε μέρος σε έρευνες ... τέσπα!

Καλησπερα μανουλιτσες!!!! Η μπουμπου μου ΕΦΑΓΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΟΛ ΜΕ ΤΗ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Απιστευτο;;;;; Δεν ξινισε καθολου τα μουτρα της, ουτε εφτυσε, ουτε τιποτα. Χτυπουσε χερια ποδια απο τη χαρα, γλυφοταν και τσατιζοταν οταν αργουσα να της δωσω. Τι να πω, δεν το περιμενα!!!!!! Ελπιζω να φαει και τη βανιλια το απογευμα. Θα σας ξαναενημερωσω. Της εδωσα και νερο μετα. Σοφια εγω ειπα για το εμφιαλωμενο. Γιατι μωρε να πινουν αποστειρωμενο, αφου δεν κανουν πια αποστειρωση;;; Πρεπει σιγα σιγα να ερχονται στον πραγματικο κοσμο. Ενταξει υποτιθεται τα εμφιαλωμενα ειναι ελεγμενα. Ο καθε γιατρος βεβαια εχει τη θεωρια του, αλλοι κρατουν την αποστειρωση μεχρι και τον 8ο, της ξαδερφης μου δε ο γιατρος της ειπε μεχρι το χρονο. Εμενα παντως η δικια μου δεν ειναι πολυ του μιμου απτου και μου αρεσει. Ολα αυτα περι αποστειρωσης, μη το ενα, δεν κανει το αλλο με αγχωνουν.

αχ τι καλά το κοριτσάκι μας!!! στη βανίλια προβλέπω να ζητήσει και 2η μερίδα!!!!!

Αποστείρωση ... τι να την κάνεις απο τη στιγμή που βάζουν τα χέρια στο στόμα???? - ο δικός μου τουλάχιστον τα βάζει απο το 2ο μήνα και το πολύ να συνεχισω να αποστειρώνω τις πιπίλες για κανα μήνα ακόμα... αν και πάλι δεν βρίσκω το νόημα ... απλά αισθάνομαι καλύτερα εγώ, θα ρωτήσω και την παιδίατρο βέβαια... Γιατί τα πιατάκια που τρώει την κρέμα και το μπλέντερ το αποστειρώνουμε??? τότε τι νόημα έχει το νερό? και μήπως έτσι γίνουν πιο ευαίσθητα?:confused:

http://www.paidiatros.com/MAIN/article-436-0-0-0.aspx για την αποστείρωση... τελικά οι πιπίλες είναι εξαίρεση... επειδή μένουν ώρα στο στόμα του ... έτσι λέει τουλάχιστον, θα ρωτήσω και τη δική μου! λέει και για το νερό διαβάστε!

ε, καλά είσαι λίγο τρελή αλλά δεν το κάνουμε θέμα!!!!:-P:lol::lol::lol::lol:

αχ τι καλά το κοριτσάκι μας!!! στη βανίλια προβλέπω να ζητήσει και 2η μερίδα!!!!!

Αποστείρωση ... τι να την κάνεις απο τη στιγμή που βάζουν τα χέρια στο στόμα???? - ο δικός μου τουλάχιστον τα βάζει απο το 2ο μήνα και το πολύ να συνεχισω να αποστειρώνω τις πιπίλες για κανα μήνα ακόμα... αν και πάλι δεν βρίσκω το νόημα ... απλά αισθάνομαι καλύτερα εγώ, θα ρωτήσω και την παιδίατρο βέβαια... Γιατί τα πιατάκια που τρώει την κρέμα και το μπλέντερ το αποστειρώνουμε??? τότε τι νόημα έχει το νερό? και μήπως έτσι γίνουν πιο ευαίσθητα?:confused:

Αμ μπραβο, συμφωνω!!!! Εμενα στο στομα της βαζει ο,τι κινειται και βρισκεται στο πεδιο των χεριων της, απο τον 3ο μηνα. Εννοειται οτι πιατακια, κουταλακια κτλ δεν αποστειρωνονται, γιατι αποστειρωνονται τα φρουτα;;;; Οποτε με το νερο αυτο πιστευω και γω οτι δεν εχει νοημα να ειναι αποστειρωμενο, ουτε τα μπουκαλια βεβαια. Απλα μια φορα την εβδομαδα θα τα αποστειρωνω, οπως μου ειπε, γιατι το γαλα δημιουργει πολυ ευκολα μικροβια.

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Αμ μπραβο, συμφωνω!!!! Εμενα στο στομα της βαζει ο,τι κινειται και βρισκεται στο πεδιο των χεριων της, απο τον 3ο μηνα. Εννοειται οτι πιατακια, κουταλακια κτλ δεν αποστειρωνονται, γιατι αποστειρωνονται τα φρουτα;;;; Οποτε με το νερο αυτο πιστευω και γω οτι δεν εχει νοημα να ειναι αποστειρωμενο, ουτε τα μπουκαλια βεβαια. Απλα μια φορα την εβδομαδα θα τα αποστειρωνω, οπως μου ειπε, γιατι το γαλα δημιουργει πολυ ευκολα μικροβια.

αχα οκ κατανοητό... και 2 φορες πάλι καλά είναι αλλά το συνέχεια δεν θα κανει καλό μάλλον το αντίθετο! θα ρωτήσω και εγώ τον άλλο μήνα να δω τι θα μου πει και η δικη μας παιδίατρος:?:

Καλησπερα μανουλιτσες!!!! Η μπουμπου μου ΕΦΑΓΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΟΛ ΜΕ ΤΗ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Απιστευτο;;;;; Δεν ξινισε καθολου τα μουτρα της, ουτε εφτυσε, ουτε τιποτα. Χτυπουσε χερια ποδια απο τη χαρα, γλυφοταν και τσατιζοταν οταν αργουσα να της δωσω. Τι να πω, δεν το περιμενα!!!!!!.

Mπράβοοοοοοο!!!! Το Ειρηνάκι μας έφαγε όλη τη φρουτοκρεμα :P:p:p:p:p!!!!!!!!!!Χε Χε χε ....τσαντιζόταν όταν αργουσες να της δώσεις.......:lol::lol::lol:Τι αστείο που ειναι ......

Αν έχεις ημερολογιο μωρού ή λευκωμα (δεν ξερω πως λέγονται) μην ξεχασεις να σημειώσεις την ημερομηνια :wink:;-)

tLPhp3.png

Mπράβοοοοοοο!!!! Το Ειρηνάκι μας έφαγε όλη τη φρουτοκρεμα :P:p:p:p:p!!!!!!!!!!Χε Χε χε ....τσαντιζόταν όταν αργουσες να της δώσεις.......:lol::lol::lol:Τι αστείο που ειναι ......

Αν έχεις ημερολογιο μωρού ή λευκωμα (δεν ξερω πως λέγονται) μην ξεχασεις να σημειώσεις την ημερομηνια :wink:;-)

Ευχαριστουμε Πεπη!!!!! Εννοειται οτι ηδη τη σημειωσα στο αλμπουμ της, στην πρωτη σελιδα. Ολες οι σπουδαιες ημερομηνιες εκει θα γραφουν, με πρωτη και καλυτερη την ημερα γεννησεως της βεβαια!!!!! Να χαιρεσαι το ομορφο ζουζουνι σου!!!!

ovvZp2.png

για όσες λέγατε χτες οτι θα χρειαστείτε ειδική στολή για να ταιζετε τις κρέμες .... για τα παιδιά μας πάντως υπάρχουν... http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/10121520

76492_PE196524_S3.jpg

Εννοειται οτι τα εχω προμηθευτει απο το mothercare (κλαψ, οταν εστελνε) απο τα πρωτα πρωτα που πηρα ηταν αυτες οι ολοσωμες σαλιαρες. Απλα ειναι για λιγο μεγαλυτερα παιδακια. Επιχειρησα να της τις φορεσω και ηταν σαν στολη, μεχρι γονατο εφτανε. Της εβαλα μια πιο απλη φαγητου.

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...