Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

α τέλειο! σε άλλα χρώματα έχει;

το ίδιο σε γκρι-λευκο πολυ ωραίο και αυτό! δες ... έχει και ξύλινα αλλά και εντελώς άσπρο αλλά το είδα απο κοντα και δεν μου άρεσε είναι όλο πλαστικό!

http://www.ikea.com/gb/en/catalog/categories/departments/childrens_ikea/10396?pageNumber=0

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

79423_PE203411_S3.jpgστο μαύρο θα βάζω τη βανίλια και στο λευκό τη φρουτόκρεμα για να φαίνονται καλύτερα!!!! χαχαχα

α εσύ είσαι πολύ μπροστά! πλάκα πλάκα στα τέλη Γενάρη πρέπει να ψωνίσουμε...

α εσύ είσαι πολύ μπροστά! πλάκα πλάκα στα τέλη Γενάρη πρέπει να ψωνίσουμε...

πάμε με τους άντρες μας να τους φορτώσουμε για λίγο τα μωρά να τα σηκώσουμε όλα και μετα να παρουμε εμείς τα μωρά μας και εκείνοι να τα κουβαλήσουν!!!:-P ε? πως με βρίσκεις?

Διαφημίσεις

πάμε με τους άντρες μας να τους φορτώσουμε για λίγο τα μωρά να τα σηκώσουμε όλα και μετα να παρουμε εμείς τα μωρά μας και εκείνοι να τα κουβαλήσουν!!!:-P ε? πως με βρίσκεις?

τέλεια ιδέα! αρχίζω το ψήσιμο από απόψε! :)

Ελευθερίτσα μου πάω να πέσω, κλείνουν τα μάτια μου...και όσο σκέφτομαι ότι σε 2 μέρες θα είμαι πάλι πίσω...

τεσπά! καλό ξημέρωμα αγαπούλα!

σήμερα διάλεξα ψηφιακή κορνίζα 10' για να καμαρώνουμε το καμαρι μας....

έχει φαγωθεί και ο γιώργος να πάρουμε μια...θα πάω από το saturn μια βόλτα να του την πάρω μου φαίνεται...

έχει φαγωθεί και ο γιώργος να πάρουμε μια...θα πάω από το saturn μια βόλτα να του την πάρω μου φαίνεται...

να μιλήσουμε γι' αυτό... καληνυχτα πάω και εγώ αρκετά με καθυστερησες!!!!:tongue:

τι ωρα ειναι το βλεπετε... ειμαι να σκασω. ο μικρος από τις 7 το απογευμα περιπου αντιδρα αλλοπρόσαλα και με εχει στεναχωρησει αφανταστα. μόλις τον βαλεις ανασκελα στον καναπέ (ετσι περναει πολλες ωρες καθημερινα) ή ακόμα και στην αλλαξιερα για να τον αλλάξεις, μετα από καποια δευτερόλεπτα γουρλώνει τα μάτια εντρομος, σηκωνει χερακια ποδαρακια και κλαιει γοερα. η εικόνα που παρουσιαζει ειναι ενος βρέφους που το πετας από γκρεμο και εντρομο ψαχνει να γαντζωθει. πριν λιγο του αλλαξα πανα και οσο ηταν στην αλλαξιερα μου ειχε γραπωσει το μανικι. μόλις το τραβηξα ( το μανικι) αντέδρασε το ίδο , σα να εχανε την ισορροπια το. τι ειναι πάλι αυτο; κοντευω να σκασω σας λέω :(

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

καλέ λογοδιάροια σας έπιασε χθες???

Καταρχήν να πω στην Ευμορφία οτι δε μπορεί να δει τις φωτο γιατί έσβησα τα link...(υπάρχουν βέβαια κάπου εδώ μέσα γιατί κάποιες κοπέλες έκαναν παράθεση αλλά μόλις βρω χρόνο και δω ποιές το έχουν σε παράθεση, σκοπεύω να τους ζητήσω να κάνουν edit για να το σβήσουν γιατί δε θέλω να μένουν οι φωτο....έχω ένα ψιλοκόλλημα!δε σας το λέω το κόλλημα γιατί δε θέλω να μεταφέρω τα άγχη μου.).

Συμπεθερούλα μου μη μου αγχώνεσαι...σίγουρα δεν είναι κάτι σοβαρό...

Ίσως το παιδάκι να θυμάται την ταλαιπωρία του νοσοκομείου και να αισθάνεται ανασφάλεια...κάντου πολλές αγκαλίτσες...τις χρειάζεται...

Κάποια κοπέλα ανέφερε οτι θα αρχίσει να δίνει νεράκι στο παιδάκι της και είπε οτι θα δίνει εμφιαλωμένο...η παιδίατρος της αδερφής μου είπε κατηγορηματικά όχι στο εμφιαλωμένο. στην αρχή βρασμένο νεράκι βρύσης δίνουμε.

εμείς καρεκλάκι φαγητού θα πάρουμε αρχές Γενάρη το polly magic της chicco που κάνει και για νεογέννητα.

Πέπη είστε οικογενειακώς κουκλιά!!!

Ελευθερία ο Αγγελάκος είναι το τέλειο μωρό για διαφήμιση!!! παμπερς, φρουτόκρεμες....όλα!!! εγώ πάντως αν τον έβλεπα σε διαφήμιση, σίγουρα θα αγόραζα οτι κι αν διαφήμιζε!!! ακόμα και ανταλλακτικά αυτοκινήτου!!!

Μαράκι με έφτιαξες πολύ που μου είπες για τα μαγουλάκια μας! τρελαίνομαι γιαυτά και είμαι μονίμως κολλημένη σα βεντούζα πάνω τους!!!

πάω γιατί ξύπνησε το αστέρι μου και ελπίζω να προλάβω να επανέλθω!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερούδια!

Τι κάνετε κοριτσάρες; Ελευθερία μου κουκλάκια και οι 3 σας.Φτου σας.Τι όμορφα μάτια είναι αυτά!Δεν υπάρχει! Γμτ το μόνο που ήθελα να πάρει απ' την πεθερά μου είναι τα μπλε μάτια, αλλά δυστυχώς πήρε από μένα, τα κλασικά καστανά. Τουλάχιστον ας ήταν του μπαμπά μας, πράσινα. Ας ελπίσουμε στο δεύτερο.

Αννούλα περιμένουμε νέα για τις κρέμες.Κι εμείς την άλλη Δευτέρα πάμε για εμβόλιο και είπε ότι θα μας ενημερώσει κι εμάς για τις κρέμες. Προμηθευτήκαμε ήδη πιατάκια, κουταλάκια και καρεκλάκι, το Polly της chicco έχουμε πάρει Σοφία.Και ήδη τον έχω βάλει 2-3φορές γιατί το κάθισμα ξαπλώνει καί γίνεται σαν ρηλάξ.Τέλειο σου λέω, αυτό να πάρετε.

Σας φιλώ προς το παρόν. Πάω να σιδερώσω.

Μακ ... ??? αγκαλίτσες και φιλάκια?

Σοφία... τέτοια να μας λες ... να πάρει θάρρος ο Νίκος και ο νονός του που απο τότε που γεννήθηκε αυτό λένε... για διαφήμιση! και εγώ φωνάζω

Βούλα, σ' ευχαριστούμε και εσένα για τα καλά σου λόγια! μπορεί να είναι καστανά τα μάτια του αλλά αυτό δε σημαίνει οτι δεν είναι ενα κουκλί! υπάρχουν άνθρωποι με μπλέ ή πράσινα που δεν είναι και τόσο γοητευτικοί... η ομορφιά πρέπει να βγαίνει απο μέσα μας... και μακάρι αυτό να βλέπω στα μάτια του πάντα... την ομορφιά της ψυχής του!

Σοφία... τέτοια να μας λες ... να πάρει θάρρος ο Νίκος και ο νονός του που απο τότε που γεννήθηκε αυτό λένε... για διαφήμιση! και εγώ φωνάζω.

Φυσικά και θα σου λέω τέτοια! καλά λένε ο νονός και ο μπαμπάς!

μπορεί να κάνει καριέρα το αστεράκι σου!!!

Ελευθερίτσα επειδή δεν ξέρω αν τα πμ που στέλνω τα λαμβάνετε, να το πω κι εδώ οτι θέλω αν γίνεται εσύ, το μαράκι και το Μακμαράκι, να πάτε στις σελίδες 124-125 εδώ στο καφέ και να κάνετε εντιτ στα ποστ σας που έχουν παράθεση το μήνυμα μου με το λινκ της φωτο της μπέμπας...έχω ένα ψιλοκόλλημα και δε θέλω να μένουν οι φωτο της στο ίντερνετ...

καλά η μπουμπου μου κάνει κοιλιακούς στο ριλάξ! να δω πότε θα πεταχτεί έξω!!! μάλλον πρέπει να αρχίσω να τη δένω σιγά σιγά!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...